A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Nem győzök betelni a babás képekkel. :O

Angi: igen, mi is csepeliek vagyunk. Talán Ti is? De jó lenne. :)

Csema: Te hogy bírod ezt a hatalmas pörgést? Keresztelő, ovis ballagás, másik ballagás, gépcsere, háztartás? Én már néha most is kész vagyok, hát még ha ennyi mindent kellene csinálni. Szépek vagytok a keresztelős képeken.

Sírás szopi közben: nálunk is előfordult már, de azért, mert olyan sok volt a ciciben, hogy nem bírta elsőre bekapni. Erre persze bepipult, és elkezdett sírni. Alig tudtam megnyugtatni.

Képzeljétek, itt van a dédi, aki most játszik a kisfiammal. Olyan aranyosak. :lol:

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Na akkor mégegyszer, mert az előbb nem lett jó
Szval összevesztem anyóssal. Beraktam a kenguruba a Lilit, mire elkezdett sírni benne. Anyós közölte, hogy nem tetszik a gyereknek, meg árt a gerincnek is. Közöltem vele, hogy a babakocsiban is üvölt, szóval nem tök mindegy, hogy rajtam van vagy a kocsiban. Na ezzel kezdődött. Aztán már jött, hogy én rajta kívűl mindenkire hallgatok stb. A végén jól megsértődött elbőgte magát, közölte, hogy majd csak túl éli valahogy (mármint, hogy nem jön többet ha,ha,ha) és elment

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,
Mariannka,
igen, Csepelen lakunk a Szt. Imre tér mellett. Ti hol?
Csema,
gratula a kisasszony keresztelőjéhez. Nekünk pünkösd hétfőn lesz. Hogy bírta Szofi?
Tünde,
ez a kép a 2 kiscsajról annyira jó!!! És Patrícia hogy aludt el? Már én is gondolkodtam azon, hogy mi legyen ezzel a csak a cicin alszom el dologgal, illetve néha a karomban cumival.
Anita,
de cuki Boti! :) Nem tudom még, hogy használt e a bogyó Andiéknak, de nagyon köszi a segítséget!!!! Kitartás a vizsgaidőszakhoz!!! Drukk!
Gyöngyi,
nem semmi anyós... Nekem anyukám szokott így besértődni néha.
Zsu,
nagyon szépek a gyerkőcök!!! :)
Bartika,
nekem is akkor sír a cicin, ha nagyon fáradt már. :(

Pussz
angi79

Lívi! Én is csak azt tudtam tenni cicin síráskor, hogy vállra tettem és büfiztettem... ettől megnyugszik, majd újra cici, pár nyelés és újra sírás. De ma reggel megfigyeltem, hogy a vége felé sírt, ami nálunk 5 perc és már ezek szerint tele volt, mert megmértem és 130 grammot evett. A fene se érti hogy csinálja.. ennyire spriccel a tejem??? De lehet, hogy a fáradtság is benne van. Mert utána mindig annyira tud aludni, hogy nyikkanás sincs.

Csema! Gratulálok a keresztelőhöz! Már mi is keresgéljük az időpontot, de nálunk van egy kis probléma. Nincs keresztapa... :( A barátosném lesz a kerianyu, de a fickója nem valami stabil és amúgy sem kedveljük. Más meg nincs. :( Majd most akarom megkérdezni a lelkészünket, hogy nem elég-e a keresztanya! :D

Pilchard! Én tudok segíteni kendő ügyben. Mi is kendőzünk, tegnap 3 órán át abban aludt Pötyi, mert annyira fájt a hasa, hogy alvás közben is éreztem ahogy összerándul és élesen felsír, majd alszik tovább, meg jó ahogy összemelegedtek jó a pocakra. Írj az emilemre egy üzit, hogy oda tudjak neked írni.

Anita! Én is délelőtt takarítok (heti egyszer), mert ilyenkor alszik Pötyi, aztűn délután semmit, éjjel meg mégsem porszívózhatok... :D
Drukk neked a vizsgákhoz! Mennyi van még hátra? Meghalnék ha most még tanulnom is kéne, minden elismerésem. :shock:

Ami a súlyokat illeti, rajtam még 6 kiló van, de ha eszem (Norbi szerint) ha nem (vagyis tömöm a sütiket) akkor sem megy lejjebb szóval feladtam. Majd lemegy...

Zsu, nagyon szép kis család vagytok! De jó, hogy már ilyen nagy lányod van! :)

Gyöngyi! Kár hogy ilyen a viszony anyósoddal. Én nagyon jóba vagyok vele, óriási segítség. De ők Szolnokon laknak és csak ha szabit vesz ki akkor tud feljönni. Amúgy megbeszéltem már vele, hogy egy-egy napra feljön, ilyenkorra fogom beszervezni a kozmetikust, fodrászt stb. Pötyi imádja és nagyon jól elvannak együtt. Kész főnyeremény egy ilyen anyós!!!

Na megyek, mert ébredezik a csemetém. :)

Puszi mindenkinek! Szépséges napunk lesz ma nem mondom!!! Megint mehetek fagyizni ebbe a nagy melegben! :)

Mamacka merre vagy????

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Most látom, hogy az én vonalzóm nem frissül, miért??? :(

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vagyis másképp számol... hogy jön ki az egy hónapos, 3 hetes és 1 napos??? Na mindegy... elég ha én tudom mennyi idős a gyerekem... :D

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Na nyomulok még egy kicsit, amíg alszik a gyerekem. Az előbb azt hittem ébredezik, de csak álmában csengetett... :D
Na azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek valami tutti tippe, hova lehetne menni nyaralni ilyen pici babával.

Mondjuk mi szeptember elején mennénk ide belföldre valami termálos szállodába, a cégem még erre az évre adott utazási csekket. Akkor már 5 hónapos lesz Pötyike.

Tud valaki ajánlani olyat, ahol már jártatok és nem volt vészesen drága? A Kolping és hasonló bababarát helyek pofátlanul drágák, ennyiből tavaly last minute-ben megjártuk Törökországot all inculisve. csak most nem mennénk nagyon messzire...

Előre is köszi!!!

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika :lol:
Lehet hogy csak azért jöttök ki anyóssal mert jó messze lakik. :wink: Igaz PGyöngyi?

Zsu69 :lol:
Szép a "kis" családod! A nagy fiad milyen csábosan tud nézni! :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok,

A kezdetektől fogva olvaslak benneteket, mivel mi is tavaszi babások lettünk. A kislányom március 20-án született.
Ahogy valaki már korábban írta, először a munka miatt (január végéig dolgoztam), utána pedig a lustaság miatt nem írtam, meg sajna az uccsó hónapot a kórházban húztam le :( de mindig szorgalmasan olvastalak benneteket, és elég sok fel nem tett kérdésemre kaptam itt választ.
Amiért most mégis billentyűzetet ragadtam, az az, hogy tegnap este a kisasszony BCG oltása kifakadt :( Már előtte pár nappall megfigyeltem, hoyg kezd gennyes, pattanásszerű lenni a közepe, és tegnap estére fakadt ki. Most egy kis lyuk van a helyén, már egyáltalán nem is duzzadt. Szerintetek ez normális? Valaki másnál is volt ilyen? Kell kezelni valamivel?? Természetesen a dokibácsink pont a héten van szabin :? Igaz, hogy van már egy 6 éves "nagyfiam", de nála ilyesmire nem emlékszem.
Előre is köszi a válaszokat.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Angi: Patrícia tápis volt, úgyhogy a cumisüvegen aludt el, utána meg egyedül. Hozzáteszem, hogy Patrícia mindig könnyen kezelhető volt.
Dorina most fürdés után cumisüvegezik, de az ujjával is elalszik délután.
Minden gyerek más, neked s majd ki kell tapasztalni, hogy mivel tud elaludni, van akinek rongyocskája van.
Egyébként az esti szopi sokáig megmaradhat!!

Gyöngyi: nekem is csúcs az anyósom, nagyon jóban vagyok vele, ő 3 fiút nevelt fel mégsem szól bele semmibe, csak gyönyörködik az unokákban és segít ha tud.

Bartika: mi Bükfürdőn voltunk Dorinával (azóta többször), átugrottunk Ausztriába is a bébi élményfürdőbe.
Ott tudok szállást: apartman két szobás főzősarokkal, fürdő+wc: 6000,-/éj/apartman

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vali: teljesen normális!! sőt, így kell lennie!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

nem kell csinálni vele semmit

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Zsu:szépek a gyerekeid!!!

Mariannka: nálunk is van dédi, sajnos már csak egy, de nagyon szeretjük őt, anyósomnál lakik, a ő anyukája

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok! :D
Próbálok reagálni :lol:
Mariann :wink:
Hát úgy bírom a pörgést, hogy néha a lányoknak be kell kicsit segíteni, mert elúsznák!
Sajnos ide is ritkábban tudok feljönni, mert tényleg kevés a szabadidőm.
Szófica köszöni a dícséretet.
Angi :D
Nagyon ügyes volt a keresztelőn, még akkor sem sírt mikor meglocsolta a papbácsi a buksiját, csak addigra fogyott el a türelme mire hazaértünk, a csoportképen talán látszik is, hogy ott már sír,
Anita :D
Ha sír a cickón én is szoktam váltogatni, és néha kicsit sétálok Vele, s ha megnyugszik akkor megint cicire teszem
Tündi :D
Megértem az álláspontod, de én megfogadtam (tudod milyen volt a terhességem), ha ez a baba egészségesen és időben megszületik, megköszönöm, s számomra ez is a köszönethez tartozott.:)))
Szófit ma mérem, nem tudom hogy áll most a súlya, oldalra fordul, két napja megmarkolja a pelust, vagy a ruhám, és ma nem csak mosolygott, hanem nevetett.....majdnem elolvadtam.
Várom a talit amin mi is ott lehetünk majd!
Pusszancs:

KépKép
csema

Bartika :D
Én is vagyok egyedü keresztmami, biztosan lehet

KépKép
csema

Meg fogok őrülni, Én nem tudom, de extra felszereléssel kaptam ezt a csajszit :lol:
Legújjabb hepp: Csak rajtam hajlandó aludni. Mondjuk eddig is a kezembe altattam, de utána legalább letudtam tenni. Most meg, ahogy lerakom felébred. Jó kis társasjáték, csak már leszakad mindenem és kezdem unni. Na és persze semmit se tudok csinálni. És mind emelett most már valszeg főznöm is kell, mert anyós tuti nem fog jó darabig. Szerintetek mit csináljak vele? Hagyjam sírni a kiságyba, majd csak elalszik?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi :wink:
Ne hagyd sírni!
Tudom néha fárasztó, s Nekem annyiban könnyebb, hogy át tudom adni a lányoknak de Ne hagyd sírni!

KépKép
csema

Petri: Ja, azt én is bírnám, ha min. 50km-re lakna az anyós és havonta 1x jönne. Lehet, hogy én is rendelni fogom az ebédet.
Cory: Ma még nem láttalak, csak nincs valami baj
Tünde: Köszi az msn adatot, majd megcsinálom

Kép

Kép
pgyöngyi

Vali :D
Normális, most eredt meg az oltás.
Ne izgulj, minden rendben! :D

KépKép
csema

Csema: oké, próbálkozom. Létezik, hogy az átlagnál jobban igényli a kézben létet?

Kép

Kép
pgyöngyi

Létezik, de Ő is egyre jobban nyit majd a világ felé, nézelődik, s akkor meglátod könnyebb lesz.

KépKép
csema

Tünde :) köszi, kicsit megnyugodtam. Azért volt furi, mert mint mondtam, nem emlékszem, hogy Vincénél ilyen lett volna. Öregszem, agyam mint a szita :)
Felhívtam a védőnőt, azt mondta, hogy arra figyeljek, hogy ha még jön belőle a trutyi, akkor az ne keveredjen bele a fürdővizébe. Állítólag több hétig is ilyen lehet :?

Gyöngyi :) Én most is úgy altattam el a lányom, hogy miután letettem a kiságyba, simiztem a pofiját meg a buksiját. Ettől elég hamar elkezdett laposakat pislogni, és 5 perc után be is aludt.
Nem tudom Lilinél hatásos lesz-e, de próba-cseresznye :) Sírni én sem hagynám, nem bírom hallgatni a bömbit.

v

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: Á nálunk már minden formáció játszott sajna, és csak a cici meg a kézben altatás jön be. Viszont örülök, hogy itt vagy. Ha van időd gyere többször. Ugyi nem gond a Vali, vagy maradjon a Vanillka?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok.Sajnos csak ritkán tudok jönni mert Panni majdnem egész nap kézben van mert még mindíg nagyon sírós bébike.Azt mondja mindenki hogy biztos a hasa fáj de én azt gondolom hogy ez valami más ügy.Kipróbáltuk az összes has gyógyszert:(
Vagy az én feszültségemet veszi át vagy csak egyszerűen megtanulta hogy ha sír mégtöbb odafigyelést kap. Mert ha pár percig lerakom és nem sír akkor eszem,fürdök stb vagyis magammal foglalkozom és nem vele,persze ez csak néhány perc.Igy tulajdonképpen az egész nap azzal megy el hogy különböző technikákat alkalmazok hogy ne bőgjön(ringatás,vízcsap folyatása,repülőzés...)és sokszor még ölben is sír és még leülni sem hagy mert ha nem járkálok vele ordít...És erre azt mondják sokan hogy ez teljesen normális.Hát én nem így érzem és teljesen tanácstalan vagyok és kikészültem.Ha valaki járt már így írjon,mert nincs ötletem.üdv mindenkinek.[/b]

Drodo és Panka
Kép
drodo

Csema: neked is köszi :) Most már teljesen nyugodt vagyok. Ezek szerint tényleg csak nekem rövid az agyam.
Kacsás cumi :) Nekünk is olyan van :) Sőt ... a zenélő-forgó az ágya fölött is kacsás :D Amikor meg az apja elkezd neki hápogni, olyan teli pofával kezd el vigyorogni, hogy majd megzabáljuk :D Lehet, hogy állatvédő lesz ?? :)

Gyöngyi :) Dehogy baj, elvégre ez a nevem :) Eddig is szinte minden nap olvastalak benneteket, ezentúl majd bátrabban írok :lol:
Erkélyen babakocsiban toszogatás ???

v

KépKép

KépKép
vanillka

Drodo: Ne aggódj, nálunk is ez van ráadásúl még aludni is csak rajtam akar.Igazi megoldást még nem találtam rá
Vali:3 napja már a babakocsiban is üvőlt.Mondom én, hogy extrásítva van :lol: Egyébként próbáltam a simit 2 percre elhalgatott, mindegy majd az idő megoldja

Kép

Kép
pgyöngyi

Csajszikák :D (holnapi talisok)
Van egy nagyon, de nagyon rossz hírem, Levente gyerek behányt délelőtt a Pólus parkolójába a kocsiból kifele, én is tök sz*rul vagyok, így sajnos stornózni kell a holnapi napot :( :( :( :(
Lehet, hogy ezért nem evett Nasa tegnap(vagyis evett, de sokáig tartott, mire beletukmáltam a cicit a szájába.
Áttesszük jövő hétre, oké????????????????
Nincs hari????
Most megyek, gyorsan írnom kell még máshova, lenne még egy másik tali is, hát azt is le kell mondanom :(

Puszika
vas

SZiasztok!

Drodo: pedig ez tényleg tök normális. A két fiam teljesen ilyen volt. 3 hónapig csak kézben voltak el. Még aludni is csak kézben vagy rajtam voltak hajlandók. Liza lerakható napközben. Pl a hordozóba, és lábbal ringatom. A sétákat hagyjuk, mert a gyomrom görcsbe áll minden séta előtt :( Ki fogja nőni ezt.

Ildi: jobbulást!!!

Gyöngyi: ne hagyd sírni!!!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ildi
Dehogy baj. Majd megbeszélünk egy másikat.
Szegénykék ,akkor lehet, hogy tényleg ezért nem akart enni Nasa.
Jobbulást nektek

Szerencsére nekem nincs ilyen gondom, hogy cicin alvás, berakom a kiságyba játszik a haverokkal és elalszik. Napközben meg a járókában történik ugyan ez.

Nekem még nem sírt cicin ,de nem is akarom. Nálam most cuppogni kezdet rajta és ez megint megviseli a cicimet. Bár érdekes ,hogy csak a nagyobbikon. Lehet, hogy azt a bimbit már túl kinyújtotta? Vagy a másik kicsi neki és azon nem tudja csinálni.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ildi!

Mielőbbi gyógyulást!
Mi is csatlakozhatnánk a jövő heti mini talihoz? Mert sajnos úgy néz ki, hogy 17-én nem leszünk itthon, legalább pár babát+mamát láthassak!

Bori

Kép
borkadorka

Vas Ildi!! Semmi baj, jó a jövő hét is! JObbulást nektek! Ez valami vírus lehet?
AMi az alvást illeti napközben én is csak magamon, kendőben tudom sokszor elaltatni, abból meg nem tudom kivenni anélkül, hogy ne ébredne fel (pedig már próbáltam :D), szóval marad rajtam, közben viszont tudok tőle mindent csinálni (na jó tegnap a húsleves kicsit kifolyt a számon... :D).
Tünde! A kaját ti oldottátok meg az appatmanban? Mi félpanziót keresünk, nem szeretnék kajáról gondoskodni, ez benne a pihi... :)

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Ildi, jövő hét is tuti jó lesz, így legalább én is tudom úgy csinálni, hogy ráérjek.
Bori, jó, ha te is jössz. :) Majd segítünk Esztert cipelni. :) És még turizni is tudnál, úgyis akartál a csajoknak rucikat. :)
Vendég

Sziasztok!

Ildi : Jobbulást, és nekünk is jó a jövő hét.
Vendég

Drodó :lol:
Hajszárító vagy porszívó zúgását próbáltad már? :P

Vasildi :lol:
Jobbulást az egész családnak!

CSajok ma vettem észre hogy a kertünkben érik a szamóca. Telizabáltam magam :oops: remélem a ettől a csajomnak nem lesz baja. Eddig amiket ettem minden okés volt. A múlt héten babgulyást ettem, igaz csak a levét.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Köszi lányok,megnyugtató hogy nem csak az én babóm ilyen.Akkor inkább velem van a baj hogy túl nagy elvárásaim vannak és ennyire megvisel a bömbölés.Remélem egyszercsak ez is elmúlik.
Szép estét nektek![/img]

Drodo és Panka
Kép
drodo

Sziasztok! :)

Ildi,
jobbulást nektek!!! :)

Bartika,
húsleves... :lol: :lol: :lol:

Nekünk még nem sírt a cicin, csak ha nem kapta meg időben!! :lol: :lol:
Vagy pl most, hogy a Gripe Watert próbáljuk, amit kaja közben vagy utána kell adni... Utána nem adom, mert szerintem büdös, mint állat, szóval íze sem lehet sokkal jobb... Így közben adom... Pár perc szopi, kis szünet, Gripe, aztán folytatás a cicin. De a kettő között elkezd pityeregni, hogy adjam már vissza a "poharát", hisz ő abból épp ivott, én meg elveszem??!! :lol: :lol:

Elavás vagy cicin van, utána lerakom a kiságyba. Vagy egyből felébred és akkor kis simivel vissza lehet altatni, vagy jó esetben sikerül úgy letenni, hogy úgy marad... :)
A másik, amikor ölben alszik el kaja után, utána szintén kiságyas próba, ami hasonlóan végződik, mint az előző. Ezek pár percet, max negyed órát vesznek igénybe, amíg rajtam van, szóval még bírható... :)

Háton nem nagyon szeret, hason hamarabb elnyugszik. Végülis olyan pózban (bújva) volt rajtam is.
Jajj, és úgy tudja ölelni, markolászni a pelust, ami a feje alatt van!! :) :) :)

nadine81

Ha a képeim nagyobbak mint 6 kb hogyan tegyem fel avatarba?Le lehet kicsinyíteni?

Drodo és Panka
Kép
drodo

Vas: Remélem olvasol még. Az egyik barátnőm most hozta ki a Heim Pálból a 2 és fél éves kislányát. 1 hétig voltak bent plusz még 40 gyerek hányásos hasmenéses járvány miatt. Remélem nálatok nem ez van. Most én is parázom, mert a férjem kollégáján (aki egyébként ennek a kislánynak az apja) szintén kijött ma ez a hányásos baj. Remélem a férjem nem hozta haza. Akinél ilyen lép fel SOS orvos, még ha éjjel 2 van is. A pici babák pár óra alatt kiszáradnak. Nem okoskodni akartam, csak kicsit én is aggódok.

Anyós sztori folyt. köv.: Kitalálta, hogy azt mondtam neki, hogy "Majd meglátjuk melyikünk jár rosszabbul". Én ilyet nem mondtam, tiszta hülye, uszítja ellenem az egész családot
Megyek, mert nyügi van

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok, szép estét!

Angi: de jó. :O Mi a kis Duna mellett lakunk. Ha gondolod, találkozhatunk valamikor akár egy séta keretében.

Gyöngyi: sajnálom a sértődést. Ilyesmi nálunk is előfordul néha, de nekik tiszteletben kell tartaniuk, hogy Te vagy a baba anyja.

Barti: mi már lefoglaltunk egy mini nyaralást (hosszú hétvége) június végére. Ugyanabban az időben, ugyanoda megyünk, ahol a szüleim lesznek, csak másik szálláshelyen. Így mégis külön leszünk, de ha kell a segítség, lesz kire számítani legalább a srtandon. Egyedül nem nagyon vállalnám be.

Tünde: nálunk a férjem összes nagyszülője él még, és az én drága nagymamám is velünk van. Olyan jó látni, ahogy a 80 év körüli dédik örülnek a babának. :O Istvánkára a férjem nagyika vigyázott, amikor én a suliban voltam.

Vas: jobbulást Nektek. Nem irigyellek. :(

Nem tudtok valamit Vikóról, Mamackáról, Vokról? Régen láttam őket errefelé, sajnos.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Drodo :lol: képet igy is kicsinyíthetsz:
Microsoft Paint
Felső sorban vannak ilyenek, hogy File, Szerkesztés, Nézet, Kép, Színek, Súgó
Itt kiválasztod a Kép --> Nyújtás, döntés. A kép méretét nyújtás opciónál a megfelelő százalékára csökkented. Ez attól függ, hogy mekkora a kép.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri,Köszi szépen:)

Drodo és Panka
Kép
drodo

Dorka: nekem Patrícia sírt egész nap fél éves koráig. Utána egy tündér lett és azóta is az! 11 éve :)
Én nem hagytam sírni, inkább dajkáltam, mégha a kézben is sírt, de legalább nem hagytam magára

Bartika: mi a reggelit az apartmanban oldottuk meg, az ebédet, vacsit meg étteremben vagy büfében
Egyébként a hotel.lap.hu-n sok lehetőség van szállásra, nézd meg! :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Angi
Holnapra jó koncertezést nektek, ha addig nem jönnék.
Ki vigyázz majd Lídire?

Gyöngyi
Ma nekem is anyós vigyázott Levire 2 órát ,pelust cserélt rajta és mikor kibontottam a látványtól rosszul lettem. Szegényre úgy rászorította a ragasztós részét, hogy 30 percig szabadon kellett hagyni, hogy helyre álljon a vérkeringése. Gondolom ő jót akart, nehogy kint landoljon a pisi..
Nem szólók neki nehogy megsértődjön, de legközelebb, ha pelenkázásra kerül sor, finoman megemlítem neki.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta,
milyen koncert? Az RW csak júlisban lesz, de én valószínüleg nem vállalom be. Az a baj, hogy Lidi elég ritkán látja a nagyszülőket és még nem nagyon van el velük. Plussz a cicin alszik el este, így kellek neki. Ez van.

Én is úgy ennék epret, de védőnő azt mondta, hogy azt ne. Egyébként kiskoromban allergiás voltam rá. Ez számít? Ti esztek?

Pussz. Jó éjt!
angi79

Sziasztok :)
Látom sok minden változott amióta nem jártam itt :)
Azt még igérni sem merem, hogy mindent visszaolvasok :oops:, de azt igen, hogy igyekszem újra felvenni veletek a ritmust :wink:

Angi :)
Nem szabad enni epret, mert valóban okozhat allergiát a babánál. Hidd el én is majd bele betegsem, hogy nem ehetek, pedig imádom :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Pontosítanék: mehet az az eper, de praktikusan első próba délelőtt, és pár szemmel.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Gyöngyi nem irigyellek az anyósod miatt. :( Mikor nálunk a nagyszülők bele akarnak szólni a dolgokba, én csak mosolygok kedvesen, aztán egyik fülemen be, a másikon meg ki, amit mondanak. Egyszer a dédi mikor Alizka csuklott, jött kétségbeesve, hogy adjak neki teát, mert szegény nagyon szenved. Semmi baja nem volt egyébként. Én meg csak mosolyogtam, és mondtam neki, hogy még soha nem kapott teát és most sem tudok neki adni, mert nincsen. Kaptam is olyan rosszalló pillantást, de nem érdekel. Szerencsére Debrecenben laknak, és ritkán jönnek. Anyámnak is volt már pár érdekes "beszólása" :) Mivel ők meg Szolnokon laknak, telefonon szokta nekem osztani az észt, de így meg könnyebb lerázni :) Szóval kitartás, próbálj valamit kitalálni, hoyg senki se sértődjön meg. Nem hiszem, hogy még ezzel is idegesíteni kéne magad.

Dorka :) El fog múlni, mégha most nehéz is elhinni. A fiam 6 hétig üvöltött, és kizárólag a babakocsiban volt hajlandó aludni. Délelőtt és délután is mentem vele sétálni, egy nap több kilómétert leróttam. Aztán egyszercsak megváltozott. Nem tudom mitől ...

Ildi: nagyon szarul hangzik, amit írsz :( Én is jobbulást kívánok :)

Nekünk a védőnő a kórházban, az eperre mondta, hogy azt kifejezetten tilos enni. Asszem a málna volt a másik, de abban nem vagyok biztos :?

cory :) fel lehet még kerülni a táblába?

KépKép

KépKép
vanillka

Még nemis írtam, hogy a lányom ma egy éve fogant! :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

SZiasztok!

Na csak idetaláltam....eddig azt hittem nem működik a bnet, mert az elmentett linken nem jött be....

Már teljesen kialakultak az elvonási tüneteim....

Most csak röviden, és holnap visszaolvasok...

Katica jól van, de még mindig taknyos.....már nem kaphatja az orrcseppet, nem tudom mit csináljak. csütörtökön visszaviszem az orvoshoz. Megkaptuk a két hónapos oltást, este hiszti volt, de semmi különös. Viszont nagyon kevés már a tejem:( megpróbáltunk már mindent, két napig nem kapott pótlást, csak szopiztunk, és üvöltött:(:(:(:( Aztán nem bírtam tovább, és inkább kapta a pótlást. Ma már fogyott is:( Kicsit elvagyok kenődve, de leg. a lelkiismeretem tiszta, mert én úgy érzem, hogy megtettem mindent. És nagyon szép volt ez a 2 hónap amíg szopizott a kicsilány...

Viszont már egy hete 11-12 órát alszik a kicsi, ezáltal a napi alvásunk lecsökkent 4xfél órára, vagy 1x 3 órára...de vmit valamiért:)

Ja és ma aláírtuk az adásvételi szerződést, és kezdhetek izgulni hogy megkapjuk a hitelt:) Szeretnék már ott tartani:):):):)

Pusz
Holnap jövök:)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Vanillka: persze, hogy fel lehet kerülni :) Küldd az adataid :)

Angi: én már ettem epret, Lizánál semmi tünet, úgyhogy továbbra sem fogom távoltartani magam tőle.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?