Sziasztok,
Bealudtunk Alizzal a délutáni szopiba, baromi jól esett

Ő még mindig (már 3 órája) húzza a lóbőrt, csak ez nehogy a az éjszakai alvás rovására menjen.
Babetta: nagyon tetszik, hogy Levi már szóvá teszi, ha kakis a feneke

Édes lehet, mikor olyankor panaszkodik
Anita: Drukkolok a holnapi UH-tokhoz, biztos minden rendben lesz

A vizsgákhoz kitartást, tényleg nem sok van már hátra.
Antibébi tabletta: én nem szedek semmit, és szerencsére még nem jött meg. Remélem ez így is marad még egy jó darabig.
Mariannka: Nem semmi, hogy nálatok már mindjárt kibújik az első fog. Én olyan jókat mosolygok Alizon, mikor teliszájjal vigyorog a kis fogatlanom

Annyira cukik szerintem fog nélkül
Petri: Foci VB nálam is nyerő. Apánál annál kevésbé, biztos közelharcot vívunk majd, ha egy-egy jó meccset meg akarok nézni.
Ildi: gratula a nagyfiú ballagásához. Vincének is pénteken volt, ők is nagyon ügyesek voltak

Vittük is a fényképezőt, hogy majd csinálunk pár fotót a nagy eseményről, erre ott derült ki, hogy lemerültek az elemek

Sebaj, mondta apa, van másik. Hát azok is le voltak merülve

Tök csalódott vagyok, de megpróbáljuk majd az egyik csoporttárs apukájától elkérni a videófelvételt, mert ő felvette az egész műsort.
Évi: pelenka ügyben nekem az a tapasztalatom, hogy váltogatni kell őket. Vincénél eleinte Pamperst használtunk, az nagyon jó volt egy ideig, de aztán egy bizonyos kg után már gondjaink voltak vele, azaz folyt belőle ki a cuccos. Onnantól Liberót használtunk néhány hónapig, mert valszeg az jobban illeszkedett az alkatához, a végén (1 éves kora után) meg már a no-name olcsó pelenka is megfelelt. Szóval lehet, hoyg amelyik márka 2 hónaposan szuperül bevált, az 8 hónapos korára már cserére szorult.
Kisérletezni kell, nem biztos, hogy te vagy a béna és nem tudsz pelenkázni
Babetta: a 170 g nagyon nagyon szuper eredmény. Gratula hozzá
Ma biztos rekordot állítotok fel. Látod nem kell aggódni, ha egyik nap kevesebbet eszik, majd bepótolja másnap.
Csak így tovább, ügyesek vagytok

És már csak 3 nap van csütörtökig, hogy végre megszabadulj a mérlegtől
Cory: asszem tegnap kérdeztem tőled a cuppogva evésről, de biztos elkerülte a figyelmed. Tudsz rá nekem mondani valamit??? Köszi.
Vali