Hahó lányok!
A Jonhnson esti fürdetőt nem ajánlom... Máté -ahelyett hogy nyugodtan és édesen bealudt volna, ébredt 9kor és 11kor! Ilyen ezer éve nem volt! Azt mondta a barátném, hogy a fürdetőben található illóolajtól lehet hogy fepörgött.
Györgyi,
tudod, nálunk az esküvő is elmaradt időhiány miatt és azt gondoltuk, hogy a keresztelőt már nem blicceljük el. Nagyikám nagyon örülne neki...
Igaz, mi sem vagyunk vallásosak, inkább a szokás és a családi esemény miatt szeretnénk megszervezni.
Máté pont 4 hónaposan aludta először át az éjszakát, a múlt héten, aztán a következőt is, aztán elmentünk Sopronba ahol 1x ébredt. Mi nem csinálunk semmi különöset, hogy aludjon, ő alakította így. Szerintem erre nincs recept - sajnos
Barbi,
már szerettem volna írni, hogy mi meg eddig nagy üdülési csekkesek voltunk, de mostantól mi is szállodaszövetségivel szeretnénk jönni-menni (hála egy barátnak). Az igaz, hogy ha szállodaszövetségivel foglalok akkor jóelőre kell szólni ill. nem szívesen adnak szobát szombatra?
A soproni program jóval kényelmesebb volt gyerekkel, 10kor indultunk, etetés után, a kocsiban is etettünk egyet, mikor leértünk sétáltunk egy nagyot a belvárosban, aztán ebédeltünk egyet úgy 3 felé. És utána már mentünk is a szállásra, kis nézelődés, játék, fürdés és fél7-kor alvás. Mi meg a bébiőrrel felszerelkezve beültünk a panzió éttermébe, borozgattunk, eszegettünk, beszélgettünk.
Másnap reggel kényelmesen megetettük Mátét. aztán apa aludt vele egyet reggel, 9 felé reggeli, 10kor Máténak tízórai, indulás, Fertőd, többieknek kastély-nézegetés, mi Mátéval meg sétáltunk a kertben. Hazafelé egy gyors ebéd, 5re értünk haza.
Mázlink volt, hogy Máté bárhol el tudott aludni!
Gratula a mellszívóhoz, kedvező áron hirdették meg!
Steffi,
Martin egy tündér! Majd fog ő jönni-menni, most méh nincs kedve

Máténál sajna ez nem kívánságműsor, ő egy örökmozgó családba született
Szerintem ti választjátok ki hogy milyen vallású legyen, nem?
Régen, ha jól tudom a lányok az anya, a fiúk az apa vallását vitték tovább.
A héten megyünk a paphoz, egyeztetni a részleteket, majd beszámolok.
Cancan,
ez aztán a program, ámulva olvasom!