A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Lányok!

Nem tudom hogy hivatalosan a geszetenye hová tartozik.

De van Kecskemétiben, almás-gesztenyepüré csirkehússal....aszem 5 hós kortól.
Léna még a kanalat is majdnem lenyelte, úgy habzsolta valamelyik nap...

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!!!:)

Megvagyunk ám mi is még, de alig tudok jönni meg Ti annyit termeltek ám, hogy képtelenség lépést tartani veletek:)

Benianyu!:)
Köszi már sikerült megcsinálnom:)

Angelani:)
Erhard milyen sámos kisfiú lett:)

Kuha!:)
Mikro jössz Skypeolni???:)
Jaj annyira jók lettek a képek Gergőről.
Nagyon helyes rajtuk!!!
Valamikor mennénk megint, ha jó nektek is.

Ja mikor mész Mária nagykerbe, mert elmehetnénk ketten is?!?!?

Mi is akarsz venni ott?

Én meg Brendonban akarok ajtórácsot meg én is nézteme zt a szunyóg elleni sprayt meg a szúnyogrisztos éjjeli fényt.

Mehetnénk oda is együtt.

Na majd Skypeon ledumáljuk ha feljössz valamkikor.

Hamitéma: bevallom én meg nagyon sokszor adok üvegest Lívinek de mindet szereti és meg is eszi mind.

Nagy baj, hogy üvegeseket kap???

Gyümit viszont mindig frisset adok.

Puszi mindenkinek!

Mea
mea

Kuha, nem olyan mint a Corában, de jól lehet vele boldogulni, mivel pici az üzlet, mármint kicsi a hely közlekedésre, mert sok cuccuk van...a babakocsi csak nyűg lenne.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Kuha :) Tök véletlenül megláttam a DM-ben ezt a sprayt, 899 Ft volt, a kullancsos 999Ft. Vettem. Ráadásul épp egy anyukával beszélgettem előtte a játszón, hogy ő melyiket használja, és nála volt, megmutatta, és ez volt az. Maximálisan elégedett vele, pedig már sokmindent kipróbált, de ezzel tényleg nem csípték meg a kislányát a szúnyogok. / tetőtől talpig szokták zabálni szegényt :( /

Mea :) Miért lenne baj, ha üvegeset kap Lívi? Én is azt fogok adni Gergőnek, ha elfogadja, Balázs azt kapott sokáig, én nem vagyok hajlandó külön pepecselni, és meg vagyok róla győződve, hogy amit a zöldségesnél veszek, az ártalmasabb, mint ami ezekben van. Nyilván alaposan megnézem, melyikben mik vannak, és ennek megfelelően válogatok. Mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja. Ha lenne itt a közelben biopiac, lehet, hogy bevállalnám a főzőcskézést, bár amikor Balázs kicsi volt, Újpesten laktunk, ki is mentünk a biopiacra, de dobtam egy hátast az áraktól...

Tök jó napom volt ma :) Igaz, hogy Balázs extra hisztis ma valami miatt, de még így is. Arra számítottam, hogy eső lesz ma, erre kint tudtunk lenni vagy három órát, vettem egy Adidas pólót 1200-ért ! egy nénitől az utcán / igazi, és új :) / , végre tornáztam egy jót, és milyen jólesett! És elintéztem a keresztelőt is a pappal. Júli elsején délelőtt lesz, utána anyóséknál ebéd, délután meg nekem lesz osztálytalálkozóm :)

Fürdés...

Kép

Kép
jucc33
Érd

Angelani: Most olvasom mekkora mennyiséget csináltál Erhardnak, azt mind megette??? Akkor miért aggódsz hogy nem eszik szilárd ételt? Az szép adag! Sárgarépa, fehérrépa, krumpli és csirkehús!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lányok!:)

A lényeget meg elfelejtettem: Lívike is elüldögél már:)

Íme a bizonyíték:

Kép

Jucc!:)

Köszi akkor emgnyugodtam, hogy nemcsak én adok üvegeset:)

Mea
mea

Mea!
Már miért lenne baj az üveges koszt?? Ha a neki valót adod némi fenntartással. :) Gergő is kapott sok üvegeset anno. :)

Megann!
Ha nem megy a gyümi próbáld ki az alma+mazsolát, látod Kuháéknál is bejött, és neálunk is sláger, még Gergőnél is. :roll: :)

Jucc!
Gergőnél én sem pepecseltem ilyen szinten, mint most, de azt kell mondjam élvezem (pedig nem unatkozom napközben :lol: ), de olyan hamar megvan a kajája és olyan élvezettel eszi, hogy inkább főzikélek neki, aztán pár hónap és Viki is azt eszi, amit mi némi átalakítással/kihagyással és pépesítéssel. Biot 1 éves koráig megveszem az tuti, aztán majd meglátom, nem olyan vészes, mert sokkal több pénzt hülyeségekre elszór az ember. :?
Jól vetted a pólót, ügyi vagy! :wink:

Fürdés szintén, mert Viki lány negyed 7-fél 8-ig aludt, de. 9-12-ig, aztán fél 2- fél 3-ig, szal átment tegnap-ma mormotába. :)

Gergőkémnek meg holnap karate vizsga. 8)

Na léptem..
Dóri
Vendég

Sziasztok!

megvagyunk mi si, emgjöttünk a telekről. Jóóó szar idő volt, de még így is jobb, mint bent a lakásban. A teraszon még esőben is tudnak játszani a gyerekek. :D
Nolcsikám anyukámnál maradt, majd csak holnap, vagy holnapután jön haza.

Leon meg benyalt valami fosós vírust, már 4 napja megy a hasa. De ma végre nem volt hőemelkedése!!!
Étvágya elég jó, meg a kedve is. Az éjszakák változatlanul jók, hál istennek azt nem zavarta be a hasmenés.

ELEGEM VAN NEKEM IS A BETEGSÉGEKBŐL!!!!!!
Annyit voltak már betegek, tényleg nem tudom mi lehet az oka

Göndörzsóf!
Át tudom érezni nagyon, hogy Te is mit szenvedsz ezek miatt a betegségek miatt. :(

Képek nagyon jók minden babáról, mamáról, papáról! :)
Mivel nem jegyzeteltem, nem is tudok most név szerint reagálni.
:(

Ja és a sok hasmenés nagyon-nagyon kikezdte Leon popóját, riasztóan néz ki. :(
Van valakinek valami jó tippje?
Sudocremmel kenem, meg boraxos kenőccsel, de nem javul semmit se. :(

Barbi&Leon&Noel
barbapapa

Barbi!
Nekünk van egy nagyon jó popsikrémünk, de ezt fel kell iratni, amióta Bendegúz megszületett ezzel kenjük a popóját, és még soha nem volt piros.
Megírom szívesen Neked emailben, hogy mit kell felíratni a dokinénivel/bácsival. Tényleg nagyon jó.

Szegény kis Leon, nehogy már piros legyen a popója! :( :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Nagy újság van nálunk, Bendegúz ma felállt képzeljétek! Nem láttam sajnos, csak a nagyik, de így is örülök neki nagyon! És most árgus szemekkel figyelem, mikor csinálja újra.
És mászásban olyan turbósebességre kapcsolt, hogy alig győzöm üldözni a lakásban a felderítőútjain. :) Készült róla két rövid videó is, muszáj ide is felraknom őket.
Alakul neki a honlapja, fotóalbummal, sok képpel, ezek a videók is oda kerültek fel:

http://users.mailpont.hu/mailpont.hu/b/ ... 107259.AVI
http://users.mailpont.hu/mailpont.hu/b/ ... 107260.AVI

Remélem meg tudjátok nyitni. :)

Jucc!
Olvastam, hogy Gergő is ma állt fel először, lehetett valami a levegőben! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Majd olvasok.

TALI!

Jövőhét kedd v. szerda/jobb lenne a szerda/
Páran jeleztétek, hogy jönnétek./Barbi, Sildike, Duda,
e-mail tool.orabt@chello .hu
Majd később próbálok böngészni.

puszi

Kriszta
bkrisztina

Jucc,
óriási gratula Gergőnek a felálláshoz!!!
De jó, hogy jó napod volt!!!

And,
szintén gratulálunk Esztinek a négykézlábazáshoz!!!

Barbi,

Leonnak pedig gyors gyógyulást kívánunk!

Ma adtam Andrisnak bio-kölesgolyót (ugye jól emlékszem, hogy abban nincs glutén?), mivel elmerészkedtem autóval a dm-ig (hát ez nevetséges, tudom, de szerintem soha nem fogom megszokni az autóvezetést :x ). Andris lecspott rá, nagyon ízlett neki. De ugyanaz a kérdés fogalmazódott meg bennem, mint Kuhában: Ti hogy adtok nekik piskótát és társait???? Én bokáig összef.stam magam, hogy mi lesz, ha félrenyel, ezért úgy adtam neki, hogy az ujjaim közük kiszopizta, még így is bepánikoltam egyszer, amikor egy nagyobb darabot beszippantott (pesze szépen lenyelte). Na szóval írjátok meg légyszi, Nálatok ez hogy van?

Eléggé bepipultam a kullancsoltáson. Lilinek most lenne esedékes a 2. Erre nem lehet kapni, hiánycikk, mert állítólag baj volt egy szállítmánnyal. De hogy azt beadták-e és ha igen, kinek, nem tudta megmondani a patikusnő. A doktornénink se hallott róla. Ti nem kaptatok erről valami infót. Úgy, ahogy a decemberi biznisz csak áprilisban derült ki, lehet, hogy most is csak később akarnak előrukkolni a nagy hírrel, hogy lehet újraoltani a gyerekeket :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ayse

BRAVÓ BENDEGÚZ!

ayse

Jucc,
arra nem emlékszem,de hogy lehet ilyenre emlékezni :?: :?: :?: :lol:
Ppanna,
na én is így vagyok a karizmokkal,sosem volt,pedig a lábaim igazi néptáncoslábak,de felül..... :roll: se cici,se izom,most van mindkettőből,ill.ciciből kezd megint nem lenni! :cry: :D
Angelani,köszi
küldöm neked,ahogy letöltöttem! :wink:
Mea,
Livike igazi nagy lány ,ahogy ül a képen,mennyit változott ő is!
Barbi, :( :( :(
tényleg eszméletlen sok a baci tifelétek,jól rátok jár a rúd!
popsikrémet mi is tudunk,nekünk is nagyon tuti receptünk van,majd elküldöm mélben azért és eldöntöd,hogy feliratod-e!
tényleg JUCI MARCIJÁNAK HASZNÁLT :?: :?: :?: :roll:

BKriszta, mi is szivesen mennénk Kisnyúllal,ha lehet még és nekünk se jön közbe semmi![/b]

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mea!

De jó hogy jöttél :) :)
Annyiszor eszembe vagytok, olyan jól éreztük magunkat nálatok :)

Na látom ám, hogy hempergős Livike is rájött a tutira, hogy mennyire más a világ ülve....

Én épp most farcoltam be, már egy hete megvettük a lépcsőkhöz a rácsot de apa persze ba...ott fölszerelni...

Mondtam neki hogy holnap arra fog hazajönni hogy oldalára fektetem a dohányzóasztalt hogy ne tudjon Léna a lépcsőház(szerű)-hoz menni :) :) :)

Ja és a virágokat meg lelikvidálom a pincébe...kész passz...elegem van...nem fogom 5 percenként Léna földes kezét mosogatni :lol: :lol: :lol: :lol:

Merre csavarogtok mostanában Livivel???
Csak bemerészkedtél Pestre vele????

Addig beszéltek a skype-ról amíg én is fölregisztrálok...
Férj fönt van hogy Amcsival bájcsevegjen éjnek évadján...de én még nem gondoltam rá...bár lehet hogy most én is kedvet kapok...

Ayse!

Babapiskóta:
Ugyan mi a fogatlanok táborába tartozunk még mindig, de azért én is vettem már ilyet(Angelanin felbuzdulva, hallod Angelani :) :) :) ).
Hát én úgy ahogy volt, odaadtam Lénának, természetesen jól összenyálazta, aztán kettétörte, majd jól szétmorzsolta, a maradékot meg a habtapiba dörzsölte...úgyhogy nálunk ennyi a dolog...Azóta egyszer adtam....tápiba beleáztattam és rá a gyümit...hát nálunk így megy....de most a gyümi nem megy...úgyhogy tök mindegy..

Egyébként láttam Lilifotókat és tündéri mint mindig....
Olyan szép... :) :) :) :) :)
(Bocsi, olyan hülye lánypárti vagyok, tiszta lányos anyuka..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

M

Kép

Kép
megann

Hello! :)

Bár hulla vagyok a sok éjszakázástól és már nem is akartam jönni, korán akartam lefeküdni, de aki függő az függő! :) :)

Gratula Gergőnek és Bendegúznak a felálláshoz! :) :) :) Lívinek meg az üléshez! :) :) :)

Jucc,
A Pom Pom Beni első számű kedvence, már lassan egy éve. Balázs is biztos imádni fogja!

Nyúlné,,
Bocs, hogy beledumálok. Használt Juci Marcijának a popsikenőcs. :)
Barbi,
Próbáljátok ki, hátha Leon popsiját is meggyógyítja!

Dóri,
A mazsolában nincs cukor? Ez most nem kötekedés, csak kérdezem? Mi Benivel mazsolafüggők vagyunk, de Daninak még nem adtam.

Ayse,
Kullancs elleni oltás - felháborító, ahogyan kezelik a kérdést! :cry: :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann,
Én is imádom, ha Danit dicsérik! :) :) :) Meg, ha Benit is! Hadd hízzak tőle, nem? :) :) :) Jó, hogy te is teljesen oda voltál. :)
Dani olyan kis vigyori, ha bárki rámosolyog, neki már fülig ér a szája. Olyan édes! :) :) :)

benianyu

Ancsi!:)

Ha jól látom, Meli már 8 hónapos is elmúlt. Adhatsz neki friss gyümik közül körtét, cseresznyét, őszibarackot, nemsokára lesz meggy, sárgabarack, sárgadinnye, görögdinnye is, azokat is lehet. Rakhatsz bele gabonapelyhet is, a köles, rizs, kukorica és a hajdina gluténmentes. Angelaninak írtam a múltkor a kölesgolyót, Bubus azt szereti rágcsálni.
Zöldfűszereket rakhatsz a kajákba: bazsalikom, rozmaring, majoranna, oregano, kapor, metélőhagyma, petrezselyem stb. Sót nem célszerű, mert a veséjük még nem tud elbánni vele.

Barbi!:)

Részvétem a fosás miatt.:( Adtál rá valamit? Nálunka a Hipp ORS répa-rizsnyák gyógyital meg a Smekta por bevált. A gyógyszertári popsikenőcs nekünk jó volt.

Jucc!
:D
Gratula Gergőnek! Jó ötlet a szúnyog és kullancs elleni spray!

Megann! :D

Gesztenyét lehet már 6 hós kortól adni.:)

Angelani! :D

Ízlések, és pofonok... :D Anno Gergőnek az a Hipp bolognai volt a kedvence. Egyébként nem baj, hogy fűszeres, csak zöldfűszer van benne, oregano, meg bazsalikom. Erhard olyan cuki a képen!:)

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Kriszta!
Mi sajnos valószínűleg nem fogunk tudni menni a talira, nagyon messze vagytok. :(

Olyan jó lenne már, ha jobb idő lenne és tudnánk mondjuk a szigeten talit tartani, vagy bárhol, ami babakocsival elérhető!
Hmmmmmmmm????

Márti!
Bendegúz nagyon ügyes! Gratulálunk a felálláshoz! :)
Köszönöm egyébként, hogy érdeklődtél a nagy fejfájós napon a hogylétem felől! :) Nekem nem fájt! :)

Jucc!
Nagyon hatékony voltál ma! :) :)
Megtennéd, hogy lefényképezed ennek a spraynek a flakonját és közzé teszed? :)
Gergőnek gratulálunk a felálláshoz! :D

Barbi!
Leonkának jobbulást kívánunk!
Popó :( :( Sajna nincs jobb ötletem a tiédnél. :(

Ayse!
oltás :( :twisted: :( :twisted: Döbbenet :!:

Lányok!
Tudom, hogy a babák nem ehetnek epret! Ha még szoptatok, én ehetek? :roll: :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse!:)

Ne aggódj, olyan ügyesek! Először én is fogtam a kölesgolyót a kezemben, onnan ette ki Bubus, de már simán a szájába teszem, és szétnyammogja. Nem nyelte félre soha.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Göndörzsóf!
:)

Tesóm szoptató anya volt, amikor véletlenül bekapott pár szem epret és a fia tiszta kiütés lett, igaz ő még csak pár hetes volt..

Hát szerintem egyértelmű....bár nem minden gyerek egyforma...

M.

Kép

Kép
megann

Márti!

Gratula, csak figyeld, mert állandóan állni akar majd, lehet hogy lesz 2 nap szünet, de aztán nincs megállás..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
megann

Mi is gratulálunk Bendegúznak a felálláshoz! :)

Ayse :) Számomra egyáltalán nem nevetséges ez a vezetés-dolog. Épp tegnap beszélgettünk róla párommal, hogy nekem soha nem kell saját kocsi, elboldogulok a gyerekekkel tömegközlekedéssel, mert egyedül úgysem mernék vezetni a városban. Épp most kétéves a jogsim, minden alkalomma, amikor együtt megyünk valahova Apával, én vezetek, hogy gyakoroljak, de még mindig nem tudok egyedül tájékozódni, és emiatt egyedül nagyon bizonytalan lennék. Otthon anyáéknál, anyóséknál simán vezetek, ott egyszerű, két falu között csak a szarvasokra kell figyelni, eltévedni nem lehet. De Pesten!...
Darabos kajálás: Balázsnál nem emlékszem ilyen rémisztő félrenyelésekre, pedig ő jóval előbb kapott mindent Gergőhöz képest. Gergő a fürdővizet is úgy félre tudja nyelni, hogy a frászt hozza rám. Az én almámból szokott kunyerálni régebben, és akkor előfordult, hogy letört egy-egy nagyobb darabka, és volt durva fuldoklás is belőle. Én szeretném ezeket elkerülni, de nem tudom én sem, hogyan. Amikor az OGYEI-be jártunk, ott a gyerekorvos azt mondta, hogy addig, amíg nincsenek kint legalább az első rágófogak / úgy másfél, kétévesen/, addig szigorúan turmixoljunk mindent, még a villával szétnyomás sem elegendő. Hiszen a rágófogak alkalmasak a rágásra, a többi nem. Nekem ez fura volt, soha nem hallottam még. A Kismama újság is azt javasolja, hogy szoktassuk a darabosokhoz már a 9. hónap körül, kiflicsücsök, banándarab, stb. Asszem, ez az általános gyakorlat, de végülis logikusan hangzik a másik változat is. Lehet, hogy a félrenyelés miatti félelmem miatt ki fogom próbálni Gergővel.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kriszta! :D

Mi is szívesen mennénk a talira, remélem, nem lesz akkor senki beteg.

Benianyu!:)

A normál mazsolában csak szőlő van. :D :D :D Nem kell bele cukor, mert eleve nagyon édes.

Kép
Kép
göndörzsóf

Egy tegnapi kép Daniról, aztán folyt. köv holnap. :)
Kép

benianyu

Megann!:)

Én ettem epret és málnát is, és Bubusnak semmi baja, igaz, ő már nemsokára 8 hónapos.

Anyósom sütött bárányt, abból turmixoltam Bubusnak a sütőtök almás bébikajával, és ízlett neki. Igaz, még mindig nem igazán tudja, hogy kell kanállal enni, de pohárból nagyon ügyesen iszik.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

na végre alszik a csaj:) tegnap hajnali kettőig ropta a táncot...
én nem tudom mit csináljak, kezdhetjük újra az alvástanulást :(

Bendegúz video nagyon aranyos!!! apa is látta, többször is megnéztük :)

ezek a babák ahogy nőnek egyre tündéribbek, nem lehet velük betelni!
most fürdés előtt meztelenül ringatta Eszti a popóját, hát úgy össze puszilgattam, hogy csak na :)

Barbi! szegény Leon, remélem kijött már belőle, aminek ki kellett jönnie... nekem van egy tuti krémem, én is úgy kaptam a barátnőmtől, nem kifejezetten gyerekpopó krém, de az alma okozta csúnya kiütéseket hamar elmúlasztotta (másnapra semmi nem volt). mondjuk a sudo is elég jó volt nekünk eddig, ha az sem használ :?: :?: :?: :?: :(

Lívi és a távkapcsoló :D Eszti is ezt csinálja, csak közben eldől, mert még nem tudunk ülni :D

Ayse! láttam a családi összebújós képeket, nagyon szépek!!!!!!!

kaja: nekünk bejött a kölespép. minden fürcsi előtt kap az eszti egy adagot, rakok bele egy fél üveg gyümölcsöt is, és szépen behabzsolja az egészet. gluténmentes. a kölesgolyót is néztem, de én azt még nem merek adni. pár napja kapott egy kicsit darabosabb kaját és nem ette meg, úgy húzta a száját, mintha valami nagyon rosszat kapna, ugyanazt pépesen meg szépen megette.

és köszönjük a gratulációkat :O
and

Benianyu!
Ne láss rémeket! :lol: Normál mazsiban nincs cukor, eredendően olyan, amilyen. Isteni finom. :)

Üveges bolognai: szószt magunknak is én csinálom (anyuval), szépen paradicsom, hagyma, friss zöldfűszerek, hatalmas dózisban, télire is eltéve (most is van még pár db), és Vikinek is magam fogom megfőzni majd, de emlékszem Gergőnek tiszta piros volt a popója a paradicsomtól, eléggé parázok tőle..
Vendég

Márti!
Köszi és gratula Bendegúznak a felálláshoz! :)

Ayse!
neked is köszi :)
Oltás :(

Nyúlné!
Megköszönöm a receptet, légyszi küld már át.

Zsóf!
Normaflore-t, meg olyan port kap, mint a smekta. Csak ennek jobb az íze.
Ezt a Hipp italt hol lehet venni? Simán dm-ben is?

Duda :)

Benianyu!
Nagyon édes Dani a képen, megzabálom a forgóját! :lol:

Barbi
barbapapa

Ebben a 7-es számban lehet vmi tényleg, a mi életünkben igen jelentős szerepet kapott vhogy mindig.. most nézem mindkét gyerekem épp betöltötte a 7-et :) :) :P :D

Tünde! :)
Hogy vagy, javult a helyzet még valamit hányinger témában?
Vendég

Benianyu,
dehogy baj,sőt örülök,hogy hírt kaptam popsi-ügyben :P :P :P
de jó,hogy használt,akkor mindenképpem elküldöm Barbinak!
képzeld,jópár napig nem használtuk,mert elfogyott és addig sudocrémeztük és bepanteneztük,de egy picit piri lett,úgyhogy gyorsan beszereztük a mienket!mondjuk Kisnyúl bőre sajna jó érzékenyre sikeredett! :(

Emese és MarciKépKép
nyúlné

basszus megann :( :( :( :( én ettem epret, egyszerűen imádom... de akkor mi a .......t egyek, ha már azt sem szabad? a kakas csípje meg! de tényleg egyek répás csirkehúst krumplival meg almát körtével minden nap? elegem van már ebből a kajamizériából. végülis nem is olyan rossz az a kölespép.... :lol: még jó, hogy most nem eszem tejmentesen. egyébként én nem látok változást, úgyhogy lehet, hogy megússzukl ezt a nyavalyát, de jó lenne!

Kriszta! bocs, ha pofátlan vagyok, mi nagyon szeretnénk menni már talira, ha lehet!!
and

Barbi küldöm,ahogy meglelem :roll: ....

Benianyu,nagyon jó a kép,most látom,hogy a nagyfiú is ott van a háttérben!művészi! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Helló!

Mivel apa ismét focizik ezért fáraszalak titeket... :lol: :lol: :lol: :lol:

Benianyu!

Bizony bizony, a mazsi magában olyan édes, ezér nem engeni Norbi sem enni a szőlőt... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jucc!

Vezetés: RUTIN-RUTIN-RUTIN!!!
Én akkor kezdtem vezetni amikor a párom a sejhajom alá rakott egy kocsit...azóta eltanultam minden rejtek-utat Budapesten....és már a barátnőim is csak ámulnak, hogy na ezt meg honnan tudom........elárulom, hogy az egész város rejtekutakkal van tele...ami kikerüli a főutakat...nem egyszerű és nem kuplungkímélő de működik.....
Nagyon büszke vagyok a vezetéstudományomra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

And, Göndörzsóf!

Pont erről beszéltem......tesóm gyereke talán csak 3-5 hetes volt....ki kell próbálni....ha nincs kiütés, jöhet az eper...ha van kiütés-no eper, és a kiütés meg magától elmúlik....

M.

Kép

Kép
megann

Apropó Eper....

Épp pezsgőt vedelek egymagamban...jól jönne egy adag eper, de hát sajnos kivégeztük a múltkori egy kilót....

M

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Olvasgaték vala... de az agyam szita.... :D:D:D

Szóval csak a legutolsóra válaszolnék...

Megann!

Büszke is lehetsz a tudományodra!! Apa itt van mellettem, és most kaptál tőle egy csillagos ötöst, mert hát valóban mindenki a főutakat használja, többek között ezért van dugó mindenhol :D

Megyek, bújunk össze :D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

jajjj, ne ijedezzetek már ennyire lányok! Egyetek nyugodtan epret! Ha gond van úgyis kiderül, de ne parázzatok már előre mi lesz ha.. :roll:

jóéjt mindenkinek!

Dóri
Vendég

Sis!

Éljen éljen hurrá...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apát csókoltatom...mondd meg neki, hogy bizony vannak tanulékony női sofőrök....

Valaki nagyon okosan kitalálta ezt az úthálózatot....., lehet hogy időben ugyanannyi, benzinben talán több is ha kerülőutakon jár az ember, de hát ki nem szarja le, ha azt érzi az ember közben, hogy halad és nem araszol 1 esben a főutakon...

Éljenek a kisutcák!!!!!!!!!hipp hipp hurrá!!!!!!!

M.

Kép

Kép
megann

Dori!

:) :) :) :) :)
Én is imádom az epet...és be is próbálnám ha szoptatnék még.... :( :( :( :( :( :( :( :( oszt lesz ami lesz....max többet nem eszünk... :( :lol: :( :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Sis!

:) :lol: :wink: :roll: :twisted: :evil: :x :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Na most lehet hogy mevárom én is apát ébren a fociból.......meg felveszem a csipkés tangám.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igaz épp haragban vagyunk..... :lol: :lol: :lol: :lol:
De hát attól még................................

M.

Kép

Kép
megann

Én is ettem epret, és nem lett semmi bajunk :)

Bár meg kell mondanom, tavaly, míg Máté pocaklakó volt, nálam több epret senki nem evett szerintem :D
Egy-másfél kilót biztos bevágtam egy nap, míg tartott a szezon :D:D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megann :D:D:D:D:D:D:D

Örülök, hogy kedvet kaptál, de mi nem úgy bújunk össze :D:D:D

Szegény egész hétvégén aludt négy órát összesen, bent az irodában, bőrfotelban, úgyhogy most a pihepuha ágyikóban fog ALUDNI :D

Jó éjszakát, és kellemes időtöltést :D

Ja, békülésnek sem rossz ötlet éppenséggel... Közben biztos nem fogsz haragudni semmiért :D:D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!

Éljenek az epek! :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Angelani, Sis! :D :D :D :D :D

Most olvastam csak vissza a Napsis reakciótokat, halkan dőltem a röhögéstől. :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Sis olyan jó, hogy meghatott Gergő. Én is meg szoktam hatódni, meg olyankor is, mikor puszilgatja Bubust, vagy vígasztalja, ha sír, vagy odaad neki egy játékot, amit ő is nagyon szeret... :) Olyan kis angyal...

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sis!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Csak győzzem kivárni.., amíg hazaér.... :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Megann, Sis! :D :mrgreen: :mrgreen: :D :mrgreen:

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Bocsi, most vettem észre! :oops:
Már nem írok, de felteszem:

KISNYÚL KÉPEK!!!

Kép

Így tetszett neki az új mamusz ,
Kép

Kép
angelani

Benianyu!

Vissza is keresetem Danigombit....azért ti sem panaszkodhatok ~szépszemnélküliségre~....... :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

találós kérdés:MI VAN KISNYÚL SZÁJÁBAN???
Kép

ami mellesleg kicsi volt rá!:)
Kép

Kép
angelani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?