A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ildi: nekem egyelőre nem jött be a baby bag, mert ha rajtam van Liza, akkor azonnal cicit keres. De az apján 3 órát is aludt már abban.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ildi: nekem egyelőre nem jött be a baby bag, mert ha rajtam van Liza, akkor azonnal cicit keres. De az apján 3 órát is aludt már abban.

cory
Budapest

kicsit sok lett, bocs :)
cory
Budapest

Ildi: nagyon ügyi vagy már te is :lol: Én is elszórakozom a szerkesztgetéssel!

Mariann: Tök jó,hogy szedheted a gyógyszert! Lehet hülye kérdés, de erre nincs vmi homeopátiás készítmény? Bár egy asztmára azért gondolom erősebb vmi kell!
Én épp most vagyok elhűlve, mióta alszik odakinn a levegőn Botus :shock: Komolyan mondom, napközben a rekordja kb 40 perc, most meg közel 2 órája nyomja. Igaz szívja közben a levegő, így remélem lesz továbbra is alvászat éjszaka :)

Cory: biztos, ami biztos :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, ez egy picit kicsi betű... :lol:

Vas, Babetta, én fel tudom ám venni Babettát kocsival, szóval az nem gond. Egy felnőtt és még egy gyerek elfér a kocsiban. :)

Na csoki
Vendég

Faby
Nem volt jó még az se. De valahogy megcsináltam. Köszi a segítséget. :lol:

Eszti
Lehet hogy élek a lehetőséggel, csak gondolom így nem fér be a babakocsi. Ha nem megyünk turiba akkor nem olyan gáz ha nincs.
Szerda akkor jó mindenkinek?
:lol:

Ez a net lassú , mint a csiga :(

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Babetta!
Ti is szeretitek a játszó szőnyeget?

Cory,Szelivi!
Megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül. A küszöbös altatás vicces lehetett. :P :P

Mariannka:
lingelera@freemail.hu

A mai nap Martin is túlteljesített az alvásban. Délután 3-tól 4-ig aludt 1 órát, majd 5-től 7-ig szintén 2 órát. Megfürödtünk, játszottunk, bekajált és most 9 órától alszik mint a tej. Biztos a front az oka, mert viszont extrán nyűgös volt.

Jó éjt mindenkinek,
Era és Martin

[/quote]

KépKép

KépKép
lingelera

Jó reggelt!

Babetta, sajnálom :( Akkor valamit csak elbénáztam. :)

Dominik megint 10 órát aludt egyhuzamban, olyan büszke vagyok rá :) És reménykedem hogy így is marad. ;)

Ma egész nap pörgünk, rokonok jönnek, aztán szülinapozni megyünk a Balcsira, remélem kismanót nem viseli majd meg nagyon.
Szerintetek egy naptól felborulhat a napirendje? Mert eddig 7-kor volt a fürdés, aztán szopi és fél 8-kor alvás, de ma éjfél előtt szinte tuti nem érünk haza, így a fürdés eleve elmarad... és aludni is csak a kocsiban alhat.

Megyek takarítani...

Szép napot!

faby

Sziasztok!

Látom, Faby te se bírsz aludni. :D:D Azért az a hajnali 6os takarítás erős a lelkemnek... :D Én még délután se rajongok érte. :D Jó szórakozást nektek mára! Szerintem nem lesz a törpének semmi baja, ha kimarad a fürdés. Úgy is elalszik a kocsiban. :D

Mariann!
Jó, hogy szedheted a gyógyszert! Biztos sokat segít! Szerintem az időtől aludhattok sokat, nem? Legalábbis Hanna attól nem alszik, az bitztos. :(

Vas!
Nagyon ügyi vagy! :D
Jó talit nektek szerdára! Irigykedem ám! :D
Tartod még az updatet?

Kellemes napot mindenkinek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok

Hurrá :P végre sikerült megtalálni titeket! El sem hiszem. Csak most ez nekem nagyon furcsa, hogy lehet ilyen képes oldalakat meg vonalzót csinálni?

A tiétek olyan szupi, nagyon szép mindenki. Probálkozom hátha megtudom csinálni én is.

Zsu69+Martin
zsu69

zsu, az avatar képhez, ami a neved alá kerül, egy 6 kbyte-nál nem nagyobb 80*80 -as képet tudsz feltölteni, felül a profilban.
A vonalzót a www.lilypie.com oldalon tudod megcsinálni, és onnan a BBC kódot kell kimásolni az aláíráshoz (ez szintén a profilban van). Azt hiszem röviden ennyi:)

vok, a hajnali takarítást nem jókedvemből csináltam. :lol: Rokonok jönnek látogatóba nemsokára... muszáj csillogni villogni mindennek. :lol: De már készen vagyunk végre.

faby

Ildi,
nekünk nagyon bejött a Baby Bag. De Lidi már kifele néz benne, amit kb. 3 hótól ajánlanak. Mi így mentünk a múltkor a postára és be is aludt. :) Itthon is szoktuk hordani, amikor nyügi vagy ha teregetünk stb.

Mindenkinek jó 7végét! Én úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger. (nátha, fej és minden fájás) :(

Puszi
angi79

Kép 1148112526.74.jpg

Így aludt benne apán. :)
angi79

Faby!
Én mindig előző nap takarítok, ha vendégek jönnek, persze nekem kicsi idő is elég, mert kicsi a lakás. Olyankor elküldöm apával sétálni a babát én meg rendet vágok, aztán utánuk megyek.

Az én lánykám tegnap nem akart aludni, 9-10-ig szopizott, utána sokszor bukott, aztán hajlandó volt 11-kor elaludni. És kettőkor kelt enni, meg fél hétkor. Most kilenckor szopizott és megint húzza a lóbőrt. Ma végre tudtam kajcsizni rendesen tőle.

Egyébként én is csináltam alulra szalagot, remélem megjelenik.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Faby!
Én mindig előző nap takarítok, ha vendégek jönnek, persze nekem kicsi idő is elég, mert kicsi a lakás. Olyankor elküldöm apával sétálni a babát én meg rendet vágok, aztán utánuk megyek.

Az én lánykám tegnap nem akart aludni, 9-10-ig szopizott, utána sokszor bukott, aztán hajlandó volt 11-kor elaludni. És kettőkor kelt enni, meg fél hétkor. Most kilenckor szopizott és megint húzza a lóbőrt. Ma végre tudtam kajcsizni rendesen tőle.

Egyébként én is csináltam alulra szalagot, remélem megjelenik.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok! :)

Vok,
köszönöm, azóta már én is megkérdeztem a védőnőt, és ő is úgy kb fél litert mondott a megivott tejre. Mármint hogy én ihatok annyit... :)
Nem tudom, hogy számít-e. Ő azt is mondta, hogy az nem nagyon zavarhat bele a hasfájós dologba, max a bőre lehet kevésbé szép... Én még nem vettem észre, hisz olyan gyönyörűűű!!! :lol:

Foria,
nekem sem jött be először az új formáció, rámentem a kedvencekben a topikra, és nem jött be, aztán meg csak a főoldal, és onnan kellett megkeresnem a tavaszit. Na jó, nem volt nagy meló, de most elmentettem az újat! :)

Angi,
gratula az 5 kg-hoz! :) Látod, azért sem kell Lidinek a tápszer, jó neki a tejci is, attól lett 5 kg! :)
Ja, rajtam annyi plusz maradt!! :lol:
Jobbulást! :) Talán szép idő lesz hétvégén, és az úthenger már messze jár majd! :)

Betti,
az espumisan-t még nem próbáltuk, most az infacol van, ettől valamivel jobb a helyzet. Így is kellett pár nap, mire azt mondtam, hogy jó, talán ez valamennyire hat. Ha ez sem jó, akkor jönnek a következők. Köztük lesz az espumisan is! :)

Különben tegnap volt az első tök nyugis éjszakánk. Fél 8-kor evett, 8-kor aludt. És egészen éjjel 1-ig. Kajci, aztán háromnegyed 2-kor már aludt is, egészen 5-ig. Most 10-kor volt egy kicsi nyüszi, de már megint alszik. És úgy néz ki, sőt most már biztos, hogy hason jobb neki...

Mariannka,
nemtom, hogy minek köszönhető, de ebben a két napban mi is, szóval Dorka is hosszabbakat tud aludni.

Tényleg, egy 3 hetes babának mennyit lehet egyfolytában aludnia? Úgy értem mennyi az az idő, amit kaja nélkül tölt pl. éjjel? Nem igazán kelteném fel. Most pl. én felébredtem korábban is, mint éjjel egy, de láttam, hogy alszik, mint a bunda, gondoltam dehogy keltem fel, szegény had pihenjen. Ha éhes, úgyis jelzi, nem?

nadine81

Jajj, most csináltam nemrég szalagot, de miért van az, hogy az enyém FÖLÖTT látom a fényképet, a tiéteknél pedig ELŐTTE? Az nekem jobban tetszik... Ha a monitorom mérete vagy felbontása vagy mittomén mije :) miatt lenne, akkor mindegyiket egyformán látnám, nem?

nadine81

Sziasztok!

Ildi: Sajnos a jövő héten nem tudunk menni, mert a kocsi nem lesz kész addig. Ugye lesz legközelebb is!

Kriszti és Andris
Vendég

Faby
köszi, probálkozom, nem vagyok nagy számítógépes de remélem sikerűl valamit összehoznom. :?
zsu69

Sziasztok!

Ildi: Sajnos a jövő héten nem tudunk menni, mert a kocsi nem lesz kész addig. Ugye lesz legközelebb is!

Kriszti és Andris
Vendég

Jajj, most csináltam nemrég szalagot, de miért van az, hogy az enyém FÖLÖTT látom a fényképet, a tiéteknél pedig ELŐTTE? Az nekem jobban tetszik... Ha a monitorom mérete vagy felbontása vagy mittomén mije :) miatt lenne, akkor mindegyiket egyformán látnám, nem?

No, most valamire rájöttem, hogy hol hibázhattam... :)

nadine81

Sziasztok!

Kriszti és Andris
Vendég

Faby
köszi, probálkozom, nem vagyok nagy számítógépes de remélem sikerűl valamit összehoznom. :?
zsu69

sziasztok

hogy és hol csináljátok a szalagokat?de sajnos nagyon analfabéta vagyok,ha lehet irjátok meg részletesen.köszike.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok

Még mindig csak próbálkozok, nagyon béna vagyok. Én is akarok ilyen szép oldal!!!! :|

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Nadine,
éjjel nem kell kelteni a babót. Ahogy írtad, majd jelzi ő, ha éhes!
Azt hiszem elfeljtettem írni Neked és Medikének, hogy elolvastam a szüléstörténeteteket. Meghatódtam. :) Köszi Csajok, hogy megosztottátok velünk.
Hogy van a sebed? Érzed a frontokat? Mert én szoktam érezni pl. tegnap.
Reggel infraszaunáztam, így most jobb már a nátha. :)

Ja és Lidi egyre inkább nem akarja a tápit inni. :) :)
angi79

Zsu69: Nekem sem sikerült, én a páromat kértem meg, hogy csináljon nekem is islyet. Én még képet sem tudok kicsinyiteni.
Vendég

Zsu69: Nekem sem sikerült, én a páromat kértem meg, hogy csináljon nekem is islyet. Én még képet sem tudok kicsinyiteni. De ő most dolgozik, és nem tudom megkérdezni, hogyan csinálta.
Vendég

Sziasztok!

Mégse vagyok olyan béna,mert sikerült csinálnom szalagot.

KépKép

KépKép
pilchard

Angi,
és a nappali etetés?? Mert most pl. már 9 óta nem evett. Szóval akkor evett, és kb 10 óta alszik... Nem hosszú ez?
Hát, most éjjel én is éreztem, hogy van a sebem... :) Picit fájt talán... De ha nem, akkor csak viszketett... :) De jelezte, hogy VAN, az tuti... :lol:
A tápszert miért ajánlották? Nem volt meg a mennyiség, amennyit kellett volna ennie/gyarapodnia?
Mi nem vettünk és nem is kölcsönöztünk mérleget. A védőnő sem ajánlotta, azt mondta csak idegesíteném magamat, hogy állandóan mérem. Szerdai nap jöttünk haza, akkor volt 2820. Pont egy hétre rá mentünk el a védőnőhöz mázsálásra, akkor volt 3170. Agyon dícsértek minket. Erre még egy hétre rá csak 3270 volt, szóval csak plusz 10 deka. Azt mondták a hasfájás is benne lehet a pakliban. Most reménykedek, hogy hízogat, mert kicsit jobban van. Nem sír annyit, és nem olyan keservesen. Jobbakat alszik, nyugodtabb, hosszabban is eszik és lassabban, nyugodtabban... :)

Kép 1148124617.83.jpg

Kép 1148124699.7.jpg

Kép 1148124817.62.jpg

nadine81

Sziasztok!!

Már rég nem voltam itt nálatok.Most kicsit besokalltam a két topikkal,nem is tudok itt visszaolvasni.Meg hát ez a babanet kiismerés is csomó idő.

Angi-Téged olvastalak,hogy Lidi átlépte az 5 kg-t.Nagyon ügyes.Háát nálunk nincsenek ilyen jó hírek,Lili csak 4800gr,59 cm. Dokinéni megnyugtatott,hogy nincs itt semmi gond,nem lóverseny ez.Amíg kiegyensúlyozott,jókedvű,addig nincs gond.És ami a legfontosab,hogy én úgy érzem tejcsi nem kevesebb,sőt Lili 3, 3,5 óránként eszik(ma de. pl 4 óra telte el két evés között) és az éjszakát 1 hete átalussza(ált. 9-től 6-ig,de volt már fél 8 is).Úgyhogy mos nem tudom mi van,szerintem ő genetikailag nem lesz hízós fajta.Már ha van ilyen.

Próbálok itt is lépést tartani.Most ennyi,mert tanulnom kell.

puszi nektek!
Vendég

Nadine: ha pisil,kakil, hízik rendesen és nem sárga már, akkor én nappal sem ébreszteném.

cory
Budapest

Csajok sikerült megcsinálnom a szalagot már csak az kéne, hogy itt is látszódjon.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Lányok, hogy tudom a szalagot ide át rakni. a másik web oldalról! Megőrülök, hogy nem jön össze :cry:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Zsu-A szalagos oldalon, a második ablakban lévő, hosszú kódot másold át a profilodba az aláírás ablakocskájába!!
Vendég

Babcika
Most megint mit rontottam el? Miért nem jelenik meg

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok! :)

Két hétig nem volt internet elérhetőségem.
Mostmár lesz újra. Csütörtökön vizsgázom addig nem fogok netezni, de utána megismerkedem az új formátummal.

Heni átlépte az 5 kilót. Kétszer hátára fordult és folyton vigyorog, a szemeit is összehunyorítja hozzá. Írtó édes!

Megírná valaki,hogy mikor lesz találkozó? Szívesen mennénk mi is.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Olgo+Heni :D
olgo

Olgo!

Ha jól emlékszem júni 17 a műjégpálya előtt, csak az időpontot nem tudom már... Majd Tündi megmondja. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Zsu-Sajnos nem tudom mit rontottál el :( Elvileg,ha úgy csinálod,ahogy leírtam,akkor sikerülnie kellene!De megcsinálhatom neked és e-mailben elküldöm,hogy mit másolj be a profilodba az aláíráshz.Oké???
Vendég

Köszi,Eszti :)
olgo

Oppá csak nem tudom az e-mail címedet!!Ha megírod,küldöm!!
Vendég

Zsu-Látom ügyeskedsz!!!Akkor a segítség tárgytalan :D
Vendég

Babcika
Sikerűlt :D :D :D
Először a kép nagy volt, aztán meg elütöttem egy betűt.
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer a segítséget, most már megnyugodtam.

Lilike nagyon édes ebben a kalapban. :)

Most végre megpróbálok vissza olvasni ha Martin is engedi, még alszik :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Helló
Most próbálom az új topikot, mert eddig nem fogadta el a jelszavamat a kisdög :P
Megpróbálok visszaolvasni ha a Lili nem lesz a karomon

Kép

Kép
pgyöngyi

Csajok, hogy tudok a nevem alá fényképet rakni? A profilomba kell vmit csinálni?

Kép

Kép
pgyöngyi

Valaki tudja, hogy a zovirax herpeszre való krémet használhatom e? Sajnos kijött a szemem alatt. Lehet ilyenkor szoptatni, vagy mi van ilyenkor? Elkaphatja?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: Szerintem kérdezd meg a védőnődet, addig is tegyél rá fogkrémet, vagy ha nem tartod túl drasztikusnak alkoholt. Mind a kettő szárít, én a terhességem alatt ezeket használtam. Szerintem a szopit nyugodtan folytasd, ha beteg az ember akkor is szoptathat (legalábbis a szotatós könyv ezt írja). Sajnálak, ez a herpesz elég sz@r dolog, drukkolok, hogy gyorsan elmúljon

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi
Köszi
A védőnőt inkább nem , majd holnap a dokit ,bár nem nagyon akarom ilyennel zavarni.
Az a baj hogy egyszer már bekentem és utána jöttem rá, hogy lehet, hogy nem kellett volna. Most már nem kenem tovább. Még jó hogy nem kell menni dolgozni ,mert ilyenkor úgy nézek ki mint akinek bebas..tak.

A profilba kell változtatni. Nagyon picire kell a képet kicsinyíteni.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babcika,
ügyi a lányod a gyarapodással és tök jó a dokitok, hogy nem piszkál. :) Irigykedem az átalvásra!!! Mi 2szer ébredünk enni. :( De ma abszolút nem kellett a tápi Lidinek!!! Olyan jó!!
Miből lesz a vizsga? Nagy kalappal!
Olgo,
Neked is drukk! Ügyi nagyon a csajszid! Majd tegyál fel képet!
Vok,
lesz tali? Juni17?

Ma Margit szigeten voltunk sétálni. Nagyon jó volt. Lidi a Baby Bagben aludt, majd nézte a fákat. Múlt hét óta fog szépen, azóta mindent megfog. :) És ma ismét produkálta a hátról hasra fordulást. Tehát nem véletlen volt a múltkor. :)

Megasztár? Nézitek?

Pussz. Jó éjt!
angi79

Angi-Köszi :D én azért jobban örültem volna neki,ha mi is végre elérjük azt a fárnya 5 kg-t.De ami késik nem múlik.Dokinénink tényleg aranyos :D
Nem vizsgára tanulok most,hanem még mindig a beadandó dolgozatot írom(ha vkit éredekel a csodálatos címe:A 20. század első felének főbb történelmi eseményei Németh László Égető Eszter című regényében)nagyon hosszúra sikeredik(már a 17.oldalt írom),de hát nem akarom elnagyolni a dolgot.Most is folytatom még kicsit,de nem sokáig,mert ledőlők innen a székről :roll:

Közben persze kancsingatok Rúzsa Magdi felé is!! :D
Jó éjt!!!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?