A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Micsoda újfajta kinézet ... tetszetős, csak tényleg kicsit lassúcska.
Jha, szanaszét izgultam magam a megán :D és hogy végül Magdi nyert ... micsoda meglepetés!

Remélem, mindenki jól van! Próbálok visszaolvasni, csak Vincsenzó nagyon eleven ma, épp az előbb evett egy kis virágföldet. Most is nagyon csendben van ... gyanús ... épp kábelt rágott. :) Pedig esküszöm, kapott ma már enni!

cupp,
fic
ficánka

Zsanci!

Enyém SOma.TV SOma megdícsérte ferit,hogy vállalta az érzelmeit.
20170114224602

Most volt az m2 Nap-nyugta musoraban BS, Fulop Tamas es Fantha Zsuzsa korhazban szules - otthon szules temaban.
Naaagggyon szimpik voltak, a hozzaallas is.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Tényleg nem írt senki 8 órán keresztül? Az eső miatt? Vagy mert vasárnap van? Vagy "apa" nem hagyta? :lol:
neet
neet

Jé,
a fókuszban barabás Évi??? Marsianikó vééégre letűnt a színről??? :twisted: :twisted: :twisted:
3 év nyugi jön... vagy ... 3 hó..? :P :twisted:
neet
neet

Két üzenetem is van 2870 sorszámmal.. hm...
És valami még eszembe jutott, de emiatt most eléfelejtettem. Áh, megvan! M?indjárt 2 éves babanetes leszek!! :wink:
neet
neet

Most meg 3 van 2871gyel... na jó, abbahagyom, csak az egész napos elvonás így jön le... úgy néz ki, az üzenetek számozása meg teljesen randomos..
neet
neet

Neet:
szerintem a fő gond,hogy annyira lasssssssssssú a babanyet,hogy az ember kedve elmegy az egésztől :cry:

Én is megnéztem du.a m2-őt.
Nekem is nagyon tetszett amiket hallottam.
És megint csak I Kép 1148231209.6.gif BS!

Ja és annak is örülök,hogy tegnap R.Magdi nyert :!: :lol:

petergabi

Atya világ! Olvastam persze, hogy megújul az oldal, de most meglepődtem... :)
macskanyu

Sziasztok!

Már a bejelentkezés is vagy fél órát vett igénybe, hogy írni tudjak!:( Nekem valahogy egyáltalán nem jön be ez az új Babanet, a régebbi sokkal jobb volt!

Dora!

Basszus tudtam, hogy elfelejtem nézni a TV-ben, amit reggel írtál! Na mindegy!

Nekünk elég lassan telt a nap, mivel ketten voltunk itthon Timivel! Még jó, hogy délelőtt elmentünk a bikásra játszóterezni, meg a majálist megnézni! Tök jó volt, voltak lovak, meg láma, meg valami juhfélék!:) A délután viszont katasztrófa volt, nagyon lassan telt az idő! Remélem holnap egy fokkal jobb idő lesz!

Lányok!
Hogy tudom betenni a Kedvencekhez a gépemen a Babanetet úgy, hogy ne, mindig a 920. oldal jöjjön be vagy az amin elmentettem, hanem az éppen aktuális? Vagy nem lehet?

ILdi
ildi76

hee, arrol nem volt szo, h az eleresi utvonal is megvaltozik... :? na mindegy, azert csak idetalaltam :)

Indi, mi szombaton voltunk a muzeum-kertben, szuper ido volt, es nagyon jol ereztuk magunkat! koszi az otletet :)

Krityo :O, boldog 1. szulinapot a fiacskadnak (igy utolag)! :)

Norka, es melyik osszetevovel vannak gondok a vape herbalban?:(
recca

egyre kevésbé tetszik ez az oldal :?
eddig is egyszerű volt, de ez most kifejezetten gagyi
a hibákból se lett kevesebb, sőt...
vajon ha mindannyian írnánk egy-két levelet Apának, visszatenné a régi szoftvert? esetleg írjak cikket róla? :wink:

tegnap este szeritem Feri volt a jobb, de tudtuk, hogy nem nyerhet. a tavalyi döntő 100x jobb volt ennél, ezt szinte alig élveztem, de már voltak szerintem mélypontok az elődöntők során is, pl. a latin est. nem tudom miért sikerültek ezek rosszabbul, talán a Novák rosszabbul választ dalt, mint Pierrot? vagy fáradtabbak voltak az énekesek?

ja és még Feriről annyit, hogy az vesse rá az első követ, aki...:) (szóval én tuti nem szólhatok rá egy rossz szót se) van pár furi dolog a leleplezésében, hogy miért pont egyszerre jelent meg mindkét lapban... ha valami csak úgy kiszivárog, az általában nem így megy - szerintem valaki(k) el akarták áztatni. na és ha már végig neki drukkoltam, akkor kitartottam mellette a végén is, hiszen nem lett rosszabb énekes:)

fél órája próbálom elküldeni ezt a rohadt üzenetet. hiányzott az elküld gomb, aztán az idézetre kattintva kiadta :evil: :evil: :evil:
votiv

csomóan eltűntek ám
vagy nem találnak ide,
vagy nem tudnak írni
vagy elfogy a türelmük/elmegy a kedvük az egésztől, mire ideérnek :( :( :(

szétesik a jó kis topikunk egy ilyen hülyeség miatt :( :( :( :( :(
votiv

Szép jó estét!

Recca :) De jó nektek! És mi mindent csináltatok?

Én ma voltam szabadnapos, de a kaki idő miatt jól itthon ragadtunk már tele a hócipőm, sevova se tudunk menni, mert mindig esik :(

És többiek is, merre jártatok a hétvégén?

Votiv, mesélsz majd Londonról? Esetleg képekkel? :)

Nekem meg igazán senki se tetszett tegnap, eléggé hamis volt meg lapos - a régiek is :( kár...
indianyo

Szép jó estét!

Recca :) De jó nektek! És mi mindent csináltatok?

Én ma voltam szabadnapos, de a kaki idő miatt jól itthon ragadtunk már tele a hócipőm, sevova se tudunk menni, mert mindig esik :(

És többiek is, merre jártatok a hétvégén?

Votiv, mesélsz majd Londonról? Esetleg képekkel? :)

Nekem meg igazán senki se tetszett tegnap, eléggé hamis volt meg lapos - a régiek is :( kár...
indianyo

Indi, hat. korbeboklasztuk a teruletet, es kozben felszedtunk nehany nagyon fontos informaciot a vaci mumiakrol, az olomkatonak szuleteserol, az aluminium ontvenyek kesziteserol, es meg soksok hasznos dologrol.:wink: piheneskeppen megfuttattuk Benket Arany tronusa alatt. aztan ettunk kukorica malet, meg ittunk sort. es mindezt leoblitettuk a hiresneves szalonnas-hagymas langossal. aztan...:roll: na de nem akarom tovabb fajditani a szivedet...
recca

Jó reggelt!

Votiv:
ne legyen igazad a széteső topikkal kapcsolatban :cry: ,de ha így megy v.is nem tovább,akkor...

Indi:
minket is szivat rendesen az időjárás :cry:
Soha nem lesz kész az alapunk :evil:

petergabi

Jó reggelt!

Votiv:) Gabi :) Én is pont erre gontoltam, hgoy elmegy az emberek kedve az írástól így :( JAJJAJ :)Na hátha most hétköznap azért ez másként lesz, reménykedjünk.

Recca:) Nem fájdítod a szívemet, örülök, hogy olyan jó volt nektek:)
GAbi:) Ma már megint hétágra süt :) Hajráéáá! Esetleg ha egy jó kis markos legény tudna segíteni, szóljatok, megyünk Dominóval :lol: :lol: :lol:

Legyen szép napotok és írjatok sokat sokat :)
indianyo

Votivia,
én most jól vitatkozom veled! 8) Sztem a Ferigyerek egyáltalán nem votl olyan jó, Magdi mindent tökszuperül énelekelt. Ezt csak arra a pár részre alapozom, amiből láttam egy-két félórát persze. Nekem Feri úgy tűnt, hogy csak a rockos, üvöltős számok mennek neki, de pl Sting meg még 1-2 félresikerült választás nagyon rosszul állt neki. A csajok közül nekem szimpi volt (szigorúan csak hang alapján) még 1-2 (neveket ne kérdezz :)) akik sztem jobbak is voltak Ferinél, de mondom, mivel nem láttam sok részt, csak arra a néhányra alapozom a véleményem, amit láttam.

A széteső topik meg... :( remélem, csak a hétvége okozta a némaságot, nekem is gyanús volt, hogy Zsanci bébiszitteres hsz-a van mindig felül, azaz nem lapoztunk. Sztem hamar megszokjuk ezt az új oldalt, és talán be is gyorsul valamelyest. Hajrá.
neet
neet

sziasztok,
szétesés történik ezerrel...:(
tegnap pl. sehogy sem tudtam belépni, pont mint Moose, csak fehér folt volt a lap alján... :shock:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv!
igazad van ám! mikor mérges voltam, h miért nem szóltak a kisbetűsség miatt, írtam a Társalgó/Szerkesztő c. topicba, ahol Apa olyasmit mondott, hogy azért nem jelezték, mert senki nem írta a topicba a baját. szóval erős offenzívát kell alkamaznunk a fenti topicba, ahova bejel nélkül is lehet írni.

ez az ideiglenes fórum még mindig rendelkezésünkre áll különben:
http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10237

Nekem meg elment a tejem :(, még most reggel fejek, de csak kb 20 ml jön. tök rossz érzés :(
ancsipancsi

Votiv: szerintem is lépjünk fel közösen. mert ez igy szaharin.... és akkor még enyhén fogalmaztam. Nem lehet használni az oldalt, lassú, rossz, béna és csicsamicsa és használhatatlan.. brrrrrrrrrr. tényleg elmegy az embernek a kedve az írástól.

Szerintem is Magdi volt jobb, de én sem voltam nagy megasztár néző, csak néhány dalból láttam valamennyit.

Valamikor lesz tali? vagy igy még ezt sem lehet megszervezni?

Én is alig tudok belépni a rendszerbe.

Zsanci: voltunk tegnap is Rubinba. Jó volt.
johanna1975

Sziasztok!

Egy trükk: ha a fejlécben lévő Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut címre kattintotok jobbgombbal és úgy teszitek be a kedvencekhez, vagy parancsikonnak, akkor mindig idehoz és a reklámcsík sem fog látszódni!!!!!!

Egyébként az ötletért Sis-t illeti a köszönet (ha benéz ide is) az őszi babáknál olvastam :D :D :D

Amúgy még tényleg szokni kell!!!

Votiv: köszi a képeket!!! Nagyon jóóóók lettek :lol: :lol:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Én kedden vagy csütörtökön szívesen taliznék - ha nincs eső és szélvihar.

pusz.
indianyo

Votiv :)
Tényleg többeknek nem sikerül a belépés (pl. Zuz is mondta), de remélem előbb-utóbb nekik is sikerül és újra együtt lesz a banda.

Rec :)
A lángosodról jut eszembe, hogy hétvégén mi is voltunk majálisozni, csak a Bikáson, és én is bekajáltam a magyar konyha eme műremekéből, sajttal és tejföllel jól megpakolva... Nagggyon fini volt :)

Ancsi :)
Tejcsi :( De így is szuper, hogy mennyit tudtál eddig fejni, le a kalappal előtted!! Tényleg, krokit sütöttél azóta?

Ildi :)
Család hogy van? Meggyógyultak már a betegek?
denizsa

Most senki nincs itt, vagy csak nem lehet üzit küldeni:?: :shock: :x :cry:

pocakpacni

3 nap múlva 3 vizsgám lesz, én éppen szívesen írnék, de a lelkem ösmerete nagyon ostoroz, ajajjj. :cry: :lol:
neet
neet

azért vicces, h hogy szét lehet verni egy pörgő topikot... :lol: ki gondolta volna???? én biztos nem!!! :shock: :shock:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok,

HÁt biztos a jó idő is közrejátszik, hogy nincs itt senki, de a rendszer valahogy nem tökéletes. SŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐT. Én részemről irtam egy levelet az illetékes elvtársnak. :-) meglátjuk tesznek-e valamit.

Neet: jó tanulást, nem irigyellek. Ám nekem is kéne tanulnom, de nem megy.. minden más nagoyn fontos, takarítani is imádok ilyenkor. hehe

Indi: köszi a linket, igy legalább tényleg be lehet lépni és nem egy sima fehér felületet látok. :-(

Szép napot mindenkinek és remélem hamarosan többen leszünk.
johanna1975

Indi!!!!!
Te egy Istennő vagy! Köszi a linket, most már én is tudtam csatlakozni!
Remélem, m indenki jól van, még vissza kell olvasnom, bár még nem tudom, hol lehet az archivokat elolvasni, jól megváltozott itt minden!

Puszi
zuzmo1

Pocak,
köszi a tippet nagyon, most már direktbe is idetalálok!!!!! :)

Én munkával finiselek a héten, így nagyon takarékon leszek, de olvasok-vagyok-figyelek!!!!! :D

vera
kisün

Indi :)
Köszi a linket!!

Zuz :)
Tök jó, hogy sikerült végre jönnöd! :)

Johi :)
Na megjöttünk a déditől! Bocsi, hogy így alakult a mai nap és nem tudtunk talizni :(

Neet :)
Jó tanulást, hajrááá!
denizsa

Sziasztok!

Jó sokan vagytok ismét :) Sajnos nem tudok olyan gyakran felnézni ahogyan szeretnék (éppen a félévi vizsgáimat gyűröm, utána meg az államvizsga... :cry: ), de érdekelne van-e közületek valaki, aki július közepére várja a babáját? Esetleg éppen dr. Bardóczynál...?

Szia Kisün: egyszer már váltottunk pár mondatot...(jó régen volt, azóta folyamatosan "hólapátolás" folyik nálam, hol dipi munka, hol ez- hol az...). Ha jól emlékszem te korábban vonulsz be a Szt.Imrébe, ugye? :)

További jó babázást mindenkinek, igyekszem gyakrabban benézni!
Tincsi
tincsi35

tincsi,
szia, igen, én remélhetőleg július közepén már rééég otthon vagyok a babával :) egyébként július 3-ra vagyok kiírva :)

vera
kisün

Ma kaptam meg a 2.Üdülési csekk kérvényem elutasítását.
Az 1.-r e mint írtam már,azt a választ kaptam,hogy "nem megfelelő jövedelem igazolás miatt"
Most egy ugyanolyat nyújtottam be,csak pár hónappal későbbit,és azt írták,hogy pozitívan bírálták volna el,ha lenne még keret.SZóval most már tényleg nem igazodok ki rajtuk.
20170114224602

félig állati jó napunk volt: meglátogattuk Moosékat, és nagyon édes a pici babája, és a nagylány is! szépen játszottak Istivel, nagyon egy hullámhosszon voltak! és olyan jól esett babázni, hogy komolyan el kéne beszélgetnem apafejjel a tesó-dologról 8)
és Moosenak tök jól visszament máris a pocakja, és hiába szabadkozott, hogy rendetlenség van, tökre tetszett náluk, nagyon jók a rezgések :D

másrészt viszont fáj a szívem, mert szegény Moosenak mind2 cicije begyulladt :( lázas is :(
és ráadásul olyan sebes a bimbije, hogy nekem is könnybelábadt a szemem, mikor ráharapott a picúr :(
és szegény Moose eléggé el van szontyolodva, nem csoda...
du. még bevágtattak a kórházba, a dokinője sebészeti konzíliumot kért :!: :?:
majd hívom, mi van vele, hjajaj :(
votiv

Szia Mindenki!

Holnap séta a Nemzeti Színháznál??? Mi megyünk Indivel :D 11-kor talizunk!

Moose-nak szorítunk, hogy rendbe jöjjön hamar :!: :!: :!:
Votiv: kérjük majd a friss infókat...

Juc: én nem kaptam elutasító levelet sem :( bár így is biztos vagyok benne.

pocakpacni

Moose-nak én is jobbulást kívánok!
indianyo

Votiv!
Ez nagyon nem hangzik jól :(...szegény Moose :(...ha megtudsz valamit írj!!!! Bár én is írtam most neki mélt, de ki tudja van-e ilyenekre ideje/energiája....
Nagyon drukkolok nekik, hogy ne legyen nagy gond!!!!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Indi!

Rendes vagy, hogy körbeküldted a linket, úgy tűnik szükséges volt!:)

Moosenak jobbulást! Szegényke!:(

Den!

Köszi az érdeklődést! Párom rendbejött, mi meg eddig még nem kaptuk meg a nyavalyát, szóval reménykedem!:) Timinél most tartunk a 6. napnál MMR után! Egyelőre OK!

Neet!

Drukkolok a vizsgákhoz! Csodálom a lelkierődet! Nekem egy újságot nincs időm, erőm, türelmem stb. elolvasni!:)

Den, Johi, Recca és Többiek!

Tali valamikor valahol a héten???

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Végre sikerült géphez kerülnöm. Apafej eddig játszott. :(

Indi, köszi a gratulációt.

Ezek szerint többen is voltunk Múzeumok Majálisán, igaz, mi csak körbe szaladtunk, aztán még sétáltunk egyet a városban. Így kimaradt a kenyérlángos. :cry:

Moose, rossz hallani. :cry:
zanza

Moose azt mesélte, hogy inkább a szülészetre küldték fel, és BB megnézte, meg egy csecsemős is, és kapott augmentint, meg bíztatták, hogy fejjen, borogassa, és rakja gyakran cicire a babáját.
iszonyú nehéz lehet most neki, de remélem holnap már sokkal jobb lesz :)
votiv

ja és szegénykét jól beijesztették, hogy hívja ki a gyerekdokit, mert a két hetes kislánya alig több súlyra, mint amivel született :(
már nem is tudok mit mondani, ez olyan igazságtalan :x
nagyon szorítok nekik, hogy elmúljanak a gondok
votiv

Szegény Moose:( Mondjuk az én két hetesfiam éppen csak hogy elérte a születési súlyát, ugyanakkor evett szünet nélkül, úgyhogy ez egy marhaság, minek idegesítik még ezzel is Mooset???
indianyo

BRRRRRRRRRRRR,nem irigylem Mooset! :(
20170114224602

remelem a gyerekorvosa normalis...
recca

Sziasztok Lyányok:)

Én egy csomószor egyáltalán nem tudtam belépni
:( nem tudom, miféle csoda, hogy most volt hol bejelentkezni..

Remélem mindenki jól van, sajnos nem nagyon tudtam visszaolvasni...

Ancsi,
a tejem nekem is kezd elapadni, már két ciciből etetek, épp hogy elég. A következő etetésre meg alig termelődik valami.. De éjjel már csak egyszer ébred enni :)

Neet,
nagy drukkok mennek a vizsgáidhoz :)

Moose,
gyógyulj meg hamar++++++++++++++

Megyek, mert szólongat a csajom..

Szép napot mindenkinek! :)

Macs és nemisolyankicsi-Fülöpke
macskanyu

Napsütéses szép jó reggelt mindenkinek!
Nálunk a kertben veszettül koncerteznek a madarak és finom, friss későtavaszi idő van :)

Macs :) Viszem ma a furulyádat, hátha arra jársz te is :)

Az Orczy-kertben van nagy park, tó, árnyék és madárdal - így a Nemzeti Színháznál szervezett kis séta után érdemes lenne oda elmenni - 5 perc 24-es villamossal a Nagyvárad-térig.

Legyen szép napotok:)
indianyo

Örülök, hogy éled a topik. :)
Most el, tanulni, drukkokat köszi, rámférnek, de mire visszajövök, tessék a régi lendülettel teleszómenni vagy 4 oldalt, hadd ne győzzem. :lol:

Moose,
ugye emlékszel még a nagy igazságra, hogy ha a gyerek eleget alszik, és van elég büdi pelus, akkor tökhótnyóc, h mennyi a súlya? Ne hagyd magad mindenféle nagyokos által befolyásolni.
neet
neet

Indike,

ha az Orczi-ba is mentek, akkor lhet, becsatlakozom. A Nemzetihez a babakocsival eléggé extrém-sport eljutni. :)
Mikor tájt tervezitek, hogy odaértek?
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?