Jó reggelt MINDENKINEK!!!
Anikó drága!
Ma jobban ki fogom nyitni az ablakokat, mert szerintem ez lehetett a gond. Ma tuti, nem fogok éhes maradni. Egyébként ma mi lesz a menü? A kisfiad minden éjszaka bebújik mellétek az ágyba? Már több ismerősömtől hallottam, hogy a gyerekük átmegy éjjel, és egyikük sem tudta, hogy hogyan lehetne leszoktatni a gyereket erről a szokásáról. Én sosem csináltam ilyet. Külön szobám volt, és már 3 évesen éjjel kimentem egyedül a sötétben a nagy wc-re pisilni. Pedig gondolom mindenkinek jobb, ha nyugodtan végigalussza az éjszakát, de hát mit lehet csinálni?!?
Zsúka!
Ez a szörnyű internet!!! Melyik szolgáltatónál vagytok?
Hormonok: a progeszteront kár, hogy kihagyták, mert az valóban sokat megmutat. Majd az orvosod biztos elküld progi vizsgálatra is. Mindenre van gyógyszer, tehát nincs okod aggodalomra. Max egy kicsit tovább tart a teherbe esés. Nálam ugyanez a helyzet, bár a férjem oldaláról. Szoptatós anyák is esetek teherbe, nem kevesen. Na nekik nem mondható alacsonynak a prolaktin szintjük. Sőt, az egyik ismerősömnél a tesztoszteron volt túlságosan magas, de nem szedte be a gyógyszereket, és mégis teherbe esett spontán. Szerintem nincs aggodalomra okunk!
Brill!
Szegény kutyuka! De jó, hogy leküzdötte a kórt. A kiskatonák tegnap aktivizálták magukat, én mindent megtettem, hogy célba érjenek, de ahogy éreztem, a férjem is

Ma folyt.köv.
Remélem, jó idő lesz a talin, és kint lehetünk a szabadban. Az időjósok nem sok jót ígérnek erre a nyárra sem. Lassan tiszta Anglia lesz az időjárásunk.
A nyaralás pedig sebaj, ha cserébe lesz egy-két babóca.
Nárcisz!
Én szerintem annyira jól áll a kismamáknak a szitaagyúság. A barátnőm is mindent elfelejt, pedig aztán ő egy nagyon precíz nő. Én már várom ezt az állapotot. A főnököm biztos nem fogja annyira értékelni, de azért megoldom a problémát. Szerencsére feltalálták a füzetet és tollat, és minden leírok. Egyébként a lovak közé csaptunk. Remélem, a négy kiskatonából, amit küldtél a sereggel, egy célba ért.
Sosi!
Szerintem pedig nem esélytelen. 14. napon elég egyszer együtt lenni, ha a PÉ bekövetkezett aznap vagy másnap. Akkor bőven van esély. Mikor tesztelsz még? Mennek a drukkok!!!
Norwell!
Köszi az NTS magyarázatot. Félig megértettem
A rendszertelen PÉvel a mi esetünkben az a gond, hogy a férjem sperma eredményei után úgy döntöttünk, hogy kivárjuk a PÉt, addig visszafogjuk magunkat, hadd erősödjenek a katonák. Viszont így el lehet szalasztani a pontos napot. De sebaj, talán az LH teszt nem csapott be, és valóban jó volt az időzítés. Betoltam a nagypárnát a fenekem alá, és úgy aludtam el, hadd érvényesüljön a gravitáció. Viccesnek találtam, de ha segít, miért ne?! Örülök, hogy minden rendben volt az orvosnál. Szerintem nálad minden rendben lesz, nem fog előbb megindulni. Ahogy látom, nálad minden a nagykönyv szerint működött eddig is.
Ági!
Most akkor feküdni kell otthon? Semmi megerőltetés, ugrálás, stb.? Nagyon-nagyon drukkolok. Sajnálom a fájdalmat, de ha sikerült, akkor szerintem te is úgy gondolod, hogy még akár nagyobbat is elviseltél volna. Mondták, hogy mikor tesztelni, visszamenni?
Rolly!
Én ismertem ezt a verset, és nekem is a szívemben el van rejtve, és sokszor előjön, megvigasztal, erőt ad, mert tudom, hogy Istenre MINDIG számíthatok. Köszönjük, hogy feltetted ide.
Timi!
Megnéztem, hogy mikor írtál. Hát igen, pont akkor nagyon jól telt
Babókádnak szerintem ez a fránya időjárás kavar be. Vannak olyan babák, akik érzékenyek a frontokra.
Pupy!
Hát nem végig, mert én ha nem alszom 8 órát, akkor másnap kipurcanok. Nézz csak a táblára, pontosabban a kor oszlopba. Én már 35 éves vagyok, tudod, megöregedtem

, és nem mennek már úgy a dolgok, mint 24 évesen. Annyira sajnálom szegény férjedet. Nárcisz véleményét osztom, hogy mi lenne, ha levágná a haját. A férjem is kopasz (neki elhullt a fejetetején, és ezért levágjuk az egészet), és annyira sármos. Én már el sem tudnék képzelni hajas férfit magamnak

Brill is jó dolgokat írt. Ez a dolog egy türelemjáték, szerintem ha látszik egy kis eredmény, akkor érdemes folytatni. De az új doki majd úgy is mondja, hogy mit csináljatok. Mostanában olyan ritkán jössz
Mátra!
?????
Merre vagy? Nagyon hiányzol!
Lányok, megint hosszú lettem, de most én is Word-ben írtam, és így vissza tudtam lapozgatni, hogy nehogy kimaradjon valaki.
Tegnap írtam: „Lenne egy ötletem. Mivel kezdődnek a szabadságolások, és sokan el fognak tűnni hetekre, mit szólnátok, ha a tábla megjegyzés oszlopába beírnánk, hogy ki mikor van épp szabin, és akkor nem várjuk azt az embert fölöslegesen? Elég nehéz számon tartani, hogy ki épp mikor merre jár.”
Kinek mi a véleménye?
Puszi, és szép napot MINDENKINEK!
Süt a nap, de csalóka. Hideg van, öltözzetek fel!