A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Monyo!
Nevek vannak, már akkor voltak, mikor még csak tervbe volt babó. Zalán vagy Napsugár lesz. A párom ragaszkodott a magyar eredethez, azon belül meg közösen választottunk, bár ő Bánkot akart volna először, de sikerült átbeszélnem a Zalánra :)

Csibe!
Én meg azért érek rá, mert már nem adnak nekem feladatokat, mondván minél kevesebb átadandó dolog legyen, amik meg vannak épp nem esedékesek, így egész nap csak netezek.

Zsúka!
Anikó írta, hogy kozmetikushoz vagy hova megy, így nem pont délben lesz pöri.

kancellárka

Niki!

Még nem kaptam meg... Rosszul csinálok valamit?

Teszek fel egy képet, pár perce csináltam. Csak így lehet rávenni a hasalásra, ha ráfektetem a szopispárnára. Az ötlet nem az enyém, másik topicbüól lopikáltam. :D Most éppen ez az aktuális kedvencem:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi lehet én csináltam bénán és másnak küldtem (talán lehet figyelmetlen voltam és másik Évinek ment), és kitöröltem az elküldöttekből, meg sem tudom nézni, küldök neked újat akár többet is :)

kancellárka

Nárcisz!
Ez kölcsönös :D

Csibe!
Akkor várunk jún. 24. után :D
Nekem azért van "ennyi időm", mert itthon dolgozom :D . Persze amikor nagyon összejön akkor én is ritkábban vagyok.

Éva!
Ez nagyon íncsiklandóan hangzik :D , majd egyszer ráveszem magam, hogy kipróbáljam :D . Egyébként szeretm ám a hasamat, és ez meg is látszik rajtam, és emiatt , na meg a Férjem miatt is néha próbálkozokk több - (de inkább) kevesebb sikerrel :D
Lehet, hogy az időben van valami, én sem érzem magam túl jól, ráadásul a szemem és a fejem is fáj :(
Úgyhogy gyerecsak panaszkodj, meséld ki magadból a rosszat, mert Virágnak vidám anyuci kell :D

Bea!
Senkinek sem lehet mindig mindenben igaza, úgyhogy ezzel nincs is baj :D és örülök, hogy lezártAD a témát, remélem többet nem is jön elő :D

Zsúka!
Hát igen az Anyák már csak ilyenek :D , (jó esetben)szerintem mi is ilyenek leszünk majd, úgyhogy nem árt összekapnom magam :D
Mondom én, hogy a levegőben van valami :( , amilyen jó kedvem volt tegnap, ma annyira sz... :( , de ahogy írtam Évának is, gyere csak és panaszkodj.

Niki
Szép neveket választottatok :D Had tippeljek, bár az enyém Jucánál sem jött be, de szerintem Nektek csodaszép Napsugaratok lesz :D

Évi!
Ez tényleg nagyon jó kép :D , bár Dóriról nem is nagyon lehet rosszat csinálni :D

dido
dido

Tök jó, mindig tudjátok, hogy mikor alszik a pipikém, mert akkor itt lógok ahelyett, hogy a dolgomat csinálnám.
Nálunk ma brassói aprópecsenye lesz a menü, kér valaki??? :D

Dido!

A Da Vinci kódot én is olvastam, és nagyon tetszett. Filmen nem hiszem, hogy meg tudom nézni, de örülök, hogy neked tetszett!

Anita!

Ez a rendezvény nagyon érdekes lehet, nekem már kedvem támadt hozzá :)

Csibe!

Kedden már megtudjátok a baba nemét? Ugye majd jössz UH után, és mesélsz? Tudod, kíváncsi ez a bagázs :D :D :D

Évi!

Miért vagy szomorú? Mi a baj???

Unique!

Jól vagytok? Ti hogy bírjátok ezeket az időjárásváltozásokat? Egyik nap 1000 fok árnyékban, másnap özönvíz, harmadnap ismét 1000 fok... Dorcus tiszta kerge... Ha nem alszik éppen, akkor csak nyűgösködik, és csak ölben jó neki. Már leszakad a mindenem :D

Timika!

Kristóf nagyon szépen gyarapszik! Dóricicám még "csak" 5750 gramm. Mondjuk egész nap ölben tartani elég is :) :) :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Amúgy ott felül lehet megnézni még, hogy van-e privi vagy nincs.
Kép

kancellárka

Sziasztok!
Ma itthon vagyok, nem dolgozom. (egy hét gipszes lábbal való bejárás után engedtem magamnak egy kis itthoni pihit.) Anyu jár a körzeti orvoshoz a táppénzes papírjaimat begyűjteni. A doki azt javosolta ne nagyon "ugráljak" maradjak a fenekemen. Az az érdekes, hogy nem is a cég miatt megyek be dolgozni, hanem az emberek miatt, akiknek a bérét, táppénzét, adóbevallását intéztem. Van ugyan egy kolléganő, aki ugyanezt csinálja mint én, de őrá egyedül nem akartam hagyni a sok munkát. Na jó, nem panaszkodom, mert nincs miért, egyértelműen javulgat a lábam.

Úgy vagyok mint MONYOKA nehéz követni a topic történéseit. De megpróbálom. Valóban jegyzetelni kell, ha az ember mindenre (vagy a legfontosabb dolgokra) reagálni akat. Hát én nem jegyzeteltem.

Jó volt olvasni néhányotok írását, hogy vette észre magán hogy babát vár. (cicifeszülés stb.) Én is szeretném már ezt érezni. (bár van olyan is, aki hetekig nem érez semmit, pedig terhes.) Ahányan vagyunk annyiféleképp reagál a szervezetünk.

Most nem is írok külön senkinek, de mindenkit puszilok:
Tjuca, Brill, Unique, Aniko24, Monyo stb. (nem sorolok fel mindenkit, mert akkor órákig írhatnék.)

Remélem, hogy a 10-ei talin ott tudok lenni.
syry
syrynx

Dóricica anyukája!
Ilyen aranyos pici lánya nem mindenkinek van. :wink:
Jaj már úgy akarom látni az enyéimet :lol:

Évi77!
Most ettem brassóit, a foddexpresszes sráccal küldted?
:lol:
N

Kép
narco

Nárcisz!

Nem, még el sem kezdtem :D Dicséretet máris tolmácsolom az érintettnek :)

Niki!

Köszi, szépen, megkaptam!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!
Úgy látom elég verőfényes de sírós napunk van.:) Kép

Pogi!
Dejó Nektek, én is úgy mennék ilyen ünnepekre.Érezzétek jól magatokat!

Nárcisz!
Csudajó ötletet adtál ám ezzel a word-be írom majd bemásolom dologgal. Jó,h. otthon tudsz lenni, és gratulálok,h. ma takarítottál. :lol: Én 4 napja vagyok itthon és szinte semmit nem csináltam.:) És valószínű,h. ez is a bajom,h. holnap már nem akarok menni dolgozni. De végülis lehet,h. a doki kiírna..:wink:

Bea!
Igazából szerintem az a lényeg,h. hol érzed magad igazán jól. Mi itt szívesen látunk és örülünk Neked és Óriáskának.:)

Dido!
Majd belejössz a főzésbe. A párod biztos így is szereti azt amit csinálsz. Nagyon köszönöm a segítségeket, annyira aranyosak vagytok! :) Főleg a mai síros délelőttöm után…
Egyébként teljesen egyetértek Veled!!

Csibe!
Gyere, ahogy időd engedi!

Évi79!
Nagyon tetszik az amit a csirkemellről írtál. Ki fogom próbálni. KépHa tudsz jó recepteket akkor én nagyon szívesen fogadom őket. Én is nagyon örülök,h. a párom ennyire figyelmes, nagy szükségem is van rá, mert elég erős érzelmi kitöréseim vannak néha.(pozitív is, negatív is).
Nem tudom te hogy vagy Vele, de én szoktam nézegetni a neten az aukciós piacokat.(Teszvesz, Vatera) Rengeteg babaholmit lehet ám ott kapni, és fillérekért, tényleg a bolti ár töredékéért. Én vettem még karácsonyra a barátnőm kisfiának (akkor volt 3 hónapos) egy kertész farmernadrágot. Gyönyörű állapotban volt, mintha új lenne, és 800 Ft-ba került. Ez csak egy tipp, de én bizti ott is fogok vásárolni a babámnak, főleg itthonra.
Gyere nyugodtan panaszkodni! :)

Évi77!
Megőrülök Dóritól! Annyira megpuszilnám! Én kérhetek egy adag brassóit? :oops: ÉN egyébként ma krumpis tésztát csinálok savanyú ubival, bár annyira de annyira ennék kovászos ubit…

Syry!
Örülök,h. már egy kicsit jobban vagy. Pihenj csak nyugodtan.

Zsúka!
Nekem is voltak olyan mensis fájdalmaim. Még mondtam is a páromnak,h. megfog jönni. ÉS tessék…:lol: Mi a baj? Miért van rossz kedved? Lehet igaza van Dido-nak mert én is egész délelőtt sírtam. Valami van a levegőben.

Anikó!
Éhes a topic.:D És hiányzol is!:) Bizti még szebb lettél a kozmetikus után.

Niki!
Komolyan szakács a párod! Dejó! Szerintem 1-2 héten belül elmegyek a védőnőhöz, csak még megvárom a vérvételem eredményeit.
Nagy szerencsém van a menyasszonyi ruhával, mert egy olyan helyen kölcsönöztük, ahol 1 ruha áráért 3-at adnak + az összes kiegészítő is benne van. Tehát kapok egy rövidebb táncruhát is.
Nagyon szép neve lesz a babátoknak bármi is a neme.:)

Monyó!
Örülök,h. itt vagy. Én is csak úgy tudok mindent és mindenkit észben tartani, ha jegyetelek.
Nagyon élvezem én is a készülődést, bár ma pont emiatt sírtam végig a délelőttöt. Mert nem tudjuk,h. hol is kereszteltek pontosan, mivel ugye a keresztszüleim neveltek fel, nekik tudni kellene.De ők Nyíregyházán élnek és már nem emlékeznek pontosan,h. melyik kápolnában lettem keresztelve. És a kerületben van vagy 10 db. Már mindet felhívtam,h. ott van-e, és nem találják a keresztlevelemet. A párom azt mondta,h. nyugodjak meg ne sírjak,majd ha hazajön kitalál valamit.
Nem értem miért nem ugyanazt a tesztet használtad?
Azt kívánom,h. végre összejöjjön az a baba!!:):)

Nárcisz, szerinted így jó a levél? Mármint a hosszúságára gondolok? :lol: Ezzel a word- ös jegyzeteléssel nem novellákat,hanem többkötetes könyveket fogok írni.:lol:

Na megyek és mostmár tényleg csinálok valamit...
Aztán megyek a dokihoz,h. írjon ki még holnapra is,mert 3 oldalú munkaundorom van...:)

Puszi!
Kép

Pupy
Vendég

Niki!

12.15-kor már úgy gondoltam, hogy hazaért Anikó, mert én olyan türelmetlenke vagyok és már reklamáltam is. :lol:

Évi!

Dóri baba gyönyörű, körbe mutogattam mindenkinek. :)

Dido!

Aranyos vagy! Mi is bele fogunk jönni a főzésbe. Szóval Neked sincs valami jó kedved?

Nárcisz!

Nem tudom mi van, reggel óta a sírás kerülget, tulajdonképpen nem történt semmi. Már régen voltam ilyen hangulatban, de majd elmúlik.

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Most gyorsan csak feldobom az új képeket Kristófról, este pedig visszaolvasok és írok :lol:

Pussz és szép napot mindenkinek!

Timi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
timika

Pupy!
Hol lehet venni ezeket az olcsó ruhákat, engem is érdekelne.
A Word ötlet még Tündi 30-tól származik, nem engem dicsér.

Tündi, ha itt vagy, akkor légyszi írj valamit magadról.

Timi!
Micsoda kék szemei vannak Kristófnak!!
Gratulálok.

Évi79!
De nem traktálsz minket, hidd el.
Nem lehet, hogy vizesedsz is egy picit, vagy a baba nőtt akkorát?
Mindenesetre 9 kilogramm az nem sok, és biztosan másképp fogsz nőni minden hónapban.

Kép
narco

narco :D aki kivancsi hamar megoregszik :P

38 ik napon vagyok,14 dpo-n.a hom eleg alacsony,36.6-36,7 aztan estere felmegy 37,5 re,tudom hogy a delutani ho nem mervado,de en merem :P

zsuka.Halad a faragas,egy felig kesz kjonyharuhatarom es egy kulcstartom van ami decopage tehnikaval keszult.kepek is vannak de nem tudom felinstalalni a fenykepgep cd-et.majd a ferjem segit es akkor elhalmozlak benneteket kepekkel,keszitettem egy csomot a babanet szamara :P
ne legy szomi kerlek...mosolyoglyal..igy :P

kanci.szep nevek.a Zalan kicsit hasonlit egy szerb nevhez Zoran,igy hivjak a sogoromat.Napsugar..milyen szep nev ez is.ezt hogy lehet becezni?Napsi?Vagy Sugi?

evi,Dori hozza a megszokott formajat..donoruuuuuuuu :D

syry akkor pihenes kozben loghatsz a neten??????gyere tobbet dumcsizni. :D

csibe nalad a nevek hogy allanak???
monyoka

Syry!
Így van, töröt lábbal nem ugrál ám az ember :D , tessék csak pihizni, és trécselni velünk :lol: :lol: :lol:
És én is remélem, hogy 10-én találkozunk, mert mi a múltkorin nem nagyon tudtunk beszélni, hogy olyan hamar el kellett mennem.

Zsúka!
Igen, elég nyomott a hangulatom, bár most hívott a férjem, és szerintem meghalotta a hangomon, úgyhogy du. elmegyünk valahová sétálni ha végzett a munkával :D , úgyhogy már alakulok.

Timika!
Olyan érdekes, hogy még a tojás héj is ott van a sejhaján és már mégis látszik rajta, hogy bizony Ő egy kislegény :D Még a tartása is olyan :D , az Apukája ölében meg egyenesen nagyfiúnak tűnik már :D

Éva!
Már másoktól is hallottam ilyenről, főleg azoktól, akik olyan csini vékonykák voltak a babóca beköltözése előtt. Szerintem ebben nagyon ludasak a hormonok is, de majd ha meglátod a kis Virágot nem fog számítani az a pár kiló. Bár ha még így is csak 52 vagy, akkor meg nagyon elfér rajtad :D . Különben is azt mondják, hogy 15 körüli a normális hízás a terhesség alatt.

dido
dido

Pupy!

Persze, hogy kérhetsz! Sőt, még küldök is :D

Timi!

Kristóf egyre kis szebb! Ha ez egyáltalán még lehetséges :) nagyon "pasis"

Évi!

A súlyom nekem is gondot okozott, vagyis engem is zavart. Pedig egész terhesség alatt 10 kilót híztam csak, és mégis. De szülés után hat héttel két kilóval könnyebb voltam, mint terhesség előtt! Úgyhogy nyugi, megszabadulsz majd a kilóktól. Már a szüléskor ledobsz 6-7 kilót egyből, ahogy kibújik a baba, magzatvíz, méhlepény, egyéb kacatok... Lemegy kezedről-lábadról a víz, az is sokat számít ám! És hipp-hopp, régi versenysúlyodnál vagy! :D
Na, jobb már?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lányok én most búcsúzok mára, :D és rosszkedv űző szép napot kívánok Mindenkinek :D :!: :!: :!:

dido
dido

Dido!
Megjegyeztem lányka tippet, majd hétfőn jót mosolygok ha megtudjuk ha megtudjuk.

Syry!
Meddig lesz még gipsz? Hogy bírod a bicebócaságot?

Pupy!
Az még hagyján hogy szakács, de nem szakácsként dolgozik, így imád otthon főzni, nem unja meg a melóban :) Én meg imádom ahogy főz, meg amúgy is.
Menyaruhával jól jártál, majd képeket akarunk :)

Zsúka!
Az lehet, hogy hazaért negyed 1-re Anikó, de lehet, hogy még csak nekikezdett a főzésnek és amíg nincs kész nem jelentkezik :)

Timika!
Kristóf is nagyon édes. A Sétálóutcás képről meg rámtört a noszatlgia fíling, Szegeden jártam egyetemre, imédtam a várost.
Ja és jó párost alkotnának Dórival, mármint a fiad :)

Évi79!
Szerintem a baba hízik nem te, és annyival nyomsz többet, ne aggódj, tündéri kismami vagy!

Monyo!
Zalánt Zazinak (ettől elolvadok) a Napsugarat, pedig Suginak. De még az is lehet, hogy nem lesz agyon becézve, attól aplafonra mászok, ahogy anyósom el tudja becézgetni az embereket. Engem pl a mai napig Nikikéz és mindezt olyan hangon, mintha egy ötévessel beszélne.

kancellárka

Évi 79!
Szerintem még így is nagyon-nagyon csini vagy. :)Én most vagyok 60 kg, pedig soha életemben nem mentem 55 kg fölé.(Sőt egész gyerekkoromban fogpiszkálónak csúfoltak, annyira vékony voltam.)Talán akkor mikor a páromat megismertem, mert akkor rossz fogi gátlót szedtem és visszatartotta a vizet. Szóval tavaly július 1-jén abbahagytam a dohányzást és utána szépen kb. 2 hónap alatt felszedtem kb 6-8 kg-ot. És azóta sem tudom leadni. De nem bántam meg,h. abbahagytam a dohányzást. Tehát gondolj csak bele én még hízni is fogok, hozzám képest te egy isteni vékony kismama vagy. :)Nyugi, ha ilyen vékony a testalkatod, akkor hamar le is fog menni. És amúgy is olvastam valahol, hol a terhesség alatt a 12-15 kg az ideális.

Timika!
Gyönyörű ez a Kristóf fiú! És tiszta apja a szeme!:)

Nárcisz!
Akkor köszönöm Tündinek az ötletet, de így sokkal-sokkal egyszerűbb minden. A www.vatera.hu és a www.teszvesz.hu oldalakat nézd meg. Ha tetszik valami regisztrálj, és licitálj. Mi már elég régóta csináljuk ezt a párommal. Ő Dj és bakelitlemezeket szokott itt vásárolni, én meg kozmetikai dolgokat, meg lakás díszítőket. Pl. vettem már vagy 5 vázát, de nem volt több összesen, mint 1200 Ft. És itt rengeteg kismamás dolgot lehet találni.

Monyo!
Már én is várom a képeket a munkáidról. Nekem van egy Napsugár ismerősöm és Suginak hívjuk. Zoránnak pedig a nőgyógyászomat hívják!

Évi77!
Kinyitottam az ablakot az erkélyen. Az nyugati fekvésű jó lesz?:)

Dido!
Egy kis séta biztos jót fog tenni. Én is már alig várom,h. hazaérjen a párom.:)

Puszi!
Pupy
Vendég

proba

Kép
monyoka

proba

Kép
monyoka

Monyo írd be elés, hogy [img]mögé%20meg%20hogy[/img]

kancellárka

Pupy!
Köszönöm, próbálkozom!

N

Kép
narco

Sziasztok!

Ha minden igaz, Jucáék holnap hazajöhetnek. :-)

Az első fürdetés:
http://web.t-online.hu/kofa/furdo.avi

Kofa
tjuca

Sziasztok!

Ez igen, mennyit írtatok!!! Ölég vót visszaolvasni... :D

Bea!
Nem azért írom, hogy megsértődj, de szerintem Te csináltál abból problémát, hogy valaki épp nem tudott Neked válaszolni... Sokan vagyunk, és tényleg előferdül, hogy valaki kimarad, de ezért nem harizunk egymásra, mert ez nem azt jelenti, hogy ne szurkolnánk neki vagy gondolnánk rá! Most biztosan a hormonok okozzák Nálad a túlérzékenységet, de ez legyen a legnagyobb gond! :)

Évi79!
Ha a védőnéni nem problémázik a súlyodon, és az orvos szerint is jó így, akkor ne aggódj! Mondjuk hozzá kell tenni, hogy Neked volt hova híznod! :D Én eddig híztam kb. 9-10 kilót, igaz, hogy amiről indultam, egy kicsit több is volt, mint amennyi kellett volna (75 kiló lehetek most kb.) ... :) A lényeg, hogy jól érezd Magad!És ha már itt tartunk: én is kérhetek husis receptet? (Én ugyan tudok főzni, de mindig leragadok ilyen egyszerű kérdéseknél, hogy "na, mit főzzek ma???" - szerintem a legnehezebb része ez a főzésnek, kitalálni, hogy épp mit enne az ember (na meg apa... :D )

Monyóka!!!!
Jaj, ez a nyugalom csak látszólagos ám!!! :D Tegnap előtt be kellett menjek a kórházba beszélni a dokimmal. Egy apuka húzott el mellettem százhússzal, hogy "most szólt a feleségem, hogy császározni fogják", és már öltöztették és vezették is be a műtőbe... Na, akkor az én térdeim is remegni kezdtek... :D :D :D
Teszt: szerintem sem vagy hülye, ez teljesen normális, hogy kíváncsi vagy. Csak féltelek a csalódástól!!! :(

Timi!
Imádnivaló ez a fiú!!!!! Annnnnnyira komolyan tud nézni!!! :D És szerintem most már jobban hasonlít Rád, mint apára!

Syry!
Gipszes lábbal jártál dolgozni??? Húúúú, nem volt nagyon rossz??? Egyébként nagyon kevés az ilyen hozzáállás a Te szakmád részéről, becsüllek érte!!! (Nálam volt olyan, hogy a nőci, aki bérszámfejt, elment szabira, és két hétig nem volt, és nem adta át az ügyeit a kollégájának, jó kis szívás volt...)

Anikó!
Eltévedt az ebéded... Hozzám borsóleves és rizsfelfújt érkezett! :D :D :D

Mindenkinek mosolygós, szép napot!!!

No, most egyelőre ennyi, majd még jövök!!!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (kerek 36 hetesek vagyunk! fúúúúúúúú, te jó ég!!!!) :D
norwell

Kicsit pletykálkodom az asszonyról: páran mondtátok, kell majd a puska Kinga miatt. Nos, Juca édesapja is, nagyapja is vadászik, és természetesen van puskájuk (valahogy engem is oltár elé kellett vezetni, ugyebár). Sőt mi több, Jucának is van vadászengedélye - engem otthon nem sodrófával várnak, ha rossz fát tettem a tűzre... (hogy ezért mit fogok kapni, sejthető - többet azt hiszem nem írok, Isten veletek, hozzatok majd virtuális virágokat nagyon is valóságos síromra!)

Kofa
tjuca

Annyira jó ez a videó! Köszönjük szépen! :lol:

Ma voltam a cukororvosnál. Az inzulinigényem tovább nőtt, de csak egy kicsit. Azt mondta a doktornő, hogy ahogy megszülök, azonnal majdnem a harmadára fog csökkenni.
Még ezt a 6-7 hetet kéne kiböjtölni valahogy. Csak az a bajom, hogy fagyifüggő vagyok. A két gombócocska minden nap lecsúszik. :lol:

De ez az édesség-függőség!!! :oops:
Vendég

Kofa!
Ez vicces! :)
De most hirtelen beugrott, hogy Juca írta már a vadászengedélyét.
Kép Kép

kancellárka

Kofa!
Már nagyon várom!
Kicsordultak a könnyeim is! Kis maszatka, milyen magzatmázas volt! :)

Kati76!
Annyira örülök neked! :)
Remélem minden rendben lesz veled! Örülök, hogy találtál egy olyan dokinőt, aki rendesen ellát! Nagyon szurkolok!

:) N

Kép
narco

Kofa!

Teljesen elolvadtam. Annyira szépséges és ahogy sírt......... :lol:

Beborult, mindjárt esni fog.
Már csak 1 óra és mehetek haza. :lol:

Zsúka
zsúka

Narco! :)

A diabeteses dokinőt Anikó barátnőmnek köszönhetem. Tulajdonképpen átvitt értelemben azt is, hogy itt lapul a csajszi a hasamban. :) Ő ajánlott be egy barátnője révén a doktornőhöz. És Ő profi módon rögtön rávágta, hogy a Mercformin mellett nem lehet teherbe esni. Este már jött az inzulin, másnap meg a babóca! :lol:

Erről mi már irogattunk, még a gyógyszerről is írtál nekem. Én is minden jót kívánok neked az ikrekkel kapcsolatban. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ismét bekapcoltam a netet!

Duddu, Narco
leendő ikres anyukák!!!!
Találtam nektek egy tv-műsort. A Spectrumon most láttam. Ikrek a címe és 14.25-kor kezdődött. fél órás volt és szerintem hetente lehet. 3 anyukát mutattak be, egyik még szülés előtt, másik kettő pár napos ill. pár hónapos ikrekkel. Kicsit dokumentum jellegű, kevésbé az orvosi téma dominál, de az is van benne. Inkább a hétköznapi gondokat, örömöket osztják meg a nézőkkel. Szerintem érdemes belenézni.

Kancellárka
még 06.13 ig kell gipszben bice-bócáznom. Amikor egy hét pihi után visszamentem, szellemileg teljes frisseséggel kezdtem bele a munkába, de ez kb. két napig tarott, aztán belefáradtam a sok telefonba és abba hogy a sok ügyfél szétszedett a sok feladattal, kéréssel stb.
Zalán, Napsugár szuper nevek. A párommal mi is magyar nevet szeretnénk, még meg se fogant a baba, de ezt már megbeszéltük.

üdv mindenkinek!!!!
syry
syrynx

Kati!
Csak annyira örülök neked. Persze írogattunk róla, és tudom is mi történt, de nekem akkor is megfoghatatlan eza dolog.
Még a mai napig hihetetlen számomra, hogy ezért sírtam, szenvedtem, és nyígtam már egy csomó ideje. És most itt vannak a pocimban, akár sp, vagy akár segítséggel. Ez most mindegy. de én is képes vagyok rá, és ettől nagyon féltem mindig, hogy meddő vagyok. Bár nem szenvedtem annyit, mint mások, tudom, mert együtt feküdtem anyukákkal, akiknek többszöri inszem, meg beültetés után lett babája, legtöbbjüknek több is, de nagyon örülök. És számomra ez egy csoda. Az is, amikor megismertelek, és mondtad, hoyg ez a betegséged, és örülök, hoyg tényleg csak egy lépés kellett hozzá. :lol:
Csak ennyit szerettem volt mondani.... :wink:

Syrynx!
Köszönöm az ötletet, meg fogom nézni, ha megtalálom. :)
Gyógyulást kívánok neked, bár nem tudom mi történt. Szegényke. Remélem már nincs sok.

N

Kép
narco

Sziasztok lányok!
Nem rég értem haza és még odatettem a kaját!
Kép De egy vallomással tartozom!Nem pörköltet csináltam mert tegnap elött volt tojásos nokedli és a pörköltet csak nokedlivel szeretik a fiuk és nem akartam megint nokedlit csinálni!

Zsuka!
Pulyka saslikot csináltam!És már küldtem is!Jobb már a kedved?

Kanci!
Én sem voltam elájulva a védőnőmtől de hát sajnos kell!
Várom a hétfői ultrahangot!Nagyon szép neveket választottatok!
Mind a kettő nagyon szép!

Monyo!
Csak alap sütiket tudok csinálni!
Abba nem jeleskedem sajnos!
Ez a pozitiv teszt nagyon felcsigázott!
Nem tudtam megnyitni a fotoidat!

Anita!
Érezd magad nagyon jol!Este várjuk az élménybeszámolot!

Dido!
Én is szeretném ezt a filmet megnézni!
És igaza van Évinek mert a legjobb a husos kajákat csirke pulykával kezdeni!Azt el rontani nem tudod!Én például marhábol nem tudok semmit csinálni!Valahogy nem sikerül sose!
Ez a pulyka nyárs is tök egyszerű!(Pulyka medalion felkockázva,kolozsvári szalonna és hagyma)Ezt felszurkálom hurkapálca nyársra és megfüszerezed(so,bors,fokhagyma)Pici viz letakarod foliával és bedobod a sütőbe!

Csibe!
Gyere feltétlenül az ultrahang után!Nagyon kiváncsi vagyok!

Narco!
Nem semmi ez a drága babakocsi!
Ha majd meglesz dobsz rola képet?

Évi!
Dori csodaszép!De ezt nem gyözöm hangsulyozni!Szét tudnám csokolgatni!
Brassoit imádom!
Én küldök az enyémből te meg a tiedből! :lol:

Syry!
Örülök,hogy jobb már a lábad! Kép

Pupy!
A krumplistészta is nagyon jo!
Szeretem azt is!De én a tojáslevesen kivűl mindent imádok!

Timika!
Gyönyörű nagyfiu Kristof!Tényleg tiszta apja!

Évi!
A hizástol ne félj!
Ugy is lemegy ha már meglesz a kis Virág!
Én irigyellek a 9kg-ért mert én 25kg hiztam!
De az is lement gyönyörűen!

Kofa!
Köszönjük a videot!Tünemény a kis csaj!

Norwell!
Nem csodálom hogy megremegett a korházba a lábad!
Hu de közel vagy már!

Lányok mindenkinek küldtem kaját aki nem kért annak is mert jo sokat főztem!Direkt nektek!

Kép

KépKépKépKép
aniko24

Lányok, iszonyú pipa vagyok... Kibontottam a húst, amiből a brassói lett volna, és büdös, mint a betyár élet :evil: Legszívesebben visszavinném, és megmondanám, hogy hova tegyék a húsukat... felrobbanok...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Anikó!

Már kopogott a szemem. Megérkezett és fincsi volt. :D
Milyen volt a kozmetikusnál? Felfrissültél?

Hát egy fokkal jobb a kedvem, de nem az igazi. Ha otthon leszek és folytatom a vasalást biztos megjavul. :D

Zsúka
zsúka

Kofa, Juca!

Kingácska nem lesz egy savanyú kölök :D Ahol ilyen humora van a szülőknek... :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép
Kép Kép
mátra

Sziasztok!

Visszaolvvastam és elvesztettem a fonalat :cry: :oops:

Igyekszem pótolni a hiányosságaimat.

Nomi!
Szivem napokkal ezelőtt kérdezted, hogy hogy lehet kibírni, hogy nem tesztelsz. Hát... Nehezen. csak a sok - megerősíti kicsit az embert. De talán, ha előbb teszteltem volna, ha előbb megyek el az orvoshoz, ha nem veszem be az aszpirint, ha nem megyek el Szekszárdra, ha, ha, ha, ha és ez mind abból, hogy vártam a teszteléssel. most akkor döntsd el mi mit ér meg.
Nagyon szorítok Nektek.

Évi77!
Vidd vissza és mondd meg. Oda tegyék.

Syry!
Örülök, hogy már nem fáj annyira a lábad. Csak így tovább!

Kendemami!
ment mail. FIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNIIIIISSSSSSSSSSSSS

megyek még olvasni. Bár bevallom, tegnap este titokban itt jártam ám :)
mátra

Évi!
Már sajnos én is jártam igy!
Csirkecombfilét vettem a Corába!
Olyan büdös volt mint a kolera!
Igy most már kilyukasztom a nejlont és megszagolom mielött kifizetném!
Szerintem ha visszaviszed csak magad teszed ki kellemetlenségnek mert ezek parasztok és a sajátigazukat fujják!
Küldtem még kaját hogy a férjecskédnek is jusson! :lol:

Mátra!
Remélem jobban van a pocakod és jol telt a közös estétek!

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!
Dejó,h. itt vagy, hogy sikerült a tegnap estéd a pároddal (:)).
Köszönjük a táblát.:) De megint meg kell kérjelek,h. javíts. :oops: Lehet többet inkább nem szólok, nehogy megharagudj,h. sokat szólok. De tegnap voltam 6+5, és ma vagyok 6+6. Te pedig bizti véletlenül már 7+0-át írtál. De ne nyúlj hozzá hagyd így és akkor a holnapi tábla már stimmelni fog. Nagyon utálsz, amiért szólok?? :oops:

Anikó!
Isteni volt a pulyka saslik! Pont ezt kérte a múltkor a párom is.:)

Kofa!
Isteni volt a videó!:)

Nomi!
Ugye nem én bántottalak meg tegnap azzal,h. írtam,h. tesztelj. :oops: Nem akartalak megbántani vele.GYere kérlek!! :oops:

Anyira nincs kedvem semmihez, olyan nyügős vagyok megőrülök. :oops: Bocsánat!

Pupy
Vendég

Sziasztok!!!

Kicsi Mátra!
Köszi a mailt! Upsz, tényleg finis!!!! :D :D :D Azért én gondoltam, hogy nem bírod nélkülünk! :D Jól teltek a napjaid? Azt a szót pedig, hogy HA, kérlek, felejtsd el... tudod...

Nomika!
Mikor akarsz már végre tesztelni???? Már tiszta görcsben vagyok Miattad!!!! Annnnnnnnnnnnnnnnnnnyira szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kofa!
Mondd meg Jucának, hogy itt a babaneten nők százai sírnak utánad (főleg, ha megnézik a videót... :lol: ) Egyébként mi a kedvenc virágod? Csak hogy tudjuk, mire gyűjtsünk!!! :lol:
Nagyon jó volt a videó, köszönjük!!! Gyönyörű ez a kicsi lány!!!

Évi77!
Fini kis romlott brassói, ilyet még úgyse ettél!!! :D Vidd vissza és Magad tedd ODA nekik... :D

Kati!
Én is imádom a fagyit, de régen ettem már!!! Volt olyan hét, amikor minden nap három gombócot toltam le... :D Nem tudsz diabetikus fagyit venni, ha ekkora gond?

Az előbb befaltam egy adag rizsfelfújtat csokiöntettel, most meg ég a gyomrom... Segítség, 104!!! :D De olyan fini volt.... úgy kell nekem!

Pusszantás, még lehet, hogy jövök, mert apa horgászni ment, úgyhogy megint én vagyok a gép előtt!!! :D

Sziasztok

Norwell+Kende baba
norwell

Zsuka!
Jo volt nagyon a kozmetikus!
Gyantáztunk amitől majdnem kiesett a szemem! :lol: Utána csinált egy parafinos arcpakolást amit most probáltam elöszőr!Nagyon jo volt!

Norwell!
A rizsfelfujt isteni lehetett!

KépKépKépKép
aniko24

Nomi!
Én csak arra kérlek olvasd el Mátra szavait és fogadd is meg!
Mert most már irgum-burgum!

Pupy!
Ezek a hormonok amik szorakoznak veled!
Örülök,hogy izlett a főztöm!

KépKépKépKép
aniko24

Kendemami, akkor ma pletyi :D

Anikó!
Ezt nevezem! parafinpakolás hmmmmmmmmmmmmmmmmmm Finom lehetett.
:twisted:
Nekem arra sincs időm, hogy a szemöldököm kiszedessem. Csak mikor más őserdő :lol:

Úgy döntöttem belekezdek ebbe a 90 napos diétába. Addig úgysem lesz baba. Legalább fitt leszek. (és üde és kívánatos :lol: )

Úgyhogy ne terrorizáljon senki a kajával!!!!!!!!!!!
Holnap kezdem a gyümölcsnappal.
mátra

Lányok, nagyon drágák vagytok és aranyosak!!! :D

Olyan hihetetlenül jólesett, hogy ennyien írtatok a kétségbeesett kérdésemre!! Köszönöm szépen!!! :)
Már tegnap este visszajöttem, de annyira fáradt vagyok, mióta naponta 3-4 órákat alszom, hogy képtelen voltam írni. Bocsássatok meg, hogy most nem reagálok név szerint mindenkinek a tanácsára, de nagyon fáj a fejem - csak nem akarom, hogy azt higgyétek, nem nézem meg az üzeneteket.
Megfogadtam a jótanácsokat: kértem puszit a hasamra (párom kicsit furcsállta ezt a gyógymódot :roll: ), ÉS nem vettem be gyógyszert sem!
Ma már jobban vagyok - köszönöm Évi a kérdést :) -, nem tudom, mi volt ez tegnap. Lehet, hogy tüszőrepi?? Lehet. A doki hétfőn semmit nem mondott - én hülye meg nem kérdeztem -, csak annyit, hogy szép a nyálkahártya.
Ha tegnap volt a tüszőrepedés... Most próbálok lelassult agyammal gondolkodni. Szóval: tegnap este nem akcióztunk, mivel párom éjszakás. DE! tegnapelőtt reggel voltunk együtt - ilyen már évek óta nem volt, hogy reggel :oops: - , utána meg mentem dolgozni :roll:
Vajon megvárták a keddi kiskatonák a szerdai tüszőrepit (ha ez az volt - bárcsak igazatok lenne!!!).
TI MIT GONDOLTOK :?:
Mennem kell, a kisfiam már rángatja a kezem, kakaót kér.

Anikó, a kisfiam 4 éves, márciusi.

És még gyorsan, mert ezt csak a mostani felszínes visszaolvasásból láttam:

Kinga baba,
olyan jó, hogy megérkeztél!!:) :) Kívánok Neked nagyon boldog életet!!!

Mindenkinek szép estét kívánok, és még egyszer köszönöm az aggódásotokat, a tanácsokat! Nagyon meghatódtam.
(Ma már csak időnként érzem a hasam és csak egy kicsit...)
Rolly
rolly

Mátra!
Igen, szóval mivel-kivel is kezdjük??? Kép

Rolly!
Igen, szerintem nagy az esély!!!

Norwell+Kende baba
norwell

Rolly!

Szerintem megvárták, de ha nem, ma este sem késő még!!! :lol:
Vendég

Jaj, már megint hülye vagyok...Kép Asszem, kismamasággal jár (apa is megjegyezte a múltkor, hogy mintha picit szórakozott lennék mostanság... :D )

Mátra!
A 90 napos diéta nagyon jó, igaz, hogy én nem próbáltam. Egy ismerősöm viszont igen, és 10 kilót leadott vele! Szerintem ez nagyon jó, főleg, hogy utána nem is szedte vissza annak ellenére, hogy a kajában visszaállt a "normál" üzemmódra.
És különben is: ki mondta, hogy most nem vagy üde és kívánatos????? :D

Norwell+Kende baba
norwell

Kendemami!

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Jó kritikus vagyok ám A párom (:)) is tett egy-két célzást, aztán meg, amikor megláttam az ex-et, háát.. én is voltam valamikor olyan.
Nem baj, leszek is.
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?