Sziasztok!
Húúú, mennyire le vagyok maradva!
Brigi: gratula a költözéshez! Kipakolás ráér ám, nekünk a konyhánk félig kész volt vagy 4 hónapig (mosogató, tűzhely volt, szekrények nem...egy "álom" volt").
Én önvédelemből nem olvasom el Zsókucit, bocsánat érte. Így sem tudok kirekeszteni minden rosszat, de pluszban nem keresem a negatív élményeket.
Hát, én nem emlékszem, a második gyereknél mennyivel volt több, vagy kevesebb a vérzés, de a méhösszehúzódások sokkal erősebbek voltak. Ráadásul (szintén kórháza válogatja a protokollt) a Margitban, Jánosban, ha 3 év alatti a korkülönbség a két gyerek között, szülés után 2-3(?) napig adnak napi 3x oxitocin injekciót popsiba. Úgyhogy megerősítik a szopizással együttjáró összehúzódásokat
Méhösszehúzódás: Andrea, tök jól leírtad! Én csak annyit tennék hozzá, hogy most már elég nagy a méhünk ahhoz, hogy tapintható legyen egy keményedés. Hanyattfekvésben, ha ráteszed a méhedre a kezed, egyöntetűen kemény gömböcöt tapinthatsz, ha valódi méhösszehúzódásod van. Ha csak egyik oldalon dudorodik, akkor a bébi betámaszt, ami érzésre nagyon hasonlít a keménykedésre (legalábbis nálam).
Bori: szerintem is cuki a macid! Illetve Ádám macija:)
betegeknek gyógypuszit küldök!
Gurgula: én mostanában mindentől ingerült vagyok

Tegnap este már bőgtem...előjött az allergiám, vagy ömlött a taknyom (pardon), vagy totál bedugult az orrrom, kifújni sem tudtam, szájon át lélegeztem. Orrcsepptől az orrom száradt ki, egyébként a szám, ehh. Utátam a világot. Ráadásul Apácska is leroggyant (ő szimplán dáthás, de nem kicsit), így sajnáltuk magunkat marhára együtt, Berci meg kikészített minket a fene nagy jókedvével, szokásos nyüzsijével.
Ma megkapta a gyermek a 15 hós oltást. Jujj, de csúnyán nézett a dokinénire utána
kissmanó: Bercit én is megbűvöltem, a 32. héten faros volt, szülésznő mondott fordító-trükköt. Nem tudom, mikor fordult meg, de a 36. héten fejjel előre jött ki
Rózsa: ablak, ajtó nyitva, jöhet a fánk! De csak egyet kérek, tudod, a cukromra vigyázni kell
Csajok, annyira tavasz van, hogy még az allergiám sem zavar!