Egyébként sziasztok
Times
Örülök,hogy jól vagytok,sok sikert a szopihoz is.
Mona
Nagyon vigyázz magadra ,de már az orvost hívd fel ne várj vele délutánig.
Edit
Nekem segíthetsz milyen papírok kellenek és honnan lehet letölteni,én nem igazodom ki az útvesztőben.
Facér vagyok,lánykám tegnap este elvittük tesómékhoz majd csak péntek este vagy szombat reggel hozzuk haza.
Alig vártam egy kis nyugit ,erre most meg hiányolom,üres a lakás nagyon.
Tegnap délután áttoltam az ágyat egyik sarokból a másikba,mert több álmatlan éjszakát nem vállaltam volna be.Most nincs vízérbe az ágy ,de azt amit kaptam apától nem tettem zsebre.

Teszem hozzá igaza volt,de nem vártam rá tovább,mindig ígéri és csak szenvedtünk.
Viszont nekem két napja elég sűrűn kell járnom wc-re.És többször van székletem.,nem sok .Bocsánat ,de már kicsit paranoiás vagyok.
Lehet ,hogy elkaptam a vírust?De nem fáj semmim.
Viszont szomszéd kisfiúnak fosós vírusa van ,így nagy az esélye,mert lehordja a lány ,pedig az orvos is mondta tartsa otthon,ráadásul láza is volt.Nem értem őket,miért nem lehet kikezelni a gyereket rendesen ,miért kell mindenkit összefertőzni a játszón.
Nem tudom ,hogy esne neki ha az ő egészséges gyerekét fertőzné meg beteg gyerek akit lehordanak.
Lehet ,hogy rám nagyon haragszik mert megmondtam neki tegnap is ,de nem érdekel ennyire nem lehet fontos ,hogy lent legyenek?Vagy nem tudják otthon elfoglalni 2 -3 napig a gyereket amíg helyrejön?Jah akkor foglalkozni kéne vele
Nincs igazam?
Úgy döntöttem csinálok egy kis franciasalit,meg sült csirkevalamit estére.
Most ebbe a jóidőbe végre van étvágyam

csakl nehoyg túlzásba vigyem