A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Uuuuuutalom ezt a minimailt vagy mit, mindig felhozza nekem minden frissitesnel hogy mebizom-e az akarmiben. A faxom televan veleKép

Cinedit! Egyebkent szerintem ezek az internetes kalkulatorok rosszul szamolnak eleve, ugyanis a mensi elso napjat nem elso napnak veszik hanem 0-nak. En viszont elso napnak veve szamolom, ezert vagyunk egy napon ugy, hogy neked elobb volt az utolso mensid. De vegulis a lenyeg telleg az hogy akkor bujik ki a mano, amikor o akarKép

Talisok! En holnap a sote-ra akartam menni, tanfojasra. Irgum-burgum. Kataa, mirol lesz szo holnap, nem tudod veletlenul?Kép

orsoly 18+4
orsoly

Lányok
a Csikokrol cak annyit hogy nekem is vanak a hátsofelemen és én nem kezeltem semmivel idáig de ha meglesz a baboca akor majd ki probálom a Vicyhit mert van néhány termékmintám tölük ha jo akor majd vetetek a kispapával ha nem akor majd keresek mást melesleg én még mindig jobban jártam mint a tesom mert neki a hasa lett csikos és az ember a hasát töbett mutatja szerintem mint a hátsofelét .

Puszancs Csics 40 hetes
csics

Orsoly,
Én múlt hétrõl úgy emlékszem, hogy valami TB jellegû lesz a téma.

Csics,
Jól láttam a naptár szerint, hogy mára vagy kiírva? Inkább nem idegesítelek ezzel.

Nyúlandi
15
nyula

Sasha,
Most valoszinuleg nagy hasznat venned egy hastartonak, szerintem pont az ilyen szuros pocakoknak talaltak ki...nekem is ugy a 30. het utan mar szokott igy nyilalgatni, foleg ha uton vagyok, es nem tudok harom lepesenkent leulni!

Gomboc,
Ne izgulj, majd lefogyod, ha itt lesz Gombocka, es nem lesz idod enni!

Pocok,
Mi az a csik-eltunteto szer? Nem mintha hinnek benne, hogy ezek valaha eltunnek, csak kivancsi vagyok ra! En annyira kirepedtem mindenhol, hogy mar csak egy komplett borcsere segithetne!

Voltam ma dokinal, gyorsan lezavart, minden a legnagyobb rendben! A vizsgalat utan nekem is hazaig gorcsolt a hasam!
Csak tudnam miert kell allandoan 'nyulkalni' minden alkalommal, es a 15. heten miert nem hasi uh-ot csinal?!
A varoban meseltem Gyurinak, erre egy oreg szivar megkerdezi magyarul, hogy tanitom e oket nemetul es magyarul is? Egy 56-os magyar volt...szinte minden nap talalkozom magyarokkal, pedig tenyleg egy Isten hata mogotti kis faluban lakunk.

Zsuzsi
14+2 (az UH szerint 13+6)
zsuzsi74

Sziasztok!!
Koszonom a hozzaszolasokat! Kép Iszom a mezes tejet- teat ezerrel. Napoleont nem birom most lenyelni....Es mar nem szittyogok olyan sokat. Meg setaltam is egyet es az igazan jot tett!

Szoval koszi a tanacsokat, bevaltak!!! Kép

Norkini
(12+1)
norkini

Norkini,
Este lefekves elott egy kiskanal svedkeseru...iszonyu rossz, de hasznal...utana nem szabad leobliteni...tudom, alkohol, de hidd el, egy kiskanalnyitol nem lesz kevesebb agysejtje a babadnak!

Pocok,
Ismerem a Contratubex-et, sajnos...meg evekkel ezelott, amikor a fiam sibalesete utan a gyogytornasz meglatta a fiam labat, hogy behegesedett amikor huzattak szegenykemet, o javasolta, hogy ezzel kenjuk. Itt Nemetorszagban akkor a kisebbik kiszereles volt kb. 3000 forint-igaz, recept nelkul...otthon mennyi? Nekem, ha egyszer bekennem az osszes csikomat lehellllllet vekonyan, elfogyna mincsi egy fel tubus!

Zsuzsi
14+2
zsuzsi74

Ma sem leszek már rosszabb.

Bocs, Csics, rájöttem, hogy holnapra vagy kiírva.

Különben is 14 hetes vagyok nem 15, ahogy nótorikusan írtam.
De hol van Sasha?

Nyula
14
nyula

Heeeeelp, most jovok a mosdobol...
eddig sargas folyasom volt, amire a dokimtol kaptam huvelyoblitot (TAntum Rose-at), es amit tegnap este kiprobaltam. Most meg eros sarga, leginkabb olyan mustarsarga szinu folyasom van...ejszaka nem volt, most delelott kezdodott. A dokim szabin. MOst mit csinaljak? Volt mar valakinek hasonloja? Kép
Segitseg, megint majrezok...KépKép
Gombóc
gombóc

Sziasztok Lányok!

Gartula a babához Forti! (úgy látszik annyira régen nem voltam itt, hogy ez is újdonság nekem...)Csics ne izgulj, ha akar, akkor még ma kibújik, ha nem , akkor holnap, vagy holnapután. Kedvesem örökbecsû mondata, hogy ne félj, még egy baba sem maradt bent.

Olvasok itt valami randiról. Lányok, lehet hozzátok valahogy csatlakozni? Egyrészt kiváncsi vagyok rátok, másrészt jó lehetõség lenne megismerni titeket.

Üdv: Krizsi
28+6
krizsi

Ja, meg valami. Tegnap, eletem elso "oblito-akcioja" eleg kellemetlen volt. Nem fajt, de nyomott meg feszitett. Lehet, hogy en benaztam valamit? Tulsagosan benyomtam? Bocsi, de most tenyleg majre van. KépKép
Gombóc
gombóc

Sziasztok,

Lanyok,
Annyira kar hogy nem tudok menni,pedig ugy szeretnekKépKép
Holnap estere vacsora vendegeink vannak es konyhantucinek kell lennem munka utan.
Legkozelebb mar nem johet semmi kozbe mert ugyis otthon fogok unatkozni....
En is rosszul aludtam bar a labam az lement legalabb,es a vizes borogatas csodakat tett.Kép
Ez a mai napom nagyon suru de mar babanet elvonasaom volt azert vagyok itt.Kép

Orsoly,
Holnap a Gyas,Gyed stb-rol lesz szo.Ez nagyon hasznos szerintem ne hagyd ki.

Iancsa,
En is sajnalaom,kar mert osszehasonlithattuk volna a poci mertunketKép

Forti,
Koszi a biztatast.

Csics,
Tegnap Pcok megmutatta dokidat a SOTE-n,mondta mis hogy ejha de fiatal.Nagyon szimpinek tunt.

Sasha,
Remelem mar jobban vagy.Hat ezek mar a 3.trimeszter tunetei???

Pocok,
Na hatennyi a parkoloorokrol.Ezek azta nnem humanusak gy cseppet sem.

Gomboc,
Hat csak nezek,tenyleg mas mar a versenysulyod.De a lenyeg hogy baba van a pocakodbanKépLEhet hogy az oblitotol van ez mert most koncentraltabban jon a dolog.Ne ijedj megKépHa mas tuneted nincs.

Pusz
kataa
29+1

Kép
Kép
kataa

Sziasztok kismamik!

Most egy pár napot lemaradtam az olvasásban, ha netán vannak új babák, meg új kismamák, mamák, akkor azoknak ezer gratula! Kép

Tegnap marha izgi napunk volt a babucival, mert voltunk magzatvízvételen, ami egy nem teljesen veszélytelen dolog, 1% vetélési eséllyel járhat, úgyhogy nem árt utána pihenni otthon pár napot. Maga a vizsgálat nem volt vész, kb. olyan, mint egy oltás, -bár jóval nagyobb körítéssel- és miközben leszívják a magzatvizet, UH-n nézi a doki a baba elhelyezkedését. Utána görcsöltem egy cseppet, de most már úgy tûnik jól vagyunk. Annyira, hogy noha ez még csak a 16-ik hetem, de este a kezemmel szabályszerûen éreztem, ahogy a babuci az egyik oldalról átmászott a másik oldalra. Kép Remélem nem rázta meg nagyon a dolog, hogy egy tûvel beszemtelenkedtek az õ kis külön világába...
Viszont ami jól feldühített az hétfõn az SZTK-ban volt! Bementem, hogy szóljak, hogy írjanak ki táppénzre erre a hétre. Igenám, de a saját orvosom éppen szabin van, és a helyetteshez kellett mennem. Hogy az milyen egy farok! Már bocsánat... Kép
Elmondtam neki, hogy ki vagyok, miért vagyok itt és hogy ajánlatos lenne pihennem pár napot, erre azt válaszolja: ugyan, nem kell ám mindent elhinni!! És szemmel láthatóan ha nem erõszakoskodom, akkor nem ír ki. Hallottatok ilyet? Minden szülész, és a szakirodalom is azt mondja, hogy ez után a vizsgálat után tessék otthon pihenni, és a körzeti, akinek meg nem ez a szakterülete, ezt felül akarja bírálni. Megáll az eszem.
No mindegy... az eredményt, ha nincs semmi baj, akkor csak három-négy hét múlva kapjuk meg. Ha gond van akkor már elõbb telefonálnak, úgyhogy szorítsatok nekem ezerrel lécci, hogy minden rendben legyen! Kép

Pusza!

Kispici
Aki elméletileg 16, de a tegnapi ultrahangon csak 15 hetesnek számoltak.
kispici

Sziasztok!

Gyorsan átfutottam az elmúlt pár napot. Taliügyben van már vmi konkrétun, azon kívül, hogy holnap lesz? Kissé macerás ugyan elmennem Malackával, mert kb. 3 szót se tudnék beszélni senkivel, mert tuti hogy a kölköt kéne kergetnem körbekörbe.KépKépKép De azért lehet, hogy beugrom egy kicsit. Hiába, az anyák örök optimizmusa...

Gombóc!
Nekem volt ilyenem, többször is. Elõször automatikusan kúpot adtak, persz nem múlt el, mindig elõjött egy idõ után. Érdemes kitenyésztetni a váladékot, akkor biztosat tudsz majd, és adekvát módon tudják kezelni.
A hüvelyöblítõ milyen? Olyan irrigálós?

Zulu
(?)

Ui. SashaKép,
téged tuti fiús anyukának gondoltalak már régóta, hogy miért, ne kérdezd, megérzés.KépKépKép
Z

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu, KAtaa,
az oblito az ilyen muanyag rud, amit alulrol fel kell dugni (bocsi) es azon keresztul benyomni a rudhoz csatlakoztatott harmonikaszeru izebol az elore bekevert lottyot. Szoval azert ijedtem meg, mert most csinaltam eloszor, es olyan fura feszito erzes volt, es lehet, hogy tulsagosan bedugtam es megsertettem ott valamit? Kép
VAgy osszeszedtem valami sulyosabb dolgot? KépKép Kicsit azota is erzekeny az alfelem, meg nyilall alulrol felfele (bar ez utobbi korabban is volt)
Gombóc
gombóc

Lanyok

Olvasott valaki a Raffai fele kapcsolatfelvetelrol? Nezegettem a tobbi topicot, de sehol semmi. Szoval erdekelne a dolog,nem tudjatok hova lehet fordulni?

Norkini
(12+1)
norkini

Gombóc,

Elõször is nagyon ügyi vagy, hogy merted ezt az izét használni. Én nem voltam ilyen bátor, ezért a Sába Intim szappant használom, amitõl nekem szintén elmúltak a folyásaim. De igaza lehet Kataa-nak, mert fokozottabban jelentkezésnél így van. Én akkor kezdtem el ezt használni, amikor már sárgás-büdös valamit produkáltam - már elnézést.

Orsoly,
Elmehetnék veletek a Sote-ra? Érdekelne engem is a téma.

Nyula
14
nyula

Kispici,
Én is voltam amnión, tapasztalataim ugyanezek. Nekem is enyhén görcsölt egy-két napig, de nem volt vészes, és késöbb sem volt semmiféle komplikáció. Persze én is pihentem ezerrel - kedden volt a vízvétel, és egész héten nem mentem be... Mondjuk én nem irattam ki magam, asszem a szabadságomból pörgött a dolog. Az a körzeti tényleg nagyon bunkó volt!!!!!
Ha az UH-n minden rendben volt, nem kell izgulni - persze könnyü ezt mondani, én is végigparáztam a 4 hetet...

Zita
33+5
ParaZita

Szia Norkini!

Én még korábban, úgy 2-3 hete rákerestem a Keresés menüpontban, és az egyik cikkben benne volt a Raffai telefonszáma, és email cime is. (Még nem hívtam fel.)
A kapcsolatanalízis szóra kerestem. Fel is írtam magamnak a számot, de bennt hagytam a munkahelyemen, a héten viszont most itthon vagyok, úgyhogy nem tudom megmondani Neked. Próbálj meg te is rákeresni, vagy a jövõ héten meg tudom majd írni az ott talált telefonszámot.

Kispici
16 (15?)
kispici

Lányok,

Tegnap mondták nekem, mikor már a 2. liter tonikot nyomtam, hogy ezt kismamák a kinin miatt nem ihatják. Hát nem tudtam 80 fokban csak ásványvizet inni. Szóval a kérdésem az lenne, hogy tényleg nem lehet kólát, tonikot és szénsavas üdítõt inni (néha a szénsav indítja el az emésztésem) ?

nyulandi
14
nyulandi

Zita,
nagyon aranyos vagy, hogy írtad, hogy neked is ilyen volt. Megnyugtató. Az UH-n mért értékek elég jók, a fej 35 mm, mellkas 31, a lábszárcsont talán egy lehelettel kisebb a kelleténél: 19 mm volt. A nyaki redõt meg nem is mérte az orvos, valszeg szemre annak is jó értéke lehetett, mert különben biztos azt is megméricskélte volna. (Kispici az optomista! Kép )

Kispici
16 (juszt is! Kép )
kispici

Nyula ha emgyek (meg egy baratnom is jonne, o megint megjottos volt, de ide mar nem nagyon tud irogatni), akkor termeszetesenKép Majd megbeszelunk valami idopontotKép Most probalom kitalalni hogy ide menjek vagy talira menjek vagy haza menjek?Kép

orsoly 18+4
orsoly

Kispici,
Miert kellett nekd az amnio?vagy csak tutira akarsz menni?
A dokik alt .nem szeretnek mas betegeivel foglalkozni es sajnos altalanos.

Gomboc,
Nincs ott semmi sulyosabb.Lecci ne parazz feleslegesen.Ennek ido kell hogy elmuljon.Ha a jovo hetig meg meglesz akkor hivd a dokit vagy menj be az ugyeletre.De addig semmi izgalomKép
De ha elmulik hasznalj valami intim szappant mert az tavoltartjak az ilyen nemkivant dolgokat.

Kataa
29+1

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

[color=#ff0000]

Nem vesztem el teljesenKép Csak alukáltam, meg tudkáltam egy kicsit, de ez más téma. Na szóval akkor a TALÁLKA holnap 11:00 Oktogon Burger King elõtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkit szivesen várunk!!!!! (Krizsi) Legyen kicsipocis ill nagypocis!!!! Megyeszünk egy fagyit, dumálunk aztán meglátjuk a többitKép Nekem 14:00-ra jönnöm kell a dokihoz, Csipkebogyónak is de. jó, és Csics is csak 17:00 elõtt ér rá! Szóval aki bújt, aki nem HOLNAP OKTOGON BURGER KING ELÕTT!!!! Tessék feltünöen ácsorogniKép Hogy megismerjelek benneteketKépKépKép

Na a másik! Turkáltam! Postára muszály volt elszenvednem magam, mert a csekkek maguktól nem mennek elKép Barátnõmmel voltam és meg akart nézni egy turkálót, hátha van valami fehér... (ápolónõ) munkaruhának. Az nem volt, de volt kilós bébiruha. 1000/kg. Úgyhogy kiturkáltam 1 kg babapulcsit, sapit, nacit. Sajnos rugik nem nagyon voltak, de ezek a kis pulóverek (62-68-asok) annyira jó állapotban voltak és olyan puhák, hogy nem tudtam otthagyni õketKép Az elsõ idõben úgyis olyan hamar kinövi... most ezért adjak ki egy kis pulóverért 1500 ft-ot??? Igy meg 10 db pulóver egy vastag fehér sapka, egy pár icipici zokni, egy 80-as kord (kantáros) nadrág meg mégegy sapka volt 900 forint.... Majd ide még elmegyek, hátha kifogok valami jobbat isKép És olyan iszonyuan jó állapotban vannak, meg sem mondaná róluk senki, hogy használtak!

cupp
sasha

Kép
sasha

Nyulandi,
Hat a Tonikot azt felejtsd el mert a kinin elindithatja aszulest.Esetleg a 38-39.heten mar megint lehet inni.KépColat meg amugysem mert semmi jo nincs benne.De a gyumilevek a legfinomabbak bar abbol is cak a cukormenteset kene inni de hat neha en is bunozokKép

Orsoly,
Az eloadasnak altalaban 5 es negyed 6 kozott vege van tehat onnan villamosal 10 perc alatt a Nyugatinal vagy.Igy mindketto mehetKépHa megis lemaradnal az eloadasrol nekem van egy papairom amit adtak es azon minden hasznos info rajta van.Ha akarod atfaxolom neked is ahogy itt mar megtettem a csjoknak akik kertek.

Kataa
29+1

Kép
Kép
kataa

Nyulandi,
A kinint tényleg nem javasolják, de már nem emlékszem, mi miatt... Szóval a 2 liter talán kicsit túlzás, de néha egy-egy pohárral biztos lehet.
Elvileg a szénsavas üditöket sem ajánlják, de én se birom ki, hogy ne igyak néha, ha már unom az Ice Tea-t vagy a házi hideg teát. Nagyon nem árthat. Ezen az alapon fél Amerika kripli lenne, mert biztos, hogy az ottani kismamák túlnyomó része hektoliterszám vedeli a szénsavas üditöket.

Kispici,
Szorítok nektek!

Zita
33+5
ParaZita

Kataa,
azért mentem el erre a vizsgálatra, mert itt a listán levõk többségéhez képest öregecske vagyok... ;-) már elmúltam 35, és úgy éreztem inkább biztosra akarok menni. Kevésbbé félek az 1%-nyi esély vetéléstõl, mint attól, hogy szülök egy beteg gyereket.

Kispici
16
kispici

LAnyok,
Na akkor mar nincs lelkiismeret furdalasom mert hat ugye en delelott meg dolgozom,de mindekinek HAVE FUN!!!

Puszi minden mamanak es babanak!
Kataa
29+1

Kép
Kép
kataa

Kataa! Koszi, a faxot mindenkepp megkoszonnemKép A tali nekem is ugrott, de. meg javaban melo vanKép A tanfojas 4-kor kezdodik, igaz?

Faxszam: 327-1882, es ird ra hogy OrsiKép KosziKépKép

orsoly 18+4
orsoly

Nyulandi,
emlekszem, az Indexen Mr. Spock egyszer azt irta valakinek, hogy 1-1 pohar mehet a tonic-bol, de viz helyett nem tanacsos inni...
a hugom, mint gyakorlo anyuka mondta, hogy a szensavas uditoket azert nem ajanljak kismamaknak, mert a szensav kivonja a kalciumiumot a csontokbol. Es mivel benned egy tokmag novekszik, akinek eppen no"ne es erosodne a csontozata, ezert nem elonyos pont olyat inni, amitol nem erosodik, hanem gyengul..Kép De gondolom egy-egy pohar biztos nem arthat, fo a mertekletesseg. Kép

Sasha Kép
ugyesen turkecoltal. :-)

Kispici Kép
Szoritunk, szoritunk. Kép

Kataa, Kép
probalok en nem majrezni, de ami most kijott, az eleg meglepo szinu es mennyiseg volt. Es attol felek, hogy azzal az izevel ott megpiszkaltam valamit, amit nem kellett volna vagy ilyesmi..Kép De figyelek, hatha elmulik magatol. Egyebkent ezt pont a doki irta fel, merthogy tul sok folyasom volt.

LAnyok, nekem a tali nem jon ossze, en meg dolgozom olyankor. Kép De nektek jo szorakozast! KépKép

Gombóc
gombóc

A kinin egy lazcsillapito, regen a malaria kezelesere hasznaltak. Gondolom, azert egy poharkat ha megiszol, nagyon nem arthat. A kola felekben pedig koffein van es irto magas a savtartalmuk, amit a cukor ellensulyoz! Kiprobaltam indikator papirral egyszer, pont olyan a ph erteke a kolanak, mint a natur citromlenek. Csak hat pont annyi cukor is van benne, hogy ezt ne erezd! Remelem most mindenkit lebeszeltem a kolaivasrol! Bar szerintem az Ice Tea is eleg koffeines (teofilines) lehet a 'Tea' resze miatt, de azert teljesen nem kell onmegtartoztato eletmodot folytatni- lasd, en is megiszom egy tejeskavet reggelente...
Nekem a citromos limonade jott be a legjobban, keves cukorral...aztan ha ettol elkezd egni a gyomrom, akkor a hutohideg viz, ill. az alkoholmentes sorre kaptam ra par napja, amikor rajottem, hogy csokkenti a hanyingert...pedig ferjem a megmondhatoja, mennyire nem vagyok(voltam) 'soros'!

Sasha, a pulcsiknal jol nezd meg, hogy bele fog e ferni a baba feje, es mennyire kell 'nyuzatni' ahhoz, hogy raadd! Ha lehet valasztani, akkor inkabb kardigant vegyel! Bar most mar egy darabig azt hiszem el vagy latva pulcsibol! Atlag szazasert darabja tenyleg megeri! Engem egy klassz turkalos nap egy hetre fel tud dobni! Mar alig varom a szombatot, egy ovodaban lesz babaruha-bolhapiac...persze itt a bicikliulestol a babakocsin at a hasznalt markas cipokig minden van! Szegeny Gyurinak meg csak egy uj cipoje volt, a tobbit mind turkaltam...de tobb, mint jok! Nem is tudom, hogy vennek neki tizenezrekert annyi valtas cipot, amennyit elhasznal, foleg a jo kis 'vizes' jatszotereken!
En mar tenyleg csak egy szoptatosparnara hajtok (aztan meg majd megvarom, hogy eszembe jusson valami), aztan, ha kiderul, hogy veletlenul kislanyom lenne (fohasz), hat akkor habos babos rozsaszin es piros ruhacskakra!!!

Zsuzsi
14+2
zsuzsi74

Sajna a délelõtt nekem sem jó tali-ügyileg, de jó cseverészést Nektek Kép Ugye lesz majd még egy mostanában? De ha lehet, olyankor, amikor a még dolgozó kismamákok is el tudnak menni.

gömb (20+5)
gombolyu

Sajna 11-kor én sem érek rá a meló miatt, de érezzétek jól magatokat, és majd meséljetek!

Zita
ParaZita

Gombóc!
Szerintem ne használj ilyen irrigálót. Tudom, hogy az orvos írta meg minden, de nekem az ÖSSZES szakkönyvem tiltja, meg a dokim is nyomatékosan felhívta rá a figyelmemet, ui. fertõzést okozhat. Ezeket a mûanyag izéket nehéz tökéletesen sterilezni, és így viszont pont oda kerülnek a bacik, ahova nagyon nem kellene. Arról nem beszélve, hogy pl. sose lehet tudni, mikor kezd nyílni a külsõ méhszáj.
Tényleg nem paráztatni akarlak, de sajnos már sokmindent láttam a kórházban, és ha van, amitõl én is rettenetesen félek, az a felszálló fertõzés.
Szerintem vetess egy kenetet, akár SOS a kórház ügyeletén, és akkor megnyugszol. Biztos nem lesz semmi baj!KépKépKép

Kispici!
Szurk-szurk!!!Kép

Kismamik,
sajnos nekem se jó a délelõtt.(bár én úgyis csak esetleges talizó lennék holnapraKép) De ugye lesz még egy délutános is?
pusz
Zulu
(?)

Kép

Kép

Kép
zulu

Lányok!

Kép Akkor holnap aki tud jöjjön plsKép 11:00 Oktogon, Burger king.

21.-én mit szólnátok még egy talihoz? Addig kérek mindenkit irja meg hány órára gondolt!!! Helyszin gondolom mindenkinek megfelelõ... 21-ig van még idõnk kitalálni mikor és kinek és hogyanKép

pusz
sasha

Kép
sasha

Lányok!Kép
Holnap 11 nekem nem megy...KépKépKép Épp a Rádióban vagyok felvételen. De 21-ét fenntartom szabadon!
Majd gondolok Rátok, és csináljatok fotókat!!!! Jó szórakozást!

pusza

iancsa
30+3

Kép
Kép
iancsa

Orsoly,
Ok,akkor kuldom holnap ha nem felejetem el elvinni itthonrol.De penteken meg van eselyem a faxra ha a kismama agyam felmondja a szolgalatot.

Zsuzsi,
Tenyleg jo ha az ember azt nezi hogy melyik ruha apraktikus mert szegeny kics manot sem jo annyit cibalni.hiaba te mar profi vagy.

Sasha,
Eddig jo nekem a 21.-e de gondolva a dolgozokra is,legyen inkabb delutan hogy mindenki jojjon mert ugy lenne az izgi.
Remelem mar jobban vagy.

Pusz
Kataa
29+1

Kép
Kép
kataa

Nyulandi!
Én már mindenre hallottam, hogy nem szabad fogyasztani. Legutóbb éppen a tejecskére. Én ettõl függetlenül vedelem, mert hiszem, hogy jót tesz. Szénsavasat azért nem iszom, mert megfájdul tõle a gyomrom. Kinin pedig csak a tonikban van. (A kólában, ilyesmiben nincs.) Állítólag az tényleg nem tesz jót. Hogy miért, azt ne kérdezd. De szerintem leginkább csak a túlzott fogyasztástól kell tartózkodni.

Hüvelyöblítés... Bevallom, én soha nem használtam számomra idegen segédeszközt. Gyûlölöm a gyógyszereket és gyógyszer jellegû készítményeket. Legtöbbször igyekszem kihagyni a használatukat. A terhességem utolsó heteiben iszonyatosan viszkettem altájilag. Egyetlen dolog segített, a jó hûs alvázmosás. Eleinte szappannal (az nem segített), aztán tiszta vízzel, de jó erõs sugárban. A mennyiséget nem sajnáltam magamtól. Volt, hogy fél óra elteltével már újra a zuhany felett áltam. Minden egyes alkalommal tiszta bugyit húztam. Az okot máig nem tudom. A szülés elõtti vizsgálatkor semmi féle fertõzést nem találtak.
borcsa

Lányok
De jó nektek, hogy talizhattok! Majd kérünk beszámolót! Kép
Most írok egy tanulságot: már írtam, hogy mindent kinéztünk a babunak. Azért ma felhívtam a boltot, hogy van-e abból a babakocsiból. Háááát persze, hogy nincs! Kép Kép Legközelebb mindent megveszek, amibe így beleszeretek!!! Mert most nagyon szomorú vagyok, hogy álmaim babakocsijából nincs több Kép Szóval, ezentúl nem leszek babonás!

Gombóc
Én azt olvastam, hogy terhesség alatt nem ajánlják a hüvelyöblítést. Bár, ha a dokid írta föl, akkor biztos nem árt. Szerintem hívjál fel vmi sztk-t, vagy nõdokit, s kérdezz rá. Vagy menj be az ügyeletre a kórházba. De ne izgulj!!!!! Biztosan rendben van minden Kép Kép
Egyébként én intim szappant használok, egész jól hat

Kispici
remélem, nem telóznak! Kép

Nyulandi
Én is a tonic szülésmegindító hatásáról tudok (szombatra be is terveztem). Az elsõ trimeszterben nem ajánlatos ilyeneket inni, fõként külást és tonicot nem. De ne aggóddj, biztosan nem lesz ettõl semmi bajotok, csak ne igyál többet. Kép

üdv,
bringa
(39.)
bringa

Gobóc!!

Nekem doki ajánlotta hüvelyöblitésre a kamilla teát...

Lányok! 21.-én is lesz tali, az már tuti!!! Du. A holnapi azért nem marad el. Csipkebogyó már igy is úgy el volt kenõdve szegényKép Õ meg 22-én megy vissza Németországba...

Noss akkor holnap addig is pusszantok mindenkitKép
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Drága Sasha!

Most jutottam a gép elé mert a kis hörcsögöm (az apja hívja így, mert olyan a pofija mint egy kis hörcsögnekKép ), szóval már egyre többet van fel. Ilyenkor ugye igényli, hogy foglalkozzak vele. Dumálni kell hozzá. Hát nálam ezzel nincs gond. Kép
A párom csodálkozik, hogy hogy a fenébe tudok ennyit dumálni hozzá. Elmagyaráztam neki, hogy mindegy mit mond, csak beszéljen. Bizonyításképp elkezdtem vigyorogva mondani a Nemzeti dalt. Erre a kis hörcsög teli szájjal vigyorgott. Talán azért, hogy milyen lökött anyja van? Kép

Szóval most olvasom, hogy nem vagy jól. Kép Pihizzél Te Drága, nagyon sokat! Vigyázz arra a kislegényre! Akit egy kicsit irigylek is tõled, ha nem baj? Kép Ugye nem baj? Kép Igaz most már oda nem adnám ezt a kiscsajt 10 fiúért sem, de irigykedni azt lehet, nem? Kép

Pusssssz Neked!

Kata és Dórika (aki ma 10 hetes)

KépKép

KépKép
kata007

Szisztok! Jó reggelt!

Gyönyörü idõ van nem?Kép

Kata007Kép

Bearanyoztad a reggelemetKép Dóribaba honlapját látogatom ám rendszeresen, de mostanában sajnos nem jön be... Iszonyuan édi a kiscsajKép Vigyorgó Nemzeti dalKép Nagyon édi lehetKép
A fájdalom alábbhagyott és a forgómat sem éreztem tegnap óta, szerencsére. Ma meg mindenféleképpen kell mennem dokihoz, hogy mi újság velünk.
A fiúcskának mi is iszonyuan örülünk, de szerintem azért mert mindenki lányt olvasott ki a pocakom formájából, szóval errõl ennyitKép "Irigykedni" még koraiKép Akkor hiszem el hogy fityegõ van a lába között, ha már a saját szememmel láthatom, mikor kijöttKép Hiszen a dokik 100% százaléka néha ugyanúgy csak 50Kép

Sok-sok puszi és vigyázzatok magatokraKép
sasha és Gabi
32+1

Kép
sasha

SashaKép
HOl van ez a túrkáló?
Pusszancs,
Moni
25+
mj

Sziasztok, jó reggelt,

Hát a toniktól fájó szívvel búcsúzok, mert imádom, bár ha az elsõ harmadban nem kellett volna inni, akkor már mindegy ...Kép
Mindenkinek nagyon jó bulizást mára, a 21-re pedig már nagy felkiáltójelet rajzoltam, csak du. legyen a találka.

Kataa, Orsoly,
El tudnátok nekem is faxolni azt a papírt 488-1339-es fax számra?

Nyulandi
14+1
Sasha,
Örülök, hogy jobban vagy, de vigyázz magadra továbbra is.
nyula

Az az egy vigasztal, hogy az Elevittel hátha pótoltam azokat a vitaminokat, amikat a rossz evési és ivási szokásaimmal ártottam a Bütyöknek, ugye? Kép( Kép

Nyula
14+1
nyulandi

Sziasztok,

Orsoly, Nyulandi
Fax ment.Remelem segit.

Bringa,
Sajnalom hogy nem kaptad meg azt a babakocsit.De ha tudod a pontos markajat biztosan mashol is lehet talalni.

Sasha,
tenyleg jo az ido,bar a abam mintha nem vette volna eszre hogy mar nincs meleg.Ma reggel mar kotozott sonka volt a szandiban.

Puszi es jo talit mindenkinek.

Kataa
29+2

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Sasha! Kép
Örülök, hogy jobban vagy! Kép
Igazad van, hogy majd a saját szemednek hiszel. Az öcséméknek végig kislányt mondtak, aztán lett egy Ádámjuk! Kép
A Dóribabás oldal nekünk sem jött be egy pár napig. Valami gond van a freewebnél, jött is tõlük mail. Aztán bejött, de eltünt minden kép. A férjem újra felrakta, akkor jó volt vagy két napig, most viszont megint nem jön. Pedig már vannak új képek, fel kellene rakni õket.

Írj majd, hogy mit mondott a doki!

A táblázatot nem adod még át valakinek? Nem igazán lesz idõd rá Gabika mellett! Kép

Kata és Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

a nyugati meki kultúráltságáról. miért lenne sokkal jobb, mint a többié?
párom szeretett volna bemenni wc-re, benyit az egyiuk fülkébe, ahonnan ráförmed egy éppen saját magát belövõ heroinista talán.
no comment..
anita

Sajna nekem a 21-e sem jó a talira, mert még nyaralok... (Mindig csak a baj van velem Kép )

Bringa,
Biztos fogsz találni máshol is olyan babakocsit! Már úgyis nemsokára babázol, úgyhogy szerintem nyugodtan megvehetsz bármit, ami megtetszik. A babakocsi amúgy különben sem olyan égetö, mert az elsö pár hétben talán még úgysem fogod az utcára kitologatni a babát, és addig a párod keresgélhet...

Gombóc,
Vigyázz az irrigálással, terhesség alatt tényleg nem ajánlják. Próbálkozz talán az ülőfürdővel.

Üdv:
Zita
33+6
parazita

Sziasztok,
koszi szepen a megnyugtatast az irrigalas temaban, tegnap este ota ma reggelig nem jott belolem ujabb adag. Kép De asszem sokkal ovatosabb leszek ezentul. KépKép MI is az az intim szappan? Mi a neve es hol veheto?

Sajna, nekem a 21-e se lesz jo, nyaralni keszulunk (ha addig az autot ki tujak javitani), es elvileg 26-an jovunk csak haza. De nektek ahhoz is es a maihoz is jo szorakozast! Kép

Nyula, az Elevit az sok mindent kompenzal. Kép Idonkent nekem is lecsuszik 1-1 pohar szensavas asvaynviz (nem mindenhol kaphato szensavmentes!) vagy egy kis traubi meg ilyenek. Szerintem csak a mertekletesseg a fontos. Kép

Sziasztok,
Gombóc

ui. Sikerult a profile-omban beallitani az email cimemmet. Kép Tudom, hog ymar masok is kerestek, ezert leirom, hogy a "Regisztracio, profil" link alatti lapon a Szemelyes adatok tablanak az aljaban fel kell venni az ures ket teglalapba, hogy email, a masikba az email cimet, majd elmenteni. Utana ugyanebben a tablaban megjelenik a alul ikszelheto sorkent az email, ezt be kell X-elni es ujra elmenteni. Remelem, erthetoen irtam. KépKép
gombóc

Gombóc,

Intim szappant - amitõl az összes baktérium kihalt - kaphatsz a gyógyszertárakban (van vagy 6 féle) valamint az aluljárókban lévõ illatszer boltokban. Amit én használok az, gyógyszertárban kapható Sába névre hallgat, és a nõgyógyász ezt ajánlotta. (bár a viszketõ érzésnél minden jobb)

Canestent én a lábgombára akartam használni a 2. hónapban, de benne van a papírjában, hogy a terhesség elsõ trimeszterében inkább ne.

Nyula
nyulandi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?