Egyéként:
Nekem 1x volt olyan szitum, amikor azt hittem, hogy jön a bébi és nem akartam volna, hogy jöjjön. Mert fiatal voltam még és éretlennek tartottam magam a feladathoz és a fiút se tudtam volna elképzelni magam mellett életem végéig ill. ettől meg is ijedtem. Merthogy én is csonka családba nőttem fel és elhatároztam, hogy csakis olyan párt keresek magamnak akivel el tudom magam képzelni egészen a halálig. Szóval ez a fiú nem felelt meg ennek a kritériumnak. Szerencsére Anyukám nagyon jó fej volt és velem együtt izgult és nem tudott igazán tanácsot adni, hogy mit csináljak, ha mégis megfogant a bébi. Ugyanis neki is volt két abortusza és bánja már őket..felvázolta a helyzetet, hogy mi vár rám, ha megtartom és milyen terhet kell cipelnem ha nem. Aztán végülis azt mondta, hogy majd megoldjuk együtt! Ez annyira jól esett, holott ő méginkább nem bírta elképzelni vejnek az aktuális apajelöltet! DE hála Istennek megjött!!! De volt extra borzalmas két hetem..és azóta is olyan boldog vagyok, hogy nem kellett döntést hoznom akkor se és azóta se! Irtó nehéz lehet!
Ezért Votiv is és Zsanci is: elismerésem!
Amikor mentünk pocakszúrásra a Schöpfbe és kint ültünk Apával a felvételnél többedmagunkal akkor egyszer csak kiszólt a nővérke, hogy abortuszra kivár? És a mellettünk ülő párocsak felállt és bement. Az egész váró döbbenten nézett utánuk, mert mindenki azt hitte, hogy ők is a "mi oldalunkon" vannak. És akkor elgondolkodtam, hogy egyrészt micsoda szemétség volt igy kikiabálni a folyósra, hogy mindenki hallja lássa, hogy ki megy be ezek után, másrészt, meg iszonyat sajnáltam a lányt viszont "örültem" neki, hogy a párja vele volt. Kevés fiú teszi ezt meg, hogy elkiséri alányt és fogja a kezét egy ilyen helyzetben!
Mégegy sztori: középsuliban az oszttársamnak is volt abortusza. Mellette voltunk, sajnáltuk. A srác kihátrált, nem az a fajta volt, aki fogta volna a lány kezét. Sőt! Már lábadozott a lány és hát ott is van 6 hét türelmi idő a szex-el, no a srác nemigen bírta ki finoman fogalmazva ezt a 6 hetet és azzal piszkálta a lányt, hogy elhagyja ha nem áll kötélnek! És a lányzó ettől mégjobban el volt keseredve és hiába mondtuk neki, hogy HALÓ rúgd ki ezt a seggfejt! Nem tette mert szerette....
CSalád: Nekem "csak" Anyu van meg Öcsém, mert a család többi tagja vagy ténylegesen vagy csak képletesen de meghaltak.
Anya írtó jó fej, mert még nem is volt prücsök ő már akkor mondta, hogy ha majd lesz unoka, akkor ő akármikor fog rá vigyázni és viszi mindenfelé, mert tudja, hogy mennyire fontos az, hogy legyen egy-két óra, nap amikor csak Apával kell együtt lennünk, azért, hogy tudjuk ápolni a kapcsolatunakt. És hogy az ő anyja ezt nem tette meg, pedig milyen jó lett volna, ha néha el tudtak volna menni kettesben moziba vagy vhová..akkor talán a házasságuk se esik a kútba. Szóval ő ezt megfogadta és eddig be is tartja, mert bármikor hívom jön azzonal!

és én ezért nagyon hálás vagyok neki, hogy ilyen rendi!
Rylie