Sziasztok Lányok!
Úgy látom elég verőfényes de sírós napunk van.
Pogi!
Dejó Nektek, én is úgy mennék ilyen ünnepekre.Érezzétek jól magatokat!
Nárcisz!
Csudajó ötletet adtál ám ezzel a word-be írom majd bemásolom dologgal. Jó,h. otthon tudsz lenni, és gratulálok,h. ma takarítottál.

Én 4 napja vagyok itthon és szinte semmit nem csináltam.

És valószínű,h. ez is a bajom,h. holnap már nem akarok menni dolgozni. De végülis lehet,h. a doki kiírna..
Bea!
Igazából szerintem az a lényeg,h. hol érzed magad igazán jól. Mi itt szívesen látunk és örülünk Neked és Óriáskának.
Dido!
Majd belejössz a főzésbe. A párod biztos így is szereti azt amit csinálsz. Nagyon köszönöm a segítségeket, annyira aranyosak vagytok!

Főleg a mai síros délelőttöm után…
Egyébként teljesen egyetértek Veled!!
Csibe!
Gyere, ahogy időd engedi!
Évi79!
Nagyon tetszik az amit a csirkemellről írtál. Ki fogom próbálni.

Ha tudsz jó recepteket akkor én nagyon szívesen fogadom őket. Én is nagyon örülök,h. a párom ennyire figyelmes, nagy szükségem is van rá, mert elég erős érzelmi kitöréseim vannak néha.(pozitív is, negatív is).
Nem tudom te hogy vagy Vele, de én szoktam nézegetni a neten az aukciós piacokat.(Teszvesz, Vatera) Rengeteg babaholmit lehet ám ott kapni, és fillérekért, tényleg a bolti ár töredékéért. Én vettem még karácsonyra a barátnőm kisfiának (akkor volt 3 hónapos) egy kertész farmernadrágot. Gyönyörű állapotban volt, mintha új lenne, és 800 Ft-ba került. Ez csak egy tipp, de én bizti ott is fogok vásárolni a babámnak, főleg itthonra.
Gyere nyugodtan panaszkodni!
Évi77!
Megőrülök Dóritól! Annyira megpuszilnám! Én kérhetek egy adag brassóit?

ÉN egyébként ma krumpis tésztát csinálok savanyú ubival, bár annyira de annyira ennék kovászos ubit…
Syry!
Örülök,h. már egy kicsit jobban vagy. Pihenj csak nyugodtan.
Zsúka!
Nekem is voltak olyan mensis fájdalmaim. Még mondtam is a páromnak,h. megfog jönni. ÉS tessék…:lol: Mi a baj? Miért van rossz kedved? Lehet igaza van Dido-nak mert én is egész délelőtt sírtam. Valami van a levegőben.
Anikó!
Éhes a topic.

És hiányzol is!:) Bizti még szebb lettél a kozmetikus után.
Niki!
Komolyan szakács a párod! Dejó! Szerintem 1-2 héten belül elmegyek a védőnőhöz, csak még megvárom a vérvételem eredményeit.
Nagy szerencsém van a menyasszonyi ruhával, mert egy olyan helyen kölcsönöztük, ahol 1 ruha áráért 3-at adnak + az összes kiegészítő is benne van. Tehát kapok egy rövidebb táncruhát is.
Nagyon szép neve lesz a babátoknak bármi is a neme.
Monyó!
Örülök,h. itt vagy. Én is csak úgy tudok mindent és mindenkit észben tartani, ha jegyetelek.
Nagyon élvezem én is a készülődést, bár ma pont emiatt sírtam végig a délelőttöt. Mert nem tudjuk,h. hol is kereszteltek pontosan, mivel ugye a keresztszüleim neveltek fel, nekik tudni kellene.De ők Nyíregyházán élnek és már nem emlékeznek pontosan,h. melyik kápolnában lettem keresztelve. És a kerületben van vagy 10 db. Már mindet felhívtam,h. ott van-e, és nem találják a keresztlevelemet. A párom azt mondta,h. nyugodjak meg ne sírjak,majd ha hazajön kitalál valamit.
Nem értem miért nem ugyanazt a tesztet használtad?
Azt kívánom,h. végre összejöjjön az a baba!!:):)
Nárcisz, szerinted így jó a levél? Mármint a hosszúságára gondolok?

Ezzel a word- ös jegyzeteléssel nem novellákat,hanem többkötetes könyveket fogok írni.
Na megyek és mostmár tényleg csinálok valamit...
Aztán megyek a dokihoz,h. írjon ki még holnapra is,mert 3 oldalú munkaundorom van...
Puszi!
Pupy