Sziasztok!
Nemrég írtam sokat, erre Gréti egy laza mozdulattal elküldte a másvilágra.....
De most alszik...úgyhogy kezdem előlről....
Zita: Voltunk tegnap dokinál, minden rendben Gréti szemével. 3-4 éves kora körül kell menni megint vagy panasz esetén. Ő is sírt, nem szereti ha lefogjuk....de megnyugodtunk.
Szalag: Ezen az oldalon felül van olyan legördülő menü, hogy Segédletek....ott kiválasztod a Profilt....És az Aláírás szövegmezőbe bemásolod a csíkod BBCode-ját....(kijelölöd, majd ctrl+C , és a szövegmezőben ctrl+V....vagy jobb egérgomb és a megfelelőkre kattintgatsz........de gondolom ez megy...ha nem, leírom részletesebben)
azután ellenőrzöd a szövegdoboz mellett, hogy a BBCode be legyen kapcsolva, majd kicsit lejjebb a "Mindig csatolja az aláírásomat:" mellett az igen legyen kijelölve
ugyan így a "Mindig engedélyezze a BBCode-ot:"-nél is
végül alul az Elküldre kattintasz és kész
remélem érthető....
ja és itt alul amikor írod az üzenetet, a szövegdoboz alatt ki kell jelölni az Aláírás hozzáadását....
Exi: Remélem hamar hazaengedik Petit! Hogy van a hasad?Csatlakoztom Mariannhoz, ha bármiben tudok segíteni, amiben a családod nem, nagyon szívesen átugrok....csak szólj....
Melinda: Gyönyörűek a lányok, és Lindi már milyen nagy!
Kinga: Örülök, hogy pozitív emlékként maradt benned a szülés....így kell ezt!

Ügyes vagy! Várjuk a képeket!
Zituska: Jó az aláírásod!
Szilde: Gondold át ezt a gyerek mellett tanuljunk dolgot.....nem egyszerű. Amúgy igen, GYED, GYES alatt ingyenes az egyetem vagy a főiskola.
Ami a csíkot illeti...fentebb írtam hogy kell beszúrni. Hogy hogy kell létrehozni: én a
http://www.lilypie.com/ oldalt ismerem. Minimális angol tudás kell hozzá....ha nem megy segítek!
Erika: Fú, Liliről az a képem volt, amikor egyszer régen Ringatón láttam....azóta rengeteget nőtt, nagyon szép kislány
Tényleg...volt valaki ma Ringatón?
Bár én is inkább oda mentem volna....
Képzeljétek....ma vizsgáztam (volna), 21 tételből egyet, azaz 1-et nem tanultam meg...mondván azt úgysem adja.....erre a 2 tétel közül egyik az volt...és mivel mindkét tételt tudni kell, ezért visszaadtam....neki se fogtam a dolognak....de 55 emberből nem én voltam az egyedüli aki rögtön visszaadta a papírját, alig maradt valaki vizsgázni....no ezzel jól elúszott az idei államvizsgám és a diplomám....
mindegy, most 2 hét múlva remélem levizsgázok ebből, aztán januárban államvizsga....
pedig olyan jó lett volna már most végezni....brühühü