A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Óriási gratuláció!!!!!! :)

Tegnap este éreztem vmit a levegőben, hogy Atinah-val van vmi. :lol:

Hétfőn valószinüleg be kell ugranom a korházba, felmegyek meglátogatom őket, légyszi megirnád majd hányas szobában vannak. :)
nana09

Lina,
Csak leírnám mi kellene, hátha még elolvasod, később pedig már nem tudok jönni.
A katalógusból:
31. old. 11. pelenkázó táska
48. old. 8. vagy 9. Micimackós vagy Nemos árnyékoló.
76. old. BOB-os trikó 11.-es 110-es
BOB-os úszó 12.-es 104-es
BOB-os sort 13.-as 110-es
Esetleg ha látnál vmi színes, aranyos kiságy fölé forgót ami zenél és plüs, jó áron, (max 5000 Ft körül) az is kellene.

Ha kicist túl sok amit kérek, bocs a pofátlankodásért. :oops:
Jó lesz ha utólag fizetem vagy holnap mikor indultok? A férjem át tud menni :)
nana09

kiscsomag...
Kép
Kép
nana09

sziasztok,

Nana,
Botond baba gyönyörű! Örülök, hogy ilyen ügyesek voltatok. A dokival hogy voltál megelégedve?

Ser,
sajna Marci megint lebetegedett :(. Egész tanévben olyan jól tartotta magát, most meg már lassan hat hete nem bír kikeverdeni a nyavalyáiból. Most éppen tüszös mandulagyuszi, pont akkor lázasodott be, amikor felmérték őket a suliban. Szegény biztos elég rosszul is teljesített, mire hazaértünk 39 fokos láza volt és nagyon fájt a feje. Aztán éjjel még 39.5 re is felment. Doki elküldött minket vérvételre, hátha kiderül valami, hogy miért ilyen beteges. Ott találkoztunk Cukkerral, de nem nagyon tudtunk beszélni, mert féltem, nehogy Adrit megfertőzze. Remélem sem Eszti, sem Milán nem kapják el. Ma már sokkal jobban volt, így elmentünk az ovis ballagásra.

Kecsoné,
sajnos nem hiszem, hogy elmegyünk a talira, Marci akkor még szedi a gyógyszert, nem akarom vinni magammal. Majd legközelebb.

Atinah,
hatalmas gratula a kisasszonyhoz! Sok boldogságot és sok finom tejecskét!
balim

Sziasztok!

Atinah nagy-nagy gratula a kislányotokhoz :D !!Sok tejecskét és jó egészséget!Képeket várjuk!

Cukker igen B.J. volt az a "kedves" doki,egyébként Kiss Katalinhoz járunk,ő nekünk eddig bevált.

Dora,igen vállal após újrakezdőket is,ha aktuális lesz szólj és adok tel.számot.

Nana,Botond nagyon aranyos és milyen kis békés,biztos kajcsi után van :D .Majd szólj,ha aktuális lesz az együttséta!

Balim,gyógyulást Marcinak!

Úgy tűnik Lencsikén sem jött ki a betegség (kopp-kopp-kopp),csak ezek a fránya tejpöttyök nem akarnak elmúlni.Ma voltunk nagyot sétálni meg a Tescoban is és nagyon édesen végigaludta az egészet,a hordozó+kocsi párosítás garantált jó altató :wink: Persze most meg nem hajlandó alukálni,épp a zenélő-forgót nézi elmélyülten :D .

Jó éjszakát mindenkinek!
dettus

Gratulálok Atinahnak és babájának és a papának! :) :) :)
Sok sok tejcsit!

Nana, gyönyörű Botond! :)
birolili

Nana

Botond gyönyörű kis baba! :) Már alig várom, hogy élőben is lássalak beneteket. Ahogy Dettus írta, én is csatlakoznék a sétához. Adri már nézelődik kifele, mert állítottam a háttámlán.

Attinah

Zitához óriási gratula. :)

Balim

Remélem minden rendben lesz nálatok, és nem kapják el a tesók a betegséget. Egyébként Marci jó színben volt, már amennyire én ismerem.

Ezt a pocsék időt. Remélem nem mossa el a keddet is. Úgy irigylem Lináékat, hogy ennyit csaviznak. Remélem jól sikerül az útjuk.
cukkermáz

Atinah
Gratulálok a kis Szonjához!

NAna
NAgyon formás babácska Botond.

Végre túl vagyunk a 3. hós oltáson..sajna be is lázasodott éjjel és ma szinte egész nap aludt, csak enni kelt fel.

Betegeknek gyógyulást!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
thymi

MSN-en én is szívesen beszélgetnék veletek, de nem mindenkinek van gondolom.....

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Mi ma hazaugrottunk Soltra, apa focizott ilyen jó időben Halason..... :)
Mi pedig Solton a dédi névnapját ünnepeltük.... :)

Hallottátok a sok áremelést???????? Annyira durva....... :( :( :( :evil: :evil: :evil:

Thymi, nekem van msn-em: címem: b.lili@freemail.hu ha gonfdolod, veyél fel. Én szeretek beszélgetni. :)
birolili

Nana

Én is pont kis csomagnak hívtam az elején, aztán mindig másképp. Most kis pocok mocok. :)

Lili

Én már azon gondolkodok, hogy mivel lehetne spórolni, hogy, amihez ragaszkodok, az megmaradjon.
Kép [/img]
cukkermáz

Roz

A kicsinyítéshez én is béna vagyok. Nekem úgy sikerült feltennem, hogy a neten lévő albumból tettem fel. Kép mentése más néven, és onnan sikerült ide feltöltenem. Bocs, ha ezt tudtad. :)
cukkermáz

Lökd ide a sört. :)
Kép
cukkermáz

Kecsone,
Semmi nincs a szemevel Pankanak, de kicsit mintha kancsal lenne. Egyebkent pedig 1 eves kor korul ajanljak a szemeszeti szurest, es ezert mentunk el. Benit is megnezik, Egyebkent is sok a szemuveges a csaladban, ugyhogy resen vagyunk.
Remelem nem lesz belole szemuveg, de ha igen akkor jobb most mint az oviban mikor mar csufolkodnak a gyerekek. Ilyenkor nagyon gyorsan tud meg javulni a szemuk, ugyhogy ha idoben elkapjak a dolgot, akkor pl, el lehet kerulni a szemleragasztast (tudod mikor szegeny gyerek fel szemet leragasztjak :( stb.

Akkor kinek jo a kedd de. fel 10? Az arboretumon belul hol talalkozzunk? Valami olyan helyet valasszunk amit mindenki megtalal. En nem nagyon ismerem az aboretumot :oops:
mvirag

Sziasztok!

Atinah: gratulálok a babához és sok boldogságot kívánok!! :)

Nana: gyönyörű Botondbaba! Olyan hihetetlen hogy már őt is tudjuk képen nézni!!! Nagyon édes! :)

Lili: nemtom tudunk e addig beszélni de holnap megyek felétek, majd felhívlak, jo? :) Remélem Zsófi is jól van már teljesen!!

Cukker: hogy megnőtt Adri is. Ti most voltatok 4 hósak, hogy telik az idő! Gyönyörű csajszi lett! :)

Balim: jobbulást Marcinak!

Mi megvagyunk, csak mára nekem kezdett el folyni az orrom, meg fáj poicit a torkom. Remélem Janikát nem fertőzöm meg és hogy nem leszek beteg. :(
Amúgy jól vagyunk, növögetünk. :)

Az Arborétumban rendes babatali lesz?? :)
Kicsit el vagyok maradva, soka munka kertben is, meg apa is többet dolgozik és sokat vagyok egyedül a teendőkkel....
erszényes

Én is hoztam képet:

Kép

Cukker
Gyopár apának pocómocó :D

Kép
Kép
Kép
thymi

ez kicsit nagyra sikeredett
bocs mindenkitől

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Gyorsan végigfutottam, amit két nap alatt írtatok. Szombaton Ausztriában ma meg Pesten voltunk. Másfél év után először újra. Aztán szegény túravezetővel jól kitoltam...a barátnőm kislányát ki kellett vinni, mert nagyon sírt, és közölte, hogy nem megy tovább, engem meg megkért, hogy egy helyig menjünk el, csak egy helyen jobb helyett balra fordultam...szegény kétszer végigfutotta a barlangot, mire megtalált minket. Este meg a Citadellában vacsiztunk.

Nana,
sajnos már nem olvastam, amit írtál, péntek reggel felmentünk Pestre, és a barátnőméknél aludtunk, onnan indultunk. Viszont augusztus végén is megyünk, ha addig ráér, akkor tudunk hozni neked dolgokat.

Cukker,
kedden jössz babatalira? Mert akkor elviszem a tornázót, és hazafele majd beadom neked, mert elég nagy.

Mino,
a pelus dolgot elrontottam, mert másik boltban volt, abba már nem mentünk vissza. Kalapot néztünk sokat, de egyrészt nem olyan olcsón voltak, másrészt még a barna is a hímzése miatt olyan lányos volt. Aztán találtunk igazi vagány fiúsakat, de az legalább 4-5 éves gyerekre volt jó. És persze drága.

Pille,
a www.t-online.hu-n tudsz internetezési lehetőségeket nézni, nekem megvan az oktatási anyagom is, csak még nem néztem át, de majd átlapozom. Holnap tanítok, de este majd megnézem neked.

Roz,
hát van ez így :D Aztán majd eljutsz egy olyan szintig, hogy már téged találnak meg, és nem kell keresgélni.

Lányok, el vagyok keseredve, úgy néz ki, hogy Lili csak a tejet nem bírja, és attól megy a hasa, vagy hányja ki, mikor mit. A szilárd ételt teljesen normálisan emészti. Ugyan a doki is említette, hogy előfordulhat végső esetben, hogy abba kell hagyni a szoptatást, meg hallottam már, hogy nem ő lenne az első baba, aki egy idő után így jelzi, hogy elég volt, de valahogy olyan fura, hogy pont az anyatej, és pont akkor, mikor már nagyon szeret szopizni, reggel annyira igényli, forog össze vissza, már azt is jelzi, hogy mikor kéri a másikat..., na meg összeszoktunk, megügyesedett és mindkettőnknek örömet okoz. Azért én még nem hagytam abba, holnap ügyel a doki, majd felhívom délután, hogy mi legyen.

Viszont három éjszakája mukk nélkül alszik a lányom. Este a szopi után rámmosolyog, átfordul el tőlem a hasára, és már alszik is. Ennyi. Reggel fél ötig alszik, akkor felkel, kicsit játszik a macijával, és egyedül visszaalszik még úgy fél 7-7-ig. Remélem, nem csak eddig tartott :D

Na jó hosszú lettem, remélem nem baj. Kedden megyünk mi is. Holnap nem tudom leszek-e netközelben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, barlangban voltam másfél év után először. Most olvasom, hogy kimaradt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

Atinah
Gratulálok Zita babához! :)

Akik írták az MSN címüket.
Ne lepődjetek meg én vettelek fel Titeket! De nem Quill néven!

Holnap mi nem tudunk menni. Tízórai után utazom haza a szüleimhez! pár napot most ott töltünk! :) Jó szórakozást Nektek!
quill

Sziasztok,

Atinah, mi is gratulálunk, sok finom tejcsit kívánunk!

Mvirág, a fél10-t nem ígérem, de megyünk sztem. Az Arborétum oldalsó bejáratánál menj be, a fordulj jobbra, ott van a játszótér, jól látszik kívülről is, ennél pontosaban sztem nem kiell megeszélni,mert annyira nem nagy a játszó, 2x2 bébihinta van, megtaláljuk egymást :) !

Pille, tudom,melyik az utcátok, vagy már késő? Jöttök honap?

Lili, Zsófi meggyógyult?Jöttök, ugye?

Erszényes, igen, aki tud jön holnap az Arborétumba, gyertek Ti is!

Mino, Ti is ugyi?

Lina, reméljük ez áteneti zavar Lilinél!

Kép
seriff

sziasztok!

MVirag én nagyon mennék(remélem összejön:) az arb-ot én se ismerem...sajna, de ha Seriff a kórház felől írta akkor megtalálom...
Valami mobilos elérhetőséget tucc küldeni, mert nekem nincs meg sajnos:(

Nana! milyen gyönyörű kisfiad született, oylan csodapofi...látom kókuszpólya van:)

Atinah!
Gratulálok a kislányhoz és én is sok egészséget, és fincsi tejcsit kívánok Nektek!

Sajna nem tudok mindent visszaolvasni mert megint bekrepál a gép:(fránya vírusok:(
bepa77

Lina

Nagyon aranyos vagy, hogy hoztál, köszönöm szépen. Igen, megyek, ha nem esik. Gyalog megyek majd babakocsival. Kicsit lelkiismeretfurdalásom van. Bencének is kirándulása lesz az Emese tanyára, és valószínű apa vesz ki szabit. Együtt lehetnénk. Viszont oda korán kell indulni, az nem jó Adrinak. Innen meg bármikor haza tudok jönni.

Timi

Gyopár nagyon édi.

Mvirág

Igyekszek ott lenni, és én is a játszóteret tartom a legjobb helynek.

Nagyon érint minket a kormány bejelentése. Mindketten az államigazgatásban dolgozunk. :( Elég irónikus az origo cikke "rólunk". Van, aki dolgozik is! Remélem is, hogy júniusban meg lesz a döntés, ne kelljen az egész nyarat végig idegeskedni.
cukkermáz

Sziasztok!

Ser, úgy néz ki, hogy megyünk. Erszényessel megyünk, kimegyek érte Heténybe, és megyünk. :) Várom már. Jók szoktak lenni ezek a talik.... :)
MIt vigyünk? Inni? Enni?
birolili

A "megyünk" -et nem sokszor írtam....áááááááá :D :D :D
Bocsi érte.
birolili

Sziasztok!

Atinah,
gratulálok nektek Zita babához! (úgy tetszik a neve, csak nekünk nem lett volna jó a vez. név miatt) Képet, és egy kis beszámolót ugye felteszel, ha lesz szusszanásnyi időd. :) De persze pihenj elsősorban!

Nana, édes Botond baba! Igen, sok a hasonlóság a szül. körül, még a nyakra tekeredett köldökzsinór is stimmel.

Seriff, megyünk holnap előreláthatólag. Örülök,hogy rátaláltál az utácára :D A héten dobozolok (már hegyekben állnak) de ha átköltöztünk úgyis jövünk ki majd szinte minden nap akkor talizhatunk. Meg holnap :D

Kecsoné, Flórának még ovi van a héten, nem döntöttem még el, hogy viszem-e.

Mregéről tud valaki valamit?

Quill, te vagy Esztike?

Lina, köszi a linket, majd átnézem. Tök jó, hogy ilyen hobbitok van. Én még csak néhány cseppkőbarlanban voltam. Téged a mélység vonz, engem a magasság. (ejtőernyőztem hajdanán, Istvánnal is ott ismerkedtem meg)

Cukkermáz, Thymi szépek a csajszik :D

Thymi, mi is pénteken voltunk a 3 hós oltáson, de semmi utóhangja nem lett Orsinál. Remélem a többit is ilyen könnyedén veszi majd.

Balim, remélem gyorsan túl lesz Marci ezen a fránya betegségen.

Dettus, nálunk a tejpöttyök két hós kor után múltak el.

Lehet, hogy a sógornőm is jön holnap a három gyerkőcével. Ugye nem gond?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Atinah!
nagyon -nagyon nagy gratula a picúrhoz. És sok sok tejcsit és boldogságot.

Lina!

nagyon köszi a meghívót, már találtam is egy ismerőst a régi kollégiumi szobánkból :D

Hétvégénk eléggé mozgalmas volt.
Voltunk a szüleimnél, keresztfiamnál.
Végre egy kicsit jobb az idő is és a lányok is ki tudnak menni játszani.

Megyek mert Bogi túrós buktát kért és ha nincs készen kis időn belül kapok... :lol:
samchee

Atinah,
Gratulalunk Zitahoz.

Bepa,
Privibe ment a telefonszamom.

Remelem minnel tobben ott leszunk holnap.

lili,
Nem tudom hogy mi a szokas. :oops: Szoktatok vinni az ilyen talira enni-innivalot? Szerintem max 2 orat marad mindenki, mert aztan ebed stb. Nem biztos, hogy ezert erdemes cuccolni. Tobbiek velemenye?
En viszem anyukamat is, mert maskepp remenytelen most a gyerekeimmel boldogulni :)
mvirag

Nana,Cukker,Dettus babák édesek, bocsi ez reggel elmaradt! :D

Bepa,ha a kórház felől jöttök,akkor a Nyíri út végén elkanyarodtok balra, aztán már látjátok az Arborétum rendes bejáratát, de ne ott gyertek be,hanem továbbjöttök,és az első lehetőségnél be jobbra,jöttök-jöttök és már látni fogjátok a játszóteret jobb kéz felől, balra meg a birkákat a pusztán :lol: .

Mi max fél12-ig tudunk maradni,mert ez a déli alvás elég fix mostanában, úgyhogy én arra gondolok,h Hannának viszek kaját-sose lehet tudni,meg innivalót.

Találkoztunk ma Balimmal és Esztivel,aki hihetetlen peckesen ült a csini kis szoknyájában! :)

Kép
seriff

sziasztok,

mi sajna nem megyünk holnap, de ha lehet fényképezzetek és rakjátok be albumba :).

Ser,
Hanna nagyon édesen lépdel, hihetetlen mennyit fejlődött. És hogy pá-pázott :). Meddig kellett cipelni a popóját? Eszter nem aludt el a kocsiban és itthon is csak nehezen :(.

Babák nagyon szépek.

Cukker,
téged nem küldhetnek el amíg otthon vagy a babával, meg szerintem úgyis először a nyugdíjasok mennek remélhetőleg.

Lili,
nem értem miért szükséges ez a nagy reformozás (ami valljuk be természetesen megszorítások sorát tartalmazza), ha egyszer végig azt állították, hogy minden rendben van és dübörög a gazdaság. Illetve értem, de nem jellemzem...
Zsófi meggyógyult teljesen? Miket csinál manapság?
balim

Ser! oks, remélem megtalálom majd....

Virág Köszi a telószámot

Remélem holnap is jö lesz az idő, mert ha nem akkor nem indulunk el.

Pusz: akkor holnap ma már nem jövök
G
bepa77

Sziasztok!

A fotók klasszak, Bálcsi 4 fogú, Dettus én is örülök, h találkoztunk, Serfi: megyünk holnap Arborétumba, mert előtte útlevelet csináltatunk Életkének, szívből gartulálunk NANÁNAK és BOTONDNAK!
Athinának már személyesen megvolt!
Babócája inkább a Szonja nevet viseli, mint a Zitát, de a legpontosabban SzonjaZitának hívják! :lol: (bocs a pontosításért..)
Rozka írta, h holnap mégsem tudnak jönni.. :cry:

Ennyit eszenciálisan, a többit holnap!

Ser: Syg-Leoék jönnek??
Próbálom még hívni Mregééket, és SBeáékat!

Pussz mindenkinek!
:D

KépKép
mino

Bepa
Megváltozott a számod...
Ha mégis bekukk, küld már át priviben az újat!

KépKép
mino

Lili, d.e főzés közben Rád gondoltam, mert ma ez nem ment egyszerűen nálunk sem, végig a nadrágomat rángatta Hanna, így azért még azt a 6 szem krumplit is alig bírtam megpucolni, ezen felbuzdulva, amíg aludt, gyorsan meg is főztem a holnapi ebédet. Neked hogy megy? Vagy még nem kellett elkezdeni?

Mino, fűzöm-fűzöm, mindjárt átugrunk elhívjuk Őket homokozni!

Balim, kb az Alkony u közepéig, ott már nem volt gond, igaz nem kötöttem be, így aztán majdnem kiesett itthon a garázsban, hiába ez nem a mi napunk garázsilag :lol: !

Kép
seriff

Sziasztok!

Mostanaban lemaradok az irassal...

Atinah, gratulalok a kislanyodhoz! Sok boldogsagot kivanok!
Kép

Nana, Cukker, Thymi babakok nagyon edesek!:)

Tyhmi, meseltem a ferjemnek, hogy honnan ismeritek egymast, jot nevetett rajta es szegyelte magat, hogy nem emlekezett. Aki a vattacukrot arulta, szerintem a Ricsi volt, mar ket fia van, de van egy Zoli is a tarsasagban, o meg szabadon garazdakodik. :wink:
Meggyogyult mar Gyopar?

Balim, jobbulast a kisfiadnak!

Lina, gratulalok a nyugodt ejszakakhoz! A tejcsis dolgot sajnalom, ha tenyleg igy van. :(

Holnapra szep idot kivanok nektek, jo talizast! :) Szomoru vagyok, hogy meg nem lakunk Kmeten, akkor mi is mennenk. :?

Mindenkit puszilok!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Meg Balcsi negy fogahoz is gratulalni akartam!!! :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra

Kati nagyon aranyos. :) Nemsokára mászni fog. Szép a bodi. :) Annyira megszerettem ezt a márkát, ma vettem boltban 3-at, persze nem annyiért, mint a neten. :(

Balim

Hát persze gyeden vagyok, de az úgy van, hogy vissza vehetnek, aztán 1 hónap múlva huss. Na de inkább a férjemé számít. Abból élünk. Az meg, hogy a nyugdíjasok mennek előbb, hát... No comment.

Lili

Én nem gondoltam rágcsára, inni valóra, csak amire nekem és Adrinak feltétlenül szüksége lesz. Mi sem maradunk sokáig, pici még hozzá Adri, nem nagyon alszik kocsiban.
cukkermáz

Cukker,
én megértelek, hogy félted a helyed. Nekem már most sincs helyem, nem tudok oda visszamenni, ahonnan eljöttem. Amint visszamennék, majd szépen elküldenek. Új helyet keresni három kisgyerekkel meg... :(, de nem marad más.

Dóra,
nagyon helyes a kis Kati, kis husi :).

Mino,
gratula a négy foghoz.

Ser,
garázs :(, sikerült jót aludnia Hannának? Eszternek most másfél órára sikeredett :).
balim

Dora, nagyon kis ügyes Kati, tényleg maholnap mászás lesz ebből!

Balim, ahogy hazaértünk 10 perc múlva aludt is, másfél órát, aztán szomszédoltunk, sétáltunk, bicajoztunk.

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszönjük, Zsófi jobban van már. Ördögfióka nevet kapta. :D Itt püföli az asztalt. :D Igaz, éjszaka úgy ébredt, mint újszülött korában....lehet, hogy most már tényleg a foga? Nekünk kis fogatlan bábánk van még. :D
Csak azért kérdeztem a kaját, mert Virág mondta, hogy kis piknik lesz....na de így is jó. :)

Dora, nagyon édes Kati! :)

Várom, h. holnap találkozzunk Veletek! :)

Szép estét mindenkinek! :)
birolili

Még egy kérdésem van:

Mitől hullik még mindig nagyon-de nagyon a hajam??????? Utálom!
birolili

Sziasztok!

Cukker,Thymi,Dora nagyon édesek a csajok :D !!

Holnap mi is megpróbálunk menni,csak nekünk az pont szopi idő,meg reggel műtik öcsémet (az állán van egy hamartoma) és nagyon izgulok érte,majd anyumékkal leszek folyamatos tel.kapcsolatban,de lehet,hogy addigra véget is ér,légyszi szorítsatok ti is neki!!!Ha mégsem sikerül eljutnunk,akkor nagyon jó szórakozást nektek!Egyébként kb. meddig tart,hogy meddig érdemes elindulnunk,mert gyalog mennénk és ne induljunk fölösen oda?
dettus

Sziasztok!

Atinah,
gratulálok én is Szonjához!!!

Seriff,
tejcsi kérdés megoldódott, voltunk ma az ügyeleten, tudtam, hogy a doki pont ma ügyeletes, meg ráadásul itt volt Lili unokatesója, akit nagyon megcsípett valami a szemén és bedagadt, szóval menni kellett, és rákérdeztem. Azt mondta, hogy lehet, hogy ha nem szoptatnék, akkor hamarabb meggyógyulna a gyomra a vírus után, de szerinte inkább jöjjön rendbe később, de az anyatej maradjon, mert az a néhány nap nem ér annyit, mint az anyatej. Azért örülök, hogy így gondolkodott. Csak kicsit vissza kell fogni a szopit, és mondjuk felét a diétás tápival pótolni inkább.
Mondjuk szegény Lili már kb. fél kilót fogyott, így a 6 hónapos duplázás már biztosan nem lesz meg, de gondolom ezért nem szedik le a fejünket. Meg ugye 3950-et duplázni, nem ugyanaz, mint 3200-at mondjuk.

Pille,
ejtőernyő???????????????? Na engem arra nem tudnának rávenni semmi pénzért. Nagyon félek a zuhanástól. Barlangban is attól nem félek, hogy beszorulok, max. néhány Hilti patron, és már kint is vagyok, de azokon a helyeken, ahol le lehet esni, ott nagyon parázok. Pedig csak egyszer estem, röpke öt métert végponton, de kijöttem saját lábamon, csak biztosítással a nehezebb helyeken.

Hú, nagyon álmos vagyok, nem is tudom, miket akartam még írni, majd holnap.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pillle!

Köszi a játszócsoport telefonszámát, már meg is néztem és tetszett. Holnap is megyünk, igaz csak hetentte 2* 1 órára tudnak vállalni, mert "teltház" van, de én ennek is örülök. Mégegyszer köszi!
nyhk

Sziasztok,nem tudom hogy érünk oda,mert Hannácska még alszik, na majd bicajjal gyorsan odatekerünk,és legalább Lili is megnézi a járgányt,ülést :) !

Thymi,azt hiszem elrontottam,és dettusnak írtam,h édes a baby, pedig Te tettél fel képet Gyopárról! Bocs!

Dettus, sztem mi fél12 körülig maradunk, a többieket nem tudom. A műtétnek addigra bizti vége lesz! Mármint fél10-re is! Szorítunk, ne izgulj! Hol műtik?

Lina, most hány kg Lili? Ne izgulj, nem szedik le a fejeteket,meg aztán a doki is tudja, h ezért nem lesz dupla súly! Hannának a 3150-t se sikerült anno megdupláznia! :)

Kép
seriff

Ser,
valami van a levegőben, mert Eszter is negyed 9-ig aludt. Sohasem volt még ilyen :).

Dettus,
szorítunk!

Jó szórakozást nektek az Arborétumban! Mi itthon gyógyulgatunk...
balim

Még mindig.... Mostanában ezt csinálja, 9-negyed 10-ig nyomja...

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff,Balim köszi,hogy szorítottatok!Most már túl van rajta,szegénynek kicsit elhúzódott,mert előtte a sürgősebb eseteket látták el.Egyébként Pesten a Bethesdában műtötték.Sajnálom,hogy lemaradtunk a taliról,jól sikerült?Képzeljétek tegnap vettünk Lencsinek egy ilyen bölcsőként-hintaként ringó izét (nem tudom mi a neve) és most abban szundizik :D .Muszáj volt,mert eddig a hordozóban kellett hintáztatni,abban ugyanis rögtön megnyugodott,de ahhoz még apa karizma is kevés :D .Ja,és úgy teszteltük a hintát,hogy elvittük Lencsit a boltba és mikor elkezdett üvölteni,megkértük,hogy kipróbálhassuk és láss csodát nem hogy elhallgatott,de még vigyorgott is :lol: !Úgyhogy most gyors csinálok vmi kaját és végre nekiállok vasalni!

További szép napot mindenkinek!
dettus

Jól megszívattak ezzel,h az oldalsó bejárat zárva volt :roll: , de végül azért mindenki odatalált, legközelebb, remélem nem lesz ilyen gond!
Sajna csak pár képet tudtam csinálni, mert egyszerre nem ment, h fotózzak is,meg Hannácskát se tévesszem szem elől :lol: !

Pille-és sógórnője, Erszényes, Cukker! Nagyon kis édesek a legkisebbek! :)

Mrege, Rege fantasztikus a kis hurkáival,nagyon kis ügyesen ül! :D

Lili, Zsófi egy cukor,h állandóan nevet, és amint láttam a hinta tetszett neki is! :lol:

Bepa, Beni, a kreol macsó, hogy tömte a kis bendőjét! :wink:

Kecsóné, örülök, h Veled beszéln is tudtunk pár szót, édes lánykáid vannak Neked is! :)

Virág, mégegyszer bocs, h leBeniztem Pankát! :oops:

Bea, Lillakirálylány lábai végül lebarnultak? :wink:

Mino, pont akkor kanyarodtál be,amikor mi már tekertünk hazafelé, ígyis volt egy rövid sziréna, főleg, h amit eddig sose, most bezzeg elaludt a bicajon,itthon meg megálltam 8) ...

Kép
seriff

Kép

Kép

Kép

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?