sziasztok!
Most készülünk délután a dokihoz, úgyhogy arra pihentem rá délelőtt. Olyan nyomi vagyok ma, nekem sincs kedvem semmihez. Szédültem és hányingerem is volt. Vérnyomim jó volt, csak a pulzus 100

, nekem nem szokott ennyi lenni. Biztos már megint front van, legalábbis olyan jó mindig erre fogni.
medencecsont: nekem is fáj. Sőt a lábam is, rekeszizmom állandóan. Biztosan normális. Nekem amikor pisilni kell szúr meg fáj a hólyagom. Van még valakinek hasonló "élménye"?
Megjött a megrendelt ágynemű délelőtt a kiságyba, majd ha felraktam lefotózom és felteszem. Nekem nagyon tetszik.
Kórházi cucc: a mai dokilátogatás után a héten összerakom én is. Már ki is néztem a pincében lévő kis bőröndöt

, de nekem is venni kell még pár dolgot hozzá.
Moni, Stella: nagyon csini pocakok!!
Andi: Boldog szülinapot Neked!
Manka: ezt a frusztrációt én is nagyon érzem, már lehajolni sem bírok, pedig legalább a port le kéne törölgetni. De csak fejmagasságban? Annak semmi értelme. Apa tegnap egész nap takarított, igaz én a wc-t kisúroltam, de úgy el is fáradtam hogy egész délután nyögtem..
Most hirtelen ennyi, bocsi ha nem mindenkinek reagáltam. Ha megjöttem este a dokitól írok. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen. Pusszancs mindenkinek.