Sziasztok kismamik!
Most egy pár napot lemaradtam az olvasásban, ha netán vannak új babák, meg új kismamák, mamák, akkor azoknak ezer gratula!
Tegnap marha izgi napunk volt a babucival, mert voltunk magzatvízvételen, ami egy nem teljesen veszélytelen dolog, 1% vetélési eséllyel járhat, úgyhogy nem árt utána pihenni otthon pár napot. Maga a vizsgálat nem volt vész, kb. olyan, mint egy oltás, -bár jóval nagyobb körítéssel- és miközben leszívják a magzatvizet, UH-n nézi a doki a baba elhelyezkedését. Utána görcsöltem egy cseppet, de most már úgy tûnik jól vagyunk. Annyira, hogy noha ez még csak a 16-ik hetem, de este a kezemmel szabályszerûen éreztem, ahogy a babuci az egyik oldalról átmászott a másik oldalra.

Remélem nem rázta meg nagyon a dolog, hogy egy tûvel beszemtelenkedtek az õ kis külön világába...
Viszont ami jól feldühített az hétfõn az SZTK-ban volt! Bementem, hogy szóljak, hogy írjanak ki táppénzre erre a hétre. Igenám, de a saját orvosom éppen szabin van, és a helyetteshez kellett mennem. Hogy az milyen egy farok! Már bocsánat...
Elmondtam neki, hogy ki vagyok, miért vagyok itt és hogy ajánlatos lenne pihennem pár napot, erre azt válaszolja: ugyan, nem kell ám mindent elhinni!! És szemmel láthatóan ha nem erõszakoskodom, akkor nem ír ki. Hallottatok ilyet? Minden szülész, és a szakirodalom is azt mondja, hogy ez után a vizsgálat után tessék otthon pihenni, és a körzeti, akinek meg nem ez a szakterülete, ezt felül akarja bírálni. Megáll az eszem.
No mindegy... az eredményt, ha nincs semmi baj, akkor csak három-négy hét múlva kapjuk meg. Ha gond van akkor már elõbb telefonálnak, úgyhogy szorítsatok nekem ezerrel lécci, hogy minden rendben legyen!
Pusza!
Kispici
Aki elméletileg 16, de a tegnapi ultrahangon csak 15 hetesnek számoltak.