Barbi, igazad van, mert állítólag új összetevők is vannak, meg másképp is tartósítják az oltóanyagot, mint régen, és (megint csak állítólag) ezek miatt kevesebb a mellékhatás. viszont a kivezető így is jó szolgálatot tesz, hiszen nem csak az oltás utáni kellemetlen tüneteket enyhíti, de megelőzi az esetleges hosszú távú szövődményeket. és épp ez utóbbi az, amitől sokan tartanak, tartunk, a kis láz/aluszékonyság ellen (ezek az oltási reakciók kategória alatt futnak) nem is kellene ennyire fegyverkezni

de pl tipikus oltási szövődmény az immunrendszer leromlása, gyakori betegség, allergiás reakciók, koncentrációs- és tudatzavarok, görcsök, befolyásolhatatlan sírás, legsúlyosabb esetekben pl. autizmus.
a nozódák alkalmazása már nem is homeopátia, hanem izopátia, ezért sok homeopata nem is alkalmazza.
a nozódát már nem növényekből/állatokból/ásványokból készítik, hanem miazmákból, amelyeket a vírusok és baktériumok okoznak (ezek lehetnek akár beteg/halott emberi vagy állati szövetekből is). önmagukban nem gyógyítanak meg egy-egy betegséget, de jelentősen csökkentik a tüneteit, illetve eltávolítanak minden lerakódást/réteget, mely az adott betegségből való gyógyulást akadályozza.
a többiek már írták, hogy a DiPerTe oltás nozódája Remedia Impfstoff DPT D30-as névre hallgat, és olyan helyen kapható, ahol tartanak Remedia termékeket, pl. a Gazdagréti vagy a Széna téri vagy a Lajos utcai homeós gyógyszertárakban, vagy lehet licitálni a topikon valakinek a maradékára

mert egy tubusból jut több gyermeknek is.
az adagolás - ahogy én tudom - pici babáknak oltás előtti nap este 2 golyócska, reggel 2, oltás után 2, este 2 és másnap 2.
nagyobb gyerekeknek is összesen (minimum) tíz golyócskát kell bevenni, de nem kell már ennyire elaprózni, lehet oltás után 5 és másnap 5 golyócskát adni, ha esetleg lenne még reakció, akkor harmadnap is 5 golyócska. egy másik módszer szerint a tíz golyót fel kell oldani egy pohár vízben, és egy-két óránként egy kortyot elfogyasztva szép lassan meg kell inni.
azért a nozódák adása nem teljesen veszélytelen, éppen amiatt, amiből készülnek. ezért nem szabad indokolatlan esetben adni, sem túladagolni (főleg kisgyerekeknél kell óvatosnak lenni).
eleget papoltam
ui1: Neet, akkor megnyugodhatsz, most már tuti túléli!
ui2: Zuzi, ma egész nap lebzseltem

itt volt a dédike, Isti a teraszon pacsált a lavórjában, sétáltunk nagyot, fagyiztunk, szomszédoltunk, apáztunk (szerencsére ma elég gyík meccsek voltak

) úgyhogy még 2 (1,5) cikkem van hátra holnapi határidővel

ja és még nyaralást is tervezgettem