Sziasztok!
Gyorsan végigfutottam, amit két nap alatt írtatok. Szombaton Ausztriában ma meg Pesten voltunk. Másfél év után először újra. Aztán szegény túravezetővel jól kitoltam...a barátnőm kislányát ki kellett vinni, mert nagyon sírt, és közölte, hogy nem megy tovább, engem meg megkért, hogy egy helyig menjünk el, csak egy helyen jobb helyett balra fordultam...szegény kétszer végigfutotta a barlangot, mire megtalált minket. Este meg a Citadellában vacsiztunk.
Nana,
sajnos már nem olvastam, amit írtál, péntek reggel felmentünk Pestre, és a barátnőméknél aludtunk, onnan indultunk. Viszont augusztus végén is megyünk, ha addig ráér, akkor tudunk hozni neked dolgokat.
Cukker,
kedden jössz babatalira? Mert akkor elviszem a tornázót, és hazafele majd beadom neked, mert elég nagy.
Mino,
a pelus dolgot elrontottam, mert másik boltban volt, abba már nem mentünk vissza. Kalapot néztünk sokat, de egyrészt nem olyan olcsón voltak, másrészt még a barna is a hímzése miatt olyan lányos volt. Aztán találtunk igazi vagány fiúsakat, de az legalább 4-5 éves gyerekre volt jó. És persze drága.
Pille,
a
www.t-online.hu-n tudsz internetezési lehetőségeket nézni, nekem megvan az oktatási anyagom is, csak még nem néztem át, de majd átlapozom. Holnap tanítok, de este majd megnézem neked.
Roz,
hát van ez így

Aztán majd eljutsz egy olyan szintig, hogy már téged találnak meg, és nem kell keresgélni.
Lányok, el vagyok keseredve, úgy néz ki, hogy Lili csak a tejet nem bírja, és attól megy a hasa, vagy hányja ki, mikor mit. A szilárd ételt teljesen normálisan emészti. Ugyan a doki is említette, hogy előfordulhat végső esetben, hogy abba kell hagyni a szoptatást, meg hallottam már, hogy nem ő lenne az első baba, aki egy idő után így jelzi, hogy elég volt, de valahogy olyan fura, hogy pont az anyatej, és pont akkor, mikor már nagyon szeret szopizni, reggel annyira igényli, forog össze vissza, már azt is jelzi, hogy mikor kéri a másikat..., na meg összeszoktunk, megügyesedett és mindkettőnknek örömet okoz. Azért én még nem hagytam abba, holnap ügyel a doki, majd felhívom délután, hogy mi legyen.
Viszont három éjszakája mukk nélkül alszik a lányom. Este a szopi után rámmosolyog, átfordul el tőlem a hasára, és már alszik is. Ennyi. Reggel fél ötig alszik, akkor felkel, kicsit játszik a macijával, és egyedül visszaalszik még úgy fél 7-7-ig. Remélem, nem csak eddig tartott
Na jó hosszú lettem, remélem nem baj. Kedden megyünk mi is. Holnap nem tudom leszek-e netközelben.