Sziasztok!
Kuha

Tök véletlenül megláttam a DM-ben ezt a sprayt, 899 Ft volt, a kullancsos 999Ft. Vettem. Ráadásul épp egy anyukával beszélgettem előtte a játszón, hogy ő melyiket használja, és nála volt, megmutatta, és ez volt az. Maximálisan elégedett vele, pedig már sokmindent kipróbált, de ezzel tényleg nem csípték meg a kislányát a szúnyogok. / tetőtől talpig szokták zabálni szegényt

/
Mea

Miért lenne baj, ha üvegeset kap Lívi? Én is azt fogok adni Gergőnek, ha elfogadja, Balázs azt kapott sokáig, én nem vagyok hajlandó külön pepecselni, és meg vagyok róla győződve, hogy amit a zöldségesnél veszek, az ártalmasabb, mint ami ezekben van. Nyilván alaposan megnézem, melyikben mik vannak, és ennek megfelelően válogatok. Mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja. Ha lenne itt a közelben biopiac, lehet, hogy bevállalnám a főzőcskézést, bár amikor Balázs kicsi volt, Újpesten laktunk, ki is mentünk a biopiacra, de dobtam egy hátast az áraktól...
Tök jó napom volt ma

Igaz, hogy Balázs extra hisztis ma valami miatt, de még így is. Arra számítottam, hogy eső lesz ma, erre kint tudtunk lenni vagy három órát, vettem egy Adidas pólót 1200-ért ! egy nénitől az utcán / igazi, és új

/ , végre tornáztam egy jót, és milyen jólesett! És elintéztem a keresztelőt is a pappal. Júli elsején délelőtt lesz, utána anyóséknál ebéd, délután meg nekem lesz osztálytalálkozóm
Fürdés...