A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Csodálatosak a babucik nagyon aranyosak.

Regi!
Szelina tényleg rád hasonlít.

Timi26!
Ne idegeskedj a lányom se szokott sírni csak ha nem kap egyből enni.Inkább alszik vagy csak tekinget.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

ime egy szexi pasi a csajoknak Kép

Heni
KépKép
heni81

Kép Szerelmem Kép Gremese kedvéért :-)
Vendég

Sziasztok!

Annnnyira edesek a babak, es egytol-egyig milyen gyonyoruek! Erdekes, hogy minden bababan latok hasonlosagot beloletek, csak az enyemen nem tudom eldonteni, kire hasonlit??? :shock:

Mellbimbo: :shock: Ugyanazzal a problemaval kuszkodok, ami nalam egyedul bevalt, az a szabadon-hagyasos modszer, ami persze nem a leggusztusosabb megoldas, foleg, amikor elkezd spriccelni a tej, de ez sokat segitett. Nekem is egyszer jobb, masszor megint rosszabb, de szerintem is az ido meg fogja oldani, amikor a mellbimbo megedzodik...elvegre nem szokott hozza ilyen drasztikus vacum-hatashoz..... :shock:

A hasamon meg nekem is ott a barna csik....csak elmulik.... :?
Vendég

Gremese!

Zsófikának visszakacsint a fiam sőt még puszit is küld! Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Lányok, aki ma ráér délután, estefelé szurkoljon nekünk. Elindítják a lusta fiúnkat ma! Most indulunk a kórházba.

KépKép
becka

Hello Lányok,

akkor ezek szerint mindenki küszködik bimbi-ügyileg. (Bár nekem kissé máshogy fáj, olyan mélyen, belül és a szopi alatt egyre erősödik a fájdalom :roll: )

Timi, szerintem csak örülj annak, hogy Viktor ennyit sír :lol:

Nagyon cukik a babák!

Linea negra: csak a terhesség utolsó 2-3 hetében jelent meg és szinte láthatatlan volt. Most bezzeg látható. Majd csak halványodik...

Képzeljétek, rekordot aludtunk: 8,5 órát. Mondjuk ilyen áron nem akarom, hogy átaludja az éjszakát. Inkább kelek 3 óránként, de ne vergődjön szegénykém 13 órán keresztül. Úgy nézett ki a kis szeme estére, hogy a szívem szakadt meg. Kíváncsi vagyok a folytatásra...

silka
silka

Hajrá Becka!!!! Gyors és könnyű szülést kívánok!

silka
silka

Niki 72!
a miénk se hasonlit egyikünkre sem, mennek állandóan a találgatások, hogy kire van.
De én mindig azt mondom, szerelem gyerek, mindkettőnkből van egy kicsi benne.

Heni

Heni
KépKép
heni81

Bfagi, Gremese, Regcsiken, Heni81, u. era: a babák egyszerűen gyönyörűségesek, azonnal elfogadnám mindet!!! :D Jaj, nincs is ennél jobb... Ádám még egy hónapos sincs, de már azon jár az agyam, hogy mikor jöjjön a következő baba... :wink:

Becka: NAGYON DRUKKOLOK, CSODÁS SZÜLÉST KÍVÁNOK!!!

Timi26: Timikém, örülj, Neked ezek szerint egy Kisangyal babád van (l. Suttogó), ami szuper! ;-)

Silka: nagyon jól leírtad, nekem is pont így fáj a mellbimbóm...
Sajnálom a kicsidet, de biztos javulni fog a dolog!
Kérdeznék is valamit: a kiságyotoknak, amiben a pici alszik, rácsokból áll a matrac alatti része vagy lemezszerű? Azt a teóriát akarom megerősíteni/megcáfolni, hogy mennyire szabja meg az Angelcare normális működését az a felület, amire az érzékelők kerülnek... (nekünk rácson vannak, azon a matrac, azon a babóca).

Délutáni idill: a srácok (Ádi és Apa) elaludtak az ágyon, versenyt hortyognak... ;-)

Kép
Kép
irina

Szép napot, Anyucik!

Amint látom, elég sokan szenvedünk itt bimbiügyileg. :( Most ott tartok, hogy a tropa cicimet még mindig fejem, és úgy adom a tejcit Máténak. A másik még bírja valahogy, addig remélem kitart, míg emez meg nem gyógyul. Teljes cicimegvonást-üvegezést ugyanis nem szeretnék. Persze a mellszívó, bármennyire elektromos is, nem működik olyan tökéletesen, mint Máté, így jönnek újra a csomók is, ígyhát masszírozok ezerrel. Majd csak lesz javulás, már nagyon szeretnék rendesen szopiztatni!
Niki, a szabadonhagyásos módszert próbáltam, de FÁZOK! Ennél melegebbre meg már nem kéne befűteni, így is meleg van. :?

Linea nigra: ott virít még! Meg a pocimon is a foltok. Majd elmúlik, annyira nem izgat. Annak viszont örülök, hogy teljesen megúsztam a terhességi csíkokat, se babavárás alatt, se most nem jöttek ki! Juhí! :D

Becka: nagyon ügyes legyél, hamarosan átölelheted Levit! :D :wink:

Timi: Máté is csak akkor ordít, ha nem kap azonnal enni, mikor eszébe jut. Amúgy nem egy sírós fajta. Máskülönben inkább ilyen apró nyöszörgésekkel tudatja, ha valamit szeretne. Szerintem tegyük össze a két kezünket, hogy ilyen fiaink vannak! :D Aztán várjuk ki: fogzásnál lehet, hogy majd eladják a házat is! :shock:

Miléna: a várandósságom első 6 hónapját úgy csináltam végig, hogy a párom már Budapesten volt, én meg Pécsen tökegyedül. Tudom, mi 7végente láttuk egymást, de fél év nagyon hosszú volt! Hidd el, ki fogjátok bírni ezt az 1 hónapot valahogy! Majd Zéti vigasztal! Anyukád, barátnők esetleg nem tudnak benézni Hozzád? Biztos sokat segítene! :) :wink:

Irina: napok óta azon filózok, hogy asszem elhagytam a Suttogó 1. kötetét a kórházban... :roll: emléxem, mikor kivettem az ágynál a táskámból, arra viszont nem, hogy hazajövetelkor eltettem-e, és ha igen, hova. Itthon se rémlik, hogy kipakoltam volna... hmm, rejtély... valaki biztos örül majd neki... :roll: nekem viszont hiányzik. :(

Era! Jó együtt és otthon látni Titeket! :D

Csajok! Még-még képeket! Pls!

Detti
KépKép
kiskolbi

Tényleg nem lehet betelni a babákkal minden baba nagyon-nagyon csini.

Becka!
Drukk megy könnyű és gyors szülést kívánok.
Na meg persze az sms-t is várjuk.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Becka megy a drukk, ügyes lesz Levike biztos és sokat fog neked segíteni :lol: :lol: Várjuk az üzenetet :lol: :lol:

Teszek fel újabb képeket. Szóljatok ha sok vagyok :oops: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

l. móni: fantasztikus ez a kép a kislányodról! És talán nem lep meg, de TISZTA ÉDESANYJA!!!;-)

Kép
Kép
irina

Azti mekkora pangás... :shock: :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

l.móni: hihetetlen ez a hajkorona!!! És a szempillákra sem lehet panasz, szép hosszúak! :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Jól elvagyok itt egymagam... :roll: közben előkerült a Suttogó 1!!! :D Milyen jó, hogy Édsanyám néha beleolvas, mizújs itt a topicban: miután olvasta, hogy hiányolom a könyvet, küldött egy sms-t, hogy látta itthon nálunk a könyvet, meg is írta hol, és TÉNYLEG ott volt! Wow! :shock: :lol: :lol: :lol: Most beleolvastgatok újra egy kicsit, egész más lesz most, hogy Máté már idekint van.

Tényleg Lányok! Nektek nem hiányzik a nagy pocak? :?: Nekem nagyon! Egyrészt szerettem, mert tudtam,hogy Máté odabent van, másrészt végre nem éreztem magam olyan kicsi filigránnak, de ami a legrosszabb, hogy nem mocorog odabent a Drágám, semmi kis rugdosódás a legváratlanabb helyeken és időkben! :cry: Csodás, hogy itt van velünk, de nem lehetne, hogy azért odabent is mocorogjon valaki? (Kistesó még várhat, mielőtt javasolnátok...) :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Zsuzsóci!
Gratula a kisfiadhoz! Sok boldogságot kívánok nektek!

Fájó mellbimbóra kipróbálhatjátok a Bepanthent (nem kell lemosni), vagy a Garmastant.

Kiskolbi!
Nem a babakötvényhez kell az adókártya. Van ahová kell az adószám, minhárom gyereknek van adókártyája.

Bfagi!
Annak kell fejni, aki azt szeretné, hogy több teje legyen. Aki a kereslet-kínálatot szeretné mielőbb beállítani, annak nem kell fejnie, csak akkor ha betonkemény a cicije. Akkor sem kell üresre fejni, csak annyira, hogy ne legyen kellemetlen a feszülés. Ha már nem kemény a cicid, az nem azt jelenti, hogy nincs benne tej. Ez lesz a normális állapot, ha már beállt a kereslet-kínálat! Ne aggódj, van elég tejcsid :wink: !

Irina!
Nekem mindhárom terhességemkor volt linea negram, már nem emlékszem mennyi idő múlva, de elmúlt. Most még nekem is látszik.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

sziasztok !

lányok segítség kellene.
valaki szed More Milk Plus tablettát ?
kéne nekem valami amitől több tejem lenne.
próbálom stimulálni a sok fejéssel mert az én drágám nem szopizik. tudom az lenne a legjobb de sajna nem megy.

próbáltam inni ezt a Laktoherb teát de nem igazán jött be.

vagy esetleg tudtok valami tanácsot adni, hogy mit egyek vagy igyak , hogy több tejci legyen.

tegnap én is olvasgatni jöttem aztán este írtam de elszállt és utána meg az agyam szállt el és nem volt kedvem mégegyszer bepötyögni főleg úgy, hogy a kezembe itt volt törpi.

a ma éjszakánk katasztrófa volt.
este fél 11-kor volt a kaja utána törpi hamar be is vágta a szunyát.
hajnali fél 3-kor kelt kapott kaját és utána az istenért nem akart elaludni. fél 5-ig ringatta a párom aztán átvettem magamra tettem az ágyba és úgy elaludt . aztán amikor már nyomta a mellkasomat letettem magam mellé.
szóval sokat nem aludtunk most meg megvolt a kaja és most itt ringatom miközben írok.

na lépek hátha letudom tenni az ágyába én meg alszom egy kicsit.

help a tejci témába. ma lépnem kell mert nem lesz elég, hogy felesbe adjam neki a kaját és csak tápot nem szeretnék adni mert attól iszonyatosan fáj a pocija.

pusz mindenkinek.
20200310173350

Sziasztok!

Kőszegi Timi!
Tejserkentésre kipróbálhatod a következő teakeveréket: (egy gyógynövényboltban dolgozó nénitől van a recept, sokan használták már az elmúlt években, és bevált :wink: ). Szerintem az íze is jó, mondjuk én szeretem a gyógyteákat (a málnalevél tea is ízlett :wink: ).
CSIPKEBOGYÓ 50 g
KERTI KAKUKKFŰ 50 g
ÁNIZSMAG 50 g
CSALÁNLEVÉL 50 g
ÉDESKÖMÉNY 50 g
KECSKERUTA 25 g
MAJORANNA 25 g

Gyógynövényesnél külön-külön megveszed a cuccost, otthon összekevered, és már ihatod is. Én kb. fél liter vízhez 1 evőkanállal teszek a teakeverékből.

Teszek fel egy általam összeollózott homeopátiás dokumentumot. Ebben van tejserkentésre is bogyó, meg berepedezett, fájó mellbimbóra is.

1191136416.5467.doc

Kép

Kép

Kép
banita

Heni! Átadtam Zsófikának a Peti-puszikat, így reagált:

Kép

Szerintem ha jövőre is lesz Babanetes tali, menjünk el a babákkal, majd ők úgyis összeházasítják magukat. :wink:

L.Móni! Gyönyörű kislány Gréti, akárcsak az anyukája!!! :D

Bimbi: Nekem is fáj, és én Bepanthent használok rá. Igaz nem mindig, mert elfelejtem bekenni, és próbálom nem dunsztolni, hanem szabadon hagyni.

Tejszaporítás (KTimi): Nekem, ami bejött, az a napi 1 l Laktoherb tea, illetve a Karamalz nevű nektársör, amit a Kaisre's-ben lehet kapni. Nekem attól hamarabb jön a tejcsi, mint a teától.

Pocaklakó: Érdekes, nekem nem hiányzik a pocimból. Akkor kezdett hiányozni, mikor még bent volt, és azon gondolkodtam, mi lesz, ha nem lesz itt, de rossz lesz. De úgy látszik tudat alatt hamar elengedtem.
Egyébként Apa állandóan azzal riogat, hogy kedden letelik a gyerekágyas időszak, és ő már gyártani fogja a következő babát. Mondtam neki, hogy fél vagy 1 évet várjunk a kistesóval, erre: NEM VÁROK! :twisted:
Néha még így is simogatja a pocimat, és mondogatja, hogy hamarosan tesz bele babát. :shock:
Énazért várnék egy kicsit. :D

Linea nigra: Még vaaan!!!!!!

Fejés: Én is csak akkor kelek, ha beton a cicim. Egyébként azt vettem észre kb. egy hete, hogy hamarabb visszatermelődik a tejci, és több is, mint korábban. Csodálatos dolog ez, a szervezet alkalmazkodik babuka igényeihez.
Ma éjszaka 3x keltem fel fejni, összejött 3 x 40 mili. Délután majd odaadom, ha szükség lesz rá.

Kiskolbi! Korábban volt róla szó, csak most jutott eszembe reagálni, hogy Apa abszolút az a jég hátán is megél típus, és engem sem kell félteni. Zsófit is próbáljuk majd úgy nevelni - többek között -, hogy ne ilyedjen meg az akadályoktól, hanem szépen oldja meg őket.
Máté meg egy cukipofa!!!!!!!! :D

Era! Olyan jó, hogy otthon vagytok! És szerintem mindenki örül annak, hogy látjuk azt az anyukát is, aki hősiesen kitartott a lánya mellett, nem adta fel a reményt, és aki boldogan öleli azt a kicsi babát, aki fittyet hányt mindenre és úgy gyarapodott, ahogy kellett!
Köszönjük! :D

Bfagi! Timike annyira szép! Sok férfi szívet fog még összetörni! :wink:

Regi! Szelinát le sem tagadhatnád! :) Gyönyörű fekete haja van! Nagyon tetszik! :D

Silka! Nagyon édes Lizi baba! A beájulós kép nagyon király!!!! :D

Tegnap délelőtt az én Csücsöriborsóm olyan fáradt volt, hogy nem tudott elaludni, csak sírt keservesen, és verte magát. Sehogyan sem tudtuk megvígasztalni, vagy két órán keresztül.
Erre én fogtam egy nagy törölközőt, és szorosan becsavartam, csak a feje látszott ki. És lőn, elhallgatott, majd jó ideig csak pislogott, mint hal a szatyorban!
Ha minden igényüket kielégítettétek, és mégis sír (ha köhögve sír, az két dolgot jelent: éhes vagy fáradt). Ha nemrég evett, és köhögve sír, akkor fáradt a baba, és nekünk bejött a bebugyolálás, olyan anyaméh-feeling-et csináltunk neki.

Este azonban három órán keresztül jött a hasfájás, és az ordítás. Apával váltottunk egymást. Folyamatosan bicikliztettük a lábát, és akkor jöttek is a pukik, meg körkörösen masszíroztuk a hasiját.
Most egy új terápiát csinálunk: köménymag-teát itatunk vele, az ugyanis szélhajtó.
Minden etetés előtt 3-4 kiskanállal adok neki. Következetesen kell csinálni, mert csk 2-3 nap múlva lesz hatása (akár az Infacolnak). Kíváncsi leszek. Menetrend-szerint a híradó alatt kezdi, és 22h felé hagyja abba.
A nagy üvöltés és fájdalom végére kifárad teljesen, akkor nagy szopika, és beájulás. 6 órát aludt egyfolytában, ezért is kellett kelnem fejni.
És még valami, tegnap hálózsákba dugtam. Kicsit még nagy rá, de az is valami bebugyolálás-szerűség.
Azt hiszem így fogom majd lefektetni.

És végül mindenkinek egy Zsófi-mosoly:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Én is csak akkor kelek=én is csak akkor fejek

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese, hát, megindult a harc a fiúk között Cukitündér Zsófika kegyeiért... ;-) De álljuk a versenyt!

Mindenkinek köszi a linea negrával kapcsolatos válaszokat, megnyugodtam. Persze most már le sem mosom magamról, milyen elképesztően hiú vagyok... :roll: pedig nem is! ;-)

Detti, nekem is nagyon hiányzik a nagy pocak, és szerintem még sokáig fog is... meg az egész várandósság, nagyon szerettem terhesnek lenni (a 3. trimeszterbeli kvázi-mozgásképtelenség ellenére is).

Lányok, nálunk is beálltak a dolgok, egyelőre nem tudom, mozdulnak-e: Ádit minden hajnalban magam mellé veszem, mert halkan sírdogál, ha fáj a pocija, meg folyton kiesik a cumi a szájából, és jobb mellette fekve segíteni rajta, mint a kiságy mellett ücsörögve... de vajon meddig lesz ez így?

Kép
Kép
irina

Irina! Szerintem van itt egy-két csajszi a topikban, akik simán leköröznek minket.

Pocak: Én imádtam terhesnek lenni, imádtam a nagy pocakot, csak valahogy nagyon hamar elfogadtam, hogy nincs több mocorgás. Én is gondolkozom már kistesóban, csak még nem ilyen hamar.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese: eldicsekedtem apának, hogy mit írtál. Erre ő: " vagy majd ő (mármint apa) fogja összetörni nekik, akik az ő kislányát megkörnyékezik" :lol:

fájó cici: nekem az első két hétben fájt a mellbimbóm, főleg a bal, mikor bekapta a bébi. Nekem is az jött be, hogy próbáltam szabadon hagyni. Sokszor csak úgy, hogy a melltartót nem kapcsoltam arra a cicire vissza, ill. a pólóban félig voltam csak benn. Az az oldali kezem, ahol a mellemet levegőztettem, nem volt belebújva a pólóba. Szóval csak a másik kezem volt a póló újjában, és így félig lógott rajtam, nem fáztam.
De már egyáltalán nem fáj egyik bimbi sem :D

Tegnap fürdés előtt méreszkedés volt és már 3450g ez a pici lány!!!! (2850-el jöttünk haza a kórházból). Úgy örültem, hogy ilyen szépen gyarapszik :lol:

Kép
bfagi

Bfagi! Szépen husisodik Timike! :)
Egyébként fiú fronton nálunk is ez a helyzet, Apa gyepáli fog mindenkit. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

[b]Motitot! Föld hívja Motiot-ot! Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!![/b]

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok. :)

Minden baba gyönyörű. :)

Becka:
remélem már babázol. :)

Emese:
hajráá kistesó. :lol: :lol: :lol:

Jelentem elmúlt a féltékenység. :lol:
Bár ha az volt. Találtam a szájában aftát, kenegettem, az begógyult és azóta Marci is olyan, mint előtte. :roll:
Lillát imádja, mindig nézegeti, h olyan szép, olyan aranyos.
Meg simizi, puszilgatja. :lol:
Sztem elfogadta a helyzetet.
Ma elvisszük apukával délután valahova. ( Pláza, Meki, séta, fagyi-amit választ. ). Addig anyum lesz Lillával. 8)

Csajok, pár kérdés: :oops:
-fürödni mikor lehet? 6 hetes kontroll után vagy ha már nem vérzek?
-ma leesett a köldökcsonk. Meddig kell még alkohollal és hintőporral kenni?
-mikor vittétek ki elsőzör sétálni a babákat?
-mennyit kell ennie egy 1 hetes babának?

Lilla 3 óránként eszik 80 ml-t, de van, h előbb is enne, de valahogy kihúzzuk. Marci 6 hetesen evett ennyit. :shock:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Gremese: most, hogy írtad jutott eszembe, én a Viktorával kezdettől fogva itatom az édeskömény teát!!! Lehet, hogy az is közrejátszik, hogy nem hasfájós? Bár az előbb volt egy 10 perces ordítás, de miután kijött a pui meg a kaki beájult megint.
Tényleg édes Zsófika, bár közelebb költözhetnétek, ne kelljen Viktorkának olyan messzire utazgatnia! :D
Bár nekünk Ildike is nagyon tetszik, ő közelebb lakik! :D

Hajni:
Fürdés: én már nem vérzek bevallom töredelmesen, hogy Rebeka vizében térdelve szoktam magam lecsutakolni... :oops:
Köldökcsonk: Mikor leesett a köldökcsonkunk a védőnő olajos fültisztítóval törölgette ki Viktorka köldökét, utána én még 2-3 napig folytattam, és slussz.
Séta: Már nyugodtan kiviheted sétálni fokozatosan.
Kaja: általában testúlykilogrammonként 150 mili a napi adag, de ha éhes etesd meg szerintem.

Pocak: nekem nem hiányzik, valószínű, hogy Viktorka volt az utolsó bébi a pocakomban. Régebben sok-sok gyerekre vágytam, de hát fel is kell őket tisztességesen nevelni!!! Esetleg ha nyerünk a lottón, folytatjuk!

Akinek még nem gratuláltam, annak hatalmas gratula. Lassan mindenkinek meglesz a bébije. Tök jó!!!

Kép
Kép
timi26

Hajni!
Fürdés: 6 hetes konroll után.
Köldökcsonk: Addig kell még ápolni, amíg váladékozik, és teljesen be nem gyógyul.

Ma voltunk először lent! Olyan jól esett a séta. Szelina először sírt a kocsiban, de aztán beájult! Egy fél órát biztosan lent voltunk. Aztán sajna a gátsebem elkezdett feszülni… :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Mammcik!
Ma van szeptember utolsó napja!!! :lol: HAJRÁ!HAJRÁ!HAJRÁ!
Nagyon drukkolok minden kismaminak!!! Sok+++++++++++++++!!!
Minden Baba gyönyörű, és mennyire hasonlítanak a Mamikra (na persze a Papikat nem láttam...)

Lányok! Én garmastant használok a bimbire, és nagyon jól vannak (pedig nyüstölöm fejőgéppel őket, és a szoptatás is elhúzódik mindig nálunk)
Egyébként én ingekben vagyok itthon, abban jól szellőzik a mellem, és gyorsan kiszabadítható szopihoz.

Mi is sétáltunk ma babkocsival :lol:
Nagyon jót alukált a kis Noel :lol:

Viszont tegnap este utolért minket is a hasfájás :shock: hát úgy aludtunk el Emese: mellemen Babóval a kis fejét befúrta egészen az állam alá...
Egyébként mi együtt alszunk :oops: Nappal a kiságyába alszik, de este mellettem, én így vagyok a legnyugodtabb, és Ő is :lol:
Reggel meg mindig nagyokat gyönyörködök :lol: :lol: :lol: amikor felkelünk.
:oops: Ahhoz képest én mondtam annak idején, hogy nem jó ha a Baba a szülőkkel alszik :oops:

Emese! Az 1l laktoherbet hány filterből csinálod? Egyébként már iszom én is a Karamalz-ot, nagyon fini :lol: Állítólag a malátakávé is tejszaporító.

Íme sityka nélküli kép: Kép

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Engem még nem ismertek, mert a Hajagosné Szabó Évi párja vagyok. Nekem jutott az a megtiszteltetés, hogy közöljem veletek, hogy Valter kisfiúnk 2007. szeptember 28-án 22 óra 08 perckor ( 3450 gramm, 54 cm ) megszületett! :)

A szülés egy kicsit gyors volt (császár) egyéb problémák miatt.

A baba és az anyuka jól van és ha minden igaz, akkor kedden jövünk együtt haza.

A többit kedvesem elmeséli majd, addig is sziasztok.

Zsolti
hajagosné szabó éva

Sziasztok !

Kezdek helyre állni lelkileg.
Ma elkezdtem szedni a More Milk plus tablettát. Remélem holnapra lesz eredménye. Kiváncsi leszek, hogy mennyire fog hatni de remélem ömleni fog a tejci és végre elhagyhatjuk a tápot.
Most úgy kajolunk, hogy 40ml tejci és 35ml tápszer.

Éva : hatalmas gratula és kedves apuka köszönjük a tájékoztatást.

Kép na így alszunk kaja helyett.

Na lépek mert most nyugalom van pihizek én is kicsit.
Puszi mindenkinek.
20200310173350

Éva! Óriási gratula!!!!!!!!!!!
Zsolti! Köszi az infót, és természetesen neked is gratulálunk!

Anitja! Én 3 filtert teszek 1 l vízbe. Noel angyali, ahogy így aluszkál! :D

Ma mi is sétáltunk egy nagyot, anyuval és a két kutyával. Szép kis csapat voltunk. Az utolsó 100 m-en már kivettem a babakocsiból, annyira sírt. Egyből megnyugodott a vállamon. Egy órát sétáltunk, és én rájöttem, hogy egyelőre ő 40-45 percet bír ki, utána jön a sírás.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Éva!
Gratula a kisfiatokhoz! Mielőbbi felépülést, és sok boldogságot kívánok!

Tegnap elfelejtettem írni nektek, hogy reggel mikor átjött Bálint az ágyunkba, azt mondta nekem: "-Köszönöm, hogy megszültél!" :D (Azt hittem megzabálom!) Utána pedig azt mondta:"-Köszönöm, hogy kedvesen bántál velem kisbaba koromban!" :D

Ma nagyon szép idő volt, délután a vadasparkban voltunk.

Dobok fel képet a 2 hetes Lauráról.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Éva!
Gratulálok kisfiatokhoz és sok-sok jót kívánok nektek!

Timi26!
Várjuk a herceget.

Olyan kis cukorfalat minden baba!

Anita!
Aranyos lehetett a fiad.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

ÉVA, SZÍVBŐL GRATULÁLOK, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK A BABÁTOKHOZ!!!

Kép
Kép
irina

Éva! Gratulálok!!! :lol:

Éjjel alig aludtunk. :( Én em tudom, hogy a hasa fájt-e, vagy mi a baja, de mindig éjjel jön rá... napközben meg jókat alszik. :shock: Az Infacolt adom neki, és igazából csak a sírás elején húzza a lábát, utána már csak hergeli magát. Hiába veszem fel, hiába ringatom... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

ÉVI! Nagyon nagy gratula! Sok tejcit és jó pihenést kívánok! Zsolt! Neked is gratula, és köszönjük a csodás híreket!

Csuklás: Mammcik! Nektek is gyakran csuklik a Babátok? Vagy Noel folytatja a pocakbéli csuklás-sorozatait? Hatalmasakat tud csuklani, mindenesetre Őt nem zavarja úgy vettem észre :lol:

KőszegiTimi! Örülök, hogy jobban vagy, és szerintem napról-napra könnyebb lesz majd meglátod. Nekem is nehezen indult a tejem, és érzem, hogy egyre több lesz. Szépen be fog ez állni majd meglátod, a Te kezedben van az irányítás, ezt ne felejtsd el!
A Legénykéd meg gyönyörű, döbbenet mennyire hasonlít Rád! :lol:

Noel inkább Apára hasonlít, ugyanaz kicsiben :lol: Imádom Őket!!!

Banita! Tündéri a kis Laura, és Bálint... hát egy tünemény, nagyon szépeket mond a Mamájának :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok !

Én most lekopogom csöndes éjszakánk volt.

Timi tanácsára most én is kaja elött kiskanállal adok neki teát ( mecsek baby ) és utána a kajába 20-25 csepp Espumisant.
Azt mondta a védő néni, hogy az Espumisan és az Infacol ugyan az csak más az ízesítése az összetevők ugyan azok.

Ja és még egy tipp hasfájósoknak próbáljátok ki, hogy a szoptatós párnára teszitek hasra a babát, hogy úgy aludjon el nekünk most este ez bevált.

Kép így próbáltunk meg este elaludni és sikerült

Ja és lehet, hogy kezd hatni ez a More Milk Plus tabletta mert reggel a tejgyűjtő kagylóm tele volt és reggeli fejésnél 100ml-t tudtam fejni.

Szóval nem kiabálom el de lehet, hogy bevállik.

regcsiken : két napja mi is így jártunk. Mindent próbáltunk már de neki semmi nem volt jó. Próbáld ki a szopis párnára tenni ha van neked.

Na lépek legyetek jók és puszi mindenkinek.
20200310173350

Lányok, hátha tudtok segíteni: elég nagy gátsebem volt, a dokim sokáig varrt, felszívódó varratokat kaptam. A seb gyorsan gyógyult, többen mondták is, hogy elég hamar jól ugrabugrálok vele.
Pár napja azonban ismét jobban fájdogál a gátam (a fájdalom teljesen előtte sem szűnt meg, de úgy 3 hétig a szülés után fokozatosan javult). Nem tudom, ez normális-e, a gyógyulás jele-e, hogy viszket is egy kicsit (ápolom persze, körömvirágkrémmel kenegetem)? Elváltozást semmit nem látok. Ismerős ez valakinek? Tudtok bármit is a felszívódó varratokról? A neten vhol azt írták, hogy ezek sokáig (hónapokig) szívódnak fel, másutt meg azt hallottam, hogy kb. egy hét alatt. Meg hogy kiesnek/nem esnek ki.
A dokimhoz 2 hét múlva megyek a 6 hetes kontrollra.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Azt hiszem vissza kell szívnom minden jót amit Viktorkára mondtam. Éjjel fél1-től reggelig ordított szegénykém. De valószínű tudom mi volt a baj. Tegnap elfogyott az ásványvíz. Kénytelen voltam csapvizet forralni neki, ami "enyhén" klórszagú. Lehet, hogy az ülte meg a pociját. Reggel gyorsan be is szereztem egy karton ásványvizet. Most békésen alszik!

Évi: gratulálunk!

Banita: nagyon édes kisfiad van, meg is könnyeztem!

Anitja: Viktorka is rengeteget csuklik, az elsőt soha nem felejtem el. Még a kórházban voltunk, büfi után. Annyira megijedt, hogy meg sem mert moccanni, csak nézett tágre nyílt szemekkel, amíg tartott a csuklás! De már megszokta!

Horcsog: készülünk!!!

Kép
Kép
timi26

Anitja, csuklás nálunk is abszolút van, jellemzően szopi után (büfi közben vagy közvetlenül utána). Úgy tudom, teljesen normális :-)

Tegnap nekünk is erősebben fájt a pocink, pedig ugyanannyit adagoltam a fájást enyhítő szerből... mondjuk biztos az sem segít a dolgon, hogy Ádám rengeteget szopizik (mennyiségben, amúgy 3-4 óránként eszik), a súlyát le sem merem írni...

Gyönyörűek a babák a fotókon!!!

Kép
Kép
irina

Ezt a More Milk Plus-t a gyógyszertárban veszitek???

Mi ma megyünk a védőnőhöz lemérni a súlyát. Kivi vagyok!

Kép

Kép
regcsiken14

Regina : én a Kenguru goldban vettem tegnap délelött.
De lehet, hogy van gyógyszertárban is.
Nem olcsó mert 60db-os és én 6.000-ért vettem.
De most többet ér nekem, hogy legyen tejem.
20200310173350

Sziasztok!

Irina! Nekem a héten kell mennem a 6 hetes kontrollra. Nekem gátseben nem volt, a hüvelyem repedt, az varrták felszívódóval. Mosakodásnál éreztem is, de pár napja, mintha nem tapintanám. Nem tudom, megmutatom, és majd leírom, mi volt.
Bármilyen seb, ha viszket, az gyógyul!!!
(Bár a kiskutyámat ivartalanítás után felszívódóval varrták össze, és neki legalább két hónapig megvolt).

Regi! A More Milk Plus-t gyogyótárban is lehet kapni, meg pl. a Kenguru Gold-ban, de meg is rendelheted a www.boldogmama.hu oldalon keresztül.

KTimi! Ez az! Csak így tovább! A kis Ádi meg tünemény, ahogy elnyúlik a szopipárnán! :D Az anyukája meg csak úgy sugárzik a boldogságtól! :)

Csuklás: Szegény Zsófikám is csuklik, elég gyakran. Csak akkor zavarja, ha szeretne elaludni, máskülönben a babákat nem, csak a mamát zavarja a csuklás. :)

Tea: Én most köménymagos-ánizsmagos-kamillás teát főzök Babcinak. Úgy látszik a köménymagos tea, és külön a kamillatea megtette a hatását, tegnap már több kakija volt, és elmaradt azt esti hasfájás. (Mondjuk de. volt). Csak most az aggaszt, hogy nagyon piros a kakilója körül. Jól bekentem Sudocreme-vel, hátha segít. Majd meglátjuk.

Kép
Kép
Kép
gremese

És amikor már semmi nem segít, Apa fogja Csücsöriborsót, és betekeri egy takaróba!
Íme:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Kép

Kép
Kép
h@jni

Hajni!
Köszi a táblát.