Sziasztok!
Végre kisütött a napocska...
Hajnesz, nagyon mennek a drukkok!!! Remélem, ma sikerül végre az az uh és megmutat Neked valakit!!!

Csak optimistán!
Kata, olvastalak ám tegnap, csak nem volt időm reagálni. Nagyon boldog vagyok, hogy Ti is átélhetitek ezt az örömöt!

Kívánjuk mindenkinek!!! Én is csak repkedtem minden egyes uh után, olyan hihetetlen volt! Már nem az, mert itt bökdös, úszkál, pakolászik, ....

Örülök, hogy minden rendben Veletek és olyan hihetetlen, hogy már Ti is 12 hetesek vagytok! Nagyon jó, hogy rendben a tarkóredőtök!

Nehogy belemenjetek abba a parába, amibe mi mentünk! Csak élvezd a terhességed! Ezt a hólyagpiszkálódást nem mondtad a Dévainak? Nem vett kenetet? Jól teszitek, hogy elmentek 4d-re, mert már nem sokáig fér ám egybe a képernyőre a kisember!

Vigyázz magatokra, remélem továbbra sem törnek ki rajtad a rosszullétek!
Inari, gratula a királylányotokhoz!

Szép neve van!

Örülök, hogy minden ok és hogy csináltak egy alapos genetikai uh-ot.

A fényképet elfelejtetted ám csatolni!

Hát ha ilyen klasz, lehet, hogy én is kipróbálom az Aquanatalt.

Remélem, kiszedi a görcsöket a derekamból, mert 2 napja lépni is alig bírok...
Hát Dia, nem dobtál fel azzal, hogy állítólag az egész nyár ilyen lesz... Úgy tűnik, hidegfront-érzékenyek vagyunk, mert akkor mindig görcsölök és kevés a mozgolódás is odabenn.
Hát Wish, valószínűleg már nem jut el Hozzád jókívánságom. Pihenj egy jó nagyot és érezd nagyon jól magad! Csinálj sok szép fotót és majd mutasd meg nekünk!

Rád fér már ez a megérdemelt pihenés ennyi meló után. Nem jó, hogy oldalbordádat nem viheted, viszont így esküvő előtt nem baj, mert a mennyasszonyt úgysem szokás esküvő előtt nézegetni. Mág jó, hogy mennyasszony kinézeted volt, biztosan nagyon szép leszel!
Kispinty, és azt lehet tudni, hogy miért romlott el minden?
Boszti, gőzöm nincs, hogy kell frissíteni, bocs, nekem automatikusan teszi. Én aláírásba csatoltam a vonalzómat. Úgy csináltad? A középső bla-bla-t kell a weboldalról az aláíráshoz másolni. Csak az zavar, hogy utólag is frissíti az összes hozzászólásomnál...
Roxal, remélem sikerül az a vérvétel szombaton!
Sajnálom a vizsgádat.

De igaza van Inarinak, majd pocakkal simán sikerül....
Szegény Zsuska, szörnyű lehetett!

Szegény embert még az ág is húzza...

Miért jut ilyen sors néhány embernek??? Ez olyan igazságtalan!
Mi tegnap voltunk a Dévainál, iszonyú sokan voltak. Azt hittem, fel sem bírok kelni a végén a székről, úgy görcsölt a derekam. Ill. szerintem a fenekem, de a Dévai meggyőzőtt róla, hogy ez a derekam, és hogy lehet, hogy végig görcsölni fog.
Velünk minden ok, méhszáj hál'istennek nagyon szép és zárt.

Ezt azért mindig jó hallani. Sajna megint nem volt babakukucs, ez az időszak nem az uh-ok időszaka. De legalább meghallgattuk a baba szívhangját, még a túlsó utcán is hallható volt.

Szerintem a babánk mindig tudja, ha a Dévainál vagyunk, mert mindig akkor megy a legnagyobb hancur a váróban...
Igazából én is mindig gondban vagyok, hogy meséljek-e Nektek vagy sem. Jó vagy rossz ez Nektek? Nyugodtan küldjetek el a francba, ha nem akartok babahíreket hallani!
Mindenkinek mennek a drukkok!!!
Sok puszi: Melba