Neet, boldog nevnapot!
kendo: el sem tudom kepzelni az eletunk nelkule...

ezt hasznaljuk B szuletese ota, es eddig meg sosem csalodtam benne! kezdetben jo vedelmet biztositott a pici babanak, ahol mindig megnyugodott, ahol jol lehetett aludni, nem beszelve arrol, h a "fedezekeben" barhol barmikor megoldottuk a szoptatast. aztan ott van az, amirol Indi is irt, h konnyebb volt igy az atmenet a pocakos es nempocakos let kozott, hisz ott szuszogott, ahol nemreg meg a pocak(ban) volt. ez tenyleg fontos volt akkor.

aztan persze - nem utolsosorban

- hordozoeszkozkent is nagyon bevalik, hisz mindig a baba igenyeinek (es sulyanak) megfeleloen lehet valtoztatni a bekotes modjat. nem mondom, h konnyu a cipeles (B is mar 12 kilo), de hozza lehet edzodni (leszamitva, akinek rossz a hata, dereka, stb - ne kotozkodjetek!), szepen fokozatosan (szerencsere a babak szuletesukkor meg csak 3-4kilosok

) (ha valaki kesobb kezdi el hasznalni, gondolom akkor is hasznos a fokozatossag.) probaltunk babakocsit is, de nekem nagyon idegen maradt, raadasul mostanra B kesz tornamutatvanyokat vegez benne, ugyhogy nem is egy eletbiztositas (csak nagyon ritkan hasznaljuk). a hatihordozo nekem nem annyira kenyelmes, abban apa szokta (nehanapjan

) vinni. kengurut nem probaltuk, de abba pici babat nem tennek, aztan meg hamar kinovi

(multkor lattam egy egesz picit babacskat kenguruban, es valami szornyu latvany volt: az allaval tartotta magat!

nehez volt megallnom, h ne szoljak.)
szoval en csak ajanlani tudom, es orulok, h egyre tobben erdeklodtok utana