A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kanci, Zsúka!
Köszönöm, hogy aggódtok. Igen elkezdtem rettegni a hányás után, mert nem számítottam rá.

De most újra megebédeltem, és feküdtem utána, ahogy szoktam. Ettem utána mandarint is.
A jó filmet most nézem a TV-ben. Úgysem tudok mást csinálni. Sétálni még nem merek. Megvárom, hogy édesem hozzon haza nekem Renniet-és bevehessem.

N

Kép
narco

Dido!
Köszönöm édes vagy! Kép Már várom nagyon hogy találkozzunk!

Mátra!
Tessék tanulni! Kép

Évi!
Köszönöm,jol van a kis szerelmem!Még nincs szünet mert az ovi csak juli 31-el van zárva!És addig még jár oviba mert itthon unatkozik velem egy idő után!És neki csak a vele egykoru gyerekek a társaság!Remélem Dorit is hozod hogy jol megcsokolgathassuk!

Norwell!
Mi volt a mai vizsgálaton?Vagy csak elkerülte a figyelmemet?

Angie!
Aranyos a kutyusod! Kép

Zsuka!
Sajnálom,hogy a menzid ilyen fájdalmas!

Rolly!
Igen,nagyon rossz ez a bizonytalanság!Jöjjön meg időbe és akkor nem illuzionál az ember fölöslegesen!

Narco!
Borzaszto ez a hányás!
De én is ugy gondolom hogy a kicsiknek nem lehet bajuk ettől!

Kancellárka!
Köszönöm szépen aranyos vagy!

Monyoka!
Sajnos a menzim nem a pontosságárol hires!
De már érzem a tüneteket igy hamarosan megfog jönni!

Éva!
Sajnálom,hogy ennyit fájdogál a pocid!

Brill!
Boldog születésnapot a párodnak! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Helloka!
Legujabb hirek: reggeli teszt negativ, munkaba erkezes utan par perccel megjott a verzesem, mintha mi sem tortent volna:) Se nem eros, se nem gyenge, pont olyan mint szokott lenni. Aztan hivtam a dokikamat, mondtam neki mi a helyzet, mondta, menjek be hozza holnaputan...meg akar nezni, aszonta:) Csak lenne aram, hogy ne jarjak hiaba megint...Na, de legalabb megjott, es mar ez is valami.

Narco: sajnalom a roka koma gorombaskodasat, de en is osztom a lanyok velemenyet: minel jobban idegeskedsz miatta, annal rosszabb lesz...lehet, hogy igy akar elbucsuzni az a gonosz roki?szoritok, hogy ugy legyen:)

Angie: aranyos a kutyuri! hasonlit az enyemre:) Az aramkiesesen valoban nem is kell meglepodni, itt szinte mindennapos:) a munkahelyemen is mindig aldom az aramkimaradast, a legjobbkor doglenek ki a szamitogepek:(

Doricica fulcsije igazan dogos! A szepsegert meg kell kicsit szenvedni:)

Egyelore ennyi, megyek kotyvolok valamit holnapra is:)
Szep es meleg delutant mindenkinek! Legyetek jok!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Nomi!
Ezen az áram kimaradáson én is meglepődtem!Mert legalább látott volna akkor valamit és nem reménykedik továbbra is az ember!
Sajnálom a menzit! Kép Igy mikor kezdődnek a kivizsgálások?

KépKépKépKép
aniko24

Aniko! Nem busulok a menzi miatt, legalabb megvan, lehet hogy Brillnek volt igaza, lehet hogy nem volt peteeresem ebben a honapban...a kivizsgalasok akarhogy elkezdodnek, csak meg raadasul jon a holnaputani konzultalas a dokimmal...minel hamarabb feny derul a bajokra, annal hamarabb lehet kezelni...mert akkora nagy bajom nem hiszem hogy lenne, hogy ne lehessen kezelni:)
Nalad mi a dorges??? meg nem teszteltel?

Nomibogar
Kép
nomibogar

Nomikám!
Akkor én is örülök veled hogy megjött!Remélem a vizsgálatok valamire fénytderitenek minél hamarabb!
Nem tesztelek mert már ismerem a jeleket és minden arra utal,hogy megfog jönni!

KépKépKépKép
aniko24

Nomi!

Sajnálom, pedig nagyon szorítottunk itt Neked. :(
Új hónap, új lehetőség. :D

Valaki mondja meg nekem, hogy mit csinált vagy csinál, hogy ne gondoljon állandóan a babára. Szerintem már ez a probléma. :(

Zsúka
zsúka

Nárcisz! :D

Megmondanád, hogy mit kell csinálni ezekkel a coccusokkal?

Zsúka
zsúka

Azt még elfelejtettem írni, hogy jövő hét szerdán megyek UH-ra és megmondja a doki, hogy mikor kell akciózni. :D
Nagyon rendi ez a doki. Rögtön tudta, hogy ki vagyok mikor bemutatkoztam. :D
zsúka

Sziasztok!

Mátra!
Átadtam Kende babának az üzidet, majd mindjárt leírom a végén bővebben, hogy milyen eredménnyel… :roll:
Apa meg aszonta, hogy ő futni nem szeret, de van egy csomó fű, amit nyírni kell, majd ráülteti a fűnyíróra, és még ringatni sem kell! :lol:
Mikor államvizsgázol? Csak hogy az extra méretű drukkjaimat akkorra időzítsem! :D

Zsúka!
Szegénykém… :( Én mindig görcsölős voltam, még a gyogyi mellett is elég kellemetlen „nehéz napjaim” tudtak lenni… :?

Pupy!
Na, üsse kavics, megbocsájtunk… :D

Évi77!
Áááááááá, lemaradtam a főnyereményről… De én is kiszúrtam a fülbevalót!!! Nagyon gyönyörű Dóricica!!! Ez még nem végleges, ugye, hanem csak amolyan próbafülbevaló? Örülök, hogy megoldódott a szopi-ügy. Rá tudtál jönni, mitől lehetett?

Monyó!
Találtam Neked egy linket: https://www.babanet.hu/szak/friss05.php
Olvasd el, hátha segít!

Kanci!
No, akkor nem is szólhatsz anyósodra rosszat… :D

Narco!
Jó is, hogy nem dolgozol. Így tényleg jobban tud az ember lánya pihenni, mert a melóhelyen csak ott van a munka, ami nem várhat… Juj, Te szegény, hát még mindig nem hagy békén az a rohadt rókakoma??? :(

Virág!
Úúúúúúúúristen, 37. nap????? ÉS????????? :shock:

Rolly!
Sajnálom… :(

Nomika!
Pedig Neked is úúúúúúúúgy drukkoltam... :(

Anikó!
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz!!! :)

No, és akkor végül (bocsánat, de nem röviden, mert azt nem lehet a mai nap után) rólunk…
Szóval fél 11-re kellett menni NST-re, de már előbb ott voltunk, mert anyósomnak is akadt dolga a kórházban. Kb. tíz körül be is mehettem (előtte csoki, hogy minden oké legyen), szépen lefeküdtem, ahogy kell, és hát, már az első öt perc után mondta mindkét szülésznő (nagyon aranyosak voltak egyébként), hogy ez most biztos nem lesz életem legjobb NST-je, merthogy Kende baba szíve alapálláson 170-nel ment. Gondolhatjátok, már akkor marhára betojtam, hogy akkor most mi van… Aztán az első tíz perc után bealudt a drágám, kicsit böködtem én is, meg a szülésznő is, de semmi, ennek ellenére a szívverése még mindig 170-180 között volt (a normál érték, ha a gyerkőc nyugalomban van, 120-160 közötti). Akkor én már majdnem sírtam, főleg, hogy negyed órája meg sem mozdult. Aztán arra a rezgős ébresztőre egy kicsit elkezdett aktívkodni, de még mindig nem volt nagyon mozgékony, mondta is a szülésznő, hogy az a gond, hogy a nem-mozgás ellenére magas a pulzusa, és ennek nem tudják az okát. Vége lett a vizsgálatnak, menjek a dokihoz. Megkerestem, és azt mondta, hogy erre sajnos csak 8-ast tud adni, merthogy keveset is mozgott, és nagyon szapora volt a szívverése. Ismétlést kért, hogy menjünk vissza fél 1-re, nézzük meg újra. Életem leghosszabb két órája következett… Főleg, hogy közben azért mocorgott rendesen (mondtam én, hogy nem szereti, ha figyelik :D ) Ebéd gyanánt letoltam egy magvas kiflit jogival. Fél egykor visszamentünk, és hála Istennek, 10-es NST-t produkáltunk, a doki is azt mondta, hogy ez nagyon szép. Iszonyatosan megkönnyebbültem, mert végre 130-140 körüli volt a kicsim szívverése, és csak akkor ment fel, amikor megmozdult, és szerencsére a mozgás is elég aktív volt. De hogy délelőtt miért ment ezerrel a szíve, arra nem nagyon tudott választ adni sem a doki, sem a szülésznő, sem én… Hát honnan is tudnánk, igaz? Lehet, hogy a csoki annyira felspannolta, vagy a kávém, amit reggel ittam…
Jaj, csajok, ezt a délelőttöt nem kívánom senkinek!!!! Komolyan, már mindenféle rémképek lebegtek a szemem előtt, és nagyon rossz érzés volt a bizonytalanság. Persze a doki mondta, hogy nem kell megijedni stb., de hát kösz… Szóval minden rendben van, szerencsére. DE MOSTMÁR SZÜLNI AKAROK!!!! :D :D :D

Jézus, de hosszú lettem!!! Ne haragudjatok, de muszáj volt megosztanom Veletek is, nagyon rossz érzés volt... :cry: Viszont tényleg nagyon megkönnyebbültem, hogy mégis csak rendben minden, csak hát az én kispasim megint "megijesztjük anyát"-kedvében volt... :wink:

Puszika mindenkinek, és köszönöm a drukkokat!

Kép
Kép
norwell

Lányok!
Bocsi, de nem tudtam betartani az ígéretemet. Ma semmi időn nem volt babanetezni, tele voltam munkával. De remélem, be tudom pótolni a holnapi napon. Visszaolvasni sem tudok, mert most rohannom kell haza a barátnőmhöz, aki ma jött Ukrajnából, és utazik holnap tovább Berlinbe. És vele van a kislánya, aki az én drága keresztlányom, és évente csak kétszer-háromszor szoktam látni, ezért futok nagyon gyorsan hozzájuk.
Még annyi, hogy elundult az építkezés, kiásták az alapot. Annyira jó!
Puszi.... holnap...
Vendég

Brill
köszönöm az útbaigazítást, meg is találtam Tjuca beszámolóját, ki is nyomtattam és viszem haza olvasni.

Nomibogar
sajnálom, hogy megjött, de mivel negatív volt a teszt, jobb is hogy megjött, és kezdődik egy új ciklus, nem kell azon aggódni, hogy nem jött meg. Hamarosan én is sorstárs leszek, már érzem a jeleket, hogy jönni fog Piroska. Ez van.

Tali
szóval akkor az Árkádban lesz? A februári helyszínen (kávézó-cuki a galérián?) hánytól lehet menni? 10-11 től délutánig, valaki biztos ott lesz??!!ugye? Már várom a talit a régiekkel és az újakkal egyaránt.
üdv
syry
syrynx

Nomi!
Ha te örülsz én is. Biztosan semmi baj sem lesz és egy egyszerű ki kezeléssel rendben leszel. Aztán pedig válogathatod a babakocsit.

Kendemami!
Nem ezt akartam... :cry: Azért jó, hogy a végére rendbe jöttek a dolgok. Kendebaba valóban csak anyát riogatta, vagy attól gyorsult fel a kis szíve, hogy rájött, most már nincs tovább, kifelé kell indulni :)

Nárcisz!
Sajnálom a rókakomát. Ne aggódj, próbálj megnyugodni. Renben lesz minden.

Anikó!
Új hónap, új remények. De még nem jött meg...

Angie!
Ez már aztán valami. Alap, kereszlány. Egyeseknek mennyi jut a jóból... :lol: Babázz helyettünk is.

Zsúka!
Tartom amgam ahhoz, amit írtam. Egyébként a tanulás... hááááát

Lányok!
Aki kérdezte június 24-én lesz az államvizsga, és nagyon kérem a drukkokat. Egyébként Pancsi is a körül fog, ha jól emlékszem.
Didó, neked nem az idén esedékes??????

A tegnapi gyümölcsnap után, ma úgy jól laktam a fehérjét tartalmazó husiszelettel és tojással és paradicsom salátával, hogy majd' kidurranok. :lol:
mátra

Sziasztok!

Norwell!
A minap gondolkodtam én is ezen a szülés dolgon. Annyira jó, hogy te már itt tartasz. Egyébként nem lehet, hogy megijedt valamitőla drága, amitől te is félsz. Az nem lehet, hogy már te is ideges vagy az NST eredménytől? Csak feltevés.

Zsúka!
Hát tényleg na haragudj. Megpróbálom összeszedni magamat.
Most picit aludtam is, és apa megígérte, hogy hoz nekem Renniet-, meg csokit, meg gyümit. Adig pedig csinálnom kell valamit. Nem felejtettem el a kérdéset, csak gondoltam leírok nektek mindent.

Tehát a zöld, sárga, túrós fehér folyást kell figyelni, plusz csípő érzés. majd máskor leírom. Antibiotikumot felejtsétek el akár hűvelyen át, akár szájon keresztül. Ha nem ebből az okból szeded akkor is szükség van az utókezelésre.
Ami nekem bejött (még nem kérdeztem meg, hogy terhesség alatt lehet-e alkalmazni): a gyógyszertárban készítenek olyat, hogy ACIDUM LACTICUM DILUTUM ( a lactacyd előre gyártott nem ilyen jó), barna üvegben adják. Én 120 Ft-ért szoktam venni 1 dl-t.Kell venni hozzá egy hüvelyzuhanyt, amit külön lehet kapni. Azt mondják a Colpocleaner műanyaga jobb, mert puhább. Ebből kell hűvelyzuhanyt készíteni. Lehet kevésbé savasat, és csípőset is készíteni a tünetektől függően. Nekem elég szokott lenni a tüneteknlk 1 irrigálás, és aztán vígan élek tovább. Annyit még, hogy az irrigátorral nagyon higiénikusan kell bánni. Forró vizes öblítés használat előtt és után, esetle neomagnolos fertőtlenítés is szóba jöhet.
Még majd írok egy csomó dolgot, de majd holnapra összeszedem magamat.

Nomi: Sajnálom, hoyg megjött. :cry:

Angie!
Én is szeretnék építkezni. Merre lesz a házatok?

N

Kép
narco

Mátra!
Szerintem nagyon jó az államvizsga. Én majdnem összecsináltam magamat, de külön megdícsétrk utána, és állást is ajánlottak nőgyógyászaton (az intézetvezető utána odajött). Azoka szép idők.
nagyon szerettem gyógyítani tudjátok....

N

Kép
narco

Sziasztok!

Mátra!
Köszi az infót! Ha "beleszólhatok", szerintem is maradjunk vmelyik bevásárló kp-nál! Nekem a Mammut is szimpatikus!Az is jól megközelíthető!

Narco!
Sajnálom a rókakomát, de kitartást kívánok neked!
A biglivel vigyázz, nagyon rosszcsont! :D

Nagyon szépek a lánykák, Dóri és Laura is!!! :D

Juca, Norwell!
Így van, van még időnk dönteni! Aztán meg lehet, hogy lány lesz! :D

Képzeljétek!Azt hiszem tegnap megmozdult babóka, legalábbis olyan volt mintha rugdosna! :D
Csütörtökön megyek uh-ra a dokimhoz, 3D-vel néz meg és azt mondta vigyek videokazit is!Jaj, már úgy várom! :D

Most magatokra hagylak, nagyon éhes vagyok és holnapra meg kell írnom az osztályozó értekezletre a beszámolót!

Szép estét!Puszi!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Narco!
Hát ez az. Van már benne gyakorlatom. Meg az előtte lévő pánikban is. :)

Csibe!
Ezt viszont nagyon nem szeretem. Beszámolók, értekezletek. Semmi köze a pedagógiához.
Kitartás hozzá. Jó a bevásárlókp. Eddig az Árkád volt, most egy szavazat jött a Mammutra is.
mátra

Angie
Csak napszámláló vonalzó, de valamiért nem jelenik meg. Tudom, hogy már valaki leírta egyszer, hogyan hogyan kell láthatóva
tenni, de hálás lennék, ha mégegyszer leírnátok.

Mátra
Szépen írtad, így van.

Tjuca
Én is gyanús vagyok magamnak:)de nem hiszem, hogy sikerült..na majd mindjárt mesélek...

Szia Panka üdv közöttünk!Nem is tudnád elképzelni még mi mindent tud produkálni még a szervezeted, ha babát szeretnél. Én
még hánytam is egyszer egy furi íztől, még a körzeti orvosm is megtréfáltam:)Szóval ez van..:)

Mátra
De sajnos akkor is..mert csak nap számlálós..virágos és csigás..jópofa:)

Norwell
Jajj bárcsak úgy lenne..

Kati
Szép ajándék lenne:) szorítok..:)

Brill
Nyugodtan izguljatok, legalább nem vagyok egyedül ezzel:)

Anikó
Énisénis gratulálok:)

Unique
Nagyon ééédes!Örülök, hogy jól vagy.

Évi
csini a fülcsi:)

Narco
Szegénykém tarts ki! Biztosan semsokára vége van a hányós korszaknak.

Nomi
Sajnálom a menzit, de ha jól értem, akkor most ti is meg tudjátok kezdeni a vizsgálódást.

Szóval velünk az van, hogy csütörtökön mentünk vissza a dokihoz, megint könyörtelen volt és fa arccal köpte a szemünkbe, hogy
szinte semmi esélyünk, mert a férjem eredményei nem túl jók. Komolyan mondom, hogy próbáltam a számokat kiszedni belőle
de nem sikerült. Azt mondta a db szám nem megfelelő, és a mozgékonyság sem tökéletes, így inszeminációt javasol.
Ehhez először is egy hüvelyváladék tesztet csinálnak, hogy nincs e valamilyen bacilus, ha negatív, akkor a ciklus 3.napján
vérvétel és aztán átjárhatósági.
Azután meg gondolom megbeszélés és jön a többi, kezelés és beavatkozás valamikor.

Menet közben az a helyzet, hogy most meg nem akar megjönni. Értetlenül állunk az eset előtt. A hőm több mint egy hete fennt van
37,1 és 37,3 közt és a teszt mégis negatív lett (tegnap).
Keresztcsont majd leszakad..eddig a derekamnak hívtam, de most már tudom mi az.:) Ez egy olyan helyzet, amire most nincsen magyarázat. Nem tudok mást tenni
várok és mérem a hőm.
Ilyen nálam nem fordult elő mostanában, márhogy ennyit késsen 2 éve..ha van is valaki nagyon elbújt...szóval bizakodhattok
meg nem is. Én azt mondom, ha nincs hormon a szervezetben az már arra utal, hogy lakónk sincs.
Azt hiszem ez most az a szitu, hogy annak is tudnék örülni, ha megjönne és annak is ha baba lenne, csak annak nem, hogy
nem tudom mi van.

KépKép
KépKép
fleur

Norwell!
Sajnálom,hogy a fiacskád rád ilyesztett!
De örülök,hogy utána minden simán ment!
Olyan jo neked :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Évi!
Drága,tudnál nekem segiteni hogy hogy tudnék én is nevet szerkeszteni az aláirásomba olyasmit mint a tied!Mert már szétkutattam mindent de nem találok semmit!Köszönöm!

KépKépKépKép
aniko24

Fleur!
Nagyon köszönöm!
Akkor bizakodunk veled és nagyon nagyon szoritunk! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Mátra!
Tudom, hogy nem így akartad, és látod, én is hiába beszéltem tegnap Kende babának: úgy döntött, hogy megmutatja már most, hogy neki is van önálló akarata... :lol: Szerencsére most is elég aktív, meg átbeszéltük apával, úgyhogy megnyugodtunk mindketten. Örülnék, ha indulna kifelé, már nagyon-nagyon várjuk... Épp az előbb éreztem egy erőteljes szúrást odalenn, meg be is keményedtem, háááát, majd kiderül, mikorra gondolja úgy, hogy akkor iszkiri a nagyvilágba! :D
Látom, megy a 90 napos! De azért elég változatos annak ellenére, hogy x napon csak y kaját ehetsz, nem?
Tehát akkor államvizsga: június 24. Rendben, felírtam, drukkok fognak menni!!!! :) (Még az is lehet, hogy aznap szülök... :D )

Narco!
Lehet, hogy igazad van, mert a múltkori 8-9-es után ma már úgy mentem, hogy "jaj, csak nehogy gond legyen". Ennek ellenére az én vérnyomim csak 100/80 volt, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szorongtam egy kicsit, és lehet, hogy ez épp elég volt a Csöppnek odabenn... Azért a 10-es már megnyugtatott! :)

Virág!
Negatív teszt ilyen hővel???? Nem létezik.... Nem próbálod újra néhány nap múlva? Milyen tesztet vettél?

Csibe!
Bizony, már érezheted!!! Jaj, az olyan jó volt, mikor először éreztem én is!!! Úgy meglepődtem, hogy csak na... :D

Anikó!
Köszike az aggódást, aranyos vagy! Persze az ember később lenyugszik ám, csak elsőre olyan rossz, hogy valami nem stimmel(het) esetleg...Remélem, nemsokára Te is újra átélheted az egészet!!!

Angie!
Kiásták az alapot, vagyis most jön a neheze... :D Gratulálok hozzá, remélem, minél hamarabb elkészültök!

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok,

Jujujujujujujujjjjj... Ezt a termést! Ti aztán nem lógatjátok a lábaitokat :P

Először is nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a dícséreteket Laura nevében is! :) Nagyon aranyosak vagytok!

Norwell :)
Azta.... most nézem csak, hgy már 37. hét. Van már para-mama? :roll:

Mátra :)
Nem úúúúgy láttalak, bár tényleg hülén írtam le. Úgy láttalak, hogy láttam, amikor hiányoltál :) Szerettem is volna írni, dehát az EGY dolog, hogy én mit szeretnék... :oops:

Évi77 :)
Kérek időpotyot koponya és hasi UH-ra beadtam a derekam. Bár nem szívesen :cry: Úúúútálom az ilyen kivizsgálásokat!
Gyönyörű a leányzód! mennyi időnként szopizik? Laura egyelőre tartja a 3 órás ciklusokat. És éjszaka most már egyre többet szunyál, ma 9+3 órát aludt este 12-től ma délig. haladunk! :!:

Fleur :)
Jó, hogy jelentkeztél, már épp gondoltam, hogy eltűntél. Azért még drukkolok Neked! (ha csak halkan is...)

Juca :)
Majd megtidod.... Laura kb. 3 hete kezdte el ezt, hogy nem bír egyedül ellenni és már akkor is duzzog, ha nem foglalkozom vele. Kb. 10-15 percig képes magában ellenni, utána már kell a szülői segítséééééég :roll:
Jobbulást kívánok Nektek! Meglásd, az anyatej miatt Kinga hamarabb fel fog gyógyulni mindenből, mint Te!

Még írok, csak elfelejtettem, kinek mit :shock: = SZITAAGY

Puszi

KépKép
unique

Nomibogar :)
Nem fújja ám fel a pociját a képen, csak hogy egy nyugis pillanatát elkapjam, akkor fotóztam, amikor épp telepakolta magát előtte :) Ha belegondolsz, mi is ilyenek vagyunk kajcsi után... lazítjuk a gatyamadzagot :P

Brill :)
Nagyon jól megtanulják ám, hogy "Anya csak egy van". nem mindegy, hogy kinél van, ki beszél hozzá. Most már megismeri a férjem hangját is, és arra is mosolyog, ha ő beszél hozzá, de ez csak pár napja adatott meg, addig én voltam egyedül a sztár. :twisted:

Puszi

KépKép
unique

És akkor (monyoka) Gabinak (is) sok szeretettel:

Kép

Kép

Puszi

KépKép
unique

Juca :)
Nagyon jó az a liunk, amit írtál a szopizásról. Jöhetett volna két hónappal hamarabb is :twisted:

Évi77 :)
Figyu, Nálatok volt olyan, hogy reggelre pisis/nedves volt a Dóricica rucija derék körül? Ez azért van, mert kicsi a pelusa? A fene sem tudja, pár napja ha fekszik, mindig nedves lesz a rucija mindig ugyanott, deréktájon, a pelus fölött. Csakhát a pelus 6 kg-ig jó elvileg és mi még nem vagyunk 5 kg-osok... Vagy van más ötleted esetleg rá?

Puszi

KépKép
unique

Unique!

GYÖNYÖRŰ ez a kislány!!! Olyan szép szemei vannak... :lol: Még egyszer gratulálok és nem akarlak elkeseríteni, de néhány év múlva majd alig győződ a fiúkat elhessegetni mellőle... :oops:

Puszi
Zsu
valér

Unique!

Dórikám nem pisis derékig, hanem kakis :roll: Mondjuk ilyen csak kétszer fordult elő. Azért volt, mert nem bodyt adtam rá éjszakára, hanem kisinget+hálózsákot, mert nálunk óriási ordítás követi az esti fürdés után az öltözést, ha áthúzom a fején a bodyt. Ezért találtam ki az ingecskét. Arra nem gondoltam a tenger eszemmel, hogy így nem tartja semmi a pelust, és reggelre félig letornázta magáról... persze egy derekas rotyi után. Úszott az ágy a kaksiban...
Kb. 4-5-ször eszik egy nap, de éjjel már egy hónapja nem kel fel. Van, hogy napközben is kibír 5 órát, de van, hogy csak kettőt. Laura nagyon ügyes, hogy már ilyen nagyot szunyál! Jólnevelt kislány! És nem mellesleg csodaszép! Olyan okosan néz, hogy szinte várom, hogy mond valamit :)

Ja, és Dóricica nem végez félmunkát: estére tökéletesítette a hasrafordulás tudományát, már teljesen megy neki! Kihasal, mint egy kis gyalogbéka :D

Jó éjt!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ígértem pocis képet:
Íme a 11. hét betöltése után. Szerintem nem látszik semmi, a barátnőm szerint igen :)

Kép

Na milyen? :oops:

N

Kép
narco

Sziasztok!

Norwell!
Gondold el, hogy a stressz állapot csak fokozódni fog, ahogy Kendebaba kibújik a pocódból... :D Okos gyerek, már most tréningezi az anyját... :lol:
A lényeg, hogy minden rendben van! :) Megnyugodhatsz! Következő NST a jövő héten?

Pupy!
Kár, hogy nem tudsz/tok jönni a talira... :( A nyomós érv miatt elfogadva a hiányzás! :) A következőnél már nincs kifogás!!! :mrgreen:

Évi77!
Valóban dögös a kiscsaj! A szépsége meg töretlen...:) És már hasrafordulni is tud...őőőrület... :D

Aniko, Niki!
Brilla.p.u. köszöni! :)

Aniko!
Egy "picit" húzódik a lombik dolog, de úgyis a végeredmény a lényeg! :D
Hiába érzed az ismerős tüneteket, nagyon szorítok!!! Kép

Angie!
Kutyi cuki! :) Hányatott sorsa van Neki is... :lol:
Használg egészséggel a gif-t..., csak nehogy így végezd a sok munka miatt! Kép

Évi79!
Biztos ezt a fránya időt érzi Virág is. Ma már biztosan jobban voltatok!
Nálam az elefántos sárga ruci a nyerő! :D

Nárcisz!
Kellenek a nyugis hétvégék! :) Ilyenkor kicsit feltöltődsz legalább, ha már a rókák leszívják az energiád. Talám már nem tart soká... :)

Rolly!
Sajnálom... :(
Átérezzük a dolgot! Azért tesztelj még...

Nomi!
Ha már így alakult a dolog ( :cry: ), helyes a jövőbenéző hozzáállás! :)

Mátra!
Juni 24-et felírtam, drukkok sorakoznak! :)
A fehérje nap, az jóóó! Nagyon ügyi vagy, hogy bírod! :)
Talihejszínnek én is az Árkádra voksolok! :wink:

Csibe!
Biztos a babát érezted!!! :D

Virág!
Kell nektek ez az orvos :?: Még sosem áradoztál Róla...
Izgulhatunk tovább! :) Sőt nagyon drukkolok is! 37,3, az nagyon jóóó! X-ben mindenem...

Ági279!
Neked is jut azért!!! :D

Unique!
Most ömlengjek ismét Lauráról (is)??? Mondjuk nem esik nehezemre! :D Gyönyörű hatalmas szemecskék, csókos szájacska... :) :) :)

Ki maradt ki???
Szép álmokat Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép
brill

Nárcisz!

Szééép! :D

Brill
brill

Helyszín... :oops:
brill

Köszi Brill!
Veled mi újság ily késő órában?

Kép
narco

Nárcisz!
Várom Apát haza, elötte megjáratom az ebet... Úgy 5 perc múlva...
Te is kukorékolsz még ilyenkor?
brill

és én is
mátra

Brill!
Akkor jó sétáltatást, és jó éjszakát.
Eddig sok szép zenét hallgattam, és rámjött, hogy táncolni szeretnék menni. Nagyon kijött rajtam a vágy.

Akkor jó éjt: N

Kép
narco

Kép
brill

Nárcisz!
Szép poci. És mekkora lesz... :)

Brill!
Köszi, rám fér :)
mátra

Szia Mátra!
Te is sétáltatsz?

Jaj úgy mennék táncolni Kép

Kép
narco

Mátra!
Most látlak a gépkikapcs elött...
Aztán holnap megint dobsz egy táblát 6 körül :mrgreen:
Mikor alszol drága???

Puszó
brill

Ja és a napi poén.
Most már felrakhatom, mert elmúlt 10 óra.

Szóval 18 éven felülieknek.

EZ TÖRTÉNIK, HA TÚL NAGY A RÉPA.........

Kép

Kép

N

Kép
narco

Nárcisz szia!
én tanulok. brrrrrrrrrrr.
mátra

Szegény Mátra!!!!

Kép
narco

Aranyos....

Brill!
Kevéssel is beérem
mátra

Nárcisz!
Nekem is eszemben van napok óta a tánc...
mátra

Hát magam maradtam....

Na akkor jó éjt mindenkinek.
Kép
mátra

Kép
Kép
Kép
mátra

Mátra
1. cn :cry:
Rolly
rolly

Amíg fel nem ébred a kisfiam, írok.

Mátra
Június 24. Drukkkkkkkkkkkkkk!!!! (Sok millió)

Nomi
Olyan jó látni, hogy a mélypont után újra bizakodó vagy!! :)
A doki bácsi biztosan kitalál valami gyógymódot és hamarosan megjelenik a 2. csík is a teszten!! :P
Drukkolok holnap!

Aniko
Biztosan érzed, hogy megjön?? Úgy örülnék, ha nem így lenne!! ha már májusban egyszerre kezdtük az 1.cn-t, akkor egyikünknél csak célt kellene érniük a kiskatonáknak (és ha már nekem nem sikerült, akkor... :wink: )Én azért még nagyon drukkolok neked!!!

Folyt.köv.
rolly

Jó reggelt!

Szép napot mindenkinek!
Kép
mátra

Narco
Nagyon sajnálom, hogy rókakoma megtalált téged is! :(
Szegénykém, elhiszem, hogy nagyon megijedtél, de próbálj megnyugodni (bármily nehéz is ez olyankor), hidd el, Moszatkáknak nem lesz semmi bajuk!!! :P

Köszönöm a vigasztalást, hihetelenül jólesett, mert tegnap nagyon el voltam keseredve...

Norwell
Szólj ám Kendebabának, hogy ne ijesztgessen miket (és főként ne az anyukáját!!) teljesen görcsben volt a gyomrom, amikor a beszámolódat olvastam, aztán fellélegeztem, hogy minden rendben van. (Hát, az én kisfiam is produkált annak idején többször 180-as pulzust is, küldtek is a szülőszobára, de aztán megnyugodtunk, mert ott már minden rendben volt és jöhettünk vissza.)
Lehet, hogy a te izgalmadat vette át, mert nálam is-szerintem - így volt. Mindig vasárnap este, az eltávozás letelte után csinálták és mindig ijesztő volt, másnapokon viszont nem.
Légy nyugodt, ha legközelebb mész (tudom, könnyű ezt mondani), és biztosan minden rendben lesz!! :lol:

Most egyelőre megyek, a kisfiam másodszor is felébredt, és most már nem is akar visszaaludni.

Sok puszi: Rolly
rolly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?