Sziasztok!
/Jól kezdek: a "sziasztok"-ban elsőre csak az "sz" volt a helyén

/
Gergő ma felállt! 
Párszor már próbálta, de csak úgy, hogy mellettünk erőlködött, és mindig kellett a segítség. Most viszont tök egyedül volt a szobában, ugyaneis letettem aludni. Arra mentem vissza, hogy kiabál. És ott ácsorgott, és nagyon örült magának

Balázs meg ugrott oda, hogy jaj, el fog esni, de ő olyan erővel kapaszkodott, hogy alig bírtam lefejteni a rácsokról

Amúgy nagyon tud kapaszkodni máskor is. Tegnap a pihenőszéke mellett térdelt, aztán elvesztette az egyensúlyát, megbillent, de a
szájával elkapta a széket, és azzal tartotta magát, amíg apja odaugrott, és elkapta
Ja, és pont ma 8 hónapos
Szúnyogok : Nekünk volt egy bio feliratú kencénk, Balázsnak használtam, de lejárt, most keresgélek helyette valamit. Én is tartok ezektől, de valami kell. Amúgy homeos bogyó is van, ami állítólag távoltartja a szúnyogokat, sőt kullancsra is van, de mi még nem próbáltuk, csak most hallottam róla.
Egyébként legutóbb, amikor mi tóparton jártunk / 2 hete? / akkor én is fel voltam készülve arra, hogy özönlenek majd a szúnyogok, fel voltam szerelkezve füstölőkkel, de a tűző napon nem volt egy darab sem
Az elektromos riasztó nekem sem szimpi, amíg nem voltak gyerekek, néha használtuk, de most nálunk is mindenhol szúnyogháló van. Szabadban sajna ezeknél az izgőmozgó manóknál már nem elég megoldás a babakocsis szúnyogháló, hiszen nem csak fekszenek...
Ayse

Tegnap akartam még írni, hogy jó Nektek, hogy sikerült a gyereknap, mi csak szabadtérit találtunk, arra nem mentünk el. Kimentünk Érdre sógoromékhoz, ott játszottak egy nagyot a gyerekek, és ennyi. Ja, és azt is elfelejtettem, hogy szombaton, amikor az Europarkban voltunk, a Libriben épp Csukás István volt a vendég, gyereknapi rendezvény volt. Nem éppen dedikálni volt ott / gyerekekkel együtt mesét írt/, de mi vettünk egy Pom Pom könyvet, és kedvesen dedikálta a srácoknak

Úgyhogy Balázs is gazdagodott egy mesekönyvvel
Akartam még a képeket dícsérni, mindenki nagyon édes! Kisnyúl képeinek nagyon örültem végre! Kuha-Gergő képei tényleg nagyon szépek, és édesek, Dóri Gergője valóban szívdöglesztő, sőt, ha szabad ilyet mondani: szép

És Viki is édesen "tanul"
Na, ebédidő van, megyek.