Gyöngyi nem irigyellek az anyósod miatt.

Mikor nálunk a nagyszülők bele akarnak szólni a dolgokba, én csak mosolygok kedvesen, aztán egyik fülemen be, a másikon meg ki, amit mondanak. Egyszer a dédi mikor Alizka csuklott, jött kétségbeesve, hogy adjak neki teát, mert szegény nagyon szenved. Semmi baja nem volt egyébként. Én meg csak mosolyogtam, és mondtam neki, hogy még soha nem kapott teát és most sem tudok neki adni, mert nincsen. Kaptam is olyan rosszalló pillantást, de nem érdekel. Szerencsére Debrecenben laknak, és ritkán jönnek. Anyámnak is volt már pár érdekes "beszólása"

Mivel ők meg Szolnokon laknak, telefonon szokta nekem osztani az észt, de így meg könnyebb lerázni

Szóval kitartás, próbálj valamit kitalálni, hoyg senki se sértődjön meg. Nem hiszem, hogy még ezzel is idegesíteni kéne magad.
Dorka

El fog múlni, mégha most nehéz is elhinni. A fiam 6 hétig üvöltött, és kizárólag a babakocsiban volt hajlandó aludni. Délelőtt és délután is mentem vele sétálni, egy nap több kilómétert leróttam. Aztán egyszercsak megváltozott. Nem tudom mitől ...
Ildi: nagyon szarul hangzik, amit írsz

Én is jobbulást kívánok
Nekünk a védőnő a kórházban, az eperre mondta, hogy azt kifejezetten tilos enni. Asszem a málna volt a másik, de abban nem vagyok biztos
cory

fel lehet még kerülni a táblába?