A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet,
ezeket a nokia honlapjának hozzászólásaiból idézted??? :mrgreen:
macskanyu

és neet,

kiderült már, miféle nokiád van? esetleg add oda Esztinek, a gyerekek másodpercek alatt szétszednek bármit...
macskanyu

most végignéztem az összes itthon lévő nokiát és a köv.derült ki:

kisbigyó benyom és lefele húz a hátlap

elvileg...
macskanyu

Macskanyu,
Fülicsek naaaagyon szép és gyönyörű és elolvadok tőle :D

Évi
vica94

Macskanyu,
Jajj, ne haragudj, lehet, hogy így nem is becézitek Őt? Nem akartalak megbántani :oops:

Évi
vica94

Ööö, asszem 6230 az hasonlít rá leginkább.... és nem megy a dög, pedig néhányszor már földhöz is vágtam a füvön, csak felbukott némi vizet, és úgy maradt.

Hsz: Nokiás fórumról, ja. :lol:
Eszter se tudja szétszedni, pláne, mert a nagy pancsi után AZT csinálja..
neet
neet

valaki egyszer említette a lézeres hangyairtót Brendonból. Indi te rémlesz... :?: a páromnak azt mondták soha nem is volt náluk ilyen :(

Fibi! mélem olvastad?

most nem tudok reagálni a hsz-ekre, talán később, megyünk csipőszűrésre

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Gödi,
ultrahangos nem jó? Obifélékben van, mi egérellenit vettünk ott.
neet
neet

Barbi :) Lézeres szúnyogirtót emlegettem én...

Neet :) tudom, hogy nem vigysztal, de nekem sohase sikerült még egy Nokiát szétszednem :(

Macs :) szerintem nincsen kevésbé offabb dolog itten, mint egy babafotó :) illetve van: még egy babafotó :lol:

indianyo

ööööö...lézeres hangyakiller létező dolog ?

Vica,
mi is így (meg máshogy is) becézzük. De ne higgy a képnek, ez a kölök egy reklamátor és terrorista-lány :mrgreen:

neet,
lehet, hogy nokia márkájú ördöglakat?
macskanyu

Indike,

ranger-bébim itt áll az ölemben, a hajamba kapaszkodik, közben rugózik a térdeivel és hangosan "énekel" miszerint: ájjá-ájjá-ájjá-ájjá...stb. :mrgreen:

ilyenkor haragudj rá bármiért, ha tudsz
macskanyu

Macs,
lehet, immáron telefolyt izzadsággal is. :lol: :lol: :lol:
neet
neet

Macs :) látom, nyári rucit kapott a kanapétok :lol: Hát igen... Mi Fülöpök már csak ilyen imádnivalók vagyunk :mrgreen: hogy áll a fogzás nálatok?

És tényleg: milyen volt a tegnapi nap? Fibi, Pocak, Macs, meséljetek! Vagy csak én vagyok figyelmetlen?

Én úgy szeretnék jövő héten a Margitszigetre menni, kedd vagy csütörtök, elterülni a Nagyréten és nézni a mászkáló-szaladgáló-gőgicse babákat. Ki tart velem?

indianyo

Indi,
köszönöm a linket, elolvastam, elmentettem, de ki is emeltem, hogy ha kell apa majd megtalálja, ha nem vagyok itthon :D
Lézeres szúnyogirtó? Pontosan hol, nagyjából mennyiért? Van szabadtéri is?

Neet,
Ultrahangos egér elleni kütyü? Azt hiszem arra is vevő leszek. Amikor itt szemben velünk kijönnek puszta nyírásra, utána mindig hallom a pincében a kaparászásukat, ha lemegyek. És ez milyen árban van kb?
Telefon még mindig kitart?

Macskanyu,
ez a gyönyörűség lehet rossz? Most is biztos merő kedvességből csimpaszkodik a hajadba :)

Évi
vica94

Vica,
obiban kb 4000 volt, de nem emlékszem pontosan. Telefon legyőzött, majd este apjuk kicsavarja belőle a szuszt.
neet
neet

Indike,
én szívesen, de ígérni nem merek semmit, mert a house és wedding projektek bármikor közbeszólhatnak. de ha tudok,megyünk, csak süssön a nap..

Vica,
nem rossz, csak igényli a társaságot és a foglalkozást, ha nem kapja meg, akkor leordítja a fejemet, vagy bárkiét.. :mrgreen:
rondán tud veszekedni, néha visszaordítok neki, akkor meg vigyorog rajtam :mrgreen: /fejezetek a : " Hogyan rontsuk el gyerekünket" c. könyvből../
macskanyu

Vica!
ezek után annyit kérdezek, legalább órára fizetik a férjedet? mert régi melóhelyemen detto hasonlót csináltak, és a havi fixen kívül soha nem kaptam többet. az új melóhelyemen legalább órára fizettek, így meggondolota a főnök, hogy mikor mennyit marasztaljon.
és a taj kártyáért se kell elmenni, simán megjön postán 3 hét alatt, és addig a te tajszámoddal (plusz utána írnak egy számot) kapod a babacuccokat a patikában. úgyhogy ezért nehogy elküldd apát! egyedül az Erőmű utcába küldjed a segélyért! :) aztán lehet elmulatni :wink:

Neet!
Eszti a profilodon lévő képben röpülni tanul???
kafa!
telefon úgy éli túl, ha nem kapcsolod be, amíg fix ki nem száradt. amennyire tudod szedd szét és tedd ki száradni! (ja, látom nem megy. akkor se kapcsold be!!!)
apám telefonja egy mosást is túlélt.

Valaki nem hozta el Zuzmóék lapátját?

Recca!
nálunk szerintem nem esett! és a Bogárka buláj után nem Bikásoztunk együtt? mindegy, akkor is 1 hónapja láttad Lenkét :))

Macs!
lehet, hogy csak szexi fehérneműben mégy férjhez?
hoppá, Fülinek világosodik a haja!

Barbi!
lézeres irtó????? nem túl drasztikus módszer az? :) nem lehet, hogy infrás volt és szúnyogokra való? de egy lézerkarddal tényleg el lehetne őket intézni ügyesen. :)
ancsipancsi

Macskanyu,
olyan, mintha provokálna a kis "terrorista-lány". Kihozza belőled, hogy utánozd, aztán meg kivigyorog :D

Ancsi,
mondhatjuk órabérnek, amit kap. Van fix bére és erre jönnek rá az ún. utalványozott órák. Ilyenkor nyáron egész jól keres. Csak hát, valamit valamiért.... :? ?
Erőmű utca? Ott milyen segélyt lehet intézni?

Évi
vica94

Ancsi,

én is gondolkodtam rajta, de:

1., Kedvesem valszeg letörné a derekam, ha csipkés bugyi-cicifix kombóban jelennék meg, harisnyatartósan, tűsarkúban, viszont decens sminkkel és felkontyolt hajjal

2., az eseményről készült képeket max. valamelyik ledér-magazinban lehetne megjelentetni (viszont rögvest kiderülne, a baráti és rokoni körből ki olvassa ezeket :mrgreen: megfontolandó! :mrgreen:

3., és a hátralevő életemben zacskós fejjel kéne közlekednem

tehát kénytelen leszek valami ruhát beújítani, bár ez Fülivel nem túl egyszerű mulatság :mrgreen:
macskanyu

Sziasztok,
hazaértünk, joga szuper volt, jol átmozgatott minket :)

nem tudtam mindent elolvasni, most csak amit elcsiptem:

Barbi,
még nem olvastam méleket, de ha megyünk Angit látogatni szerdán, akkor megmutatom a kivezetöt, és mindent elmesélek rola, amit tudok :D

Vica,
igen, férjem járt gyogytornászhoz, és tanult nála egy gyakorlatsort, amit elvileg kellene csinálnia....
és hétfön gyere Te is talalkozni velünk :lol:

Johi,
hétfön du. lesz a köv. tali elvileg :wink:

Macs,
Füli ééééédes, mint mindig :D és esküvöi ruhám nekem is ceremonia elötti héten lett kész, mivel a növekvö pocak miatt nem mertük anyuval elöbb elvarrni az utso szálakat :roll: :lol:

most el fürdetni :)

KépKép
fibi

Sziasztok!

Hú, ma nagyon rosszul éreztem magam, valószínűleg túl gyorsan ebédeltem, vagy szorított a gatya, de 2 órán keresztül nagyon fájt a hasam :cry: Aztán szerencsére magától elmúlt!

Recca!
meglestem én is ezt a helyet ahová mentek. Kéretik nem panaszkodni! :lol: Ez egy állati jó helynek néz ki! És egy esküvőn meg lesz egy csomó ember, aki a párral foglalkozik, ti csak érezzétek magatokat simán jól! Az ilyen helyeken nagyon jó kaják szoktak lenni :lol:

Juc!
Olvasom! :lol:

Ancsi!
Milyen volt Ikejázni? Lencsi hogy bírta?

Fibi4
Tanfolyás???

Macs!
Ez egy izgis esküvő lesz :mrgreen: fotókat kérünk :mrgreen:
Lányod csuda édes!

Ahogy írtátok ezt a szülés utáni 5 napot, eszembe jutott, hogy pont múltkor mondtam Apának, hogy én arra emlékszem, hogy állandóan patikába járt :lol: köldök-ápoló szerért, popsi krémért, laktoherb teáért, aztán pocakfájásra valamiért, aztán tejgyűjtő zacskóért :lol: Erre elkezdett röhögni, hogy milyen hülye vagyok, hogy ez ragadt meg bennem, itt van a sarkon a patika, pár percig nem volt itthon, én meg így el voltam apátlanodva, hogy ez maradt meg :lol:
Egyébként TAJ kártyáért mi sem mentünk be, kiküldték postán! És a segélyes papírokat nekem elég volt beküldeni a melóhelyre, szerencsére!

Lézeres írtó :mrgreen: és lövöldözni kell a hangyákra? :mrgreen:

Neet!
Telefonnal mi a helyzet? Általában a Nokiák azért bírják a strapát!

Kérdés:
Hogy állnak át a babák a napi egyszeri alvásra? Bazsó ma délelőtt is 3 órát aludt ( a szokásos 1,5 helyett, délután 1-kor kelt fel, és ezért már délután nem tudtam elaltatni. Persze ennek az lett a következménye, hogy már 8-kor bealudt, olyan fáradt volt. El kellene húznom a délelőttöt, és csak délben lerakni aludni? Ti hogy csináltátok? AZ a baj, hogy reggel 7-kor kel, tehát nagy szenvedés lenne....
zuzmo1

Zuzi, pedig jól mondod, ezt lehet csinálni, vagyis délig kihúzni, gyors ebéd és alvás. tapasztalataim szerint így kicsit tovább is tart, szóval megéri.
és ha este 8-kor bealszik, másnap korán kel?
mert Isti is korai fekvő, kezdettől fogva az volt (biztos az egész napi pörgésért bónuszként :shock: ), és ő mindig ugyanakkor kel, ha 7-kor fekszik, ha 9-kor, úgyhogy miért ne raknám le korábban :?: :D ráadásul ekkorra már hisztizik, hogy fáradt, előtte fél órát áztatja magát a kádban, aztán meg teletömi a hasát, ezután már legszívesebben beájul, bár néha még énekelgetek-mesélek neki, és közben simizem a hátát/lábát mert attól nagyon boldog :D

votiv 8)
votiv

Juc! De igazándiból az újfajta oltásokról még nincs tapasztalat, nemde?
Még jó,hogy Indi után jövök :)

Fülicsekre küldök egy Lencspuszis elismerős smile-t

Neet! Ezek szerint ultrahangos szerkezetek jók babók mellé?
:?: Szerinted mennyire igaz ez a ne használjunk x dolgokat a gyerek mellett? Pl. az ilyen szerekkel akkor kellene vigyázni amikor már mászik és megeheti, nem? :? Persze nem a fújosokra gondolok.
Telcsid túlélte?

Indi! Akkor valszínű azzal kevertem. :oops: :wink:

Ancsi! Lukszkájvókeres hangyaírtómat keresem... :P
(valszínű az Indi által említettel kevertem, s nem is létezik :oops: )

Fibi! Akkor igenek veszem a szerdát. ÉLJEN! ÉLJEN! :lol:
Majd szorgosan tanulok :D

Alvásos kérdésem nekem is lenne: akinek nem cicin alszik el, hogy érte el? Bár már 3 napból 2x sikerült elérnem, hogy ne cuclizva aludjon el, de magabiztos nem vagyok. :?

gödibarbi

Zuzi,

:mrgreen: cserélünk? enyém gyerek ívesen ejt az alvásra. Boldog vagyok, ha kétszer le tudom tenni napközben fél órára. :mrgreen:

Fibi,
nekem nem készül ruha, hanem vennék egy "többfunkciósat", vagyis, amit máskor is fogok tudni használni. kb.elképzelésem is van, de még sehol nem találtam egyszínűt és nem nagyon van időm vadászni.
Bezzeg Zapának hétfőre kész a pipec új öltönye..
nekem meg van még 14 napom.. :mrgreen:

Jó éjjt minden bagoly-álmú anyukának :-)

csók

Macsek Kép
macskanyu

Votiv!
Bazsó meg későnfekvő volt mindig, ilyen korán még soha nem aludt el! Kíváncsi vagyok, holnap mikor kelünk, mert az enkem is feltűnt mostanában, hogy ha csak 10-kor aludt el, akkor is fent volt már 7-kor.
És tudom, hogy hülyeség, de én azt vettem észre, hogy napközben jobban alszik, ha nem eszik előtte. Ma fél 9-kor kajált, 10 után aludt el, és így aludt majdnem 3 órát. Volt, hogy ebéddel a pocakban raktam le, és úgy tök hamar felébredt. nem értem én ezt!
És amúgy hogy vagytok? Sok meló volt ma? :cry: azért tudtok Istivel kicsit játszózni-dagonyázni? :lol:

Gabi!
Hol vagy? Itt a jó idő, és nem jutsz gépközelbe? Csak nem beindult az építkezés? :D
zuzmo1

Jaj, Macs! Ne is rémisztgessél!!! Nálunk is volt ilyen időszak, többször is előjött, és engem nagyon kikészített. Tudom, nagyon rossz anya vagyok, de néha alig várom, hogy elaludjon, aztán meg persze, hogy felébredjen, mert olyankor olyan édes!!!

Barbi!
Bazsó is cicinelalvó volt, aztán úgy kb. 6 hónaposan egyszer, amikor nem aludt el mellen, betettem a kiságyba, és elaludt!!! Nem akartam elhinni! AZtán másfél hónapig így aludt el, aztán jöttek a fogak, és lőttek az egésznek. Másfél hónapja fogtam bele újra a "nevelésbe", az első este hisztizett fél órát (egy 1 évesnél már lehet tudni, hogy hiszti-e vagy sírás), azóta elalszik simán magától. Azért napközben cicin altatom ám, mert nekem is nagyon hiányzik a cicin elalvás :D :oops: Az estiről azért szoktattam le, mert már ott tartottunk, hogy fél óránként ébredt éjszaka szopizni. Annyira zombi voltam, hogy a férjem is megijedt tőlem :roll:
Egyébként szakirodalomban azt olvastam, hogy 6 hetes kor után érdemes kipróbálni, hogy elalszik-e magától. Én a 2. babámat is szerintem cicin fogom altatni, az olyan jó. Majd őt is jól elrontom :lol:
zuzmo1

Zuz,
nálunk ugyanez van, hogy ebéd nélkül többet alszik a gyerek, és soxor ha keveset avcsizik, jobbak az éjszakáink :D ki érti ezt? :wink:
és nálunk ugyanigy kezdödött, hogy kb 10-töl 1-ig aludt, és du. már semmit, (és 7-kor kel ö is), és aztán szép lassan eltolotodott 11-re (magátol, én nem eröltettem semmit), és most már dél-fél 1 felé alszik. Ha itthon vagyunk, hamarabb elalszik, nincs ami felpörgesse, ergo unatkozik mellettem :lol: . Ha Bp-en vagyunk, vagy máshol társaságban, simán kibirja egész délelött alvás nélkül :) Ma pl fél 2-kor aludt csak el :D

KépKép
fibi

Fibi,
nem akarok vészmadárkodni, de csinálnia kellene a tornát, mert be fog teljesen állni a gerince és az rosszabb lesz. :(
Igyekszem hétfőn Veletek tartani :)

Egy "vallomás"
Bár itt többen férjemként emlegetitek páromat, egyenlőre még nincs így. Már több, mint kilenc éve vagyunk együtt és - visszatérve egy jóval korábbi témára - nekem is ő az első és remélem utolsó is az életemben :oops: Abszolút úgy érzem, mintha házaspárként élnénk, de mi is elgondolkodtunk már a hivatalos fordulaton.
Ennek kapcsán én is jártam az üzleteket olyan ruháért, ami több funkciós és nem csak egyszer tudom felvenni.

Macskanyu,
nem tudom, mi a elképzelésed, de nekem van egy üzlet, ami nagyon bejött és végül is "potom" árért többféle ruhát adnak, amit később akár estélyiként, vagy más alkalmi viseletként is lehet hasznosítani. Amíg pocakos vagyok sajnos nem jönnének rám - a pici érkezéséig elképzelhető, hogy megkötjük a házasságot papíron-, de elhatároztuk, hogy ha egy kisebb összejövetellel jövőre megtartjuk az esküvőt, akkor onnan fogunk vásárolni.
Ha esetleg érdekel, akkor szívesen elküldöm a cég nevét priviben. :)

Évi
vica94

avcsizik=vacsizik :D

Macs,
nekem is többfunkciost varrt anyu, és pezsgöszinüt :)

Zuz,
tanfolyás? szerdaira mégse mentem, mert nem tudnám befejezni, mivel jövö hét után már Gárdonyban leszünk. majd Montessorira küldöm holnap a jelentkezési lapot :D

Barbi,
mi a baj a cicin elalvással?

KépKép
fibi

Indi,
igen, figyelmetlen voltál már megint :lol: , mert tegnap irtam pár sort a mini talirol (Pocak+Macs+Fibi) :D
és nekem csütörtök jo lenne jövö héten, Margitszigetezni, de csak délelött.

Vic,
tudom, nyaggatom idönként, hogy csinálja, de soxor én is elfelejtem :( amugy aszondja a párom, hogy most pár honapja nem fáj neki annyira, csak ha fizikai munkát végez (ami ritka, max fünyirás, kerti munka :lol: ) És állitolag ez a betegség olyan, hogy idönként jol begyullad, és fáj, mint állat, aztán van kis pauze...

KépKép
fibi

Fibi! semmi baj, csak olvastam vészmadár sztorikat :lol:
plussz a nővéremnek 3éves korában sikerült csak leszoktatni a lányát a ciciről pont az esti miatt.
Ez volt tőle az egyetlen egy tanács: próbáld meg ne cicin elaltatni.

Zuz! köszi :P
Katát hívtad? Sogórnőd?
gödibarbi

Macs!
most olvastam el a "Mielőtt anya lettem" -et
jól könnybelábasztottál...
esetleg tudod ki írta?
és köszönöm. :P elmentettem.

gödibarbi

Macs, koszi :) ezt a honlapot mar en is megkukkoltam, de itt csak az auton erkezokre gondoltak utleirast illetoen. ugyhogy ez rosszpont. a kepek alapjan viszont tenyleg klassz hely lehet. de nagyon remelem, h nem lesz feher hintos bevonulas, meg a tobbi :shock:

Zuz, a hellyel nincsen semmi bajom. csak ne eskuvo lenne, ne lenne olyan k. messze, es ne du kezdodne, mert igy tutira a vacsora kozepen kell eljonnunk, ha nem gyalogolni akarunk hazaig (azert remelem a levesnel tovabb jutunk :mrgreen: )

Ancsi, 1 honap az sok ido ilyen korban! :)
es tenyleg ott nem esett??? hogy mik vannak :roll:

napkozbeni alvas? B mostanaban beeri annyival, h a villamoson alszik egy feloracskat (meg szerencse, h szinte mindennap villamosozunk)
recca

Köszönjük az aggódást, telcsi kezd lélegezni, de még egy esti imát ha elmondanátok... fénye még nincs.
ÉS vazzeg, FELFELÉ kellett tolni a hátlapot, még ilyet...!!!

Többit holnap, vizsga után, cupp.
neet
neet

Barbi!

Szerntem a betegségek amik ellen az oltásokat adják,nem változtak csak az oltások rendje.Az aktuális oltás előtt kérni kell az oltással megegyező nevű kivezetőt és azt fogják adni eg jó homeos gyógyszertárban :)
20170114224602

Barbi, igazad van, mert állítólag új összetevők is vannak, meg másképp is tartósítják az oltóanyagot, mint régen, és (megint csak állítólag) ezek miatt kevesebb a mellékhatás. viszont a kivezető így is jó szolgálatot tesz, hiszen nem csak az oltás utáni kellemetlen tüneteket enyhíti, de megelőzi az esetleges hosszú távú szövődményeket. és épp ez utóbbi az, amitől sokan tartanak, tartunk, a kis láz/aluszékonyság ellen (ezek az oltási reakciók kategória alatt futnak) nem is kellene ennyire fegyverkezni :wink: de pl tipikus oltási szövődmény az immunrendszer leromlása, gyakori betegség, allergiás reakciók, koncentrációs- és tudatzavarok, görcsök, befolyásolhatatlan sírás, legsúlyosabb esetekben pl. autizmus.

a nozódák alkalmazása már nem is homeopátia, hanem izopátia, ezért sok homeopata nem is alkalmazza.
a nozódát már nem növényekből/állatokból/ásványokból készítik, hanem miazmákból, amelyeket a vírusok és baktériumok okoznak (ezek lehetnek akár beteg/halott emberi vagy állati szövetekből is). önmagukban nem gyógyítanak meg egy-egy betegséget, de jelentősen csökkentik a tüneteit, illetve eltávolítanak minden lerakódást/réteget, mely az adott betegségből való gyógyulást akadályozza.

a többiek már írták, hogy a DiPerTe oltás nozódája Remedia Impfstoff DPT D30-as névre hallgat, és olyan helyen kapható, ahol tartanak Remedia termékeket, pl. a Gazdagréti vagy a Széna téri vagy a Lajos utcai homeós gyógyszertárakban, vagy lehet licitálni a topikon valakinek a maradékára :D mert egy tubusból jut több gyermeknek is.

az adagolás - ahogy én tudom - pici babáknak oltás előtti nap este 2 golyócska, reggel 2, oltás után 2, este 2 és másnap 2.

nagyobb gyerekeknek is összesen (minimum) tíz golyócskát kell bevenni, de nem kell már ennyire elaprózni, lehet oltás után 5 és másnap 5 golyócskát adni, ha esetleg lenne még reakció, akkor harmadnap is 5 golyócska. egy másik módszer szerint a tíz golyót fel kell oldani egy pohár vízben, és egy-két óránként egy kortyot elfogyasztva szép lassan meg kell inni.

azért a nozódák adása nem teljesen veszélytelen, éppen amiatt, amiből készülnek. ezért nem szabad indokolatlan esetben adni, sem túladagolni (főleg kisgyerekeknél kell óvatosnak lenni).

eleget papoltam :D

ui1: Neet, akkor megnyugodhatsz, most már tuti túléli!

ui2: Zuzi, ma egész nap lebzseltem :D itt volt a dédike, Isti a teraszon pacsált a lavórjában, sétáltunk nagyot, fagyiztunk, szomszédoltunk, apáztunk (szerencsére ma elég gyík meccsek voltak :D) úgyhogy még 2 (1,5) cikkem van hátra holnapi határidővel :wink: ja és még nyaralást is tervezgettem :lol:

votiv 8)
votiv

Jó reggelt mindenkinek! :)

olyan szépnek ígérkezik a mai nap, hogy sztem senki nem is fog babanetezni 8)

Vica,
írtam :)

Neet,
remélem az utolsó vizsgádhoz drukkolok ma :)

Kép

Vééégre igazi csirip-csirip-fütty-fütty, meg sunshine, meg virágok :)

Kép Kép Kép Kép

Szépséges napot mindenkinek :D
macskanyu

Jó reggelt!

Itt is gyönyörűséges idő van! :)
Valami pancsoló alkalmatosságot kell keresnem a csajoknak,mert a medencéjük persze még pesten van :roll:

Zuz:
vagyok én,csak annyira nyűglődös napjai vannak Dorkának,hogy csak olvasni tudok,néha.Kicsit taknyos,meg fogzik is,na meg ezek a frontok...
Építkezést hagyjuk inkább,túl hosszú lenne :evil:
Te hogy vagy?Szülésznő ügyben van valami?

Macs:
imádom Füli fotóit :lol:
Annyira édes ez a picilány :!:

Soosoo,Kisün:
nagyon izgi már ez a finis :lol:
Szorítok nektek nagyon.

Votiv:
érdekes ez a kivezető dolog.Nem igen ismertem,aztán a 15 hós oltásnál,az itteni gy.orvos,automatikusan hozta magával,az oltással együtt.
Ezek szerint jó a dokink? :lol:
Merre tervezitek a nyaralást?
Valamikor folytatjuk majd a tegnapi traccsolást?Érdekelne ez meg az :wink:

Juc:
nektek jó pihizést!Igen jó időtök lesz :)

Neet:
én is drukkolok a mai napodhoz :!: :)

petergabi

Vikó
Nagyon sajnálom :cry: ,és persze hogy írok, ha lesz mini tali. :) Nagyon cuki Dominó és a szeme gyönyörű. :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Hát, nem jött be a 8 órási elalvás, 10-kor már fenn kukorékolt a ded fél 12-ig :cry: Én annyira ki voltam, hogy apa altatta el..... Persze már 6-kor felébredt, utána hiszti, és most alszik. Nem értem én ezt!

Fibi!
Kár, hogy nem voltál a szerdai tanfolyáson, kíváncsi lettem volna!

Juc!
Jó pihizést :D

Recca!

Fehér hintós bevonulás :roll: :lol: Mifelénk egyébként az a szokás, (főleg rongyrázós esküvőkön) hogy gondolnak azokra is, akiknek nincs kocsija és kisgyerekkel jönnek, pl megszervezik, hogy ki vigye őket, vagy szállást biztosítanak. Amikor legutóbb esküvőn voltunk, bébiőrrel felszerelkezve vacsiztak az emberek :lol: , a dedek meg aludtak 1 emelettel fejjebb :D És nincs ismerős sem, aki kocsival elhozna Titeket? Azért ere gondolhattak volna.... Vagy én vagyok túl vidéki 8)

Votiv!
Rájöttem, hogy eddig boldog ember voltam, mert nem tudtam, hogy ezeket a kivezetőket miből csinálják :? Halott emberekből??? Jesszus! :shock:
Tök jó napotok lehetett tegnap! Ezek szerint megoldottad a dagonyázást kultúráltabb formában lavórral :lol: És hova szervezed a nyaralást?

Gabi!
Nálunk is nagy nyűglődés folyik, szerintem mi is fogzunk :cry:

Barbi, Gabi!
Még nem hívtam a szülésznőt, lehet, ma ráveszem magam :D Megkérdeztem B. S-t, azt mondta, hogy a 2 legjobb szülésznőt választottam. Úgyhogy most vacilálok, hogy melyiket hívjam. Gabi, esetleg tudsz még valami infót írni nekem a Te szülésznődről? Milyen korú, armaterápia, homeopátia? Csak ha van időd! :)

Neet!
Drukkolok!!!!!
zuzmo1

Atyaég!

Kiszel Tünde, Fekete Pákó és Terry Black a TV2-őn! Hogy sikerült ezeket így összeválogatni! :roll:
zuzmo1

Zuz,
Dóci úgy állt át az egyszeri alvásra, hogy délelőtt elmentünk játszótérre, és ott rohangált ebédig (egyébként ő is 7 és 8 között kel), és akkor haza, aztán ebéd, aztán letettem aludni. Ezt a napirendet viszont nagyon szigorúan tartjuk :)

Macs,
Füli :D:D:D És 14 nap még rengeteg idő :D

Fibi,
jóga jól hangzik, én eddig csak néhányszor voltam, de nagyon jólesett :)

Neet,
szerintem a nokiánál külön részleg van rá, hogy kitaláljanak újabb és újabb szétszedhetetlen dizájnokat :)

Gabi,
köszi a drukkokat neked is! :)

Soosoo,
írtam, megkaptad? :)

Olyan jó ez az idő!!!! Na el, hogy minél többet lehessünk kint :)

vera
kisün

Zuzi,
én sem értem Fülicseket (már ha ez vígasztal téged :roll: )
Eddig tök szépen aludt éjjel, egyszer kelt szopizni. Pár napja meg visszaállt a 3x kelésre és csak szopival alszik. Eddig elaludt cumival is , most nem. És hajnali 3-4-re, ő úgy dönt hogy kialudta magát...
ki érti ezt???
Nappal meg lelőni sem lehet, hiába fáradt, mint a kő. Dörzsöli a szemét, a végén meg már nyűgős, meg pityereg, de csak akkor alszik el, ha szó szerint beájul... akkor is 20 percre...

Vera,
hogy vagytok? :)
macskanyu

Jóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt! 6 óta kukorékolok, mert tegnap este 9 tájt bealudtam Dominóval, addig simogattam a fejét, hogy el tudjon aludni :)

A főnököm nekem is egy bunkó, tegnap annyira kiborított: közölte, hogy szabadnapjaimon is kell telefont vennem,a külfödi hívásokat (amik bármikor jöhetnek) és este 2 órát dolgoznom, különben két hét múlva kirúg. Ezt msot csak azrét írtam le, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre: mi az a határ, a meddig a pénz miatt elmennétek a megaláztatásban? Na ezt most nem valami jól fogalmazom, de értitek: mennyit ér meg egy nem is valai nagy ámde a megélhetéshez nagyon kellő fizetésért befogni a száéjat és bólogatni? És ráadásul ugye Dominótól veszem el az időt :(

Nekem ezen a vébén nem jönnek be a meccsek :( A spanyol meccset nem láttam sajnos, de a német, francia és angol szerintem unalmas volt és hát utolsó pillanatokban gólt rúgni 2 félidős kínlódás után.. nem teccik.

Votiv :) nagyon érdekes a nozódáról írott szösszeneted, én olvastam ezt az emberi szövet-dolgot, de nem gondoltam végig igazán... viszont ugya a szervátültetéshez is halott emberek "szolgálnak"... szóval nekem ez nem gond, és jó, hgoy többet tudunk már erről.

Gabi :) Irirgylésre méltó a doktorotok akkor! A miénk ugyan elvégeztea homeopátiás képzést, ámde egyáltalán nem használja és nem is ajánlja :(

Zuzmó :) jobban van a pocakod mára?

Pocakoknak növögetést, mamócáknak sok fincsi pihentető alvást, babáknak vidámságot és mindenkinek szép napot!

Neetnek pedig sikeres vizsgázás után jó Kép

Csókolat

Rylie :) ha már nem találkoztunk, nyomjál fel egy képet Kamilláról :)

indianyo

Help me please!

mennék venni Fülinek napvédőt de mit??? napoljat? naptejet? milyen faktor? milyen márka?

plíííz! :)
macskanyu

Köszönöm az alvásos hsz-eket. Úgy giondolom az elmúlt éjszaka alapján, hogy Bazsó még a napi 2 alvást igényli, úgyhogy hagyom békén, egy ideig :lol:

Vera!
Hogy bírsz olyan sokáig játszótéren lenni? Nem kell pisilned? :lol: Tudom, hogy hülye kérdés, de én Bazsóval is így voltam, és most is, hogy állandóan pisilni kell, és max másfél órát bírok a játszón lenni :lol: Plusz tök kényelmetlennek érzem, hogy nem lehet sehova leülni, csak messze a homokozótól. Általában a szélére szoktam ülni, de most már nyomja a hasamat a gatya :?
Egyébként érzel már valamit??? Hú, ne is válaszolj, biztos mindenki ezt kérdezi,és már unod :lol:

Indi!
Jobban vagyok, köszi! :D
Igazából engem sem zavar, hogy miből van a homeós bogyó, ha használ, csak magam elé képzeltem, hogyan csinálhatják :shock: A szervátültetésnél pedig általában azért még élnek (legalábbis a szívük dobog), bár tudom, nem minden esetben. Meg azért az már egy komoly dolog......De arra nagyon kíváncsi lennék, hogy mit szednek ki az emberekből, ami aztán segít abban, hogy az oltás utáni szövődmények ne jöjjenek elő.

Én ezért utálom a focit, fél órát várunk, mire átérnek a másik térfélre, esetleg még egy helyzetet is összehoznak, aztán semmi....

főnököd :cry: Nem leszek népszerű, de szerintem ha nagyon kell a pénz, akkor sajnos le kell nyelni a dolgokat. Gondolom, Dominó mellett elég nehéz lenne új munkát találni, ráadásul olyat, amit mellette is tudsz végezni. Annyira utálom, az ilyen bunkó embereket, akiki ennyire nincsenek tekintettel arra, hogy valakinek babája van!!! Milyen dolog már a szabad napon is dolgoztatni!!!!
zuzmo1

Macs!

Én a DM-ben vettem Nivea 40 faktorosat, most le van értékelve. Ez volt a DM-ben a legmagasabb faktorszámú, de állítólag van 50-es is, sőt Moose írta 100-asról is. Amit én vettem 2690 ft.
zuzmo1

Macs,
én tavaly (amikor B PONT annyi idös volt mint most Füli :D ) Garnier Ambre Solaire naptejet vettem, rá van irva hogy Kids, és elég drága volt, 40 :!: faktoros, és zöld szinü, érdekes :lol: Ez csak egy tipp, mert a többit nem ismerem :)

KépKép
fibi

Fibi!
A nivea is zöld színű :lol: Szerintem azért, hogy jól elkenjük, mert amint felszívódik, színtelen lesz!
zuzmo1

Indi,
fönököd :evil: :twisted: hát, én nehezen birom az ilyen fajta megaláztatást, de a pénz miatt még egy kis ideig lehet hogy csinálnám. és közben biztos keresnék vmi másfajta pénzkereseti lehetöséget, mert hosszu távon ez nem jo :(

Zuz,
dejo, hogy meglelted a 2 legjobb szülésznöt :) legközelebb én is közülük választok :D

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?