A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Me reggelre a kislányomnak, aki szopik, 37.7 láza lett? Kihívtam a dokinénit, ebéd után jön.
Kicsit be vagyok parázva:(
Miért lett lázas, más panasza nincs. A tesói taknyosak, lehet hogy tőlük kapott el valamit?
Miért nem védte meg az anyatej???
Volt már valakinek hasonló gondja?

Légyszi írjatok!

Rita és Dalmus (11 hetes)

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Zsu69 :lol:
Jól elkínlódunk ezzel a szemmel. :evil: Fogalmam sincs mi lehet Martinnal. Nálunk is hasonló a helyzet. Egyszer jobb utána ismét váladékosabb. :cry:
Találtam Szolnokon egy jó gyerekszemésznőt. Sokan dicsérik, jövőhéten kérek tőle időpontot.
Van halastavatok? De szupi lehet. Nálunk nem lehetne megvalósítani, mert a boxer kutyum kisajátítaná úszómedencének :lol:

Trose Mesi :lol:
Hannának rendbejött a szeme?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Rita!
nyugodj meg biztos nincs semmi baja, ha ezt popsiba mérted akkor 5-öt vissza kell vonni ez csak egy kis hőemelkedés nem vészes. Lehetett attol is hogy nagyon be volt takarva vagy sok ruha és melege van. vagy sokat izeg mozog. a babáknál hamar felszökik a hőmérséklet. Mérd meg mégegyszer, biztos le ment már neki.

Puszi, és nyugi nincs sermmi baja, biztos!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Rita :lol:
Hol mérted? Tudod a popsinál le kell vonni a fél fokot.
Én adnék neki kúpot. Nekünk még nem volt ilyen.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ritaa: az anyatej nem egy védőburok. Simán lehet, hogy nála ennyiben jön elő a betegség, amit a tesóitól kapott el. Nekem az a tapasztalatom, hogy amíg szopiztak a fiúk, ha elkaptak valamit, akkor az sokkal gyorsabban és könnyebben lezajlott náluk, mint másoknál. De ettől még voltak betegek a szopis időszakban.
cory
Budapest

Ritaa: én most nem tennék semmit. Én 38,0 alatt nem csillapítok lázat. És a 38,0 a levonás után értendő, mert én nem popsiban mérek.
cory
Budapest

Cory!
Látod akkor nekem már 10 kilós a gyerkőcöm. :D Merje azt mondani valaki, hogy kicsi! :D

Zsu69!
Bimbólyuk: ha a bimbó lukát akarod, akkor bimbólyuk
Ha valamiknek a bimbije, akkor bimbójuk.
Bocsi, csak én meg helyesírás mániás vagyok, kivéve, ha elgépelek valamit.

Petri!
Mi kezdünk kifogyni a pelusból. Sajnos az eső miatt nem tudunk lemenni venni, úgyhogy megvárjuk míg apa hazaér. Szerencsére van egy kis tartalék, csak ugye mennénk vidékre, aztán oda is kéne egy pár. Szóval nekem betett az eső.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Teszek fel egy friss képet, tegnap készítette Apa rólunk! :)

Kép

nadine81

Sziasztok!

Volt a dokinéni, megvizsgálta Dalmát.
Azt mondta nem lehet a hőt hónaljban mérni, ahogy én tettem,mert a babáknak nem jó a hőszabályozó, vagy hőleadő képességük és csak végbélben mutatnak valós értéket(levonás után persze), így 37.2 volt Dalmusnak. Nem piros a torka és nem taknyos.
C-vitamint írt neki és 3 napig homeos: Oscillicocinumot szedjen és rentgeteget igyon, teát.
Mondtam, hogy nem issza meg a teát és a vizet sem, csak szopni hajlandó. Az nem jó, mert sok fehérje, mindenkép rentgeteg teát igyon.
SZERINTETEK???
Ha 3 nap alatt rosszabodna, szedjen Summetrolimot, aminek itt hagyta a receptjét.

Hát ennyi.

A középső csemetém elment az apjával a balettvizsgája főpróbájára, utána a színházba a szereplőválogatásra.
Este érkeznek a nagymamáék a holnapi balettbemutatóra, szóval rendet kéne raknom+ főzni. Király :(

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Rita :lol:
A 37,2 csak egy kis hőemelkedés. Nem piros és nem taknyos. Akkor mi a baj? Én nem adnék neki csak anyatejet.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Mivel ilyen időben nem lehet babakocsizni, elmentünk autókázni, ami olyan jól sikerűlt, hogy a kislányom aludt 2 órát a kocsiban és utána még rajtam felet. Szóval nem megyünk alvásambulanciára. Viszont Babcika, ha ez megnyugtat most evett 3 óra kihagyás után a bal cicimből 20g-ot majd a jobból 40-et. Ezek a Lilik már csak ilyenek. Így most 6040g-ot mértem, de ezt úgy, hogy tele volt a pelus pisivel és kakival is. Már kicseréltem B-)

Kép

Kép
pgyöngyi

Petri
Gondolod ha ülni tundnak majd, nem fognak annyit bukni?

Rita
Nyugodj meg, biztos hogy hamar el fog múlni, ez az egész. :!:
Nálatok se megy a tea? Mert nálunk ha adom Márknak, lenyeli aztán visszajön az egész. :cry:
Pedig mindenki azt mondja, hogy most már 3 hósan nem ártana a folyadék pótlás, főleg ha meleg van.
És mégis hogy??

Tegnap kaptam anyutól Nestle alma+nari bébiételt, hogy 4 hónapos kortól adhatom Márknak. Meg is beszéltük hogy megpróbálom.
De mikor Apa meglátta, hogy ilyet akarok adni a fiának, teljesen beidegesedett, hogy én mért akarok ilyen műszart adni a gyereknek, amikor tök jól fejlődik, és hogy csak anyatejre van szüksége, és hogy mért akarom a szoptatást minnél előbb abbahagyni. :!:
Hiába mondtam hogy ez nem a szoptatás helyettről szól, hanem hogy a tej mellé tápláljak, meg hogy a sárgarépát, sütőtököt is fél éves kortól el lehet kezdeni.... csak azért nem vesztünk ezen össze mert inkább ráhagytam.
Kérdés: szerintetek se adjak neki ilyeneket??? Cory te neked mi a véleményed? Ti hogy csináltátok eddig a gyerekeknél???

Nadine

Nagyon helyesek vagytok!! :)
Vendég

Rita
Én is csak anyatejet adnék, hisz az a legjobb folyadék, és ha nem lázas, minek a summetrolim??? De hát ő a doki néni......csak tudja.

Nálunk mikor Martin egy kicsit náthás lett és taknyos, hőemelkedéssel, a doki néni csak orrcseppet ajánlott és mivel csak anyatejes, nem mondta hogy adjak neki teát, vagyis csak akkor ha elfogadja. meg azt mondta ha rosszabbodna akkor hívjam, de nem írt fel ilyen gyogyszert.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Ritaa: nekem még mindig jelezte így is, ha lázas volt. Én nem itatnám. Inkább megkínálnám többet cicivel.
cory
Budapest

Alina: egy csak anyatejes babának nincs szüksége plusz folyadékra. Az anyatej 90sok%-a víz! Ráadásul hol a meleg????

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Alina: én nem adnám oda 4 hósan.
1. 6 hóig az anyatej az ideális táplálék, és a korai hozzátáplálásnak egy csomó kockázata van
2. a citrusfélék (mint pl a narancs) nem ajánlottak 1 éves korig
Ezt olvasd el ebben a témában: http://www.iboly.hu/faq_first_solids.htm

cory
Budapest

Cory
Köszi a választ, máris elolvasom az oldalt.

A.
Vendég

Alina!:lol:
Én se adnék mást 6 hónapos korig! Egyébként most a vízcsapból is ez folyik, hogy fél éves korig kizárólag anyatejet kapjon a baba.
A nagyik meg már csak ilyenek, ők mindíg attól félnek h éhezik v szomjazik az unoka. :?
Persze az ő idejükbe ez másképpen volt. Minket korán elkezdtek hozzátáplálni.
Nálunk is a nagyi már a bébikajákat nézi a boltba :roll: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Anita:NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Rita: szerintem se adj neki teát, minek ha van tejci???

Nadine: Nagyon szépek vagytok, gomdolom apának már két szerelme van! :P (nálunk már 4 :lol: )

Rita: én is azt vettem észre, hogy bár a szopis babák is lesznek betegek, de sokkal enyhébbek a tünetek és hamarabb vége.
Patrícia 6 éves koráig minden hónapban beteg volt, néha több hétig, Dorina is volt, de a 2,5 év alatt kb. 4-szer.

Era: szépen ejlődik Martin baba!! :P
Biztos minden okés lesz az ortophédián!!

Bettina ma még alig aludt, voltunk mi is autókázni Vácon, az autóban elszundított, de itthon rögtön felébredt.

Képzeljétek én 1 hónapja nem mértem meg Bettinát, úgy látom, hogy túlélte. Ált. vidám, van pisi-kaki, kinőtt egy csomó ruhát, úgyhogy nem aggódom. Bár lehet, hogy egyes védőnők és dokik már szörnyet halnának ijedtükben.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Csajok :lol:
A városligeti műjégpálya hol van? Könnyen oda lehet találni?
Megpróbálom apucit rábeszélni hogy vigyen el a talira:lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: ha szembe állsz a Hősök terével, akkor a tér jobb oldalán hátul, a Műcsarnok mögött

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Bukás: LÁttam írtatok többen is a témában. kétféle van: Az egyik, kis mennyiség, ritkán, ha túlette magát a baba. A másik ami minden etetés után, nagy mennyiségű, olykor akár sugárban is elképzelhető, és úgy jön ki a babából mintha pumpálnák. Utóbbi a reflux. Nálunk minden gyerek refluxos, mivel öröklődik. A babák legtöbbje 1 éves korára kinövi (Bencénél kb 15 ónap volt). tehát az hogy ül, sajna nem szempont...2 éves kor után szokták műteni ha addig sem gyógyul (a reflux azt jelenti hgoy a gyomorszáj nem zár rendesen)

tehát aggódni nem kell miatta, csak ha annyira bukna, hgoy fogy tőle. Lehet rá gyógyszert kérni, meg kajasűrítőt, de 1. nemigen használ, 2. ki tudja kiszámolni egy kisgyereknél hogy mikor adja be? (elvileg 20 perccel kajcsi előtt kellene)

Kata is refluxos, de a napi lepedőcserén kívül nem csinálok vele semmit. Ill. kajcsi közben sűrűn büfizünk...

HOzzátápi!

Amíg van anyatej, ne adjatok semmit 6 hós koráig. Én sem adnék:)
De ha tápszer kell, és az előírt tápszermennyiség ne melég a babának, akkor bitos hogy gyümölccsel pótolnám, mert ha több tápszert adok a gyereknek az előírtnál, akkor felfújhatja....nem szabad.
Bence is ezért kezdte el gyümölcslével a hozzátáplálást 3 hósan, 4 hónapos kortól mentek a pépek, 5 hónaptól a zöldségek, stb. De ha lenne tejem Kata nem kapna még teát sem az tuti.

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Köszi a válaszokat.
Már csak 37.1 Dalma hője, remélem nem is lesz több! :wink:

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Csajok, csak az én lányom ilyen nyügi ma, vagy másnak is rossz napja van? Kb. 100x volt cicin már és folyamatosan megy a hajszárító is, de még mindig sír

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi!

Kettős fronthatás van. ettől lehet nyűgös. Sőt!
Nálunk általában az éneklés és a popsirázás (mármint az ővé) jön be. :) Türelem! Elmúlik ez is!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi jókívánságokat, nagyon kedvesek vagytok!

Nyúlanyó: Neked is boldog névnapot! :D

Tanulok holnapra :(, így most csak ennyi voltam :D

Nálunk is van nyügi.

Pussz.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!!!

Csak egy gyors bekukk... ne haragudjatok, ha most nem reagálok a válaszokra, de itt vagyunk Szolnokon a párom szüleinél és annyira lassú az internet, hogy a hajam, tépem...

AZÉRT A NÉVNAPOSOKNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :o

COryhoz lenne kérdésem, vagy másnak, akinek problémás volt az oltás. Tegnap délben kaptuk meg, és a doki automatikusan felírta a fél kúpot még a szuri után és este is. Lázunk így nem volt, de ami miatt NAGYON aggódok, az az, hogy alig eszik Pötyi. Tegnap utoljára 5-kor evett, úgy feküdt le aludni este, hoyg semmit nem evett. Majd fél kettőkor kelt csak enni, én már tűkön ültem... Aztán evett fél 5-kor, majd reggel 10-kor, de után ma megint csak du. 5-kor. És nem eszik koránt sem annyit amennyit szokott.

SZERINTETEK LEHET, HOGY AZ OLTÁS HATÁSA??? Elvileg most kéne a sok folyadék és ő nem éhes... :( Más baja nincs, kicsit többet alszik a szokásosnál, de megrémít, hogy ennyire nem eszik. :(
Tapasztalt valaki hasonlót?
És még ez a hülye időjárás is. :(

Puszi mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: 1-2 ilyen nap szerintem belefér. Front is van. Ha megkínálod, akkor elfogadja? A kúpot beadtad? Mert ha igen, attól is lehet a sok alvás? Milyen kúpot használtok?

cory
Budapest

Sziasztok,

Ma Szolnokon voltunk, apának volt egy tárgyalása, mi meg Alizzal beugrottunk addig a nagyiékhoz. Azt hittem jó lesz kicsit kimozdulni, de az idő is pocsék volt, a forgalom is, és a kislányom egész nap nyűglődött, alig aludt :( Ezt még megtoldotta a cicin való sírással és rángatással, amit eddig nem igen csinált még :( Most a bal melbimbim eléggé fáj is :( Szóval kissé leamortizált ez a mai nap.

Tegnap megvolt nálunk is a heti méricskélés, és most az én lányom sem hízott annyit, mint eddig szokott. 5270 g. Nem nagyon lepődtem meg rajta, mert néhány napja már csak 6szor eszik. Valami van a levegőben, hogy szinte az összes baba visszafogta kicsit magát?

Szelivi: a 300 g/hét brutál sok, ha ez lenne az elfogadott, akkor 10-ből 9 gyerek tápszeres lenne. Honnan veszik egyébként a dokik és a védőnők ezeket a számokat???

A kádülőkét mi a Minimanóban vettük, kb 1500 körül van, de tuti, hogy a legtöbb bababoltban lehet kapni.

Petri: a ti meg a mi postásunk ugyanott kaphatta a "diplomáját", mert a mienk sem képes még arra sem, hogy felcsöngessen legalább egyszer, hogy van-e itthon valaki, csak dobja be automatikusan az értesítőt :( Apa már többször reklamált emiatt a postán mikor ment átvenni a cuccost, de úgy látszik hiába :(

Rita: jobbulást a kiscsajnak, biztos nem lesz semmi gond. Ez nem olyan magas hőmérséklet.
Egyébként mikortól lehet hónaljban mérni a gyerek hőjét??? Én még soha egyik gyerekemnek sem dugtam lázmérőt a popsijába, én nem is akarok. Vince 7 hónaposan volt először beteg, de akkor is hónaljban mértem. Az akkori dokinőnk nem akadt fent ezen.

Nadine: nagyon jól nézel ki a a képen, és a kislányod is nagyon édes :) Örülnék, ha nekünk fele annyi hajunk lenne, de inkább csak fogy. A múltkor meg is kérdezték, hogy kisfiú-e vagy kislány. Az se tünt fel okoskának, hogy a gyerek rózsaszínbe van öltöztetve ... No comment.

Anitáknak - kissé megkésve - boldog névnapot kívánok :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, látod ma mi is ezzel szenvedünk... tényleg kezdek az időre gyanakodni... nekem sincs semmi máshoz kedvem, csak aludni!!! :)

Nadine! Nagyon édes a csajszi! És mennyire hasolít rád!!! Tiszta anyja!! :D

Cory, nem is fogadta el, elfordította a fejét, vagy sírt. Én nem erőltetem, amióta írtátotk, hogy nem éhes és kész.
Beadtuk a kúpot, délben a szuri után és tegnap este. Ma este is kapott, még egy kicsit meleg volt a buksija, de már csak egy pici darabot kapott nem volt egy fél sem. Germicid-C azt hiszem.

Most este lefekvéskor egy kicsit később fürdettünk (fél 8 helyett 8-kor) így mire kajához jutott már 3/4 9 volt és így most evett, ha nem is olyan sokat, mint szokott. Tényleg lehet az időjárástól, de teganp is ezt csinálta.

Kíváncsi leszek most mikor fog ébredni éjjel. Ennyire erős lehet amúgy a kúp nyugtatója, hogy nem ébrednek fel az éhségre, vagy nem éhesek tényleg az oltás hatása miatt? Most még viszonyítási alapom sincs, mert mérleget nem cipeltük el ide és fogalmam sincs mennyiket eszik. Nála nagyon változó, mert van, hogy 5 perc alatt benyom 130 g-t, és van, hogy 10 percig nyammog 60 grammon. Mondjuk nem változtat a lényegen, mert úgysem tudom megtömni, ha nem eszik... :)

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Cory, még annyit, hogy nem az zavar, hogy ennyit alszik, azt tudom, hogy a kúp okozza, hanem hogy nem eszik... vagy legalábbis kb. fele annyit, mint szokott. :(

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: a C-sben nyugtató is van, attól simán alhat ennyit. Én max éjszakára adnék C-st, nappalra csak a sima Germicidet. Pisis pelusai vannak?

cory
Budapest

Barti: ha pisil rendesen, akkor én nem paráznék, és holnaptól nem adnék neki kúpot semmiképpen.
cory
Budapest

Cory
megnéztem az oldalt, meggyőzött. :roll:
köszi mégegyszer a segítséget!

Zsófi
Ez a reflux elég rosszúl hangzik! Márk esténként szokott nagyokat bukni :cry:

Mindenkinek jó hétvégét, én csak hétfőn jövök újra mert elutazunk 3 napra fürdőzni. :lol:

Alina + Márk Apával

Kép
Vendég

Na hellók
Akkor kezdem én a mai napot.
Éjjel jóformán 0 alvást produkáltam. A Lili szinte óránként cicit kért. Ő persze húzta a lóbőrt. Remélem ma jobb kedve lesz mint tegnap volt.
Csajok, hol lehet kapni babazene cd-t? Láttam a babanet kezdőlapján, de nem tudo hol lehet megrendelni

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: én pár hete a Corában vettem, akkor akciós volt, és 3 CD-t adtak egy csomagban.
Esetleg nézd meg, hogy ott van-e még.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali:Köszi. És mi volt a cd címe, simán babazene? Csak, hogy tudjam mit keresek :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi :)
Raimond Lap: Baba Zene
Egy fehér tokban van a 3 CD.

A www.babazene.hu oldalt nézted már? Lehet, hogy onnan is lehet rendelni, ha már a corában nem találsz.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Lányok, én olyan jót nevettem:)

Tamás mondja reggel, mikor hozza a kávét, hogy ilyen rossz kávékrémport még életemben nem vettem mint a mostani. Néztem én is hogy olyan darabos, és nagyon furi íze van a kávénak....nem is ittam meg. Aztán később megyek le, és nézem, hgoy miért van olyan kevés tápszere a gyerekenek:) Hát a lüke férjem nem tápszert rakott a kávéba????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Alina, annyira azért nem gáz, azon felül, hgoy min. napi 3 átöltözés, naponta lepedőcsere:) És reggelre ígyis piros a pofija a csajnak, mert éjjel büfizik, és abban alszik szegény:(

Majd akkor lesz gáz, amikor hozzátáplálsz, és minden szép ruhája sütőtök avagy sárgarépa foltos lesz....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt!
Cory, úgy tűnik megoldódott a dolog... Éjjel már éjfélkor felkelt enni, aztán evett 3-kor, majd 7-kor és most 11-kor, de nem keveset! :D Mint akinek bepótolandója van! :)

Mától már nem kap kúpot, aztán meglátjuk lesz-e láza, de szerintem már minden ok. Volt amúgy pisis, kakis pelus is, szóval nem hiszem, hogy éhezett. A fene sem érti. :)
Amúgy meg a kúp most nem hathatott, mert éjjel elég aktív volt, mint aki kialudta magát, az elmúlt két napban... :)
Köszönöm a megnyugtató szavakat CORY!!!

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok! :lol:
Bartika, Vali :lol: hát itt vagytok a "szomszédban"?

Zsuzsófi :lol:
kávékrémpor :D :D :D

Timit még mindíg nem látogatta meg a kakimanó :evil:
Én nagy anyatejpárti vagyok de ma megitattam egy kis kamillateával. :oops: 50ml ivott, az sok vagy kevés? Eddig még nincs hatása. Szerintetek lesz?
Mit csináljak? Még mindíg nem látom rajta hogy fájna a hasa...de akkor is ... múlthéten vasárnap kakált utoljára.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Cory: Most nem matematikai értelembe kérdezem ezt: Ugye mindegy, hogy 4 óránként 140g vagy 2 óránként 70g? Mind két etetési forma rendjén van? Ne nézzetek hülyének :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Petri: Szerintem te is ehetnél pl. szilvalekvárt és ihatnál őszilevet. Ez valakinél hatásos, hisz átmegy az anyatejen keresztűl elvileg minden amit te eszel. Na tudtok jönni 17-én? Hány km-re laktok pesttől?

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory: És még annyi, hogy ha 2 óránként teszem cicire, akkor úgy csináljam, hogy bal cici, 2 óra múlva megint bal cici, 2 óra múlva jobb cici és megint 2 óra múlva jobb cici, vagy nyugodtan váltogathatom 2 óránként bal-jobb-bal-jobb?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: mindkét evés teljesen OK - a lényeg, hogy megfeleljen a babó igényeinek.
Két óránként már nyugisan váltogathatsz mellet.

Petri: a babát zavarja, hogy rég nem kakilt, vagy téged? Mert a babón segíthetsz pocakmasszázzsal (a mi kórházi csomagunkba a Johnson tök jó babamasszázs füzetkét tett :D ), meleg fürdővel, szélcsővel, glicerin kúppal.
Ha téged, akkor egyél egy doboz felezett barack-konzervet :) vagy szilvalekváros palacsintát, vmit sok lenmaggal.

Zsuzsófi :) Tápkávé :) :) :) (Anno a Lucának küldött tápszermintákból én mindből tejeskávét csináltam :) )

Borcsa
KépKépKép
borsts

Pgyöngyi :lol:
őszilevet ittam, szilvalekvárt mindjárt eszek. Azt úgyis szeretem, ártani meg nem fogok vele.
Mi pestől kb 110km-re lakunk. Szolnok mellett. Az a baj hogy itt nincs autópálya csak az a fránya 4-es főútvonal. Majd még meglátjuk. A talival kapcsolatban kérdezni akartam hogy ott fedett helyen lennénk vagy szabadban? Hol tudunk pelust cserélni és szoptatni? Gondolom meg lehet oldani mert akkor nem ott lenne a tali. De légyszi írjatok már róla, hogy egy vidéki fruska mire késüljön ha mégis menne. :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Borcsa :lol:
lehet hogy engem jobban zavar :oops: :oops: :oops:
Maszírozás megvolt. Szélcsövünk és glicerin kúpunk nincs. :cry:
Tegnap gondolkoztam azon, hogy nem ártana beszerezi egy pár dolgot a patikából ne akkor kelljen rohangálni amikor már kellene.
pl fenistil gél, glicerin kúp, stb. Itt hétvégén csak ügyeletvan a patikában ami plusz pénzt jelent :evil: Legközelebb csak kedden lesz nyitva. De lehet hogy elugrasztom apát glicerin kúpért.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Gyöngyi: pont ugyanazt akartam írni, mint Borcsa :) A babó gyomrához a 2 óránként 70 még jobban is igazodik :)

cory
Budapest

Megvan a kendőm!! :lol: :lol: :lol:
Már ki is próbáltuk itthon az udvaron :lol: Eddig meg voltunk vele elégedve, mind a ketten :lol:
Kicsit furi de majdcsak megszokom. Csúszó csomót kötöttem utána felvettem és Timi beleültettem. Elöl ült szimmetrikusan keresztezett kendőben.
Aki kendőzik neketek milyen pózban van? Mi a legkényelmesebb?Vagyez sok mindentől függ? Kinek melyik jön be?

na megyek eszek egy doboz doboz barack befőttet :lol: utána meg szilvalekvárt :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?