Sziasztok!
Vok,
köszönöm, azóta már én is megkérdeztem a védőnőt, és ő is úgy kb fél litert mondott a megivott tejre. Mármint hogy én ihatok annyit...
Nem tudom, hogy számít-e. Ő azt is mondta, hogy az nem nagyon zavarhat bele a hasfájós dologba, max a bőre lehet kevésbé szép... Én még nem vettem észre, hisz olyan gyönyörűűű!!!
Foria,
nekem sem jött be először az új formáció, rámentem a kedvencekben a topikra, és nem jött be, aztán meg csak a főoldal, és onnan kellett megkeresnem a tavaszit. Na jó, nem volt nagy meló, de most elmentettem az újat!
Angi,
gratula az 5 kg-hoz!

Látod, azért sem kell Lidinek a tápszer, jó neki a tejci is, attól lett 5 kg!
Ja, rajtam annyi plusz maradt!!
Jobbulást!

Talán szép idő lesz hétvégén, és az úthenger már messze jár majd!
Betti,
az espumisan-t még nem próbáltuk, most az infacol van, ettől valamivel jobb a helyzet. Így is kellett pár nap, mire azt mondtam, hogy jó, talán ez valamennyire hat. Ha ez sem jó, akkor jönnek a következők. Köztük lesz az espumisan is!
Különben tegnap volt az első tök nyugis éjszakánk. Fél 8-kor evett, 8-kor aludt. És egészen éjjel 1-ig. Kajci, aztán háromnegyed 2-kor már aludt is, egészen 5-ig. Most 10-kor volt egy kicsi nyüszi, de már megint alszik. És úgy néz ki, sőt most már biztos, hogy hason jobb neki...
Mariannka,
nemtom, hogy minek köszönhető, de ebben a két napban mi is, szóval Dorka is hosszabbakat tud aludni.
Tényleg, egy 3 hetes babának mennyit lehet egyfolytában aludnia? Úgy értem mennyi az az idő, amit kaja nélkül tölt pl. éjjel? Nem igazán kelteném fel. Most pl. én felébredtem korábban is, mint éjjel egy, de láttam, hogy alszik, mint a bunda, gondoltam dehogy keltem fel, szegény had pihenjen. Ha éhes, úgyis jelzi, nem?