A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok,

Votiv,
szegény barátnőd!!! És melyik kórházban van???
enyim barátnő már jobban van, most állitják be az új gyógyszereket, igy hamarosan már szoptathat is!! Ami sztem nagyon szomorú, h intenzivre nem vihették be a babát, fertőzésveszély miatt, igy az apuka csinált róla mindennap képet, filmet a telefonnal, és azt mutatta meg!!:( meg a nagyokról is csinált filmet, meg képet...

és én nagyon meglepődtem, mert sima szüléstől is lehet trombózist kapni, én eddig azt hittem, a császárnál fordul ez elő...

Gabi,
prvid megjött, de NEM TuDOK VÁLASZOLNI!!!!!!!:(:(:(

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!!!!! :) Tegnap csak olvasásra futotta, mert még munkavége volt, meg előtte nekünk is horror éjszakánk volt, Dóci óránként ébredt, nagyon nyugtalanul aludt, valószínűleg még így is sokkal többet, mint mi :) Valószínűleg ez az őrül frontvonulás lehetett az oka...

Tanulás: majd télen beszámolok, hogy milyen 2 gyerek mellett doktori szigorlatot tenni meg disszertációt írni... most még azt hiszem, menni fog :mrgreen:
Én egyébként szenvedélyes továbbtanuló vagyok, mindenféle haszontalan tudással, de ÉLVEZEM!!!
És nem tudom, milyen lesz két gyerekkel, és a két gyerek egymással, de én az öcsémmel nagyon jól megvoltam az ő születése pillanatától, én ezért vagyok (még) opitimista... de lehet, hogy ez igenigen gyorsan változni fog :mrgreen:

Újakat üdvözlöm, jó pocakosodást mindenkinek!!!!

Ma megittam az első bögre málnalevélteát, idáig is eljutottunk :)

vera (35+3)[/url]
kisün

Votiv,
barátnőd :(

Zuz,
jobban vagy fáradtságilag? :)
kisün

Votiv :) Nekem is kapott egy ismerősöm 25 évesen trombózist a bogyótól :( Persze soha többé nem szedhet semmi effélét.
Remélem, barátnőd hamar felépül.

Évi :) Kendőzést pillanatok alatt meg lehet tanulni, komolyan :) Ja, és terhességi amnézia telejsen normális dolog :)

Bár én már nem vagyok várandós, de teljesen elfelejtettem, kinek mit akartam írni, kőc meg már megint itt nyöszörög...
indianyo

Vera!
Sajna még nem :( Ma nagyon rámtört, de tudtam negyed órát aludni napközben, ami nagy szó, és tudom hülyén hangzik, de használt :D
Húúúú, már a málnalevélteánál tartasz? :lol: Én Bazsóval nem tudtam inni, mert állandóan hasmenésem volt tőle :lol: De majd most tuti inni fogom, hátha rövidít valamit a szülésen!
Doktori télen???? 2 gyerkőccel???? Nem semmi csaj vagy :!: :lol:
Pihend ki magad a nagy munka után!

Vica!
Ez szörp, tehát higítani való, és nincs benne tartósítószer, úgyhogy hűtőben kell tartani, de olvastam a neten olyan receptet, amibe NA-benzoát kellett, és az tartósította.
zuzmo1

Fibi :) megkaptam a privit csak elfelejtettem válaszolni rá, bocs :(

Zsanci :) ez egy hiba itt a privinél, így oldahtó emg: lépegesl a tabulátorral addig, amíg odavisz a lap aljára
indianyo

Zuz,
privit nem lelem :( , de méledre válaszoltam :) én is ma aludtam Bálinttal másfél orát!! :D én birom nappal is a szunyát, föleg ebéd után :lol:

Kisün,
éljenek az optimisták :D és éljenek a szenvedélyes továbbtanulok :D

most el aludni, mert holnap jövös-menös napunk lesz :) :) jo éjt :!:

KépKép
fibi

jó reggelt :)

még alig látok :D

Dr. Kisün, én nagyon szurkolok, de biztos is vagyok benne, hogy menni fog! :) és irigylem az ambícióid :D
és hajrá málnalevél!! :D

Gabi, mindjárt írok, ha Esteban nem kel fel azonnal, még el is tudom küldeni :D

Zsanci, szegény barátnőd! remélem nem adja fel, és sikerül neki a szoptatás. enyébarátnő szerencsére már nem szoptat, 2,5 éves a fia. és igaz amit Indi mond, soha többet életében nem szedhet bogyót - de legyen ez a legnagyobb baja! :wink: kórházat nem is kérdeztem tőle, bár tegnap már otthonról hívott, így nem is jutott eszembe. de jövő héten megyek hozzá, jól kikérdezem. szóval ő már túl van a nehezén...
de akkor is kiakasztó, hogy egy ilyen fiatal, egészséges embernek trombózisa legyen, akár szül, akár nem...
votiv

Jo reggelt :)

képzeljétek, este felhivtuk skype-on a hugom, B ölemben ült, mondtam neki "Felhivjuk a Zitát", és meglátta tesom fényképét, elkezdett mutogatni, hogy "Dzita, Dzita!" :D :D Annyira utánozza már a szavainkat :) És most is gyakorolja a nevét, mintha tudná, hogy ma találkozni fog vele :lol:

KépKép
fibi

Neet, ha mar tartod, akkor boldog Anita napot! : :D :D

mi ez a punnyadás? mindeki kint ugrál ebben a verőfényes időben? :D :D
votiv

Neet, boldog nevnapot! :) :)

kendo: el sem tudom kepzelni az eletunk nelkule... :shock: ezt hasznaljuk B szuletese ota, es eddig meg sosem csalodtam benne! kezdetben jo vedelmet biztositott a pici babanak, ahol mindig megnyugodott, ahol jol lehetett aludni, nem beszelve arrol, h a "fedezekeben" barhol barmikor megoldottuk a szoptatast. aztan ott van az, amirol Indi is irt, h konnyebb volt igy az atmenet a pocakos es nempocakos let kozott, hisz ott szuszogott, ahol nemreg meg a pocak(ban) volt. ez tenyleg fontos volt akkor. :) aztan persze - nem utolsosorban :wink: - hordozoeszkozkent is nagyon bevalik, hisz mindig a baba igenyeinek (es sulyanak) megfeleloen lehet valtoztatni a bekotes modjat. nem mondom, h konnyu a cipeles (B is mar 12 kilo), de hozza lehet edzodni (leszamitva, akinek rossz a hata, dereka, stb - ne kotozkodjetek!), szepen fokozatosan (szerencsere a babak szuletesukkor meg csak 3-4kilosok :)) (ha valaki kesobb kezdi el hasznalni, gondolom akkor is hasznos a fokozatossag.) probaltunk babakocsit is, de nekem nagyon idegen maradt, raadasul mostanra B kesz tornamutatvanyokat vegez benne, ugyhogy nem is egy eletbiztositas (csak nagyon ritkan hasznaljuk). a hatihordozo nekem nem annyira kenyelmes, abban apa szokta (nehanapjan :() vinni. kengurut nem probaltuk, de abba pici babat nem tennek, aztan meg hamar kinovi :( (multkor lattam egy egesz picit babacskat kenguruban, es valami szornyu latvany volt: az allaval tartotta magat! :( nehez volt megallnom, h ne szoljak.)
szoval en csak ajanlani tudom, es orulok, h egyre tobben erdeklodtok utana :)
recca

Votiv, Recca,
köszi. Tudtommal csak ma tarthatom, nincs máskor Anita nap. legalábbis pár éve még nem volt, aztán ki tudja. :)

Mi nem punnyadunk, kikérem magunknak, sőőt! :D Épp ma találtam ki, hogy átszokunk a délelőtti alvásról a du-ira, mert mostanában egyre később aludt el a csaj de. (10-11 felé), így 1re bőven kialudta magát, és este már 5kor zizi lett. Úgyhogy egész de fárasztottuk egymást Eszterrel, majd 11kor megebédelt és be az ágyba. Amíg nyugi van, tanulok, cupp. Csak el ne aludjak én is... az idő épp megfelelő hozzá.
neet
neet

sziasztok,
Neet,
és is boldogságos névnapot kivánok!!!!!!! Jó tanulást!!!! :wink: :wink:

és én sem punnyadok...próbálom a nagyon érzékeny kicsi fiamat mgnyugtatni vhogy...fogak, front, és sirás...:D
viszont legalább fél órát nyomult a hintában!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Neet!
Sok boldog névnapot kívánunk mi is!!! És jó tanulást! :wink:

Nekünk csúcsszuperszar éjszakánk volt, 2 órán keresztül ébren voltunk, végül be kellett raknom Bazsót a hintába és abban elaludt. Kicsit kivagyok :cry:
zuzmo1

Zuz!
de mi volt? miért nem aludt? és van otthoni hintátok???

mi meg voltunk a Skálában busszal. odafelé a megállóban egy apáca öreglány elkezdte taperolni Lencsit esővédőn keresztül! (benyúlt a lukon) és verte a mellét, hogy ő 40 évig tanár volt. erre egy öreg úr oda szólt neki, hogy ő is az volt, és ha a banya valóban tanár lett volna, tudná, hogy nem illik és nem is egészséges idegeneknek fogdosni egy kisbabát. én csak lapítottam, de egyetértettem a fickóval. felszállásig mindenki sógorkomajóbarát volt, de aztán naná nem engedték, hogy betoljam a kocsit a lukba, hanem a két üléssor közé kellett bepréselnem. :/
aztán hazafelé meg nem akartak felengedni minket a 12-esre, két babakocsi ott tétováskodott az esőben a megállóban, amikor elővettem a Rylie által említett beszólós figurámat, és felkiabáltam, hogy legyenek szívesek azonnal szabaddá tenni a babakocsik számára fenntartott helyet. legelőször egy szegény botos bácsi indult meg, ekkor szóltam, hogy mozgássérültek természetesen maradhatnak, de a többiek nem tűnnek annak. (fiatal szemtelen pár meg ilyenek)
nagy nehezen felengedtek minket, de végig lökdösték a hátunkat, a másik kismama is tök kikészült. és a fiatal pár le akart szállni előbb, de a pasi nem egedte végül a nőt, hogy még egy megállót hadd taszítsanak minket. :/

frankószupernap
ancsipancsi

Neet! Bódog névnapot kívánunk!
ancsipancsi

tudtok nekem olyan helyet, ahol normális áron jutnék tönkölypárnához????
előre is köszi!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet:
ISTEN ÉLTESSEN NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!
Kép

Ancsi:
ha Te is ma ünnepled,akkor:ISTEN ÉLTESSEN NÉVNAPODON!
Kép
A bkv-s sztorid pedig hajmersztő :(

Zuz:
próbálj legalább napközben kicsit pihenni :)
Dorka hajnal 5-kor ébredt,de szerencsére mellettem visszaaludt :)

petergabi

Köszi mindenkinek a köszöntést. :)

Az időjárás egyszóval: hányadék. :(
Macs, szúrj be ide még egy olyan szmájlit.
Kár, h itt nem olyanok vannak, mint a szkájpon.
Az egyetlen jó, hogy nem kell locsolni a tujákat. :)

Ha apa hazaér, megyünk a teszkóba, és veszünk egy szatyor édességet, ezt máshogy nem lehet elviselni. Észrevettétek, hogy a rosszidő hízlal? Ilyenkor szoktam nekiállni palacsintát sütni, stb. Mielőtt hosszú tömött sorokban megindultok Téténybe jelzem, ma nem sütök. :))
neet
neet

Vera! Már az 1. tea! Tyűha!!! Gátmasszázs?

Fibi! Dzita – édes :)

Zsanci! MediLine-t ismered? Bionagyker a Lehel téren. Mindenki vásárolhat, de ha van ismerősöd, akkor nagykeráron óóócsóbb.

Neet! Persze,hogy több is van!!! Íme: Anita 6.2.*,6.13.,7.26.
BOLDOGAT!!!
Kép rózsa
gödibarbi

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért. Olyan anyukákat keresek, akik Dr. Bardóczy Zsoltnál szültek. Nagyon szívesen elolvasnám beszámolóikat, benyomásaikat, tapasztalataikat az orvosról, kórházról, a szülésznőről. (Esetleg arról, hogy mennyibe került.)

Megköszönném ha megírnátok ilyen anyukák nickneveit, én akkor rá tudnék keresni az ő hozzászólásaikra.

Szép napokat Mindenkinek,

Lencsi

Lencsimama
lencsimama

Csatlakozom mindenhez és mindekihez:

Neetnek bódogot!

Szuperszar napokhoz már újat nem is tudok hozzáfűzni :( Mivel a kőcöm most extraanyás, csak kézben van el, úgyhogy magamra kerekítem ringatva és mindketten jól elalszunk egy idő után. De annyira ember/város/mozgáshiányom van :( Legalább ezekbe a hiperszuperekbe el lehetne jutni békávéval.. itt van a hátunk mögött a soroksári meg csepeli és törökbálinti mindenféle nagyáruház, de én nem tudok vásárolni, mert nincs autóm :(

Ancsi:) Jól tetted, csak így tovább! Én már várandósan megtanultam, hgoy szólni kel, hogy vigyék el az oldalamból/pocakomból az esernyőt/táskát/laptopot, adják át a helyet/engedjenek le-fel szállni /segítsenek a csomagokkal/babakocsival etc. Azóta sokkal könnyebb, én ajánlom mindenkinek, hogy ne magában bosszankodjon, hanem szóljon. Nekem legalábbis bejött. Igaz, többnyire az utálatosnak látszó kamaszokat szoktam megszólítani(k meglepődnek ugyan, de nem szoktak visszautasítani), a középkorúak egyáltalán nem segítőkészek.

Zsanci :) tönkölypárnától javul a hátad?

Az embör lánya a szörnyű csuklófájdalmával milyen szakorvoshoz megy? Reumatológus vagy ortopédia? És vajon én mondjuk a sportkórházba bemehetek csak úgy? Vagy esetleg más kórházba- de melyikbe?

Zuzmó :) Remélem, azóta tudtál egy kcisit szunyni a deddel - miféle hinta az, amiben el tud aludni?

Én az autós babahordozóba szoktam benyomni- azzal is lehet hintázni, ha már semmit se tudok kezdeni vele, ott jól elüldögél, dumál és rotyogtat - de ez Bazsónak túl kicsi lenne :)
indianyo

Neet!
Boldog névnapot!

Ancsi!
Sajnos nekem is, mint sokat bkv-zónak az a tapasztalatom, hogy szólni kell, általában elég erélyesen, különben semmibe vesznek.

Zuz!
Mi volt éjjel?
manoka11

Neet :) Nagyon boldog névnapot!!!
Kép
Igazad van, a rossz idő tényleg hízlal, ma túrós pali volt az ebéd :) Csak sajnos nálunk a jó idő is hízlal :mrgreen:

Zuz :) Hinta rulez! Mi hajnali 4-től nyomtunk vagy 3/4 órát a hintaszékben Bálinttal... És ügyi vagy, hogy tudsz napközben aludni!

Ancsi :) Jól tetted, hogy szóltál! Csak így tovább! Szerintetek mikor jön el az idő, hogy ütközőrácsot szerelünk a babakocsira és így törünk utat magunknak? :mrgreen:

Fibi :) Bálintod már tényleg nagyon szépen beszél :) És tök jó, hogy ma élőben is meghallgathattam :D

Indi :) Ilyen rossz a helyzet a csuklóddal??
denizsa

Lencsimama,
üdv. Pl. én is nála szültem, és ha minden jól megy, néhány héten belül újrázok egyet :) Profilomban mélcím, írd meg a kérdéseidet nyugodtan, szívesen válaszolok! :)

v
kisün

Csajok,
mindjárt felvágom az ereimet, szörnyű ez az idő. Délelőtt legalább elmentünk Ikeázni anyóssal, de most itthon tipródunk, és a férjem is csak késő este jön haza. Ráadásul úgy volt, hogy valamennyit vigyázok Beet Lillájára, erre hív, hogy mégsem kell, pedig legalább Emmának lett volna társasága.
Nem tudom, mi lesz, ha ez így megy egész nyáron...
manoka11

Kisün, ejha! Már málnalevéltea? :shock:

Kendővel mi is mászkáltunk, baba nagyon élvezte, és mivel hosszabb volt, mint a magasságomhoz ajánlott méret, így még egyszer a derekamra tudtam kötni, így azt se terheltem.
De most inkább örülök, ha utolérem! :lol:

Neet, boldogságost!

Ma legalább megtudtam, hogy mit kell csinálnom szakdoga védésen. :?

Ancsi, jól tetted, hogy beszóltál. :wink:
zanza

Zanza!
Mit kell csinálnod?
manoka11

Manoka,
:) én is hamarosan öngyi leszek ettől a depi időtől. Még jó, h a Zuram egy rózsával állítot haza :shock: :shock: :shock: -gyanúska- különben már nem is tudom, mi lenne. :)

Dzita szöveg jóó! :)

Kisün,
málnalevél rulez. Nekem 20 óra vajúdás után ki is esett a csajom. :lol:

Macs,
a mellékletnél töltöm fel a szmájlikat? :) Mindjárt kipróbálom, köszi. :)

Esztert is hízlalja a rosszidő, most 4 virslit vágott be, tegnap 2 tojásból rántottát... 8)

Zanza,
és mit kell? Ha valaki megtámadja, leütöd? :)

neet
neet

Ja, a gif lemaradt...

Kép
neet
neet

Zanza,
repül az idő :)

Neet,
ja, ezért mondom, hogy marci lesz a kontrollcsoport, és meglássuk, ér-e valamit ez a teja :mrgreen:
kisün

Manóka,
szívemből szóltál... tegnapelőtt odáig ragadtattam magam, hogy IDE A KÁNIKULÁT, 35 fokot akarok, bármi, csak ezt neeeeeeeeeeeeee
kisün

Zanza :) Akkor aki gyorsabban tud futni, az nyer? :wink:

Deni :) Hát a terhesség alatt ugye kímélő életmódot folytattam, úgyhogy stagnáltak a csuklóim, de most, hogy állandóan cipelek valakit és valamiket, fáj. Meg a pocsék idő is, gondolom.

Málnalevél: én egy hónap teázás után 10 perc alatt megszültem a fiamat :mrgreen: :mrgreen:
indianyo

Kedves jelenlévők nem emlékeztek véletlenül, hogy melyik társatok szült még Dr. Bardóczynál kisünön kívül? elolvasnám a hozzászólásait.

Kisün írtam emilt, előre is köszi!

Lencsimama
lencsimama

Sziasztok,

Az idő: hát tényleg csúcs szuper. És ilyen lesz a nyáááááááár? ááááááááááá.

Kissün: málnalevél rulez tényleg, bár túl rövid nekem sem volt a vajúdás. sacc per kábé 12 óra. Ennél sokkal rövidebbet kívánok neked.

Neet: boldog névnapot és jó tanulást.

Én ma megnéztem a város szerencsétlen turpistákkal, akik nem élvezték, pedig én olyan lelkesen mutogattam a szebbnél szebb budapesti épületeket, adottságokat stb. Nem is értem miért nem voltak oda érte. :-) Egyik hölgyike mondjuk egyszál papucsba volt és mezitláb, hát nem csoda, hogy állandóan a buszba akart menni. hehe...

Votiv: barinőd remélem hamar rendbe fog jönni.

Indi: ugye ugye milyen jó a málnalevél. :-) és a többi csodaszerről ne is beszéljünk, azóta is lelkiösmeret furdalásom van, hogy mégsem kellettek neked.

Zanza: én a szakdogámat sokáig annyira védtem, hogy ki sem adtam a kezemből.

Neet: csajodnak jó étvágya van. Nem semmi.

Megyek labdázok a kiscsajszival, annyira édesen dobálja a labdát és tudja, hogy kinek kell ha mondjuk neki. Inkább apa vezényszavaira hallgat, de tüneményes.

Szép estét és hétvégét mindenkinek

Johi és Fannibaba
johanna1975

Johi :) MIért van lelkiismeret-furdalásod? Hát nem tehetsz róla, hogy nekem ennyi nyavalyám lett és nem tudtam használni... És különben is szeretem a gátmasszázs-olaj illatát, esetleg van ötleted, hová lehetne még kenni? Vajon a babócát masszírozhatom ezzel?

Hát ebben a mocsok időben idegenvezetni :(

Lencsimama:) Lindi, Proone és Zsebi szült még BZS-nél.
indianyo

Lencsimama, Ancsipancsinak is Bardóczy a dokija, csak épp nem nála szült mert ő akkor szabin volt. nála szültek kiderülnek az alábbi táblázatból, pontos nickkel:
http://www.freeweb.hu/proone/szentimre.htm

én nem nála szültem, de láttam már, és nagyon szimpatikus volt, nagyon szépen beszélt a vajúdó anyukákkal. egyébként is ő itt az egyik sztárdoki :D a Bálintok, Barnák és Balogh doki mellett :D

hányadik hétben vagy? vagy csak tervezésben?
üdv,
votiv
votiv

Ancsi!
Hidd el, én is kérdeztem a gyerekemet, hogy miért nem akar már végre aludni, de nem válaszolt :mrgreen:
Van egy szuper hintánk, az ajtófélfába van felfúrva, és ha semmi nem jön be, akkor hintázunk.
Indi!
Nálunk is volt olyan időszak, hogy a kocsiülésben altattunk, kétoldalról megfogtuk, és tök magasra kellett hintáztatni, nagyon élvezte. Mindig azt mondtuk, hogy indul az Anettka űrhajóskiképzés :mrgreen:
Nem tudom, hogy mi lehetett az oka a nem alvásunknak, de szerintem elég kinézni az ablakon :cry: (Gondolom Deniék is ezért mulatoztak éjszaka.) És mi hülyék elmentünk Corázni. Majd szétfagytunk, az esernyőmet a szél tönkretette, úgyhogy meg is áztunk. Ráadásul egy elég drága és márkás ernyő volt, Apától kaptam névnapomra :cry:

Ancsi!
Jól megaszontad a békávézós utastársaknak, csak így tovább. Azért milyen durva, hogy ennyire figyelmetlenek az emberek!
zuzmo1

Indianyo, Votiv nagyon köszönöm!!! meg fogom keresni, hogy írtak-e szüléstörténetet. Nekem 27. hét, első gyermek :))

Mégegyszer kösz, mindenkinek kellemetes hétvégét!!

Lencsi

Lencsimama
lencsimama

Indi, magadat is és kisfiacskádat is csak nyugodtan maszizd a fincsi kis olajoddal :D

megszabadultam Istitől, éljen a munka! Macsek, hol lehet letölteni a hányós szmájlit? :twisted:

Neet, ezt neked találtam! szpesöli a névnapodra :D :D
Kép
votiv

Lencsimama, akkor tudjátok már a nemét is? Bardóczy a dokid, vagy most szeretnéd választani? és gratulálok a pocakhoz, bár már bőven túl vagytok a félidőn is :D

Zuzi, gyalog mentetek a Corába? én is voltam ott kb 11 és 12 között, bár Istit itthon hagytam a dédikéjével, és persze épp akkor aludta "le" a mai napi egyetlen óráját :roll:
votiv

Votiv!
persze kocsival mentünk, de a parkolótól a bejáratig bőrig áztunk. Mi délután voltunk, és akkor már baromira esett!
:cry: Én úgy tudtam, Isti jó alvó. Vagy ő is így reagál erre a frontra? :(
zuzmo1

Votiv:
ime Kép
Én sem tudnám jobban megfogalmazni a mai napot :lol

Szegény Orsimék ma mentek oszt.kir.-ra Szegedre :cry: Már du. sz@rrá áztak szegények Ópusztaszeren és még csak most értek a szállásra :!: :cry:

Neked"kellemes"estét kívánok :?
Majd holnap írok :)

petergabi

Gabi!
köszi a köszöntést, de én Anikó vagyok, majd 1,5 hóval később ünneplem :)). de azért ari vagy!

hiába vittem el Lencsit "sétálni", mégis tök zizi ma. nagy nehezen úgy tudtam elaltatni délután mellettem, hogy rátettem egy nagy paplant a hálózsákra, és nem tudott folyton felállni :))

Vera!
őrület! nem régen még csak mondtad, hogy ... és már málnalevél tea!! úristen! én még olyan sokat akartam veled játszózni meg sétálni, és ha megszülsz nem lesz rá lehetőségünk egy ideig, utána meg elköltözünk sztem :( brühühühüüüüüüüü.

Zuz!
nagyíttattam neked abból a Pajis fotóból, amit én csináltam múltkor a játszón. majd ha taláxunk odaadom, nagyon édi lett!
ancsipancsi

Hű, Votiv, Domina (Domine? :lol: ) szmájli nagyon jóóóóóóóó! És köszi, akkor maszizom a dedet - ki is éppen egy pelussal veszekszik fennhangon :) az csak a baj, hogy hamarosan annyira düjös lesz, hogy azután meg leordítja a fejemet :lol:
indianyo

Haliho,

B pancsol, van 2 percem :) Minket nem zavart ma (annyira) a rosszidö, mert volt társaságunk :D Mondjuk a 7-es busz Budárol Pestre másfél ora alatt ért át, és ott sem voltak tul készségesek az emberek :( Ancsi, nekem is oda kellett szolnom kedvesen 2 embernek, hogy hadd toljam már oda a kocsit, ahol a helye lenne... és nem adták át a helyet, amikor a gyereket kivettem a kocsibol, mert nézni akarta a buszokat az ölemböl... :roll:

Neet,
akkor boldogot! remélem, nem én vagyok ma az utso, aki felköszönt :D a tiszteletedre leguritok egy pohár Irsai Olivért, ha nem bánod 8) :lol:

többit késöbb :)

KépKép
fibi

Ancsi,
már mér' ne lehetne még játszózni? Vagy szülés után? Ha nem lesz császár, akkor én már 1 hét múlva szaladgálni fogok a játszón :mrgreen:

Neet,
neved napján rángattassék meg virtuálisan a füled... és töltöm-töltöm, küldöm-küldöm :)

v
kisün

Zuzi, ilyenkor sztem lehet(ne) a mozgássérült-helyen is parkolni. kövezzetek meg, én szoktam, ha nincs családi parkoló a bejárat környékén. jobb helyeken ugyanannyi családi p-hely van, mint "kék". de pl biai outletban már pöröltem a biztonságiakkal emiatt, mert ordítva üvöltötték a rszámomat a hangosbemondóba, másodpercenként 6x, míg ki nem értem "tilosban parkoló gépjárművemhez". minden üzlet előtt 2 kék hely van, és az egész rohadt kócerájban van 4 db családi, a játszótér előtt. ennyi rokkant nem is jár az outletbe!! vagy annyian visszaélnek a mozg. sér. igazolvánnyal, hogy tényleg ennyi placcra van szükség? :P

Isti pár napja tök zizi, éjjel felkel meg hajnalban, és napközben is nyűgös, nem nagyon akar aludni. dehát megszokta, hogy napi 2x leviszem, akkor cserébe jól is alszik mert elfárad és megnyugszik. és én is pihenek, kevésbé kell figyelni és jól is esik a levegő meg a séta meg a fény. most, hogy ez mind nincs, nem is csoda, hogy egymást hergeljük :(
votiv

Zuz :) Anettka űrhajósképzés :lol: :lol: Ernyőd sajnálom :cry: mi ma ki se dugtuk az orrunkat :( de legalább nekünk is volt társaságunk (ugye, Fibi? :D )

Fibi :) Másfél óra buszozás?! Remélem azért nem ment el a kedved az utazástól! Szegény hugod meg már bizti nagyon várt...

Indi :) Csuklódnak bulást! A bébimaszizás meg hátha elveszi Dominó kedvét a leordítástól?

Johi :) Idegenvezetés ilyen időben... no igen... de legalább a turisták nem akartak ráadást :mrgreen:

Zanza :) A doga-védés engem is felcsigázott, milyen nagy titkot tudtál meg? :?: És képzeld, egyik nap szerencsém volt a tv-ben látni az eredeti Tádét. Nagy csalódás volt, azt hittem, ez is olyan aranyos, mint amilyet Te hoztál nekünk. Bálint nagyon szereti, ő a hálótársa, gondoltam megtanítom gyereket ringatni és akkor már ki is válthatna minket éjszaka :mrgreen:

Vera :) Nem semmi, hogy már itt tartasz! Tök jó, nemsokára újabb kiskrapek érkezik a topikba :) :)

Neet :) A tippünk talált és süllyedt! Ja, a BK Nórikájáról van szó, már ha nézted és nem vmi kellemesebb ünnepi elfoglaltságod akadt :wink:
denizsa

:!: Képzeljétek tegnap este megszületett császárral az egyik barátunk kisfia 6. hónapra!!! Igy a Schöpfben vannak most a mi jó H-nk helyett :( 1400 grammos a kicsike és azt mondják, hogy elég érett a tüdeje fel is sírt és minden esélye megvan, hogy tovább növekedjék immár idekinn! Légy'szi gondoljatok mindannyian egy picit Zétényre és küldjetek neki azokból a pozitív energiáitokból amivel már eddigis olyan sokat segítettetek másoknak is!!
Köszi Mindenkinek

Rylie
rylie

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?