A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Bea!
Örülök,hogy minden rendben volt az orvosnál!
Most már lassan fellélegezhetsz mert a kritikusnak mondott időszakon tul vagy!

Brill!
Mi volt a dokinál?

KépKépKépKép
aniko24

Ja!!Márcsak a jövő hét van hátra!! :roll: :!:
Pupy!!És mikor kell ujra orvoshoz menned?
Angie!Mindenképp megnézetem,amint annyi idős lesz a baba!!Ill.a terhességem!

Kép
bea27

Sziasztok!

Ép apóséknál vagyunk és virágokat öntözök.
Lenne egy kérdésem. Írtam már múltkor, hogy a cég szervez női komplex szűrővizsgálatot, amire én elmentem. A labor eredményem jónak mondható, számomra meglepő módon a vércukrom 4,6 volt pedig ezidáig minden évben 3, valamennyi volt. P2 lett a cytológiám. Ami viszont aggaszt az a hormon eredményem. A doki azt írta rá a papírra, hogy szeretne velem hormon ügyben személyesen beszélni, persze én nem megyek vissza hozzá, majd a saját dokimhoz, de addig is nem tudom, hogy mi van.

24. ciklusnapomon vették le.
Prolactin:30,2
FSH:4,1
LH:11,1
Oestradiol:265
Testosteron:0,6
TSH:2,7

Szerintetek ez most jó vagy nem? :roll:

Zsúka
zsúka

Zsuka!
Én a 24.napon a progeszteront hiányolom!
De Narco biztos tud neked segiteni!

KépKépKépKép
aniko24

Zsúka!

Egyetértek Anikóval, a progeszteron lényeges lenne, mert abból lehet következtetni arra, hogy volt-e ovulatio.

Kép
Kép
sosi

Anikó!

Közben itt nézegettem az eredményeket, hogy mi a jó.

Prolactin iszonyatósan magas a normál (3,3-24,5) között kellene lennie. ha magas akkor akadályozza a fogamzóképességet és menstruációs zavarokat okozhat. Az agyalapi mirigy kis daganat lehet, gyógyszeresen lehet kezelni.

FSH elvileg 3,2-10 között jó

LH 1,2-12,5 között jó

Oestradiol magas

Elkeserítő. :cry: ezek után tuti nem vagyok terhes.
Megyek tovább böngészni.
Ne haragudjatok majd visszaolvasok és jövök.

Puszi
Zsúka
zsúka

Zsúka!

Egyetértek Anikóval, a progeszteron lényeges lenne, mert abból lehet következtetni arra, hogy volt-e ovulatio.

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Nomi!
Még ne add fel!!! Gondolatban sem! Ismételjem az ezerszer leírt dolgot..., amíg nem jön meg... :)
Hődet nem méred? Én elég össze-vissza működök, de a belső hőm még sohasem tévedett...

Zsúka!
Továbbra is!!! Kép
Macsekdícséret! ... kutyástól duplán számít!!! :lol:

Norwell!
37 hét eltelt..., hihetetlen gyorsan megy az idő!!! :) Mindjárt Tőled kapjuk a képeket! :)

Ebba!
Gyógyulgass tovább!
Nekem volt HSG-m, de nem altatásban, tehát ebben a kérdésben nem tudok segíteni. :(

Monyóka!
Nagyon sajnálom... :( :( :(

Niki!
Ma Mindenki fázott...
Ha lecsúszott a negyed XXL, akkor azt Buborék is igen szívesen vette... :D !!!

Mátra!
A negatív szövettan azért jó! Lássuk a minimális jót is a rosszban...
Mikor lesz újabb hormontükrör? És melyik hormonértéked bibis?

Rolly!
Gyógyulj meg és lehetőségeidhez képest pihenj! :)
Tényleg csak úgy lehet elhagyni a topikot, ha nem olvasol vissza az üzid elküldése után... :) Viszont hirtelem mozdulattal kikapcsolod a gépet... :lol:
De ezt ne tedd, mert jó olvasni Téged! :)

Junko!
"Nyúlbéla"(???), ne mond!!! :) Azért remélem úgy "alakul" a program, hogy megismerhetünk!!! :D Kép

Zsu!
Éljen a suli gépeee!!! :)
Továbbra sem tudom, hogy az otthani gépnek mi nem tetszik..., de lehet, vki tud segíteni (Niki :) (?))

Pupy!
Sajnos a bőrgyógyászat még nagyon gyerekcipőben jár... Én 16 éve tanultam a férjed problémájáról, de a kezelés módszere azóta sem változott! :( (Szteroidos készítmények belsőleg v kenőcs formában) Még az igen jónevű és hírű szakemberek is csak ezt tudják adni, mert más nincs...
Vmit azért megjegyeznék. Nem tudom, mióta tart a kezelés, de a szőrzet visszanövéséhez idő kell! Az szakáll esetében ez 6 hónap is lehet, úgyhogy, ha a hullás megállt (a férjednél ezt nem tudom)a gyógyszerek hatására, az már jó jelnek tekinthető! Persze gócpont lehet a fog is... Csak azért írtam ezt le, hogy nyugtasd meg a férjed, mert a folyamat reverzibilis! A szemmel látható gyógyulás (kezdetben gyengébb, vékonyabb szálak) , mégegyszer írom idő!

Ági279!
Drukk! Kép

Angie!
Köszi, a kutyu napokban ugyan benyalt vmit és ment a fosi meg a hányás+ legelés... De lekűzdötte a dolgot! :D
Én sem voltam még a Millenáris parkban :oops: , remélem odatalálok majd... :roll:
Nyaralás nálunk nem lesz...
Remélem a kiskatonáitok megemberelik Magukat és egy célba ér!!! Bár így lenne!!! :wink:

Bea!
Gratulálok a kiskönyvhöz! :D És, hogy minden rendben van Veletek! :)

Biztos rengeteget írtatok, amióta pötyögömaz üzim, meg a jegyzeteimet bogarászom... :lol: :lol:

Puszó MIndenkinek!
Brill Kép
brill

Rolly!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen beteg vagy. Próbálj meg feküdni, mert különben rosszabb lesz, vagy inkább pócold fel magad. Nekünk van egy jól bevált gyógyszerünk, az ACC 200. de nem szabad együtt szedni Augmentinnel, illetve egyéb penicillin származékokkal. Ha nem kaptál lényegesen jó gyógyszereket, akkor érdemes megpróbálni. Nagyon szurkolok, hogy hamar meggyógyulj.
Remélem a témazáró ütős lesz. Kép

Teszt: annak idején végeztem egy kis felmérést bemondás alapján. Ebben az jött ki, hogy a tesztek 50%-a hamisan pozitív lett egy idő után. Nekem is volt ilyen tesztem, de a Discovery soha nem lett hamisan pozitív. Wish (szegény) volt nagyon járatos ebben. Állítólag kioldja a vizelet a festéket, ezért színeződik el. :?

Pupy!
Sajnálom a férjedet, autoimmun betegséget nem nagy sikerrel tudnak kezelni. :( Ha nincs más tünete, és nagyon szenved a kezelés testi, vagy lélektani hatásai miatt, akkor abbahagyhatná a kezelést, ha ezzel így jó lenne.
Eszembe jutott valami, de csak félve mondom ki, hogy mi lenne, ha levágatná a haját, és így nem látszana semmi? Még sármos is lenne. Pont ezt beszéltük a hétvégén a sógornőmmel. :wink:

Évi79!
Neked is minden kimegy a fejedből? De miért van ez? :wink:

Timika!
Örülök, hogy írtál.
Nem lehet, hogy babócád éppen a hasfájós korszakban van? Az anygon nehéz, lehet csak át kell vészelni. :(
Beizzítottam a védőnőmet is, elmondtam neki a problémát. Végülis eddig a MÁV tűnik a legjobbnak, de még beszélek a dokimmal is. Az is zavar, hogy egy nyavalyás TORCH szűrés sem járt nekem, pedig most itt erről beszélnek a lányok. Hát a fene érti ezt. Orvos létemre átvernek. Na de ha én egyszer kiverem a hisztit.
Babakocsi: Jane Twin Two érdekel minket, erről szóltak a fényképek az előbb. Nekem nagyon jónak tűnik.

Zsúka!
Szóval a 13. kerületben lakunka Váci úton, a férjem munkahelyétől kb. 1 km-re. Nagyon jó kis hely.

Ebba!
Én csak végignéztem egyszer egy átjárhatóságit, de így nem tudok nyilatkozni a dologról így érdemben. Mindensetre már előjegyeztek? Remélem minden rendben lesz.

Junkó!
Nagyon irígylem Duddut e miatt. :lol:

Angie!
Hát nem tudom jó-e szivacsagyúan élni.De ha muszáj, akkor muszáj. :?

Zsúka!
Laboreredmény mindig úgy érvényes, ha mellé írsz mértékegységet is. Azt láttam, hogy kettővel lejjebb írtad a normál értékeket, ez így már kihámozhatóbb. Progeszteron tényleg nincs benne? Mert az tartja meg a terhességet, és fontos lenne, hogy jó értéke legyen.
Kicsit nehezen értem, amit írtál, de megpróbálok kihámozni valami. Tehát a prolactin valóban magas. Ez csökkentheti a teherbeesés esélyét. Gyógyszeres kezelés igényel, nem tudom milyen eséllyel. Egyébként azt olvastam a táblában, hogy február óta próbálkoztok, illetve tavaly februárt mondtál most, hogy egy év. Ezt nem is gondoltam volna. Egyébként ha nem jön meg, akkor érdemes tesztet csinálni, és utána elmenni dokihoz, vagy beszélni valakivel.

Sosi!
Hát téged is látni? Hogy vagy? :)

Puszi: N

Kép
narco

Brill!
Jól emlékszem, hogy még most megvársz egy mensit, aztán jöhet a próbálkozás?

Angie!
Akkor most csaptok a lovak közé
Kép Kép Kép Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

Narco :) !

Vagyok, de általában csak olvasok. Dióhéjban 30.cn, még nincs mensi, 28. napon teszteltem negatívat. A középidőben csak 1 akció volt, a 14.cn-n, mert ....hosszú, a lányom akkortájt kezdte a cirkuszt, hogy velünk akar aludni. Egy darabig küzdöttem ellene, de feladtam. A ciklust esélytelennek tartom emiatt. Tesztelni is csak azért teszteltem, mert az előző ciklusból volt egy otthon.
Neked már magamban sokszor gratuláltam és most nyíltan is :lol:
Nagyon vigyázz magatokra. :)

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Monyókám!!!
Nagyon-nagyon sajnálom…… :cry: :cry: :cry: Pedig úúúúúúúúúúgy szorítottam!!! Férjed igazán megérthetné, hogy ilyenkor nem lehetsz vidám… Inkább sírd ki Magad, mint hogy Benned maradjon a feszültség!

Angie!
NST: „A méhlepény elégtelenségének kimutatására szolgáló vizsgálat. Lényege, hogy a magzat mozgását követően figyeljük a szívfrekvencia-változását.”
Na, ennek most kerestem utána, mert konkrétan én sem tudtam volna megmondani, csak azt, hogy ráteszik a kütyüt a hasamra, és figyelik a magzatmozgást. :D
Igen, szerencsére elmúlt a foltom, úgyhogy újra egészséges az arcszínem a bal oldalon is!
Ja, mi a tanulság, ha nem rendszeres a pé-d? Minden nap kell szexelni!!! :D

Zsúka!
Könnyesre röhögtem magam a vicceiden… :lol: És őőőőőőőőőőőrülten szorítok!!!

Kanci!
Hajrá, pizza!!! Szoktasd csak Buborékot a jóhoz! Én most vágtam be egy grillcsirkének a melle húsát fini paradicsommal… hmmmmmmmmm……. És ettem utána epret…….. Hogy mi lesz ebből holnap?!?!?! :wink:

Rolly!
Tüdőgyuszi… És akkor még nem akart a hölgyemény pihenni!!! Irgum-burgum!!!! Tessék vigyázni Magadra!!! Köszönöm a drukkokat, majd előveszem őket a nagy napon!

Pupy!
Ne beszélj butaságokat! Azért vagyunk, hogy meghallgassunk!

Junkókám!
Persze, hogy fogok írni, szerintem nem is bírnám ki, hogy ne számoljak be Nektek a kicsim minden pillanatáról… :D Maximum nem tudok jönni minden nap.

Timi!
Fúúúúúúú, jól belehúztatok!!! Szerintem Kristófnak is tele van már a hócipője ezekkel a hülye frontokkal, amit én nem is csodálok… :?

Narco!
Tudjuk, a feledékenység a kismamalét egyik kellemetlen mellékhatása… Én is tapasztaltam… :D

Bea!
Gratulálok a kiskönyvedhez! Az első fontos mérföldkő…

Brill!
Igen, most már nagyon közel vagyunk, a doki is úgy fogadott ma, hogy „no, akkor finiseljünk!”

Rólunk egy „keveset”:
Ma voltunk doktor bácsinál, hála uccsóra a magánrendelésen (fujj, de gonosz vagyok… :twisted: ). A méhnyak egy kicsit rövidebb már, de azért még beírta a 2000-est, és teljesen zárva vagyunk. Említettem neki, hogy szurkálni szokott odalenn valami, erre mondta, hogy jó, csak szurkáljon, attól fogok kinyílni… Gondoltam, bezzeg, ha neki szurkálna… De hát akárhonnan nézem, nekem kell megszülni a gyerkőcöt, úgyhogy… :D
Ééééééééés: szombaton reggel 9-re megyünk az első NST-re :!: :!: :!: (azért azt hozzátette, hogy hacsak addig nem történik valami…) Mondta, hogy ha elfolyna a magzatvíz, vagy fájásaim lennének (órák óta tartó, nem múló, 4-5 percesek-na, köszi... :D ), akkor menjünk és szülünk… Jaj, csajok…. Nekem még csak most esik le: nemsokára szülök!!!! Fúúúúúúú, most aztán fölment a vérnyomim… :lol:

No, nem fárasztalak Benneteket tovább. Asszem, hogy tényleg jó megoldás, ha előbb Wordbe pötyögök, így legalább tutira nem hagyok ki senkit (ha meg mégis, akkor sorry… :oops: )

Pusszantás mindenkinek, szép álmokat!

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Lányok!

Túl vagyok rajta :lol: Hát nem volt egyszerű, kb 25 percig tartott a 10 perc helyett. Nem találta a dokim a méhszájamat, nyomkodta a hasam, de úgysem mutatkozott :( Végül megkellett fognia fogóval, még sírtam is :cry: Nagyon rossz volt, de csak 2-3 percig. Azóta fájdogál a hasam, holnaptól kezdem szedni a Duphastont. Két hét mulva tesztelnem kell :roll: 15percig kellett volna pihennem, de én maradtam 25-30 percig, remegett kezem-lában.

Köszönöm a drukkokat Kép

Kép
Kép
Ági279

Norwell!
Örülök,hogy minden rendben volt az orvosnál! Kép
Ez már tényleg a finish!Szombaton azért gyere milyen volt az első NST!Grillcsirke és utána egy kis eper?Finom is mindegyik! Kép

Sosi!
Örülök hogy irsz néha azért!
Nekem mindig hiányérzetem van a táblával kapcsolatba amikor a te nevedhez érek mert nincs ott hogy már van egy kislányod!Sajnos nálunk is még napirenden van az egymással valo alvás!

Ági!
Sajnálom a kellemetlenséget!De örülök,hogy tul vagy rajta!Utrogestan kupot is irtak fel vagy csak a Duphastont?

Zsuka!
Semmi esetre sem szeretnélek hiu reményekkel táplálni de a Katinak is brutál magas volt a prolaktinja még arra a zakatolos agyvizsgáloba is elküldték(azt hiszem ctg)vele mentem én is!És még ilyen eredmény mellett is ott csücsül a pocakjában a kis Petra!
Szerintem ne add fel olyan könnyen!Még nincs veszve semmi!

KépKépKépKép
aniko24

Ági!
Jaj, annyira szorítok, hogy most minden jó legyen. Sajnálom, hogy ennyire fájt, de a cél érdekében mindent.
Adtak tesztet is?
Addig is: Kép

puszi: N

Kép
narco

Sziasztok!

Köszönjük Mindenkinek a gratulációt!!! :D
A végeredmény azonban akkor lesz biztos, amikor kibújik!! :D

Monyó!
Sajnállak nagyon. Szeretnénk segíteni, de csak szóban tudok neked energiát küldeni!!!!!

Dido,Évi!
Megmondom őszintén a nevekkel gonban vagyunk!Még lánynevek vannak a tarsolyban, addig a fiúval gonban vagyok!
Talán:András, Péter,de szigorúan becézés nélkül :twisted:
Nem Petike, meg Bandika.Úgyhogy még nem tudom.Nekem nagyon tetszene az Ákos,de a férjem leszavazta! :cry:

Junko!
Oké, akkor szólj neked mikor jó!
Még lehet lány!! A kolléganőmnek a saját sógora(aki nőgyógyász)9 hónapon át mondta, hogy lány, csak lánynevük volt, vettek fülbevalót, erre fiú bújt ki! :D

Pupy!
Jó lenne pihenni, de most nem tudok! Most lettem kész a munkámmal, ill. lenne még, de most már megyek aludni!Ilyen ez az év vége!De aztán jön a nyár!!!! :D

Nárcisz!
nem zaklatni akarlak, de nem válaszoltál nekem arra, hogy az a posterior szarv mindenkinek van? vagy az baj, ha van?Az értéke nem lényeg csak ez. Mivel a megjegyzés rovatban találtam!Köszike! :D

Jó éjt Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Lányok, most nem tudok visszaolvasni, kisfiam még nem alszik, próbálom altatni.
De el van mentve az egyik kedvenc versem, így ezt most idemásolom Nektek. Én sokszor próbálok ebből erőt meríteni (most is), nekem nagyon sokat jelent, hogy tudom, a Jóisten mindig velünk van.
Íme a vers, és ezzel kívánok most nektek szép jó éjszakát! Puszi: Rolly

Lábnyomok

Álmomban Mesteremmel
tengerparton jártam, s az életem
nyomai rajzolódtak ki mögöttünk:
két pár lábnyom, a parti homokon,
ahogy ő mondta, ott járt énvelem.

De ahogy az út végén visszanéztem,
itt-amott csak egy pár láb nyoma
látszott, éppen ahol az életem
próbás, nehéz volt, sorsom mostoha.

Riadt kérdéssel fordultam az Úrhoz:
" Amikor életem kezedbe tettem,
s követődnek szegődtem Mesterem,
azt ígérted, soha nem hagysz el engem,
minden nap ott leszel velem.
S most visszanézve, a legnehezebb
úton, legkínosabb napokon át,
mégsem látom szent lábad nyomát!
Csak egy pár láb nyoma
látszik ott az ösvényen.
Elhagytál a legnagyobb ínységben? "

Az Úr kézenfogott, s szemembe nézett:
" Gyermekem, sose hagytalak el téged!
Azokon a nehéz napokon át
azért látod csak egy pár láb nyomát,
Mert a legsúlyosabb próbák alatt
Téged vállamon hordoztalak! "
rolly

Csibe írtam, hogy a hátsó szarv az agykamrák közül. Mindenkinek van. illetve csak tippeltem, mert nem írtad, hogy egyáltalán milyen leleten volt, illetve lehet én felejtettem el, és akkor bocsi. Légyszi írj bővebben.

N

Kép
narco

Rolly :) Ez gyönyörű volt! :D Köszönöm szépen az álom küldést, úgy tűnik, célba ért, mert Kristóf 3 órát aludt délután :lol: Kérhetnék esetleg holnapra is? :wink:

Angie :) Remélem jól telik az estétek :lol: :wink:

Zsuka :) Szerintem a 30 nem kiugróan magas érték és okozhatja simán a stressz is. Csibének is magas volt, mégis van pocaklakója :lol:

Narco :) Nem hiszem, hogy hasfájás, abból már szerencsére kifelé megyünk (kopp-kopp). Én inkább arra tippelek, hogy álmos és nem tud elaludni, ezért nyűgizik :( Ma is fél órát ringattam a kis fenekét miután elaludt, mielőtt le mertem tenni.
A babakocsi szerintem is nagyon jól néz ki! :D

Anikó :) Örülök, hogy ti jó tapasztalatot szereztetek a dokinál :)

Bea :) Grat a kiskönyvhöz!

Norwell :) Olyan izgalmas ez az utolsó időszak! :D Emlékszem, én alig bírtam elhinni, hogy napok kérdése és itt lesz velünk Kristóf :lol: Erre pár nap és mindjárt 3 hónapos...

Jó éjt mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Szép Jó Reggelt Lányok! Kép

Anikó!
Kérlek ne vedd a szívedre a dokit. Én is elhiszem,h. ő a legjobb és nem is szakmai problémák voltak vele, hanem emberi. A párom azt mondta,h. ha ő nem kezdi el mondani magától,h. hogyan is érzi magát és fáj néha a mája szédül (tegnap este már tele volt kiütésekkel is) akkor a doki nem is kérdezi meg. De ő sem vonja kétségbe a szaktudását. Mindenesetre elmegyünk egy másik bőrgyógyászhoz is, aztán majd eldönti,h. kinél folytatja a kezelést.
Nagyon fini volt tegnap a rizi-bizi és a rántott csirkemell. Én viszont nem csináltam Lacipecsenyét,mert mire hazaértem a párom, már hozott pizzát.:P

Junko!
Tényleg jó sok állatotok van, de én imádom az állatokat. :lol:Hol is laktok?

Bea!
Hát elvileg az mondta a dokim,h jövő héten keressem fel, és nézzük meg az eddigi leleteket. Azt mondta,h. igazából a vizsgálat nem is szükséges. Ennek örülök,mert nem jó ha az első 3 hónapban túlbolygatják a babát. Szóval jövő héten csütörtökön megyek a dokihoz, és akkor utána köv. héten a védőnöhöz. És majd csak jún. 30-án a köv. UH-ra.
Émelygéssel hogy állsz? És az álmosság?:)Én ha tehetném folyton aludnék, tegnap meg is jegyeztem a főnökömnek,h. mit szólna ha hátramennék a kávézóba (ott van egy kanapé) és ledölnék.. azt mondta menjek nyugodtan :lol: persze nem mentem.

Zsúka!
Én annyira nem értek a hormoneredményekhez, csak annyit tudok,h. a progeszteron szint hiányzik és abból minden kiderül. Volt –e tüszőrepi, van –e baba stb.
Ma hogy érzed magad? Hőd?Kép

Brill!
Nagyon köszönöm én is, ő is a nyugtatást, mert ő is elolvasta a soraidat. :)Hát most megborotválkozott tehát épp nem látom, bár ő azt állítja,mintha egy pár szál elkezdett volna visszanőni. Igazából a haja az, ami egyre több helyen hullik. Illetve tegnap az egész testén apró kiütések voltak. Kb. most egy hónapja szedi a szteroidokat, napi 9 szemet. És ez az ami igazából aggasztja,h. tudja,h. nem sima egyszerű gyógyszereket szed. Mert a szervezete is reagál, kiütések, fáj a mája néha, szédül, ideges stb.
Mit mondott Neked az orvos?

Narco!
Ezért is szeretne elmenni egy másik bőrgyógyászhoz, h. ha lehet, akkor állítsák le folyamatosan ezeket a szteroidokat. Egyébként hogy is gondoltad ezt a hajvágást? Mert most hétvégén levágtuk neki és kb. 2-3 mm-es a haja. Ami tényleg jól áll, leszámítva,h. az összes kis kopasz foltja látszik. Bár őt nem zavarja és engem sem. A 13. kerületben a Váci úton laktok?? Én a 13. kerületben a Lőportár u.-ban dolgozom.Ugye tudod,h nagyon közel vagyunk egymáshoz.:lol:

Sosi!
Mi újság? Sajnálom,h. alvási problémáitok vannak mostanában. Reméljük a kislányod hamar megszokja,h. a saját helyén aludjon

Angie!
Igen most kell akciózni! Milyen volt a tegnap éjszaka? Remélem végig akcióztátok..Kép
Úgy örülnék ha most sikerült volna.:lol: Az a kezelés amit kapott a párom (Mora terápia) ezt most épp nem lehetne.Ahhoz egy kicsit rendbe kellene jönnie a testének,mert az elég komoly megvonásokkal jár. 3 hónapig szigorú diéta a kezelések mellett, se cukor, se liszt, se semmi. Szinte alig ehetett vmit. Meglátjuk, most az első,h. leálljon a szteroidokról.

Norwell!
Ez tényleg nagyon izgi, hamarosan szülni fogsz. Mennyire jó lehet,h. hamarosan látod a drága kicsi fiad. És mi is,mert kapunk majd sok-sok képet. Szombaton várjuk a beszámolót az NST-ről.

Ági!
Nagyon örülök,h. túl vagy rajta és nagyon szorítok a továbbiakban is.Kép
Sajnálom,h. fáj maga a beültetés. De a babócád miatt szerintem megéri.:)

Csibe!
Hamarosan vége az évnek és akkor majd tudsz pihenni. Igen, azért szerintem nem mindig 100% a neme.

Rolly!
Gyönyörű a vers, megríkattál vele. ÉS most már nemcsak a te egyik kedvenc versed lesz. Tudod?! József Attila… Hogy halad a jo oldal filozófia? Hogy érzed magad ma?

Timika!
Azért nagyon örülök,h. sikerült Kristófkának 3 órát aludnia.

Nomi!
MI újság? Miért nem jössz? Hiányzol!!!

Mindenkinek szép napot, most rohanok zuhizni, nehogy elkéssek..
Puszi! Kép
Vendég

Szép Jó reggelt Mindenkinek!

Végre süt a nap, bár hidegebb volt ma hajnalban mint tegnap. :(
Köszönöm a drukkokat és reagálásokat, sokat segítettetek. Teljesen fel vagyok pörögve, amikor hazaértünk nem működött a net és én teljesen ki voltam.
Ma felhívom a dokimat és rákérdezek, hogy ez most nagyon gáz vagy nem. Még nem jött meg de a hasam és a derekam fáj, a hőm 37 volt, nem akar feljebb menni.
Sajnos csak ezek az értékekek voltak a leletben én is azt hittem, hogy lesz benne progeszteron szint, de nem.

Ági!

Sajnálom, hogy nagyon rossz érzés volt. Eredmény mikor lesz?

Brill!

Köszönöm. :D Legközelebb keresek édi kutyát is.

Zsúka
zsúka

Nárcisz!

Idén februárban kezdtünk el próbálkozni, de tavaly februárban hagytam abba a gyógyszert és vártam 1 évig, ugyanis nem bízom a gyógyszer 3 hónap alatti kiürülésben.
Volt a 24. ciklusnapomon hüvelyultrahang vizsgálat is, ahol azt mondták, hogy 4 tüsző érett meg és a folyadékot még látták, ebből gondolom, hogy valószínűleg volt peteérésem is.

Zsúka
zsúka

Bea!
Remélem hamar megnyugodsz most már, mert a babó is érzi, hogy aggódsz. Kiskönyvhöz gratula.

Amúgy a kiskönyvért valóban legkésőbb 12. hétig el kell menni, de jobb előbb, mert védőnő küld vérvizsgálatra meg belgyógyós vizsgálatra (ekg) és egy szívműködést igazoló nődokis papírral már lehet hozzá menni.

Brill!
Pizza jó volt mindekettőnknek az esti eper már viszont lehet hogy sok.

Otthoni gép vs. Sulis gép ügyben lehet bállítási gond (pl. biztonsági, makró futtatási stb.) vagy a tűzfal akadályozhatja még esetleg a dolgot.

Sosi!
Jó itt látni, azért írjál gyakrabban.

Norwell!
Na most jót röhögtem. Én már reggel éreztem az eper hatását :)
És a párom is azt mondja, hogy egyek sokféle kaját, mert nem szeretné ha Buborék olyan válogatós lenne, mint a keresztfiúnk. Hát próbálkozom, bár egy csöppet én is válogatós vagyok.
Ja és hajrá MINDJÁRT SZÜLSZ! :)

Rolly!
Tüdőgyuszi nem játék, tessék pihenni! Tudom, hogy nehéz minket itt hagyni, de akkor valahogy fekve, teával tessék netezni!

Ági!
Hát ez a fogó nem hangzott túl jól, de reméljük a legjobbakat! Én drukkolok neked!

Timika!
Az jó ha Kristóf ennyit alszik, jó nagyra fog nőni, pl így növi ki hasfájósdit is, ezek szerint sikerrel.

Bocsánat aki kimaradt (de hát a sokat emlegetett kismamaagy :)), de mindenkinke szépnapot kívánok!

kancellárka

Niki!

Köszi az infót! :) Itt a suliban működik, otthon nem. Minden remekül bejön otthon is, de nem tudom elküldeni... :( A "régi rendszerben" nem volt ilyen gondom. Majd utánanézek, mit lehetne tenni az ügy érdekében!

Pupy!
Ha jól emlékszem, Te írtad a múltkor, hogy hamarosan nekünk is lesz majd baba! Nálam alapvetően az a gond, hogy "apa" más utakon jár (a régieknek annak idején leírtam a történteket, erre utalt a múltkor Juca is - nem mindennapi eset), így egyedül maradtam, most keresgélem a másik "apajelöltet"... Csak nagyon nehéz, mert a régit elfelejteni nem lehet egyik napról a másikra... Szóval igyekszem, de nem olyan egyszerű!!! :(

Puszi
Zsu
valér

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!! (Gyönyörűen süt a nap :lol: )

Timika, Pupy
Örülök, hogy tetszett a vers!! :P

Timika
ma is küldök álmosságot, örülök, hogy a tegnapi odaért!!

Pupy
Nagyon jó itthon!! Sőt, most még lelkiismertfurdalásom sincs! sajnos rengeteget köhögök, de időnként már kezd felszakadozni.

Ági
nagyon sajnálom, hogy ilyen fájdalmakat kellett átélned!! Nagyon drukkolok, hogy a teszt hamarosan babukát mutasson!!! Vigyázz nagyon magadra!

Ezzel most be is fejezem, délelőtt már nem kapcsolom be a sz.gépet. Megfogadok minden tanácsot, megyek lefeküdni (aztán felpolcolva félig ülve-fekve), és mindent megteszek azért, hogy minél előbb meggyógyuljak!!

Sok puszi: Rolly
rolly

Pupy!
Nem vettem a szivemre!Azért vagyunk,hogy segitsünk egymásnak és én ezzel a szándékkal probáltam segiteni!De sajnos nem vált be!Borzasztoan sajnálom!
Azt azért szeretném elmondani neked,hogy a férjemnek másfél éve prosztata gyulladása van amire folyamatos antibiotikum kezelés van előirva!Ezek a tünetek nála is előjöttek ami a párodnál de mi kérdeztük az orvost hogy ezzel mit lehet csinálni?(máj fájdalom,gomba,herpesz,szédülés)Azt mondta az antibiotikum kura alatt szigoruan szedni a probiotikumot rengeteg joghurt(élőflorás)Hetente egy diflukán és telvirán amikor elkezdi érzeni a herpeszt!Igazábol ez egy ördögi kör mert az egyik gyogyszerre szeded a másikat!De meggyogyult mert neki borzaszto fájdalmai voltak a gyulladástol és tudta hogy csak igy fog meggyogyulni!Ezt csak azért irtam le neked hogy ha mentek a másik orvoshoz feltétlenül emlitsen meg neki minden mellékhatását a gyogyszernek,mert lehet hogy tud rá valami jo megoldást!
A Stélichnél amikor a kisfiammal voltam akkor neki immunrendszeri betegsége volt,nem ismerte fel a bőre pigmentjeit és tiszta folt volt erős kontrasztu és kuszott fel az arcára!Minden bőrgyogyász azt mondta ez bőrgomba ne ilyedjünk meg!De mivel a sok kenőcstől nem történt javulás ezért elvittem a doktorurhoz és ő diagnosztizálta elöszőr helyesen a betegséget!Kapott rá egy szteroidos kenőcsöt és gyönyörűen helyre jött!Én ezért vagyok hálás neki mert aki a legfontosabb a világon nekem azon segitett!
Elég keményen megkeseritette volna az életét szegénykémnek ha az egész testét elbotitják a foltok főleg az arcán!

Bocsánat hogy ilyen hosszu lettem!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Köszönöm,h leírtad ezt nekem. Rettenetesen örülök,h. a doktor úr tudott segíteni a kisfiadon. Én is egész biztos vagyok,h. ezek a tünetek a páromnál a gyógyszerek mellékhatásai.
Tegnap is megmutattam amit írtatok,h. mindenki csak dicséri. És én is egyre inkább úgy érzemh, ha valaki akkor ő tud segíteni.
Majd egy kicsit elbeszélgetek erről Lacival. Biztos nagyon a szívére vette,h. a doktor úr nem kérdezte meg,h. hogy érzi magát. Tegnap is azt mondta,h. ha a másik bőrgyógyász is azt mondja,h. ezek a steroidok kellenek és használni fognak majd, akkor folytatja Stehlich doki kezelését.

Rolly!
Örülök,h. jól érzed magad otthon. Pihenj sokat és gyógyulj meg.

Valér!
Kérlek ne haragudj rám. A szivacsos kismama agyammal el is felejtettem, pedig tudom én is olvastam,h. új "apukát" keresel. Kívánom tiszta szívből,h. találj egy olyan férfit, aki megbecsül, szeret és melletted marad.

Niki!
Ezt nem tudtam,h. a védőnő küld el a vérvételre. Nekem már van papírom,h. babát várok, de arra " csak" annyi van írva,h. az uterusban egy élő embryo található. Na mind1, jövő héten talizom a nődokimmal, és utánna héten elmegyek a védőnöhöz (mert csak szerdán lehet hozzá menni). Akkor leszek 9 és fél hetes, ez ugye még bőven jó idő.
Én is próbálok minél változatosabban étkezni, bár pl. egész délelőtt alig bírok enni, alig kíváno valamit, de ha valamit megkivánok, akkor azt rögtön.:)

Mátra!
Remélem a pároddal (:)) vagy...
Vendég

Egy új élet naplója - 8. rész
2006.06.01. - A titok

Megint voltunk doki bácsiknál, anyu és apu megint láthatott. Hát levágtam nekik egy jó kis szambát had örüljenek, a doki bácsi kergetett is egy ideig azzal a hangos kütyüvel anya hasán, jó játék volt. Azt mondták, szépen növekedek és mindenem a helyén van, hát hol lenne máshol?! Valamit nézegettek a lábam között is, de anyuék azt akarják, hogy maradjon a mi kis titkunk, hogy mi van ott. De jó ez az első közös titkom anyuékkal és olyan izgis.

kancellárka

Jó reggelt MINDENKINEK!!!

Anikó drága!
Ma jobban ki fogom nyitni az ablakokat, mert szerintem ez lehetett a gond. Ma tuti, nem fogok éhes maradni. Egyébként ma mi lesz a menü? A kisfiad minden éjszaka bebújik mellétek az ágyba? Már több ismerősömtől hallottam, hogy a gyerekük átmegy éjjel, és egyikük sem tudta, hogy hogyan lehetne leszoktatni a gyereket erről a szokásáról. Én sosem csináltam ilyet. Külön szobám volt, és már 3 évesen éjjel kimentem egyedül a sötétben a nagy wc-re pisilni. Pedig gondolom mindenkinek jobb, ha nyugodtan végigalussza az éjszakát, de hát mit lehet csinálni?!?

Zsúka!
Ez a szörnyű internet!!! Melyik szolgáltatónál vagytok?
Hormonok: a progeszteront kár, hogy kihagyták, mert az valóban sokat megmutat. Majd az orvosod biztos elküld progi vizsgálatra is. Mindenre van gyógyszer, tehát nincs okod aggodalomra. Max egy kicsit tovább tart a teherbe esés. Nálam ugyanez a helyzet, bár a férjem oldaláról. Szoptatós anyák is esetek teherbe, nem kevesen. Na nekik nem mondható alacsonynak a prolaktin szintjük. Sőt, az egyik ismerősömnél a tesztoszteron volt túlságosan magas, de nem szedte be a gyógyszereket, és mégis teherbe esett spontán. Szerintem nincs aggodalomra okunk!

Brill!
Szegény kutyuka! De jó, hogy leküzdötte a kórt. A kiskatonák tegnap aktivizálták magukat, én mindent megtettem, hogy célba érjenek, de ahogy éreztem, a férjem is :D Ma folyt.köv.
Remélem, jó idő lesz a talin, és kint lehetünk a szabadban. Az időjósok nem sok jót ígérnek erre a nyárra sem. Lassan tiszta Anglia lesz az időjárásunk.
A nyaralás pedig sebaj, ha cserébe lesz egy-két babóca.

Nárcisz!
Én szerintem annyira jól áll a kismamáknak a szitaagyúság. A barátnőm is mindent elfelejt, pedig aztán ő egy nagyon precíz nő. Én már várom ezt az állapotot. A főnököm biztos nem fogja annyira értékelni, de azért megoldom a problémát. Szerencsére feltalálták a füzetet és tollat, és minden leírok. Egyébként a lovak közé csaptunk. Remélem, a négy kiskatonából, amit küldtél a sereggel, egy célba ért.

Sosi!
Szerintem pedig nem esélytelen. 14. napon elég egyszer együtt lenni, ha a PÉ bekövetkezett aznap vagy másnap. Akkor bőven van esély. Mikor tesztelsz még? Mennek a drukkok!!!

Norwell!
Köszi az NTS magyarázatot. Félig megértettem :) :) :)
A rendszertelen PÉvel a mi esetünkben az a gond, hogy a férjem sperma eredményei után úgy döntöttünk, hogy kivárjuk a PÉt, addig visszafogjuk magunkat, hadd erősödjenek a katonák. Viszont így el lehet szalasztani a pontos napot. De sebaj, talán az LH teszt nem csapott be, és valóban jó volt az időzítés. Betoltam a nagypárnát a fenekem alá, és úgy aludtam el, hadd érvényesüljön a gravitáció. Viccesnek találtam, de ha segít, miért ne?! Örülök, hogy minden rendben volt az orvosnál. Szerintem nálad minden rendben lesz, nem fog előbb megindulni. Ahogy látom, nálad minden a nagykönyv szerint működött eddig is.

Ági!
Most akkor feküdni kell otthon? Semmi megerőltetés, ugrálás, stb.? Nagyon-nagyon drukkolok. Sajnálom a fájdalmat, de ha sikerült, akkor szerintem te is úgy gondolod, hogy még akár nagyobbat is elviseltél volna. Mondták, hogy mikor tesztelni, visszamenni?

Rolly!
Én ismertem ezt a verset, és nekem is a szívemben el van rejtve, és sokszor előjön, megvigasztal, erőt ad, mert tudom, hogy Istenre MINDIG számíthatok. Köszönjük, hogy feltetted ide.

Timi!
Megnéztem, hogy mikor írtál. Hát igen, pont akkor nagyon jól telt :D
Babókádnak szerintem ez a fránya időjárás kavar be. Vannak olyan babák, akik érzékenyek a frontokra.

Pupy!
Hát nem végig, mert én ha nem alszom 8 órát, akkor másnap kipurcanok. Nézz csak a táblára, pontosabban a kor oszlopba. Én már 35 éves vagyok, tudod, megöregedtem :), és nem mennek már úgy a dolgok, mint 24 évesen. Annyira sajnálom szegény férjedet. Nárcisz véleményét osztom, hogy mi lenne, ha levágná a haját. A férjem is kopasz (neki elhullt a fejetetején, és ezért levágjuk az egészet), és annyira sármos. Én már el sem tudnék képzelni hajas férfit magamnak :) Brill is jó dolgokat írt. Ez a dolog egy türelemjáték, szerintem ha látszik egy kis eredmény, akkor érdemes folytatni. De az új doki majd úgy is mondja, hogy mit csináljatok. Mostanában olyan ritkán jössz :(

Mátra!
?????
Merre vagy? Nagyon hiányzol!

Lányok, megint hosszú lettem, de most én is Word-ben írtam, és így vissza tudtam lapozgatni, hogy nehogy kimaradjon valaki.

Tegnap írtam: „Lenne egy ötletem. Mivel kezdődnek a szabadságolások, és sokan el fognak tűnni hetekre, mit szólnátok, ha a tábla megjegyzés oszlopába beírnánk, hogy ki mikor van épp szabin, és akkor nem várjuk azt az embert fölöslegesen? Elég nehéz számon tartani, hogy ki épp mikor merre jár.”
Kinek mi a véleménye?

Puszi, és szép napot MINDENKINEK!
Süt a nap, de csalóka. Hideg van, öltözzetek fel!
Vendég

Pupy!
Az első vérvételre egy az egyben a védőnő küld, az afp-t a doki fogja kiírni időpontilag, de a papírokat hozzá szintén a védőnő tölti ki.

kancellárka

Niki!
Akkor viszont lehet,h. a védőnőhöz megyek el először szerdán. Köszönöm az infót! Ma mit eszik majd Buborék?
Nagyon tetszett a naplóbejegyzés!

Angie!
Drága egyetlen oka volt,h. keveset jöttem. Múlt héten beteg voltam, és itt bent az irodában hatalmas káosz várt, és sajnos nem tudtam jönni. De remélem mostmár gyakrabban tudok.:)
Este pedig mikor hazaérek, még vacsorát főzök, de aztán max. 9 körül elalszom,mert olyan álmos vagyok,h. még a hancúrozásra sincs erőm.. Na de majd hétvégén bepótoljuk.:)
Remélem,h. ez az önmegtartóztatás sikert hoz nektek.Valóban, az tuti,h. ha nem vagytok együtt pár napig PÉ előtt, sokkal erősebbek a kiskatonák!:)

Narco!
Még alszol??:)
Vendég

Angie!
Na a szita kismama agyam, mire írtam már el is felejtettem..:lol:
Szóval nekem tetszik az ötlet,h. írjuk be a táblába,ha épp valaki szabin van.
Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Beszéltem a dokimmal, ő is a progeszteront hiányolta. Elregéltem, hogy hogy is volt ez a vérvétel és mielőtt elkezdtem volna olvasni rögtön azt kérdezte, hogy mennyi a progeszteron. Hát az nem volt. A többire pedig azt mondta, hogy teljesen jó, még a prolaktinra külön rá is kérdeztem. 36-ig normális állítólag, azóta találtam a neten egy oldalt, ahol az értékhatárok vannak és ott 40-et írnak.
Örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea!

Gratulálok a kismama könyvedhez! :D

Angie!

Ha most bejön véletlenül, esetleg akkor azt mondom, hogy a mindennapi szex a befutó. Végülis csak 1 hímivarsejtnek kell, hogy odaérnie. :D A szabis javaslatod támogatom.

Pupy!

Hétvégi bepótolás? Minek? Haza értek a munkából és irány az ágy. :D Mi is így csináltik, mert késő este én is használhatatlan voltam.

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Nagyon örülök,h. a dokid megnyugtatott. Én tényleg bízom benne,h. most bejött Neked. Ma vagy a 30. napon ugye? :) És az nem baj,h. nem megy 37 fölé a hőd, én mióta babát várok, nekem 2x volt 37,2 de aegyébként mindíg 37. :lol:
Az a baj,h. este fél 8 mire hazaérek, ha akkor bebújunk az ágyba én utánna tuti fel nem kelek, tehát nincs kaja. Viszont ha an kaja, és utánna bújok be az ágyba, akkor kb. 2 perc és már alszol is.:) De mostmár kicsit összeszedem magam...:)
Vendég

lanyok tobben kertetek a kepeket.nem azert nem tettem fel oket mert nem akartam hanem mert nem tudtam.anagy nehezen sikerult megcsinalnom a dolgot.instalalas stb.
ha most sem sikerul akkor felkotom magam.
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1149150338.5.jpg[/img] kep [/img]

Kép
monyoka

Szia Monyóka!

Mi a helyzet Nálad? Tünemény a kutyus, gondolom a párodat látjuk a képen. :) Várjuk a többit.

Pupy!

Igen, ma vagyok a 30.napon és nagyon fáj a keresztcsontom na meg hol szurkál a hasam, hol nem. Nem akarom beleélni magam, de viszont annyira szeretném. Lenne már hétfő, addigra biztosan kiderülne valami.
Nem kell a kaja, jóllaktok egymásból. :D
Mivel foglalkozol?

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Élek, vagyok, csak gyorsab bekukkantottam.

Délután már otthon leszek és tudok feltenni táblát.

Mindenkinek sok-sok-sok-sok puszi.

Rohanok, de már úúúúúúúúúúúúgy hiányoztatok .... :cry: :cry: :cry:
mátra

Sziasztok!

Ma retteneteset álmodtam: azt , hogy meghaltak a babáim, és elkezdtem vérezni. Borzalmas volt. Nagyon féltem. :( :cry:

Pupy!
Úgy gondoltam, hogy teljesen. Sokan hordják így a hajukat, és jobb, mint itt-ott haj. Drukkolok a férjednek, és szívből kívánom, hogy oldódjon meg a problémája. Szegényke.

Norwell!
Én már annyira izgatott vagyok. De még bírj ki 1-2 hetet, hogy szép nagy baba legyen. Aztán neked is drukkolhatunk, hogy minden rendben menyjen. Már alig várom. :)

Zsúka!
Ja értem.
Egyébként én is utánanéztem ennek a fogamzásgátoló dolognak, de attól függ, hogy ki mit szed. Bár én Mersilont szedtem, ami egyfázisú, és nagyon alacsony hormontartalmú, de mégis meghalt az első babánk. Most már azt is gondolom, hogy azért, mert nem tartottuk meg a 3 hónapot utána, és nem volt elég méhnyálkahártya vastagságom.

Niki!
Pedig valamelyik nap küldtem neked buborékot, de észre sem vetted. :(

Valér!
Azért hajrá apakeresésben, de fontos, hogy végre megtaláld az igazi párodat. Nagyon szurkolok neked. :)

Angie!
Naná, hogy célba értek, hiszen én küldtem őket. :lol:

N

Kép
narco

Kép kep

Pufi a kutyunk festeni tanul :P

Kép kep
monyo pecazik.ott a hal is csak nagyon pici :oops:

Kép kep
ide kerulnek a kifogott halak,sajat pici halasto,csak meg szepitgetni kell

Kép kep
elso munkam.Decopage-s kulcstarto,csak a kallantyukat kell ratenni.

Kép kep
faragosdi.be kellet festenem mert szalas volt a fa,szertnek meg faragni ra,csak szep ido legyen

Kép kep

kedvencem,az uj kis csaladtag.imadom.Zeusz junior :)

Kép
monyoka

Mátra!
Dejó, örülök,h. itt vagy. Délután várunk nagyon.:)

Zsúka!
Emlékszem nekem is pénteken kellett volna megjönnie és hétfő reggel csináltam a tesztet. Remélem te is követni fogsz. A szurkálódások?? Elvileg jót jelentenek....:D De tudod nem kiabálunk!
Egy rendezvénytechnikai cégnél dolgozom, mint irodavezető, titkárnő. Felveszem a telefonokat, e-maileket, ajánlatokat küldök, rendben tartom az irodát, mind tisztaságilag, mind iratok szerint. Ja és elviselem 6 pasi hülyeségeit.:) De szerencsére mindenki nagyon fiatal, az átlagéletkor 25 év. Jó kis csapat ez, és úgy örültek,h. babát várok, aranyosak voltak, mindegyik elkezdte mondani,h. az ő nevén hívják majd a babát. :) De az egyiknek sem fordul meg a fejében,h. a páromén hívják esetleg, vagy ami mégjobb,h. kislány is lehet.
Remélem a párom ma is hoz valami gyorsan elkészíthető kaját és akkor bepótoljuk a hetet.:)
És te mit csinálsz?

Monyó!
Tündéri az a kutyus!
Úgy megölelném. Ha gondolod, szívesen várjuk a további képeket.:)
Vendég

Gabi!
Kép
Ez a pici cica igencsak junior!
Egyen sokat:
Kép

Puszi: N

Kép
narco

Nárcisz!

Én úgy tudom, hogy az ember két dologról álmodik, amit nagyon szeretne és amitől nagyon fél. Tehát ne ijedj meg ,egyszerűen félted a kis Moszatkákat. NEM LESZ SEMMI BAJ! :D

Zsúka
zsúka

Zsúka!
És mikor csinálsz tesztet? És miért nem ma? Annyira izgatott vagyok.
Azt szeretnéd, hogy kiugorjon a szívem? :lol:

Kép
narco

Zsúka!
Igen nagyon rettegtem ettől a dologtól álmomban. Néha azért eszembe jut nappal is, hiszen tényleg nagyon féltem őket.

Plusz mennem kellene a házidokihoz is a táppénzes papíromért, de nem bírom elhúzni odáig a belemet. Pedig muszáj lesz. Délután meg mennem kellene a céghez. A francba!!!!

N

Kép
narco

Monyo!
Nagyon jók a képek. Tündéri kis tünemény Zeusz junior.:D

Nárcisz!
Sajnálom az álmod (1 hete én is azt álmodtam,h. mindenem véres volt) de remélem már jobban vagy. Szerintem hamarosan még rövidebbre vágjuk a haját. Igazából az esküvőig szeretné megnöveszteni,mert akkor be lehet úgy állítani,h. annyira ne látszanak a foltok. És utánna meglátjuk. Átadom a páromnak a jókívánságokat.:D Hogy érzed magad ma reggel?
Vendég

Monyóka!

Azért jól lehet látni azt a halacskát. :D Annyira jó, hogy saját tavatok lesz, majd nagy pocival üldögélhetsz mellette. Ne haragudj de ez a cica teszett a legjobban, kis pindurka. Nagyon ügyi vagy az a kulcstartó különösen teszik.

Pupy!

HR-esként dolgozom, teljesítményértékelés, kitüntetés, kiválasztás, rendezvényszervezés (nőnap, családi karácsony, sportnap) szakmai gyakorlat stb.

Zsúka
zsúka

Narco!

Ezt betudom a kismamiságodnak! Buborékot észrevettem, nagyon megdicsértem és megköszöntem, még le is mentettem, íme bizonysága:
Kép

Monyo!
Én látom a halat! Ekkora .....
Aranyos a kutyu ahogy festeni segít :) A decoupages kulcstartó nagyon nagyon tetszik! Ügyi vagy.
Anyuméknak is van kerti tó, a télen leívtak a pontyok, lett vagy 20 kicsi.
Kép Kép

Mátra!
Te is hiányoztál nekünk :)

kancellárka

Pupy!
Köszönöm kérdésed, már annyira nem gáz. 7-kor még öklendeztem, mert nem éhes voltam, de a párom azonnal hozta a reggelit, így nem volt baleset.
Mindensetre már nem kell hajnal 2-től cukros teát inno, és valahogy az egész könyebb lett.
Valahogy azt érzem, hogy attól volt ez az egész, mert kikészítettem magamat a munkámmal (elég stresses életmódot éltem). Most, hogy pihenek, így jobb.

Te hogy vagy?

N

Kép
narco

Kanci!
Ténleg?
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.....
:oops:
Buborééééééééék!!!!

N

Kép
narco

Nárcisz!

Próbálom húzni a dolgot, hogy biztos legyen, ha tényleg babás vagyok. Most vagy megjön holnap vagy ma és nincs szükség rá, vagy tesztelek. Ari vagy.
17 éves voltam mikor megismertem a férjem, rá 1 évre kezdtem szedni a fogamzásgátlót, hagytam 1 év szüntet amikor a balázs katona lett. Most vagyok 29 éves, tehát 9 évig szedtem. Úgy gondoltam ez nagyon hosszú idő, ezért is tartottuk be az 1 év szünetet, ami februárban járt le. A méhnyálkahártya vastagságom a 24. ciklusnapon 11mm volt.
Ráérsz, maradj még, a papír megvár.

Pupy!

Remélem igazad lesz és követelek, de félek, hogy annyira akarom, hogy az miatt csúszik pár napot. Na befejezem, nem is beszélek róla. :D

Zsúka
zsúka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?