Sziasztok,
Ma Szolnokon voltunk, apának volt egy tárgyalása, mi meg Alizzal beugrottunk addig a nagyiékhoz. Azt hittem jó lesz kicsit kimozdulni, de az idő is pocsék volt, a forgalom is, és a kislányom egész nap nyűglődött, alig aludt

Ezt még megtoldotta a cicin való sírással és rángatással, amit eddig nem igen csinált még

Most a bal melbimbim eléggé fáj is

Szóval kissé leamortizált ez a mai nap.
Tegnap megvolt nálunk is a heti méricskélés, és most az én lányom sem hízott annyit, mint eddig szokott. 5270 g. Nem nagyon lepődtem meg rajta, mert néhány napja már csak 6szor eszik. Valami van a levegőben, hogy szinte az összes baba visszafogta kicsit magát?
Szelivi: a 300 g/hét brutál sok, ha ez lenne az elfogadott, akkor 10-ből 9 gyerek tápszeres lenne. Honnan veszik egyébként a dokik és a védőnők ezeket a számokat???
A kádülőkét mi a Minimanóban vettük, kb 1500 körül van, de tuti, hogy a legtöbb bababoltban lehet kapni.
Petri: a ti meg a mi postásunk ugyanott kaphatta a "diplomáját", mert a mienk sem képes még arra sem, hogy felcsöngessen legalább egyszer, hogy van-e itthon valaki, csak dobja be automatikusan az értesítőt

Apa már többször reklamált emiatt a postán mikor ment átvenni a cuccost, de úgy látszik hiába
Rita: jobbulást a kiscsajnak, biztos nem lesz semmi gond. Ez nem olyan magas hőmérséklet.
Egyébként mikortól lehet hónaljban mérni a gyerek hőjét??? Én még soha egyik gyerekemnek sem dugtam lázmérőt a popsijába, én nem is akarok. Vince 7 hónaposan volt először beteg, de akkor is hónaljban mértem. Az akkori dokinőnk nem akadt fent ezen.
Nadine: nagyon jól nézel ki a a képen, és a kislányod is nagyon édes

Örülnék, ha nekünk fele annyi hajunk lenne, de inkább csak fogy. A múltkor meg is kérdezték, hogy kisfiú-e vagy kislány. Az se tünt fel okoskának, hogy a gyerek rózsaszínbe van öltöztetve ... No comment.
Anitáknak - kissé megkésve - boldog névnapot kívánok
Vali