A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Üdv!
Csibe, köszi szépen!
Kinga, én kb. két napig csak folyadékot kaptam (ahogy felkeltem, már ittam, senki nem szólt egy szót se). Éhes én sem voltam :) Igaz, a kórházi kaja nem épp a tápláló kategóriába tartozik...
Ma bevonulok TörPetihez a gyerekkórházba. Kapok szállást a kismama szállóban, így három óránként mehetek a hatékony kis szivattyúmhoz. Fejni nagyon minimálisat (max. 10 ml) tudok, de most egyelőre tartogatom a gyereknek. Fél óra múlva indulok hozzá. :D
Puszika mindenkinek.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Enikő!
Voltam felétek, láttam az autót. Tök jó! Milyen vezetni?

Lányok!
Csináltam én is mérőszalagot a Márknak, de hogy kell azt csinálni, hogy mindig megjelenjen a hozzászolásnál? Mert gondolom nem minden hozzászólásnál rakjátok fel.

Zita
zitaa

Sziasztok!
Gratula minden kis jövevényhez!!!:):)

Sziasztok!

Ahogy ígértem írok.Most van egy kis időm.
Hogy mi van velünk?
Hanna ősztől menne bölcsibe a Gyík utcába.Én meg dolgoznék.
Keresek is munkát ezerrel,de eddig még nem jött össze.Mondjuk nem is nagyon tudnék még menni,mert Hannát nemigen tudom hova rakni.Anyukám még akívan dolgozik,így csak ritkán tudja a picurt elvállalni.:(
Mondjuk a tanuláson is agyaltam.Na de hogy...??
Másoddiploma 5 félév.Egy félév 90000Ft.:(
Volt vmi olyasmi hogy terheseknek ingyenes.,v. hogy is van ez?
Csak az a bibi,hogy ha tanulok,akkor a bölcsinek lőttek,mert kell vinni munkáltatói igazolást.
Pedig Hannának nagyon kell már a bölcsi.Amúgy meg két gyerek mellett másoddiploma.....Hát nem tudom...
A munkaügyi központban is érdekel egy tanfolyam,de még ha támogatják is,nem tudom mi legyen a lánnyal.Állítólag minden nap 4-8 tanóra intenzíven+gyakorlat.
Fogalmam sincs egyenlőre,hogyan lehetne tető alá hozni,hogy tanulhassak,Hanna gyerekek között tartalmasan töltse az idejét,és anyagilag is jól jöjjünk ki.A tanfolyam ideje alatt(kb. egy évig) napi
1200 Ft jár.Dolgozni nemigen lehet mellette.Úgyhogy no bölcsi.
Javítsatok ki,ha bármit rosszul tudok!!!:)
Akkor már tényleg jobb lenne az ovi.Én még úgy tudom,hogy munka nélkül is bent lehet fél napot.
Nektek mi az infótok erről?
Na ezek mennek,meg a bárányfelhők...

Ezeket a szép díszes csíkokat a baba koráról hogy kell csinyálni?Eláruljátok?
Edit
szilde
Szeged

Nagyon meghatóak a szüléstörténetek!!!!
Hogy telik az idő...
Gyarapodunk,gyarapodgatunk...
Tényleg nem nézünk egy táblázatot?
Kata merre vagy?:):)
E.
szilde
Szeged

Sziasztok!
Zitacicu: Küldj egy mélt nekem és majd válaszolok hátha úgy átmegy..... Okés? :wink:
Pussssz
E
ceniko
Szeged

Szilde: Te babát vársz?? :wink: :oops: lemaradtam valamiről???
Amúgy megszűnt a gyeses kismamik munkaügyi központos tanfolyamos támogatása:( :cry: Legalábbis nekem ezt mondták a suliban ahol voltam a szeptemberben induló tanfolyamok után érdeklődni!
Oviban bent lehet a gyerek fél napot, akkor is ha nem dolgozol az tuti!Bölcsibe meg kizárt hogy felvenék munkáltatói nélkül, mert nagyon kevés a hely sok bölcsit bezártak:( :evil:

Zitaa: Nagyon klassz az ótó, és szuper vezetni, szervós, fullos, imádom :wink: :D :wink:

Kinga: Én is megkönnyeztem a szüléssztoridat, naon megható volt:) Még egyszer gratulálok:)

Csajok tudja valaki mi a neve annak a konditeremnek ahol van bébicsősz szolgálat is??? Valahol a Novotelnél van asszem....ha valakit ud címet, elérhetőséget azt megköszönném.... :)

Pussssz
E
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Nemrég írtam sokat, erre Gréti egy laza mozdulattal elküldte a másvilágra.....
De most alszik...úgyhogy kezdem előlről....

Zita: Voltunk tegnap dokinál, minden rendben Gréti szemével. 3-4 éves kora körül kell menni megint vagy panasz esetén. Ő is sírt, nem szereti ha lefogjuk....de megnyugodtunk.

Szalag: Ezen az oldalon felül van olyan legördülő menü, hogy Segédletek....ott kiválasztod a Profilt....És az Aláírás szövegmezőbe bemásolod a csíkod BBCode-ját....(kijelölöd, majd ctrl+C , és a szövegmezőben ctrl+V....vagy jobb egérgomb és a megfelelőkre kattintgatsz........de gondolom ez megy...ha nem, leírom részletesebben)
azután ellenőrzöd a szövegdoboz mellett, hogy a BBCode be legyen kapcsolva, majd kicsit lejjebb a "Mindig csatolja az aláírásomat:" mellett az igen legyen kijelölve
ugyan így a "Mindig engedélyezze a BBCode-ot:"-nél is
végül alul az Elküldre kattintasz és kész
remélem érthető....
ja és itt alul amikor írod az üzenetet, a szövegdoboz alatt ki kell jelölni az Aláírás hozzáadását....

Exi: Remélem hamar hazaengedik Petit! Hogy van a hasad?Csatlakoztom Mariannhoz, ha bármiben tudok segíteni, amiben a családod nem, nagyon szívesen átugrok....csak szólj....

Melinda: Gyönyörűek a lányok, és Lindi már milyen nagy!

Kinga: Örülök, hogy pozitív emlékként maradt benned a szülés....így kell ezt! :) Ügyes vagy! Várjuk a képeket!

Zituska: Jó az aláírásod!

Szilde: Gondold át ezt a gyerek mellett tanuljunk dolgot.....nem egyszerű. Amúgy igen, GYED, GYES alatt ingyenes az egyetem vagy a főiskola.

Ami a csíkot illeti...fentebb írtam hogy kell beszúrni. Hogy hogy kell létrehozni: én a http://www.lilypie.com/ oldalt ismerem. Minimális angol tudás kell hozzá....ha nem megy segítek!

Erika: Fú, Liliről az a képem volt, amikor egyszer régen Ringatón láttam....azóta rengeteget nőtt, nagyon szép kislány :)

Tényleg...volt valaki ma Ringatón?

Bár én is inkább oda mentem volna....
Képzeljétek....ma vizsgáztam (volna), 21 tételből egyet, azaz 1-et nem tanultam meg...mondván azt úgysem adja.....erre a 2 tétel közül egyik az volt...és mivel mindkét tételt tudni kell, ezért visszaadtam....neki se fogtam a dolognak....de 55 emberből nem én voltam az egyedüli aki rögtön visszaadta a papírját, alig maradt valaki vizsgázni....no ezzel jól elúszott az idei államvizsgám és a diplomám....:(
mindegy, most 2 hét múlva remélem levizsgázok ebből, aztán januárban államvizsga....
pedig olyan jó lett volna már most végezni....brühühü :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő!
Nem várok babát!!Csak variálok.:)

Bea!
Hát ez az!Tudom nem egyszerű.Nagyon nem.
Pedig én még úgy tanulnék.Meg kéne is,hogy el tudjak helyezkedni.
Rengeteg pedagógust tettek ki már a munkahelyéről.
Muszály lenne tovább,v. átképezni magam.Vagy mi a szöszt csináljak? :roll:
A tanfolyam járhatóbb útnak tűnt,de ha még az sem..,akkor :( leszek.
E.
szilde
Szeged

Zsu!
Priviben átküldtem a csaj számát!

Bea,
Sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád. Nem lehet könnyű gyerek mellett tanulni. Én is félek belevágni, pedig jó lenne kihasználni, hogy nem kell fizetni.
A te kiscsajod is nagyon megnőtt (megnézegettem a képeit), nagyon szép kislány! Csak győzzük majd kergetni a pasikat :lol:

Enikő,
A terhesség előtt én a Fitt World-be jártam edzeni. Itt van bébicsősz. Nemtom milyen utca, nem messze van a Novoteltől. A Tisza L.-ről a színház fele kell lekanyarodni, s abban az utcában van a sarkon. Nem lehet eltéveszteni.

Kinga,
Tök jó, hogy ilyen pozitívan gondolsz vissza a szülésedre :lol: Sok tejcsit, és várjuk a képeket a picurkáról!!

Erika
erika29

Teszek fel 1 pár képet a Barniról,meggyet evett volna az eggyik helyen ha ízlett volna neki!!! :lol: :lol: :lol:

Bea nekem segíthetnél a csík felrakásában,mert nekem nem megy!! :? :? :?

Előre is köszike!!! Kép Kép Kép

Kép
bibi226

Bibi: nagyon szép a Barnusod :)
Holnap talizunk??? Délelőtt....?????Elugrunk Violával, ha szivesen látsz bennünket :)

Erika: és mit kell tudni erről a teremről? Ilyen kigyúrt izomagyak meg plázacicák járnak, akik kiröhögnek ha meglátnak ilyen dagadtan:)? Mekkora? Milyen gépek vannak?

Edit: Azt hittem jön Kistesó:) nehéz tanulni gyerekek mellett főleg ha nincs ki átvegye őket néha az biztos! Én be sem merem vállalni a sulit, mert egyszerűen nem tudom kire bízni őket!
Ovi is csak 5ig van, ezek a tanfolyamok meg inkább délutántól estig... (15-19 vagy 20ig) szal kizárt, hogy én egy ilyenre turjak járni! :(

Látszik szar idő van kint, van forgalom a babaneten:)
ceniko
Szeged

Bibi, küldtem levelet!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő,

A konditerembe nem jártam, de láttam párszor az emberkéket...sztem nem azok az izomagyak járnak oda (pl. a Czank doki is oda járt.... :shock: ), de tök normális emberkéket is láttam. :lol: A felszereltsége nagyon jó! Én tornázni jártam, az is nagyon jó volt. Én is gondolkodom, hogy újra el kellene kezdeni menni :roll:
erika29

Bea!!!
Köszi a segitséget, majd apát ráugrasztom a kérdésre, Ő jobban ért a számitógéphez.

Bibi!
Nagyon szép a kisfiad!
A csíkos body ismerős, nekünk is van ilyenünk, csa már kinőtte a Márk!

Enikő!
Én régebben jártam a Forma 1 fittnesbe, az is jó!
Régebben a Petőfi sgt.-on voltak, most az Attila utcában vannak. Azt nem tudom van e bébicsősz, régen nem volt.
Vagy itt van még közelebb a B52!
Az nem szimpi??

Erika!
Ott volt edző a Nagy Virgie?
Akkor szült mikor én!

Zita
zitaa

Zitaa: De szimpi lenne ha lenne bébiőrzés, sajna nem tudom hova tenni a gyerekemet addig:(
Mi volt a szemészeten? Cseppentettél végülis?

Erika: Elmehetünk együtt is ám:) Lepattintjuk a csajokat és gyúrúnk vazze....
Amúgy csak délelőtt van ingyenes gyermekmegőrzés, felhívtam őket! 650 ft egy alkalom! Nemtom ebben mi van benne? Vannak kondigépek meg vannak spéci tornák amikre időre kell odaérni? A kondigépeket nem szereted? Az hatékonyabb, mint a torna, nem?

Ma délután 4 gyerekem van:) Zsófiék moziba mentek, és én vigyázok Bencére meg Katára:) Hát amikor egyszerre ordított mind a 4 az elég idegtépő volt, de alapvetően nincs velük gond:) Katica hasfájós, eléggé szenvedget :( Állandóan felsír ordít egy laza 10 percet, pukizik egy bazi nagyot aztán visszaalszik, és ez így megy délután 5 óta! Közben 1x etettem (anyatejjel), büfizni alig akart, de atán csak sikerült!
A Bence meg a Bogi szépen eljátszanak együtt, de Viola mindig lerombolja amit építettek, ő még nem partner a játékban :lol:

Puszka
Enikő
ceniko
Szeged

Zita,
Igen, a Virgie is ott volt.

Enikő,
A tornák szerintem nagyon jók, elég erősek, szóval lóg a nyelved rendesen a végén, de legalább hatásosak. Mindig be kell jelentkezni előre a tornára is, mert elég sokan szoktak lenni. Bár délelőtt szerintem kevesebben vannak. Összehozhatjuk valamikor...vazze 8)
erika29

Erika, küldtem privit itt a bebenyeten :wink:
ceniko
Szeged

Sziasztok!
Csak próbálom sikerült e a mérőszalag.
Zita

Kép
zitaa

probálom

Kép
zitaa

Enikő,most olvastam hogy ma de. eljötettek volna,nekünk péntek de. jó???!!!Neketek jó,gyertek várunk benneteket!!! :wink:

Köszi a DÍCSÉRETEKET a fiamról!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bibi226

Sziasztok!
Ezek szerint sikerült a szalagot megcsinálnom!
Bea, mégegyszer köszi!

Enikő!
Igen cseppentettem, és megvizsgálták a szemét. Minden rendben van vele! De egyébként már leírtam, hogy mi volt!

Zita

Kép
zitaa

Bea,köszi én is írtam neked a privibe!!!

Kép
bibi226

Bibi: Tetszik? :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea,de rendi nagyon tuti!!! köszike!!! :lol: :lol: :lol:

A Barni ma benyomott 2 db őszibarackot,ezen kívűl csak cici kell neki!!!! :D

Kép
bibi226

Sziasztok!
Na túlestünk a 4hós oltáson, legközelebb 15hósan lesz. Alig sírt Londika, pedig mind2 lábába kapott -a másik az agyhártyás-.
Végülis Lottinak meg beadattam a bárányhimlő ellenit, a mutálódott vírus szövődményei miatt, meg azért meg Londi még kicsi lenne hozzá, hogy elkapja, ha a lány hazahozza. Lottu nagyon bátor volt, inkább csak megijedt picit, nem fájt neki.
Lindit 6.160 grammnak, és 61 centinek mérték. Meg vannak elégedve vele.

Bea! Sajnálom a vizsgát, de több is veszett már Mohácsnál!

Kinga! Örülök, hogy jól viselted a császárt. Ha van pici időd, írj milyen baba Kitti.

Bibi! Óriási már a fiad!:)

Edit! Te korábban tanárként dolgoztál?
Igen, munka nálkül is lehet oviban a gyerek, fél napot általában, de van ahol egész napra is vállalják. Bölcsi csak munkáltatói igazolás mellett lehetséges.

Mindkét lányom alszik már 1,5 órája, elkényeztetnek.:)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zitaa: Bocsika, akkor, biztos elsuhatnam a hsz-od mellett, ne hari. De a lényeg hogy okés volt a cseppentés és a szemvizsgálat is:)

Bibi: Egyelőre úgy tünik jó a péntek! Neked hány óra fele lenne jó??? Nekünk csak délelőtt, délután hazautazunk:)

Melinda: Az én csajaim is aludtak egy hosszút délután, én meg velük egy rövidet, olvasás közbe bepunnyadtam :wink: Jó súlyban van Lindi:) Jobb ez az új oltási rendszer? Azt hiszem már mi is azt kapjuk, mert most a 15 hós után lesz egy 18 hós is (ha minden infóm jó), ami eddig nem volt......
Mi június 6-án megyünk beadatni Boginak a kullancs ellenit, nem tudom hogy készítsem fel a szurira, nagyon fél tőle mindig:(

Erika: Hol vagy? :wink:

E
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Felteszem a legújabb kedvenc képeimet Diniről, és írok némi infót! Dénes ma 20 hetes, 65 cm és 6700 g, a születési súlyát már több, mint 1 hónapja megduplázta :lol: , büszke vagyok rendesen a kis vasgyúróra! :) Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Felteszem a legújabb kedvenc képeimet Diniről, és írok némi infót! Dénes ma 20 hetes, 65 cm és 6700 g, a születési súlyát már több, mint 1 hónapja megduplázta :lol: , büszke vagyok rendesen a kis vasgyúróra! :) Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Üdv!
Fitnessterem: FitWorld. Nekem nagyon bevált, igaz, én utoljára tornán voltam ott. De csak azért ezen, mert akkoriban csak du. értem rá, és a konditerem mindig tömve volt. Ja, Dózsa Gy. utcában van. :)
Jelentem, itthon vagyunk! TörPeti kajcsizott fél háromtól háromig, és vmilyen csoda folytán evett annyit, hogy azóta sem ébredt fel. Felkelteni nem fogom úgysem! Majd replikál a drága. Minden eredménye OK lett. Tápit azért írattam fel, ki is váltottuk, de egyelőre talonban van. :)
Olyan jó itthon lenni!!!!!

Ági és
KépKép
exdeus

ENIKÖ,

Nem tudok mélt küldeni neked :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Zita: zitacicu@freemail.hu a címed? Most megint átküldtem erre a címre a mélt.... kukk meg!
Nincs tele a postaládád??????

De mindjárt megírom itt privibe is..... majd figyeld.....
Pussz
E
ceniko
Szeged

Üdv!
Tegnap jól gondoltam, valószínűleg csak fáradt volt a kicsi fiunk, azért horpasztott annyit.
Aztán evett hétkor-éjfélkor-kettőkor-négykor-nyolc körül. Tejcsim alig valami, így tápizik. Az a baj, hogy nehezen fogadja el a cicit, de szvsz én is bénázok vele rendesen, így jól felhergeli magát TörPeti...
DE legyünk optimisták: lesz ez még így se!

Ági és
KépKép
exdeus

Szia Exi! Most kizárólag neked szeretnék írni, de csakis jószándékból, segítségképpen, mert tudom -átestem rajta én is- az eüben nem segítenek.
Szóval, ugye Peti 8 napos, csaszival született. Mit is várunk el tőle? Hogy szépen min 3 óránként egyen és aludjon? ezt felejtsd el!
Tejed meg tuti van, egyébként nem aludna 4-5órákat, sőt semmit se. A fáradt gyerek éhesen nem alszik, hanem leordítja a fejed! Honna veszed hogy tejcsid alig van? Tejed a gyakori, sőt nagyon gyakori szopitól lesz, emellett persze fontos a megfelelő folyadékbevitel, pihenés, ha van erőd hozzá, fejés, bár ez utóbbi értelmetlenné válik, ha eleget van mellen a baba. Figyeld a kakis-pisis pelusokat, a babó hangulatát és ne nyúlj rögtön a táphoz, mert avval csak magatok alatt vágod a fát -ezt már asszem többen leírták előttem is-.
Pihenj a babával, minden "nyikkra" tedd cicire. Gondolj bele, mennyi mindenen ment most ő is át, születés, anya nélküli kórházi napok, új környezet stb. Adj időt magatoknak. És minden okés lesz!
Én drukkolok hozzá

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hello!

Szilde! Én sem ajánlom a tanulást!!!! Még egy szigorlatom van....csak éjszaka lehet igazán... de akkor nappal kába vagyok, nem tudok foglalkozni a gyerekkel...
Egyébként én beírattam Csongit bölcsibe szeptembertől: nem csak munkáltatói igazolás jó, hanem nappali tagozatos tanulmányok is!!!! Igazolás kell a sulitól.

Aláírás-csík: Ti naponta frissítitek a baba korát? Mert az enyém nem frissül... sőt, most azt mutatja,hogy két napos...pedig ilyet sose csináltam...max. két napja nem ültem itt...akkor még 11 hónapos volt.

Kinga! Gratulálok Kittihez és a szülésedhez! Örülök, hogy szép emlék! Sokan nem tudnák ezt ilyen könnyen elfogadni, hogyy végigszenvedik a vajúdást, aztán mégi csaszi...

Sok tejcit kívánok az új babásoknak! Szoptatni, szoptatni, szoptatni!! Ne adjatok tápit!!!( Bár én is adtam 2 hétig anno, naponta egyszer, este, hogy tudjak aludni legalább 3 órát...)

Üdv:mariann

Mariann
Kép
kmarian

Enikö

Zitacicu1@freemail.hu

12.én megyünk neurológushoz majd ö eldönti hogy kell e gyógytorna.Sztem mindkát törpének szüksége van ré,de ne legyen igeazam.Violának miért kellett?Ird priviben ha gondolod.... :oops:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Mariann!
Szerintem próbálj meg te is a Lilypie.com-mal csinálni csíkot, ezzel nincs semmi gond!

Enikő!
Nem haragszom!!!

Zitacicu!
A Dr Szűcs Péterhez viszitek neurológushoz?

Exi!
Kitartás, biztosan nem indult még rendesen be a tejed!
A lényeg, hogy ne sirjon a babóca. Akkor biztos nincs neki gondja!

Zita

Kép
zitaa

Enikő,nekünk a du. lett volna jó,mert a szomszédasszonnyal megbeszéltük hogy de. bemegyünk a városba és nem szeretném lemondani!!

Remélem nem haragszol.és minél hamarabb összehozzuk!!!

Zsu,jó lett a tejcsi???

Nagyon édes a Dini!!!!

Exi,ne ess kétségbe , csak szopizas-szopiztas 1000!!!

Minél többet van cicin ,annál több tejcsid lesz,csaK figyelj rá hogy kiürítse mindig!!!

Mi vagyunk az élő pl. a Barni még mindig napi 8-10 szopizik!!

Tuti menni fog,szorítok nagyon!!!

Viszont mi most az alvással szenvedünk ,egyszerűen nem bír,vagy nem akar elaludni pedig már hulla fáradt(én is)és óóóórdíít!!
Egyszerűen nem tudom mit csináljak velt!!

Tipp valakinek???

Kép
bibi226

Csak el akartam újságolni, hogy benne vagyunk a Zújságba :)
Ez egy vajdasági magyar hetilap, amelynek múlt heti számának vezércikke a névadásra épül! Jól ismerem a szerzőt és engedélyt kért tőlem, hogy felhasználja, már meglévő és a tervezett babánk neveit
Akit érdekel olvassa el:) :oops: :wink:

http://www.hetnap.co.yu/uj/index.php?no=89

Bibi: Semmi gond, áttéve jövő hétre, mostmár szabadabban mozgunk és nem függünk senkitől :)

Puszka
E
ceniko
Szeged

Vaóó Enikő!Híresek vagytok!:)Gratula!

Nem semmi lehetett a négy gyerkőccel!:)Nekem még sokszor az egy is sok!:)
E.
szilde
Szeged

Sziasztok!

Mozi szuper volt és még Enikő se őrült meg:) Juhééé:)

na de a lányom igen:( Aznap este óta alig akar enni, nem tudom mi van vele. az éjszakát ugyan átaludta, de egyébként állandóan sír, nem alszik, és a cumisüvegtől is üvölt, és persze a cicin is:( Nem tudom mi van vele.

Bibi, köszi szépen, egyenlőre nem nyilatkoznék, lévén a csajom nem hajlandó megenni....de a tápszert se...

Passssz...de aggaszt kicsit. Most kamillateát kapott, hátha emésztésileg van vmi....

Most is itt ül az ölemben, ma még csak 2x1,5 órát aludt, pedig eddig minden nap aludt 11-17 óráig...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Melinda!
Oviban dolgoztam.Azóta sok minden változott,változhatott.Meg óvodája válogatja,ki mit enged meg.
Eddig úgy tudtam,hogy bölcsihez kell a munkáltatói.

Klzsuzsi!
Nagyon édi Dinike!

Exi!
Kitartás!Tudod császárosoknál kicsit nehezebben jön a tejcsi.A kórházban a szobatársnőm is császáros volt,előszőr nehezen indult be neki a tejcsi aztán meg elázott annyi lett neki.
Sztem is hozzájön még,hogy sajnos külön is töltöttetek időt.Ha ezt levonod még az eddig eltelt időből,akkor símán beindulhat még neked is.Nem vagytok elkésve!
Sok sikert,sok tejcsit nektek!!!Drukkolok én is!!!

Mariann!
Ezért is lenne jó,ha Hanna bölcsiben lehetne míg tanulok,utánna együtt lehetnénk.Majd próbálnám a nagyját ott megtanulni.
Áruld el melyik ez a csodabölcsi?Mi is megyünk!!:):) :lol:
Szóval csak nappalin lehet?
Na az a gáz a tanfolyammal,hogy fogalmuk sincs,hogy lesznek az órák.Lehet,hogy de. de,az is hogy du. is lesznek 5 óráig bezárólag.Bölcsik is 5-ig vannak ugye?

De jó lenne,ha inkább de.-ttre tennék....
Nem egyszerű...
Köszi az infót.
szilde
Szeged

Jajj Zsuzsófi!
Remélem nem bántódtál meg!
Tök édik a gyerkőcök,tiéid meg Enikőé is,csakhát sok gyerek egyszerre sosem egyszerű!:):)
Mit néztél a moziban?Egyedül voltál?
Edit
szilde
Szeged

Jaj Edit miért bántódtam volna meg??? Ugyanmár:)

Párommal voltunk édes kettesben:) Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára:)
A da Vinci Kódot néztük. Jó film volt..

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jónak ígérkező szombati programot találtam, hátha érdekel vkit. Jó lenne ha jó idő lenne.
Helyszín: Szeged, Széchenyi tér

Közlekedési gyereknap
9.15: Szegedi mazsorettcsoport
9.30: Megnyitó
9.45: Péter Pán Duó zenés gyermekműsora
10.30: Karaoke, villámkérdések, ikerhasonmás-verseny
11.30: Bálint Ádám a Megasztárból
12.15: Gördeszka-bemutató
13.00: Gumimacik táncegyüttes, eredményhirdetés
14.00: Hupikék Törpikék

További programok: aszfaltrajzverseny, kézműves-foglalkozás, családi vetélkedő, kerékpáros ügyességi verseny, számítógépes játékok, régi idők autói, állatok a vadasparkból, gyermekmotoroztatás, erőpróba: villamoselhúzás, arcfestés, nosztalgiavillamos egész nap

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Exi,
igaza van Melindának! Ha tápit adsz, egyre kevesebb lesz a tejed. Egy 8 napos babának elég annyi tej, amennyi van a cicidben, ezt hidd el.

Boldi ilyen idősen volt, hogy órákig aludt, aztán órákig szopott, az ösztönükben kell bízni.

Legtöbb anyánál a tej nem ömlik már az első napokban, kell 2-3 hét, hogy olyan "ömlős" legyen. Nekem mind2 fiúnál így volt. És ezt a gyakori mellretétellel tudod segíteni. Tudom, nem könnyű, sőt fárasztó, idegölő, de megéri. AZ első napokban volt, hogy Boldi 6 órán át szopott egyhuzamban, cicit váltogatva, néha beszunyálva,néha cumizgatva, néha erősen szívva.

Brutális volt. És ha helyesen teszed mellre, ki sem fog sebesedni ettől.

Ha a baba nem ordít, alszik, gyarapszik, akkor nem éhes.
Vendég

[quote="melinda29"]J írta:melinda29ónak ígérkező szombati programot találtam, hátha érdekel vkit. Jó lenne ha jó idő lenne.
Helyszín: Szeged, Széchenyi tér

Közlekedési gyereknap
9.15: Szegedi mazsorettcsoport
9.30: Megnyitó
9.45: Péter Pán Duó zenés gyermekműsora
10.30: Karaoke, villámkérdések, ikerhasonmás-verseny
11.30: Bálint Ádám a Megasztárból
12.15: Gördeszka-bemutató
13.00: Gumimacik táncegyüttes, eredményhirdetés
14.00: Hupikék Törpikék

További programok: aszfaltrajzverseny, kézműves-foglalkozás, családi vetélkedő, kerékpáros ügyességi verseny, számítógépes játékok, régi idők autói, állatok a vadasparkból, gyermekmotoroztatás, erőpróba: villamoselhúzás, arcfestés, nosztalgiavillamos egész nap

Egy kis kiegészítés: ez nem most (holnapután) szombaton lesz hanem 1 hét múlva.... :wink:
Puszka
ceniko
Szeged

Aki nem hiszi, járjon utána, de június 3-án lesz, és az holnap van. :)
Bocsss. :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

[quote="melinda29"]A írta:melinda29ki nem hiszi, járjon utána, de június 3-án lesz, és az holnap van. :)
Bocsss. :D

Bocsika télleg az oviban félretájékoztattak :? :oops:
Tegnap még azt mondták jövő hétvégén lesz.
Mindegy úgyis esőt mondtak egész hosszú hétvégére :( :cry:
E
ceniko
Szeged

Cenikő, Melinda!

utánajártam :D , június3, de esőnap a június 10!! Minden troliban ki van téve... Ahogy az ablakon kinézek, még lehet, hogy a június 10-et is elmossa... :(

Szilde!

nappali tagozat=munkahely; ilyen egyszerű, és ehhez nem kell csodabölcsi, mindenhol így van Szegeden, én a Módszertani bölcsibe írattam, mert az van közel, az Agyagos utcában, de április 9. volt a határidő szeptemberre :( , és min. március elején be kell már íratni a várólista miatt...de én sem vagyok elszánt, jelenleg Csongi 11 hónaposan még csak szopizik, nem kell neki semmilyen kaja, 3 kanál után mászik ki az etetőszékből :( hogy lesz ebből szeptemberre bölcsi?? mivel nagyszülői segítségünk nincs, muszáj lenne, mert különben tutkóra ugranak a diplomáim...szeptembertől 2 helyen párhuzamosan államvizsgás-szakdolgozós évem lesz...

Mariann
Kép
kmarian

[quote="zitaa"]
írta:
zitaa

Zitacicu!
A Dr Szűcs Péterhez viszitek neurológushoz?

Zita

Nem...Sztriha.....nem tudom :oops: Az se bizti hogy igy kell irni.Egy orvos barátunk intézte fel kell hivnom mégegyszer...Hiába kicsit hosszúak az éjszakák... :)

Kép
Kép
zitacicu2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?