Sziasztok
Brigi: A Samu nálam is naaagy kedvenc. Meg a Soma (ez tuti kilőve, apa exének a fia is ezt a nevet viseli). Berci neve kb. úgy lett, hogy Marcit (Márton) akartunk már nagyon régóta, de a hugom "beelőzött", így neki lett Marcija. Az András volt még talonban, de igen nagy lett volna a magánhangzó torlódás az "ai"-ra végződő vez.névvel. Így mindenképp kellett vmi "köztes" név. A Berci, mint becenév nagyon bejött mindkettőnknek, de a Bertalannal nem volt az ember igazán kibékülve. Aztán egy idő után eluntam, mondtam, keressen ő nevet a gyerekének. Érdekes módon, máris megfelelt neki, amit én találtam
Most viszont tuti, hogy Márton lesz, ha fiú, mert ha Apának nem tecc, akkor kereshet megint nevet
Lánynak, csak, hogy a "hagyományt" folytassam, a Kamilla régi nagy vágyam, de az Uram közölte, hogy kizárt
Emi: tényleg baromi soknak tűnik a mennyiség

2dl vízben kell feloldani.
Mindenképpen vigyél citromot és a felét csavard bele. Akkor kicsit tömény limonádé íze lesz. Én elkövettem azt a hibát, hogy az egész citromot belenyomtam, iszonyú savanyú lett

Alig vártam, hogy leteljen a 2 óra.
Minden kh.-ban más a szokás a nevekkel. Azt tudom, hogy császár előtt szinte mindenütt kérnek neveket, de nekem mindig (Margitban is, Jánosban is) szülés után kellett megmondanom.
Kérek drukkokat az UH-ra! (Nem tudom, miért, de csak ma hajnalban kezdtem el a szokásos Uh előtti "minden rendben van-e" parámat, máskor már napokkal előtte frászolok.)
Jovi