Sziasztok csajok!!!
Még egyben,nem szültem,de most egy kicsit akkor várjunk már,mert szombaton anyósomék jönnek a férjem szülinapjára és paramama módon nem akarom,hogy Manka egyedül legyen velük,főleg egy ilyen kissé zaklatott helyzetben,mint a tesó születés.
Tudom hülye vagyok,de képtelen vagoyk jót hinni róla és tuti be fog szólni a gyerekemnek valamit(egyél rendesen,mond,hogy köszönöm),de most várom is,mert naggyon a bögyömben van..
No szóval még nem szültem,elmesélem a pénteki klassz kis napomat,amit azért bearanyozott egy apró kis mozzanat
nos,péntek 12re bementem ctg-re,gondoltam 13.20-ra csak végzek,mire menni kell anaszteziológushoz..Várok ,várok várakozok,egyszercsak kijön a szülőzobáról a választott szülésznőm,Keszegh Évike,aki gyorsan bevitt,rádobott a gépre,aztán ment lerendezni a szülőnőjét..A gyerekem aludt persze,rém rossz ctg-t produkálva,de jött az ARANKA (ki ismeri a matuzsálem Aranka szülésznőt?aki 120 éves és a kilói száma is kb.ennyi?),se szó,se beszéd letépett a gépről(tudta,hogy Éva kismamája vagyok),közölte,hogy mivel Sipi nincs itt,nézze meg orvos..No,gondoltam megkeresem Évikét,aki meglátta a WC.papír nagyságú fecnit(mert kb.arasznyi hoszú se volt),bedurrant az agya és benyargalt megkereseni Arankát,aki közölte,hogy mit rinya,úgyis császár lesz?????!!!!! közben már Siposnak is adta a drótot,hogy milyen rossz a ctg-m.
Éva persze modta,hogy menjek igyak egy kávét,ébredjen fel Boróka és hogy nyugi,ennyi papírból nem lehet kimonsani,hogy lepényi elégtelenség e vagy csak alszik.
visszamentem,Sipos már várt, újabb ctg.,ami fél fokkal jobb volt,mint az előző..no,akkor flowmetria..
ÉS MOST JÖN A LÉNYEG,KEDVES FUN CLUB!!!!!
A ti általatok oly sokszor emlegetett és méltán imádott VIDA doki ,bejött,felém dobott egy filmsztár mosolyt és leült mellém az uh gép elé flow-t nézni. és persze egyfolytában poénkodott,hogy "ne mozgassa a gyereket kérem", meg "nekem nincs ilyen jó áramlásom ,mint ennek a gyereknek"aztán évődött a dokimmal is,hogy "mondtad e a hölgynek,hogy 30.000Ft lesz a vizsgálat",meg "hát igen,nem árt,ha ha egy szakember is látja a beteget"
Átvillant az agyamon,hogy autogramot kérjek,de túl tinis lett volna
No,de utána másfél órát vártam az anaszteziológusra(még jó,hogy időpontra mentem),végül is du.4re értem haza
És menni kellett ctg-re szombaton is,amikro is 146os vérnyomást mértwk,majd Sipos már 151-et is,de aztán 135öt és elengedett.voltunk mai is,közben itthon mérni kellett a vrényomásomat,de minden oké.Szóval kedden megyek legközelebb.
ennyit erről.
A mikulás buli nagyon jó volt,a lányom totál odavolt a Télapóért, énekelt neki,meg vigyorgott,azóta is ez a téma.
KRSIZTA!! jó hír,hogy Panna jobban van.Ha van valami,amit utálok az a hányás,hasmenés..
MARCSI! Én is gondolkodom a pneumococcus oltáson,de ilyenkor mindig az jut eszembe,hogy vajon ezeknek az oltásoknak van e mellékhatása,jó e,hogy annyi minden ellen beoltatjuk.nem tudom,aggódás mind a kettő.
Én beoltattam menjunge ellen is(kullancs okozta agyh.)meg beoltattam egy másik kullancs elleni oltással,no és a bárányhimlő ellen is..nem tudom,nem tudom..nekem 7x szúrták fel a fülemet,gyerekkoromban,nem tudom ,hogy Manka örökölte-e, egy biztos 4.hónapja jár közösségbe és még nem volt baja...De jön a kistesó,szóval meg kéne fontolni,dem ár sajnálom,hogy ennyiszer megszuratom.
Figyi,a 3 óránkénti kelés meg majd elmúli,megértem,hogy fáradt vagy, én 2 évig keltem minden éjjle kb.2x..de,ha vigasztal vannak igazán rossz alvó gyerekek,egy ismerősöm a 2 gyerekéhez-az egyik 2és fél,a másik 1 éves- 6x kel fel éjszaka.....
cancan!!
ez már gáz!!én is ki lennék borulva!! én még nem hallottam ilyen hosszú vérzésről.
írjatok,csajok,kinek hogy telt a hétvégéje,megyek aludni..holnap lehet,hogy nem tudok jelentkezni,mert csak 4 helyre nyargalok.
persze szülni,ettől sem fogok..én már érzem..
jó éjszakát!!
durca