Heni! Átadtam Zsófikának a Peti-puszikat, így reagált:
Szerintem ha jövőre is lesz Babanetes tali, menjünk el a babákkal, majd ők úgyis összeházasítják magukat.
L.Móni! Gyönyörű kislány Gréti, akárcsak az anyukája!!!
Bimbi: Nekem is fáj, és én Bepanthent használok rá. Igaz nem mindig, mert elfelejtem bekenni, és próbálom nem dunsztolni, hanem szabadon hagyni.
Tejszaporítás (KTimi): Nekem, ami bejött, az a napi 1 l Laktoherb tea, illetve a Karamalz nevű nektársör, amit a Kaisre's-ben lehet kapni. Nekem attól hamarabb jön a tejcsi, mint a teától.
Pocaklakó: Érdekes, nekem nem hiányzik a pocimból. Akkor kezdett hiányozni, mikor még bent volt, és azon gondolkodtam, mi lesz, ha nem lesz itt, de rossz lesz. De úgy látszik tudat alatt hamar elengedtem.
Egyébként Apa állandóan azzal riogat, hogy kedden letelik a gyerekágyas időszak, és ő már gyártani fogja a következő babát. Mondtam neki, hogy fél vagy 1 évet várjunk a kistesóval, erre: NEM VÁROK!
Néha még így is simogatja a pocimat, és mondogatja, hogy hamarosan tesz bele babát.
Énazért várnék egy kicsit.
Linea nigra: Még vaaan!!!!!!
Fejés: Én is csak akkor kelek, ha beton a cicim. Egyébként azt vettem észre kb. egy hete, hogy hamarabb visszatermelődik a tejci, és több is, mint korábban. Csodálatos dolog ez, a szervezet alkalmazkodik babuka igényeihez.
Ma éjszaka 3x keltem fel fejni, összejött 3 x 40 mili. Délután majd odaadom, ha szükség lesz rá.
Kiskolbi! Korábban volt róla szó, csak most jutott eszembe reagálni, hogy Apa abszolút az a jég hátán is megél típus, és engem sem kell félteni. Zsófit is próbáljuk majd úgy nevelni - többek között -, hogy ne ilyedjen meg az akadályoktól, hanem szépen oldja meg őket.
Máté meg egy cukipofa!!!!!!!!
Era! Olyan jó, hogy otthon vagytok! És szerintem mindenki örül annak, hogy látjuk azt az anyukát is, aki hősiesen kitartott a lánya mellett, nem adta fel a reményt, és aki boldogan öleli azt a kicsi babát, aki fittyet hányt mindenre és úgy gyarapodott, ahogy kellett!
Köszönjük!
Bfagi! Timike annyira szép! Sok férfi szívet fog még összetörni!
Regi! Szelinát le sem tagadhatnád!

Gyönyörű fekete haja van! Nagyon tetszik!
Silka! Nagyon édes Lizi baba! A beájulós kép nagyon király!!!!
Tegnap délelőtt az én Csücsöriborsóm olyan fáradt volt, hogy nem tudott elaludni, csak sírt keservesen, és verte magát. Sehogyan sem tudtuk megvígasztalni, vagy két órán keresztül.
Erre én fogtam egy nagy törölközőt, és szorosan becsavartam, csak a feje látszott ki. És lőn, elhallgatott, majd jó ideig csak pislogott, mint hal a szatyorban!
Ha minden igényüket kielégítettétek, és mégis sír (ha köhögve sír, az két dolgot jelent: éhes vagy fáradt). Ha nemrég evett, és köhögve sír, akkor fáradt a baba, és nekünk bejött a bebugyolálás, olyan anyaméh-feeling-et csináltunk neki.
Este azonban három órán keresztül jött a hasfájás, és az ordítás. Apával váltottunk egymást. Folyamatosan bicikliztettük a lábát, és akkor jöttek is a pukik, meg körkörösen masszíroztuk a hasiját.
Most egy új terápiát csinálunk: köménymag-teát itatunk vele, az ugyanis szélhajtó.
Minden etetés előtt 3-4 kiskanállal adok neki. Következetesen kell csinálni, mert csk 2-3 nap múlva lesz hatása (akár az Infacolnak). Kíváncsi leszek. Menetrend-szerint a híradó alatt kezdi, és 22h felé hagyja abba.
A nagy üvöltés és fájdalom végére kifárad teljesen, akkor nagy szopika, és beájulás. 6 órát aludt egyfolytában, ezért is kellett kelnem fejni.
És még valami, tegnap hálózsákba dugtam. Kicsit még nagy rá, de az is valami bebugyolálás-szerűség.
Azt hiszem így fogom majd lefektetni.
És végül mindenkinek egy Zsófi-mosoly: