A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Vanda

Boldogabb szülinapot!!!
Nagyon sajnálom.Remélem, hogy gyorsan túl tudod magad tenni ezen. Lélekben veled vagyok. Sok erőt kívánok a folytatáshoz.

Millió puszi neked!!!

KépKép
gigi28

Wish :)
Én is meg voltam hívva a buliba, de sajnos ballagásra voltunk hivatalosak...... Pedig igazán felcseréltem volna már a gyerektársaságot egy jó kis csajbulira. Azt nem mondom, hogy majd legközelebb :lol: :wink:
Csini fiúk helyett meg ezt küldöm neked:
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Jó estét!

Na, Ati hazajött, úgyhogy sikerült lekicsinyíteni a képeket. Mindjárt felteszem őket, de előrebocsátom újra, hogy csak annak aki nem prűd, vagy ilyesmi. Aki túl szemérmes, lapozzon! :lol: :lol: :lol:

Még megvárom a tíz órát, hogy a gyerekek tuti aludni menjenek, addig jöjjön egy kis tárkonyos raguleves recept... :lol:

Szóval vagy csirkéből, vagy sertéshúsból. Utóbbiból jobb az íze, de én gyakrabban csinálom csirkéből. Mennyiségtől függ, de mondjuk legyen 30 deka.
Kell még hozzá:
- egy fej vöröshagyma,
- egy húsleveskocka,
- néhány gerezd fokhagyma,
- két-három sárgarépa,
- egy-két petrezselyem,
- tárkonylevél és tárkonyecet,
- só, bors, egy-két babérlevél,
- két deci tejszín,
- attól függ hogy ki mit szeret, kevés gomba vagy zöldborsó.

A vöröshagymát kevés zsiradékon megfonnyasztom, aztán rádobom az apró kockára vágott husit. Kicsit kifehérítem, rádobom a babérlevelet, a tárkonylevél egy részét, a fokhagymákat, sózom, borsozom, beleteszem a leveskockát majd felengedem kb. egy liter vízzel. Beleteszem az apróra vágott zöldséget is, aztán kis lángon főzöm amíg a husi megpuhul. (Én úgy szeretem ha a zöldségek még roppanósak egy kicsit.) Ha megpuhult, teszek bele egy kis tárkonyecetet, a maradék tárkonylevelet és végül összekeverem a tejszínnel, egyszer megforralom és kész. Én/mi nagyon szeretjük, gyorsan megvan, finom is és laktató.

Na, aki jóllakott és még a szemét is akarja legeltetni, annak itt vannak a képek.
Jóccakát mindenkinek!!!

Szóval a barátnőim szövetkeztek, és egész sor kis gonoszságot találtak ki. Lánybúcsú lévén, mondanom sem kell, majdnem mindegyiknek a párkapcsolathoz és a szexhez volt köze...

Első körben ezt a gumit kellett "eldurrantanom". Látható, hogyan...

Kép

Aztán ezzel kellett közelebbi ismeretségbe kerülnöm:
Kép

Így:

Kép

Számot kellett adnom, hogyan töltjük egymással az időt:

Kép

Szemléltetnem is kellett dolgokat: Kép

Kép

A végén pedig jött életem utolsó kicsapongó kalandja:

Kép

Kép

Kép

Kép

Itt a vége fuss el véle.
Nos, remélem senki nem akadt ki! Aki igen annak sorry, aki nem, az beszámolhat a sajátjáról is... ugye Wish, pl.???

Puszi!
kis.kata

Hát akkor az én beszámolóm:
Az úgy volt, hogy elösször is laci kimásolta a telefonszámokat a telefonomból (nem mindenki volt benne közületek, de sokan igen így ők meg lettek invitálva), a barátnőm meg felhívott mindenkit és aztán próbáltak időpontot egyeztetni (nehezen ment). Erről én persze mit sem tudtam. A topikot végül Enigma képviselte.
A barátnőm azzal csábított oda, hogy a férjének elöbb ünnepeljük a szülinepaját, mert el fog utazni. Laci meg hagyta hogy lelkesen vegyek szülinapi ajándékot. Mondjuk lesz szülinapja a srácnak, úgyhogy nem vész kárba :)
Szóval nagy meglepetés volt amikor odaértem (Sir Brian a Duna Plaza mellett). Laci persze haza lett küldve. Igazán rendes dolog a barátnőmtől, hogy a közelbe szervezete a bulit és nem a város másik felébe kellett visszamenjen szegény fiúka:)

Én is kaptam mindenféle feladatot, de nem voltak vészesek, inkább aranyosak. Minde feladat úgy kezdődött, hogy "A jó feleség..." Amit sikerült teljesíteni azután innom kellett egy pálinkát. Meg is ittam az éves adagomat :)
Megpróbálom összeszedni mi volt:
1. Tisztítószereket kellett felismerni. Ez nagyjából ment kettőt nem tudtam a 15-ból.
2. Egy "puzzle"-t kelet összerakni időre, ami Laci felszabdalt fényképe volt. Ez is ment.
3. Az Arany Lacinak című vers elejét kellett megtanulni. Ez is ment nagyjából.
4. Kérdések voltak Laciról és tudni kellett volna mindre a választ Ezt is elbuktam. De azért ismerem ám, csak 10 együttélés nem elég minden apró részletre :D
(Kata: A kedvenc ételek válasza között a tárkonyos raguleves is ott volt, csak én többféle zöldségfélét (gomba, bab stb,) teszek bele, húst meg nem mindig :) )
5. Szervíroznom kellet a többikenek egy kukitortát
6. Zoknistoppolás (elbuktam. négy pálesz után, már a tűt sem nagyon tudtam befűzni)
7. El kellet adnom az étteremben 20 vacakból, legalább 10-et. Beszáradt tolltól kezdve tavalyi HVG-n át a Kojak nyalókáig mindeféle hihetetlen értékes portéka. (Köszi Enigma :) ) De azért eladtam a felét :)
8. Fűszereket kellett felismerni bekötött szemmel. Ez is ment.

Lehet nem teljesen ez volt a sorrend.
A bünti a nem sikerült feladatokért az lett volna, hogy annyi petrezselyemcsokrot el kellett volna eladnom az utcán, amennyi nem sikerült, de aztán ettől eltekintettek a végén.

Ettünk egy jót is, mindekinek ajánloma Sir Briant, nekem az egyik kedven éttermem. Jól főznek nagyon. És a pincérek is nagyon jó fejek, és így volt végül mini chippendale show is. Ugyan chippendale fiú nem lett rendelve, de a pincérlányok rábeszélték a pincér srácot, hogy ne hagyjon vetkőzés nélkül és így kaptam egy derékig vetkőzést :D

Ja, kaptam ajándékot is . Káma Szutra :D És egy képeslapot aláírva a résztvevők által, amire a barátőm felirtampluszba mindenkinek a nevét aki meg volt invitálva, úgyhogy tudom kik nem tudtatok eljönni. De mint mondtam, megértem a távolléteket, bár Réka igazán elhalaszthatta volna a portugáliai nyaralást a kedvemért :)

Képek itt vannak:
http://kep.tar.hu/aosvath/50290961#2
Nincs sok, mert nem volt friss az elem a fényképezőgépben és lemerült.

Na ez jó hosszú lett. Bocsika. Megyek is vissza dolgozni. Ott is szükség van még arra, hogy megírjak néhány oldalt :)

wish

Na,megint jó késő van!

:D Kata!
Most hogy olvasgattam,a férjem ide nézett,pont a képeket nézegettem,erre meglepve megkérdezte:mit nézegetsz te? Mondtam,hogy a babanetet :lol: !Klasszak a képek!

:cry: Vanda!
Ez már tényleg sok!Nagyon sajnálom,sok erőt neked!

:D Eper!
Amniót nem kötelező csináltatni,csak erősen ajánlják ICSI-nél!Azért mert az ICSI-nél a biológus választ egy-egy spermikét,és erőszakkal szúrja be a petesejtbe.A természet tulajdonképpen teljesen ki van zárva,így nincs meg a normális kiválasztódás,nagyobb az esély a kromoszóma hibásodásra.Ami teljesen független a te korodtól vagy hogy volt e a családban beteg gyerek.De te döntöd el hogy bevállalod e.Amúgy maga az eljárás nem annyira szörnyű,mint hinnéd inkább lelkileg nehéz feldolgozni,hogy beszúrnak a zárt kis világotokba.

:D Melba!
Ne bánd,hogy nem álltak veletek szóba a genetikán,megkíméltek egy idegbajtól,hogy milyen orvosok vannak!A SOTE minden területen egy futószalag,te mint ember nem létezel nekik.
Amúgy meg nálatok is minden rendben :D !
Köszönöm a kistesó kívánságot !(Eper neked is!)

Na jó mostmár aludni kéne!

:D Hani!
Már ma mész uh.-ra!Remélem minden rendben lesz!

Sziasztok:Viki
Vendég

Szaisztok!! Vanda nagyon sajnálom!! :-)

Én ma már rendben vagyok lelkileg, képzeljétek nincs ciszta, és folytatjuk!!!! :-) Péntek reggel megyek UH-ra.
Ági28

Sziasztok Csajok!

Kezdem azzal, hogy beteg a dokim...nem volt uh, hiába caplattam be a kórházba...ilyenkor örülök, hogy nem vidékről járok be, csak 10 perc az út, de akkor is...lehetne ez még abszurdabb???? Most már nem is mondok semmit, jó, lesz, amikor lesz.

Hát Vandám, statisztikailag...itt már történt olyan, hogy kiderült, hogy 3 topiklakó tudtán kívül egy házban lakik, én onnantól már semmin nem tudok meglepődni... :lol:
Kegyetlen a sors, de én is csak olyanokat tartogatok a tarsolyban, ha magyarázatot kell keresni, hogy biztos így jó mindenkinek, a természet tudja, mit csinál, beteg lett volna, stb...
Folytatni kell, előre nézni, ezzel is csak erősebb lettél!!!

Ági!
Végre, nagyon örülök, hogy nincs ciszta!

Wish!
Köszi a beszámolót! Fincsi volt a kukitorta? :D

Kata!
Látom, Te sem unatkoztál a bulidon, jól megadták a módját a csajok. Izgi képek! :D
hajnesz

Hát hajni, vedd úgy,hogy sétáltál egy jót legalább!! :-)
Ági28

Sziasztok :)

Hajnikám :)
Hát ez csak veled történhet meg.......................... :lol: Mikor mész legközelebb???

Wish, Kata :)
Elnézve a képeket, valahogy már nem bánom, hogy nekem nem volt lánybúcsúm... :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Húhhhh az a kukitorta............ :wink: Na de Kata a te bácsid sem volt semmi!! Én az ilyenektől nagyon zavarba jönnék :oops:

Puszi

KépKép
gigi28

Ági!
Én is így gondoltam utána, közben meg beiktattam egy felindulásból elkövetett mekizést, ahol majdnem kidobtam a taccsot a szagok miatt, de idejében kiértem a "friss" levegőre.

Gigi!
Asszem csütörtökön hívom a kórházat, hogy bent van-e a doki, és akkor megyek, ha nincs, akkor őt hívom, hogy akkor mi van.
Addig meg még sokminden történhet, pl. most megint megjelent a világosbarna, ami lehet a szokásos "most lenne meg a mensim" emlékező maszatolás, mert tényleg most tartok ott, hogy repül az idő...de ugye lehet a kezdődő vetélés jele is...ami őszintén most már megváltás lenne, csak legyek már túl rajta. Csajok, ezt soha ne kelljen átélnetek. Persze van ennél sokkal rosszabb is, annyira sajnálom, ami Bzsuzskával történt a Kaálisban, teljesen letaglózott... :cry:
hajnesz

És erről a mekis balestről is a doki tehet!! :-)

Egyébként nem fog megjönni!! :!: :!: :!:
Ági28

Sziasztok,

Ági, nekem ma jött meg, este megyek a D.-hoz. Valszeg végig együtt fogunk járni. Szívesen beszélgetnék veled ott is, ha nem bánod.
boszti

Hajni,
ne legyél ilyen pesszimista, rendben lesz minden a babóddal. Azért ez a hányinger csak volt valamitől! Nem tudsz valahol csináltani egy UH-t? Valamelyik 4D-s intézet biztos fogadna? Tényleg ez a bizonytalanság az egyik legrosszabb dolog a világon.

Olvastam mi történt Zsuzskával, rettenetes. Tényleg csak akkor lehet nyugodt az ember, ha már megszülte az egészséges babáját.

Rékáék megérkeztek, csak annyit irt SMS-ben, hogy az eleje nem indult valami jól, de most már minden OK. Ő is agyon aggódja magát, mert szerinte nem mozognak eleget az ikrek. Vandának és Áginak sok erőt küld Ő is az újrakezdéshez. És mindenkit puszil.

Inari
18+3
inari

Dehogy bánom, majd egyeztetünk, hogy megismerjük egymást. Én pénteken megyek az tuti, és és reggel kb fél 8 körül szoktam odaérni!
Ági28

Szerintem nekem hétfőn kellene mennem, de az ünnepnap, így nem tudom, hogy mikorra hív be.
Ha te olyan korán érsz oda, akkor már rég elmész mire én odaérek :(( Általában fél 9-re érek oda. Legalábbis az eddigi két stimu alatt így volt.
boszti

Á ő lehet, hogy hétfőn is dolgozik. Gyere kicsit korábban!! :-) Sajna én azért megyek ilyen korán, mert ugye jönnöm kell dolgozni utánna! :-( És elvileg 8-tól dolgozom!! De azért biztos lesz pár perc,míg találkozunk!
Ági28

Én is dolgozom utána, csak a főnököm elenged, tudja, hol vagyok. Megpróbálok korábban menni, de elég macerás. Van egy 9 évesem, akit reggel iskolába kell eregetnem, ami nem túl egyszerű, mert hétalvó a lelkem :)

Kép

Kép
boszti

Nekem is tudják,hogy hova járok,szerencsére nagyon toleránsak! Csak én szeretek minél hamarabb beérni,és az sem hátrány,hogy ha korán megyek,akkor nem kell olyan sokat várni,mert Dévisz már fél 8 után nem sokkal elkezdi a rendelést.
Ági28

Sziasztok Csajszikák!

Csak gyorsan bejelentkezem, mert hiányoztok!
(jól megírtam előre és csak beollózom)

Erika, Hajnesz!
Nagyon köszi az SMS-eket! Olyan jó hallani felőletek!

Ági!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!

Vanda!
Nem tudom, mi történhetett és hogy hogy lehet ilyen,
de sokat gondolok Rád és küldöm a pozitív energiákat!

Hajnesz!
Neked mennek a további drukkok, remélem, végre valami jóhírt is kapok!

Velünk minden rendben, itt nagyon szép idő van, néha túl meleg is, de általában inkább pont jó.
Szóval igyekszem begyűjteni és hazalopni, mert hallom, otthon milyen rossz idő van.
Sajna az eleje nem egész olyan sikerült, mint kellett volna: Ellopták a pénztárcánkat bankkártyával és jogsival, no meg pénzzel.
Így nem tudunk autót bérelni és pénzt felvenni sem, még szerencse, hogy a hotelben volt a készpénzünk java. Szóval megoldjuk.
Így az autós kirándulások helyett is elég sokat jöttünk-mentünk. Emiatt holnap pihenőnap és holnapután vonattal utazunk át Portóba 3 napra. Remélem, ott már csak jó történhet velünk.

Igazán visszaolvasni csak otthonról fogok tudni, de addig is gondolok Rátok!
Sok puszi mindenkinek, akinek nem írtam, annak triplán:
réka
Vendég

Sziasztok!
Vanda!
Nagyon sajnálom!Sok erőt kivánok,nagyon drukkolok továbbra is!
Ééééés kicsit megkésve Nagyon Boldog Szülinapot Kivánok!
[
img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1149013529.02.gif[/img]

Kata,Andi!
Húúú,nagyon klassz lehetet a buli. :D :D Nekem is volt anno,de sokkal light-osabb.Pl:Nem volt ilyen csini bácsi :D vagy olyan muris tortácskám.......de azért jó hangulat volt ott is.
:)

Timi!
Küldök két képet a prototipusodról. :wink: Nagyon rossz gazfickó,tele kék-zöld foltokkal.
Kép Kép

Bocsi,hogy 2 hétig nem jelentkeztem,de gyakszira jártam.Nagyon klassz volt,tündériek a gyerekek.Szeptembertől várnak vissza,egyenlőre csak részmunkaidőben válalom el.
Továbbra is nagyon,nagyon drukkolok mindenkinek!A gyerkőcök gyönyörűek! :) Mindenkinek puszi.Dia
lldicsi

Ááááááá,Vanda az egérkék lemaradtak. :oops: :oops:
Kép
lldicsi

Wish!

Tök jók a képek!!! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni. Pedig nagyon lelkes voltam, amikor Barbi barátnőd felhívott.

Hajni!

Ez a türelemre tanítást most nagyon nagy kanállal kapod!!! De Te nagyon ügyes vagy, és szépen, türelemmel veszed az akadályt!!

Réka!

azt elhiszem, hogy nem jól indult a nyralásotok. De azért nagyon jó lehet jó időben, gyönyörű helyen lenni...:)

Dia!

Annyira szép szemecskéje van Rosszcsont Palkónak! Szeptembertől bölcsibe megy urasága??

Ági, Boszti!

Jó beszélgetést Nektek!! Úgy sokkal gyorsabban telik az idő!!

Kata!

Köszi a receptet!! Lehet, hogy holnap meg is főzöm!
lkt

Sziasztok!
Hát amilyen sz.r az idő, olyanok a hírek is. Szörnyű. :cry: Igazán kisüthetne a napocska végre és visszahozhatná a topiklakók szerencseszériáját!

Vanda, annyira sajnálom, ami Veletek történik! Ez annyira igazságtalan és hihetetlen! :cry: Nagyon sokat gondolok Rád és nagyon szorítok, hogy mielőbb, kórház nélkül rendbe gyere és utána mielőbb egy baba költözzön a pocidba!!! Kívánom, hogy a következő szülinapodat már legalább hárman ünnepeljétek!!!

Hajnesz, légyszi egy kicsivel több optimizmust! Mit gondolsz, miért nem bírod a szagokat?! Ott kell lenni annak a csodababának szép szívveréssel! Én nagyon bízok benne és egyfolytában csak Nektek drukkolok!!! Barnázás csak emlékeztetőül van, bár igazán nem szép tőle, hogy minden eddigi mellé még a frászt is Rátok hozza. Vigyázz Magatokra kismami! :wink:

Ági, nagyon örülök, hogy Veletek minden rendben van és ciszta meg sehol. Ha már egyszer nem jött össze másodszorra. De itt van újra a remény és ezúttal sikerülni fog!!! Annyira drukkolok Nektek is! Nekünk harmadikra jött össze, szóval fel a fejjel! :wink:

Hát Réka, ilyen nyaralás-kezdet még a rémálmokban sem szokott szerepelni! :cry: Nagyon sajnálom, igazán ennyi meló után megérdemeltetek volna egy kis nyugalmat. Azért próbáljátok meg élvezni a nyaralást és sokat-sokat pihizni! A csajok majd meghálálják jó nagy mocorgásokkal és bökdösődésekkel! :wink:

Timi, holnap már június és mindjárt itt a tanfolyam is. :wink:

Dia, rossz gazfickó? Ilyen ártatlan tekintettel és gyönyörű szemecskékkel? :lol: :lol: :lol:

Boszti, akkor Felétek is mennek a pozitív energiák!!! :wink:

Kata, nem jelentkeztél tegnap! Ugye nincs baj, csak nagyon elfáradtál? Ugye nagyot nőtt a babátok? :wink: Nagyon köszi a tárkonyos raguleves receptjét, nekem is a kedvencem! :wink:

Ok, Viki, nem bánom. Csak olyan tök felesleges volt akkor az egész kálvária, kivéve a szívuh-ot. Már bánom, hogy belementem a többibe, csak sokat idegeskedtem miatta. :cry: De már boldog, nyugis kismami vagyok. :wink: Pocaklakónk annyira aktív, hogy egyszerűen csak egészséges lehet! :wink:

Wish, igazán klasz lehetett a leánybúcsúd. :lol: Nekem sajna ez kimaradt az életemből. Azt se mondhatnám, hogy majd legközelebb. :lol: De jó volt legalább olvasni róla és látni a vidám képeiteket. :wink: Nagyon közel van már a nagy nap! :wink:

Eper, hogy csináltattok-e majd amniot, az egyedül a Ti döntésetek.
Örülök, hogy jobban vagy! :wink:

Kispinty, mennek ám a drukkok Nektek is! Mert ugyebár már többen vagytok... :wink:

Inari, eperszerető kutya? Jó fej! :lol: A mienk meg a savanyú káposztára bukik. Igaz, azt nem lehet a kertben lelegelni. :lol:
Sajnos a paradicsom most nekem is nagyon ártalmas. :cry: Pedig annyira szeretem. Ha megszültem, biztosan egy nagy adag bolognai-val kezdem anyaságom...

Mi történt Bzsuskával? Én még ott maradtam el, hogy ikreket vár, majdnem velünk egyidős terhes, és fiú és lány lakik a pocakban...

Nagyon sok puszi Mindannyiótoknak!
Melba

KépKép
melba

melba köszi a drukkokat!! :-)

Én meg a papírok tanuzásánál új koncepciót választottam, olyan emberkékkel tanuztattam, akinek már van gyereke, a mulkori kettőnél meg olyanna,akiknek nincs. Remélem jól döntöttem!! :lol:
Ági28

Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit a májusi őszben! Röhej, milyen idő van!!!

Hajni, én ezt nem tudom elhinni! Nincs egy másik orvos, aki megnézhetett volna? Nagyon becsülöm a türelmed, bevallom, nekem biztos nem lenne, már rég megnézettem volna magam vhol.

Ági, nagyon sajnálom. Az egyetlen vigasz számomra ebben az lenne, és legyen neked is, hogy folyamatosan lehet próbálkozni, nincs olyan mint lombiknál, hogy három hónap szünet.

Duddu, lehidalok, hogy még Portugáliából is írsz! Azért ez nagyon szomorú, hogy kiraboltak titeket, bocsánat, de d...ne meg az ilyen ember, aki másoktól lop!
Remélem a nyaralás többi részét már nem árnyékolja be semmi.

Inari, ismét segítség!!! Sajna, két napja vmi piszkálja a hólyagom, kicsit parázok, hogy kitör rajtam a hólyaghurut. Kamillát, csalánt lehet ilyenkor inni? Meg tudod mondani? Hálás köszönetem érte!

Melba, édes vagy hogy aggódtál. :lol: Szerencsére jól vagyok, csak Dévainál sokat kellett várni, soká értünk haza és utána már csak az evésen és a pihenésen, ill. az örömködésen járt az eszem/eszünk.

Lányok, annyira boldogok vagyunk!
Láttuk a kis bébinket, csak úgy járt a keze-lába, teljesen ki lehetett venni az uh képen hogy hol van a kis feje (ill. a kis nagy feje, hiszen a fél testhosszuk ilyenkor még fej), a szemgödrei, a szája, a teste, a kis végtagjai, a kis szive. 4,8 a CRL-je, Ati látta amíg méricskélte a Dévai hogy mennyit ficánkolt, nem nagyon akarta hogy méregessék, folyton hátat fordított.
És képzeljétek (bár ez egyáltalán nem olyan fontos, mert mindegy mi lesz, csak az egészsége számít), nagyon úgy tűnt, hogy kisfiú. Még én is tisztán láttam, a képen is látszik, hogy van vmi a kis lába között.
Dévai megmérte a tarkóredőt is, mert az uh szerint tegnap voltunk 12+0, teljesen jó lett, 1,1.
Megint átbeszéltük a magzatvízvételt, mondtuk hogy szeretnénk a quartett tesztet megcsináltatni, aztán ha az uh-on ill. genetikai tanácsadáson nem lesz semmi látható gond ill. jók a véreredmények, akkor eltekintünk tőle. Egyébként megkérdeztem, mi szokott gyakori lenni az ICSI-nél, mármint fejl. rendellenesség, azt mondta csontfejlődés. De percekkel később más kapcsán mondta hogy a csontokat úgyis látja uh-n.
Úgyhogy most a következők kellenek, csináltatok egy toxoplazma szűrést, elmegyünk a vérvételre és egy 4D uh-ra. Három hét múlva kell menni Dévaihoz, úgyhogy addig lesz mivel tölteni az időt.

Dia, a prototipus nagyon szép kisfiú! Lehet hogy nekünk is ilyen lesz? :lol:

Jaj, lányok, nem győzünk lelkendezni! Ez hihetetlen, hogy milyen jó érzés és milyen hihetetlen is, hogy az ember a testéből növeszti ezt a kis babát. Nagyon bízunk benne hogy egészséges és minden szépen fog alakulni a továbbiakban. Megint legördült egy kő a szivemről, kicsit mindig aggasztott, hogy mennyire semmi terhestünetem nincs, de most átértékelődött bennem hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy semmi kellemetlenséget nem kellett átélnem.

Boldog vagyok!!!

Bocsánat, hogy ennyit lelkendeztem, de ez annyira csodás!

Én bízom abban, hogy aki még nem vár babát, azt is bizakodással és nem fájdalommal töltik el ezek a sorok. Amíg nem vártam babát, én mindig biztatásképpen olvastam más örömét és igyekeztem benne észrevenni, hogy ő is szenvedett érte, de neki is sikerült. Kinek korábban, kinek később, kinek így, kinek úgy, de sikerült.

Puszi mindenkinek!
Kata
kis.kata

Na Kata nagyon örülök, hogy minden rendben van. Én hétfőn este 6-ra mentem oda a Déviszhez, és akkor még egy csomóan voltak, Úgyhogy gondolom, hogy sokat kellett várni.

Igen szerencsére most még a ciszta miatt sem kell kihagyni most egy hónapot sem!!! De most majd biztos sikerűl!! :-)
Ági28

Lányok!
Help. Nem tudjátok véletlen, hogy a Nyírőben szombaton van e vérvétel? Az egyetlen hiányzó eredményem a progeszteron, amit péntektől tudnak nézni. Pénteken nagyon rossz lenne késnem, hétfő meg ugye ünnep, így most nem tudom, mit csináljak...

Kata!
Kicsattansz az örömtől, örülök, hogy semmi gond nincs.

Hajni!
Ezt nem hiszem el, nem lehet semmi gond! Szurkolok, de belül azt érzem, hogy nem lesz baj.

Vanda!
Hihetetlen, hogy milyen próbák elé állít az élet. Sajnálom, remélem, hogy a körülményekhez képest minden rendben alakul.

Melba!
Zsuzska. Hát igen, ikreket várt, aztán fellépett nála valami probléma, kitágult a méhszáj, azt összevarrták, de pár nappal később elfolyta magzatvíz, s meg kellett szülnie a babákat.

Réka!
Próbáljátok élvezni a nyaralást, rossz kezdet után nyugalom legyen.

Wish!
Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a bulira, így utólag ott lett volna a helyem, mert így sem sikerült az államvizsga, nem mintha nem lenne mindegy. Elfáradtam, s rosszat húztam, majd ősszel a másik kettővel ezt is letudom. Remélem pocaklakóval addigra :)

Ági!
Örülök, hogy nincs ciszta, bízzunk a harmadikban. Jó hogy kezdhettek megint.
roxal

Kata,
csalán és kamilla tea mehet, igyál sokat az átmossa a rendszert. Meg ami nagyon jó ilyenkor az az áfonya. Aszalva lehet venni pl. Sparban vörösáfonyát, nagyon fincsi.
Gratula a kis tököshöz. Ilyenkor mindig nagyon megnyugszik az ember, mikor látja végre és olyan valóságossá válik az egész terhesség. Remélem ma este a mi kis drágánk is megmutatja, hogy milye van. Itt lenne az ideje. :lol:

Dia,
olyan jó, hogy irtál. Domi milyen jóképű pasi lett, és azok a kék szemek.....
Augusztustól kezdesz dolgozni?

Wish,
Köszi a beszámolót, az ember még ilyenkor is mennyi mindent megtudhat a párjáról, akit 10 éve ismer. :twisted: Azért az esküvői tortátok gondolom tradicionálisabb lesz?!

Réka,
fú ez tényleg durva nyaralás-inditás....

Mi tegnap este voltunk a Campona mellett egy szuper jó kis uszodában, ahol tartanak szülésfelkészitő vizitornát. (Aquanatal a neve). A hely irtó tiszta, babaúszás is van. A torna fantasztikus volt, olyan jól átmozgatott, volt benne egy kis jóga is, szuperül ellazitott. A legérdekesebb az volt, hogy a vizben iszonyú jól lehet érezni a babát, szinte éreztem az egész kis testét, hogy hogy fekszik bent. Neki is nagyon tetszett, úgyhogy még megyünk :lol:

Mindenkinek puszi
inari

roxal
szombaton 8-11-ig van vérvétel. én is voltam már :) ilyenkor az a krapek veszi le, aki elemzi is.

kis.kata:
hánykor voltál tegnap? én is tegnap voltam az utolsó :)

lkt, melba:
köszi a drukkokat, rám fér :)

rólam annyit, hogy megkaptam tegnap a szurkat, úgyhogy újra nekivágunk.
Ági: én legközelebb szerdán megyek, szerencsére hétfőn nem kell mennem, gondolom pünkösd miatt.
Most próbálom apát rávenni, hogy utazzunk el valahová kettesben, ugyanis pénteken van a ötödik házassági évfordulónk :))))
Van valami jó tippetek ajándékra?

Kép

Kép
boszti

inari: merre laksz? a campona körül?

Kép

Kép
boszti

melba: hogy kell az aláírást frissíteni? nekem még mindig a tegnapi számokat írja rá.
boszti

Boszti, ha máskor nem szerintem legkésőbb jövő pénteken találkozunk! Remélem hétfőn nekem sem kell majd menni, mert hétvégén telekre akarnak menni a párom anyukájáék,és mi is mennénk velük.
Ági28

Sziasztok!

Csak gyorsan tudok írni, mert nagyon sok a munkám és csak egy rövid szünetem van. A főnökömmel közös gépünk van és nagyon sokat ül itt, most vére felállt egy kicsit.
Köszönöm a drukkokat! Bár fájdogál a hasam és nem tudom mitől, mintha meg akarna jönni.
Kata szerintem 1000mg-os C-vitamin jó a hurutra, de ha nem múlik el ettől ne aggódj, mert simán ki lehet kezelni.
Ági tudtam, hogy nincs ott ciszta csak Dévai mindig felkészít a legroszabbra.
Vanda teljesen átérzem a helyzeted, nekem is volt már petezsákom sőt szívhang is volt, de aztán elromlott minden.

És most rohanok vissza dolgozni.
kispinty

Kispinty köszi, de én is csak a multkori miatt aggódtam, hogy akkor egy elég nagy kialakult, és tudtam, hogy sajnos nagy az esély, hogy ismét kialakulhat. De szerencsére nem így történt.
Ági28

MŰKÖDIK!!! :roll: :roll: :roll:

Csak úgy heccből megpróbáltam és működik a régi nevem!
Hipp-hipp, visszaveszem!

(Aki később jött és nem tudja, szkatácskáról kényszerből váltottam kis.katára. Most visszacsinálom.)
szkatácska

Szia KATA!!!!!!!! :D :D :D :D
Ági28

Sziasztok:)

Hajni:)
Ez nem igaz, más doki nem tudott volna UH-ozni?
Na mindegy, optimizmus motort bekapcsolni! :)
Küldjél majd légyszi egy sms-t, ha volt UH, mert nem leszek netközelben.

Katácska:)
Én örülök, hogy leírtad az élményeidet, engem nem zavar. Virág mellé pont kisfiú illik szerintem :)

Inari:)
De jó lehetett neked is a vizi torna. Én csak azt érzem aqua fittnessen, hogy mikor ki kell jönni a végén vízből bálna lesz belőlem és alig tudok mozogni :)

Roxal:)
Hülye vizsga. Jó lett volna azért ha sikerül.
Vérvételre akartam én is mondani, hogy vannak. De csak nyolctól. Szerintem hétfőn is lesznek, végül is ez egy kórház.

Csajszik mindenkinek puszi. Én holnap reggel elutazom öt napra hasat sütteni, remélhetőleg valami tengerpartra. A cég ajándéka a jómunkásembereknek, azaz az egész cég utazik kb. 150-en :) Az uticél titkos, de a kiszivárgott infó szerint Tunéziába megyünk.
Addig még van ugy 4-6 óra munkám hátra, úgyhogy lesz mit kialudni. Sajnos az oldalbordákat nem vihetjük magunkkal :(

Ja! A lényeg! Voltam ma ruhát próbálni. Teljesen mennyasszony kinézetem volt :) Mostmár szinte minden ki van pipálva. Már csak a zenéket kell felírni CD-re és az ültetést kitalálni. De azt majd összedobjuk a jövő héten.

wish

Kép
Lányok! :)

Andi!
Jó utat,irigy-irigy mész a nyárba! :lol:

Boszti!
Hogyan kell ilyen mérőszalagot feltenni?Tegnap készítettem én is,de a gép nem engedi feltenni. :evil:

Kata!
Nagyon örülök,hogy jó kedved van.Gratula ficánkához! :lol: :lol:

Inari!
Édes vagy,köszi. :) Szeptembertől kellene mennem dolgozni,(persze már azonnal is kezdhetnék),de annyira bizonytalan vagyok. :oops: Legszívesebban el se szakadnék Domitól,de a meló is jól jönne.....Szóval még hezitálok.Gratula az úszáshoz,örülök,hogy örömödet leled benne! :wink:

Timi!
Rosszcsont Palkó. :lol: :lol: Nem,bölcsibe nem szeretném beíratni,megoldjuk családon belül.Ti most,hogy álltok?Bocsi de kicsit lemaradtam az eseményekről. :oops:

Eszter!
HELP!!!Légyszi megírnád férjurad telcsiszámát????Utazással kapcsolatban szeretnék vele beszélni.Köszike.Ti jól vagytok?Beköltöztetek már a házikóba?Bocsi,de itt is lemaradtam.... :oops:

Melba!
Bizony,bizony az ártatlan külső egy ördögfiókát takar. :lol: :lol:
Idő:Ne is mondd,és állítólag az egész "nyár"ilyen lesz. :evil: :evil:

Mindenkinek puszi!További szép estét!Dia
lldicsi

Na, mindenkinek szép estét, a miénk legalábbis gyönyörű. Egy vidám, izgő-mozgó csajszi üldögél a pocimban. Ugyhogy most már nem csiga, hanem Anna. Nagyon kedves volt a doki néni a 4d-sen, mindent alaposan megnézett genetikailag is. Irtóra produkálta magát a kiscsaj, tényleg a felhők felett jáunk, akkora élmény volt belesni a kis világába. Most kb. 19 cm hosszú (a CRL volt 13 cm) és 30 dkg. Megint belehúzott és jó egy héttel érettebb mint a kora. Ásitozott, kortyolgatott a magzatvizbúl, fantasztikus volt. Remélem ti is mindannyian hamarosan igy lelkendezhetek majd. :lol:

Roxal,
sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád, tudom hogy szeretted volna már letudni. De vigasztaljon, hogy ősszel már könnyebben fog menni, nincs az a szőrösszivű vizsgáztató, aki egy pocakos kismamát megbuktatna :P

Dia,
és ha elkezdesz dolgozni, akkor Domi bölcsibe megy? Neki is jó lesz egy kis társaság!

Wish,
azért ma én is éreztem a combjaimban a sok nyújtós gyakorlat izomlázát :P Jó kis munkahely, ilyen meglepi nyaralást szerveznek. Azért az esküvődre gyere haza :lol:

Boszti,
hát nem egészen, úgy kb. 20 km-re a Camponatól. Mi vidéken lakunk egy kis faluban Pest és Fejér megye határán. Usziba igy vagy Pestre vgy Fehérvárra szoktunk menni, de most a baba miatt kellett ilyen spéci hely (terhes vizitorna, extra tiszta medence). Egyébként a Velencei tóra járunk egész nyáron, az csak 10 perc kocsival és még belépőjegy sincs, este pedig már tömeg sem.
Drukkolok nagyon, hogy jól alakuljon ez a stimud :wink:

na, jóccakát mindenkinek.
inari

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Mindent elolvastam, de sajna nincs időm most mindenre reagálni, mert rohanok dolgozni. Pusszantás hegyek Nektek! Inari, annyira örülök Annácskának, fantasztikus lehetett :lol: , és gyönyörű nevet választottatok!
eper1

Sziasztok!
Végre kisütött a napocska... :lol:

Hajnesz, nagyon mennek a drukkok!!! Remélem, ma sikerül végre az az uh és megmutat Neked valakit!!! :wink: Csak optimistán!

Kata, olvastalak ám tegnap, csak nem volt időm reagálni. Nagyon boldog vagyok, hogy Ti is átélhetitek ezt az örömöt! :lol: Kívánjuk mindenkinek!!! Én is csak repkedtem minden egyes uh után, olyan hihetetlen volt! Már nem az, mert itt bökdös, úszkál, pakolászik, .... :lol: Örülök, hogy minden rendben Veletek és olyan hihetetlen, hogy már Ti is 12 hetesek vagytok! Nagyon jó, hogy rendben a tarkóredőtök! :wink: Nehogy belemenjetek abba a parába, amibe mi mentünk! Csak élvezd a terhességed! Ezt a hólyagpiszkálódást nem mondtad a Dévainak? Nem vett kenetet? Jól teszitek, hogy elmentek 4d-re, mert már nem sokáig fér ám egybe a képernyőre a kisember! :lol: Vigyázz magatokra, remélem továbbra sem törnek ki rajtad a rosszullétek!

Inari, gratula a királylányotokhoz! :wink: Szép neve van! :wink: Örülök, hogy minden ok és hogy csináltak egy alapos genetikai uh-ot. :wink: A fényképet elfelejtetted ám csatolni! :cry: Hát ha ilyen klasz, lehet, hogy én is kipróbálom az Aquanatalt. :wink: Remélem, kiszedi a görcsöket a derekamból, mert 2 napja lépni is alig bírok...

Hát Dia, nem dobtál fel azzal, hogy állítólag az egész nyár ilyen lesz... Úgy tűnik, hidegfront-érzékenyek vagyunk, mert akkor mindig görcsölök és kevés a mozgolódás is odabenn. :cry:

Hát Wish, valószínűleg már nem jut el Hozzád jókívánságom. Pihenj egy jó nagyot és érezd nagyon jól magad! Csinálj sok szép fotót és majd mutasd meg nekünk! :wink: Rád fér már ez a megérdemelt pihenés ennyi meló után. Nem jó, hogy oldalbordádat nem viheted, viszont így esküvő előtt nem baj, mert a mennyasszonyt úgysem szokás esküvő előtt nézegetni. Mág jó, hogy mennyasszony kinézeted volt, biztosan nagyon szép leszel! :wink:

Kispinty, és azt lehet tudni, hogy miért romlott el minden?
:cry:

Boszti, gőzöm nincs, hogy kell frissíteni, bocs, nekem automatikusan teszi. Én aláírásba csatoltam a vonalzómat. Úgy csináltad? A középső bla-bla-t kell a weboldalról az aláíráshoz másolni. Csak az zavar, hogy utólag is frissíti az összes hozzászólásomnál...

Roxal, remélem sikerül az a vérvétel szombaton!
Sajnálom a vizsgádat. :cry: De igaza van Inarinak, majd pocakkal simán sikerül.... :wink:
Szegény Zsuska, szörnyű lehetett! :cry: Szegény embert még az ág is húzza... :cry: Miért jut ilyen sors néhány embernek??? Ez olyan igazságtalan! :cry:

Mi tegnap voltunk a Dévainál, iszonyú sokan voltak. Azt hittem, fel sem bírok kelni a végén a székről, úgy görcsölt a derekam. Ill. szerintem a fenekem, de a Dévai meggyőzőtt róla, hogy ez a derekam, és hogy lehet, hogy végig görcsölni fog.
Velünk minden ok, méhszáj hál'istennek nagyon szép és zárt. :wink: Ezt azért mindig jó hallani. Sajna megint nem volt babakukucs, ez az időszak nem az uh-ok időszaka. De legalább meghallgattuk a baba szívhangját, még a túlsó utcán is hallható volt. :lol: Szerintem a babánk mindig tudja, ha a Dévainál vagyunk, mert mindig akkor megy a legnagyobb hancur a váróban... :lol:

Igazából én is mindig gondban vagyok, hogy meséljek-e Nektek vagy sem. Jó vagy rossz ez Nektek? Nyugodtan küldjetek el a francba, ha nem akartok babahíreket hallani!

Mindenkinek mennek a drukkok!!! :wink:

Sok puszi: Melba

KépKép
melba

Inari!
Gratulálok Annához, a mi lányunknak is ez lesz a neve :)

Dia!
Írtam privát üzenetet.
roxal

Sziasztok,

Melba: lehet, hogy az enyém is frissít?! Abból gondoltam, hogy nem frissít, hogy az előző napi adatokat írta ki. Na majd ma jól megfigyelem :)

Wish: Tunézia csak jobb lehet ilyen pocsék időben, mint itthon lenni. Irigykedem ám :) :)

Dia: rákattintasz valaki mérőszalagjára, és már az adott oldalon is vagy. Ha kijelölted amit akarsz, akkor bead a végén 3 táblát, amiben mindenféle karakterek vannak. Ott a középsőt kijelölöd és bemásolod a profilod aláírásába. Ha nem azt másolod ki véletlen amit kell, akkor hibát jelez ki a babanet mentéskor. Ha kell még segítség, szólj

Inari: én érdi vagyok, úgyhogy tőlem akkor nem lakhatsz messze :) Akár még a Velencei tavon is találkozhattunk volna, mert mi is sokat járunk oda. Attól füg, hogy melyik strandra megyünk, hogy éppen kikkel vagyunk.

Csajok segítsetek
menopurból negyedet kell adnom. Megtehetem, hogy a feloldott ampullából a maradékot másnap beadom? A port nem lehet elosztani, muszáj feloldani. Mi a véleményetek?

Kép

Kép
boszti

Hát boszti én nem tudom, mert nekem egészet kell adnom. De szerintem ha feloldod, és a hűtőbe rakod semmi baja nem lesz.
Ági28

Sziasztok Csajok!

Sajnos rossz hírekkel jövök. Nincs baba, holnap befekszem és Kósa befejezi.
Rékának és Wishnek küldtem sms-t.

Majd jövök még.
hajnesz

Hajnesz, hát én padlón vagyok! Hogy-hogy nincs baba? Akkor mi van? Annyira drukkoltam neked!

Kép

Kép
boszti

A rohadta életbe......................... :cry:

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Hajni, potyog a könnyem! :cry:
Ez annyira nem igazságos! Annyira átérzem min mehetsz keresztül, tavaly nyáron nekünk is volt egy spontán csodababánk (szinte alig spermiumszámmal), de sajnos ő is leállt a fejlődésben, sosem értük meg, hogy legyen szívhangja... ő, mikor elhagytam az utrogestant, magától kiürült (de ronda szó ide) pár nap múlva egy erősebb vérzés kíséretében.
Nekünk az egyetlen pozitívum az volt az egészben, hogy legalább belecsöppentünk abba, hogy sikerülhet, hogy egyszer talán mégis becsúszik majd spontán, akár az első, akár a tesó.
Szívből sajnálom hogy ezt kell átélnetek és nagyon-nagyon sok erőt, szeretetet kívánok nektek. :cry:

Boszti, rossz hírem van (anyagilag legalábbis mindenképpen az). Ha feloldod a Menopurt, húsz percen belül fel kell használni, utána bomlásnak indul a hatóanyag, tehát nem tudod másnap beadni. Ezt Dévai mondta, anno kérdeztem, mert nekem is feleket kellett beadni, a néhány ezer forintos másik fele mindig ment a kukába.

Melba, Dévai azt mondta, hatvan!!! kismamája van most, olyan jó széria volt mostanság! Úgyhogy nem csodálkozhatunk, hogy annyian vannak. Az igaz, hogy elég kényelmetlen dolog órákig ott ücsörögni, gondolom, ahogy halad előre a terhesség.
Mikortól van mindig manuális vizsgálat is, ez a méhszájkukucs? És mikortól lehet áttérni hasi uh-ra?

Egyébként meddig tartanak ezek az uh-szegény idők? Kár hogy nincs mindig, olyan jó látni! Persze biztos úgy van, hogy ezért mert nem ártalmas (legalábbis bizonyítottan) nem kell túlzásba vinni.

Én is gondolkoztam most azon, hogy ugye volt uh a héten, lesz a jövő héten az Istenhegyin, a vérvétellel egybekötve, ill. lesz rá egy hétre, mert elmegyünk mi is 4D-re.

Dévai most vett kenetet, főleg mert mondtam is neki hogy nekem más, mint korábban. Tudom hogy lehet a terhességtől de jobb megnézni, nincs-e benne vmi. Tudom hogy az első lombik után nekem sajnos lett baci, hála a sok hormonkezelésnek, felborult a hüvelyflóra. Azért remélem most nem lesz semmi baci.
A hólyaghurut-szerű dolgot említettem, rögtön mondta persze hogy jobb lenne ha nem lenne, de hát ez nem így működik. Tegnap és ma ittam kamillát, mintha most jobb lenne. Ma még iszogatok majd. Csalánt végül nem vettem, kamilla volt itthon, pedig a csalánban áll. vas is van, én meg mint kiderült, enyhén vérszegény lettem. Persze vörös húst és almát kéne ennem, tegnap vettem is ki a fagyóból darált marhahúst, hogy csináljak fasírtot, de sajnos nem megy. Megsütöttem, Ati meg megette. Sajna, a marha leginkább csak tatárbifszteknek megy nálam, az meg ugye nem jöhet most szóba, talán majd marhapörköltet csinálok, az még lecsúszik.
Igen, mostmár én is szeretném élvezni a terhességet. Ne mintha eddig nem örültem volna neki, de azért sokat aggódtam, hogy rendben van-e minden a nagy "csöndben", ezért hatalmas megnyugvást jelentett most látni, hogy jé, tényleg egy kis emberke van odabent és láthatóan jól is érzi magát, rendben van vele minden.
Egyébként a derékfájásról annyit, hogy nekem is van minden időjárásváltozáskor, amióta várandós vagyok. Úgyhogy... erre lehet készülni.

Inari, te lányos mama!!! :lol: :lol: :lol:
Gratulálok! Osztozom az örömötökben, elhiszem, mekkora élményt okozhatott hogy láttátok a kis lurkót! Főleg a térbeli uh, biztos nagyon élvezetes!
Ugye ti is és Rékáék is a Kárpát utcában voltatok? Mi oda jelentkeztünk be. Az volt a legszimpibb a honlapok és a telefonok alapján.

Roxal, juj! Nagyon idegesítő tud lenni, ha az embernek nem sikerül a vizsga! Igaz, velem csak egyszer fordult elő, de engem legalábbis majd megütött a guta! Főleg mert sokat készültem.
Mesélhetnél az új házról, vagy tehetnél fel képeket!

Wish, te mázlista! Micsoda munkahely ez!? Pár nap Tunézia... szuper! Hozz egy kis meleget nekünk is, oks?

Puszilok mindenkit.
Kata
szkatácska

Kata, ez biztos?? Mármint, hogy 20 perc múlva bomlásnak indul?
boszti

A francba.... :cry: :cry: :cry: Hajnesz, mondott legalább valamit a doki, hogy miért? :cry: :cry: :cry: Nagyon gondolok Rád!!!

KépKép
melba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?