A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

andóca!
Mert megérdemlem... :lol: 8)
Vendég

Én ilyen vagány gyereket szeretnék!!!Kislányba: :wink:
Kép
Vendég

Stella - valahogy majd csak megszokjuk ezt a tehetetlenséget.

Ebéd - Mindenkinek köszi a tippeket! Úgy megkívántam a mustáros tarját, hogy ezt választottam (csak karajjal). Már elképzeltem milyen lesz, sütök a tetejére sajtot is és krumplipüré csinálok hozzá. Azt hiszem én is leballagok a boltba, míg olvadozik a husi.

Ja, sikerült köntöst venni az Auchanban, úgyhogy most nagy az öröm és aki nem tudja, annak egy infó, a Dunakeszi Auchanban van Triumph outlet, így egy féláras szopimelltartóval is gazdagodtam a hétvégén. Szerintem jók az áraik, máskor is megyek!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Nekem is van hájam, most jól megmutatom nektek :D Kép Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Nincs téma???
Én amúgy takarítgatok,de minden egyes törlés után azért ráfrissítek a babanetre... :lol:
A múltkor már kitárgyaltátok azthiszem,decsak átfutottam...Mikor készítitek össze a kórházi cumót????
Vendég

Stella!
Én hájat nem látok,csak 1 szép kerek pocit!!!! :shock:
Vendég

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:11-kor.
Vendég

És még egy aztán befejeztem :) Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Manka: milyen áron vettél szopis melltartót?

Szépek a pocik, most már mndenkinél szépen berendezkedett a baba!

Csiri: én pont most kezdtem összekészíteni a cuccot, amit a kórházba akarok vinni, csak előtte még vennem kéne pár dolgot. Szóval, itt állok, hogy készíteném, de egy csomó hiányzik még belőle...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Eyi!

Ebben lehet, hogy van valami, ahogy így végiggondolom a családot. Nálunk is építkezés közepette kopogott a bébi :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella!!!
Jó a fotó!!!!
Én is ma akartam e heti pocifotót csinálni,de valamelyik családtagom lenyúlta a gépet...úgyhogy majd holnap... :?
Vendég

Andóca!
Ugyanott tartunk akkor...én is csak egy Dm vagy rossman látogatása után tudok bepakolni...
csak tegnap este elalvás elött nagyon szenvedtem...nem volt jó sehogy,nem volt jó semmi,mindenem fájt,plusz lábgörcs és akkor bekattant,hogyha most hirtelen bekellene szaladni a kórházba,akkor még pakolászhatnék is...ha lenne mit... :oops:
Vendég

jééé, átállították az órát!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nekem már kezd összeállni a kórházi cuccosom. Nekem is az a parám, hogy most már össze legyen készítve.

Ja, én egyébként most dolgozom. Itthon. Elvállaltam az önkormányzatnak egy támogatásigénylést. Kb. egy hét munka. Nooormális vagyok :?:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Én a múlt héten kezdtem összerakni a kórházas cuccokat, de nem teljes a pakk.

Remélem még ráérek azért... :oops:

Csiri, az nem vagány gyerek, hanem egy állatkínzó-ördögi kölök! :twisted:

Kép
zmimi

Megjöttem,gyönyörű idő van!

Zmimi:köszi az elsőszülő 30asok nevében is,hogy nem akartál öreganyó lenni. :cry:

Stella:szép poci!

Manka:engem is érdekelne mennyiért vetted a melltartót?

Kép
melike

Zmimi!
Akkor máshogyan értelmeztük a képet.... :oops:
:shock: Én azt látom,hogy egy ördögien édes kisbaba JÁTSZIK egy kiscicával...(direkt nem macskát írtam...)
Vendég

Stella én ezt a pózt képtelen lennék megcsinálni vagy utánna csörlővel kéne fölhúzni a földről :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az elötte lévő képen meg nem tudom kivenni,hogy ,pontosan milyen irányból látlak :lol:
Vendég

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a részvét nyilvánitást!
Aranyosak vagytok!

MIndenkinek nagyon szép a pocakja!

Kérdés!!!
Az normális hogy kuuu.vára fáj a medence csontom!
Azt tudom hogy tágul vagy mi,de már alig tudok menni!

Csiri!
Mi ujság a vizesedéseddel?
Nekem még mindig durva!
Azért kérdezem mert ugyemlékszem te is panaszkodtál!

Na mostmár dobom a multhéten elmaradt képeket!
Vendég

Mindig rosszul leszek ha a vonalzómra nézek! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

LÁSSUK :lol:
Vendég

Melike, szivi! :twisted:

Csiri, csak zrikáltalak... 8)

Kép
zmimi

Kép Mult hét keddi kép Kép Kép
Vendég

Moni!
A vádlim már most jobb állapotban van...az erek amik megpattantak szép lilák...demár csak a bokám vizesedik,de az sem vészes...
Vendég

Hát igen így kell kinézni egy kismamának...
Valaha én is ilyen kismama voltam...de már nem :(
Vendég

Moni:felhúzva a felsődet sokkal nagyobbnak látszik.Az enyém hasonló,szerintem.

Kép
melike

Moni!!!
jó nagy a pocid,de Te már a 34. héten vagy... :shock: :shock: :shock:
a nadrágod nagyon tetszik....az utsó képen lévő hot magazint már én is kiolvastam :lol:
Vendég

Köszi csajok!

Bari!
Tudom hogy hiába mondom!
Deeeee te is marha jol nézel ki,nemtom mi a bajod láttam iwiwen is képeket rólad,szeretnék én is igy kinézni 33 évesen és ennyi gyerek után,ugyhogy légy büszke magadra!!!!!!!!

Csiri!
Éreztem hogy te kiszúrod a hot magazint!
Vendég

A a medence fájásaimra nem válaszol senki se nem is?
Most komolyan ez normális?????
Nekem brutálisan fáj!
Vendég

Szióka!

Én olyan álmos vagyok ma...jaj semmihez sincs kedvem...

Csiri az a szagos reklám volt elefánt anya és százlábú gyerek verzióban is...ha jól emlékszem...az hogy tetszett?

Én is már elkezdtem a kórházi cuccot összeállítani...de még sehogy se áll...

szép pocija van mindenkinek szerintem...akárhány kiló is anyuka és akárhány centis a körfogata...

én is 33 leszek idén, 24 voltam az elsőnél...én nem érzem vénnek magam, sőt a gyerekek tartanak fiatalon :D Majd ha mind tini lesz és jönnek az udvarlók a fiúk meg eljárnak a lányok után...na akkor kezdem majd érezni hogy annyi a fiatalságomnak...ez sincs olyan messze...hamar eljön :(

Zmimi, te kinél fogsz szülni?

Stella,
megdöbbentem mennyire hasonlítasz anyukámra :shock:

Nekem is fáj a csípőm, illetve hátul jobb oldalon a fenekemnél...és minden felállás nagyobb mozdulat jól hallható recsegéssel, kattanással kezdődik...csúszok szét :D

na megyek pakolok kicsit...

pussz

Dana

Kép
danaaia

Az nem csípő hanem medence tényleg ami nekem is fáj...annyira nyomi vagyok már...aludni szeretnék :(

Kép
danaaia

Én 18 és 20 voltam amikor a lányok születtek...Most 31,5 leszek amikor születik a cseppünk....
De most teljesen más az egész....Más a készülődés,nyugodtabb a babavárás...kiegyensulyozottabb...egzisztenciálisan is és agyban is más....
Vendég

Sziasztok!

Reggel voltam védőnőnél. +8 kilónál tartok, azt mondta, ez simán belefér. Vérnyomás is oké. Délután megyek a dokihoz UH-ra.

Én épp ma vettem meg, ami még hiányzott a kórházi csomagból. Elvileg van már hálóing, szoptatós melltartó + betét, tisztasági betét, illatmentes tusfürdő és szappan, pipere cuccok, papucs, köntös, törülközők, stb. és vettem mindehez egy táskát is, amibe belefér mindez. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Most akko ott tartunk hogy érezzem magam szarul mert 24 vagyok??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem tök mindegy a kor!Egy 20-on évbes is viselkedhet ugy mint egy 40 éves,és egy 40 éves is ugy mint egy 20 éves!
Vendég

Csiri - a kórházi listám kész, mutattam a férjemnek is, ha gond van mit kell összepakolni. A belevalók egy helyen, a hálóingek kimosva, ma mosom a köntöst és már csak egy mellbimbó védő krémet kell vennem hozzá. Sajna előre látom a sorsom és tuti szükség lesz rá, egyébként is érzékeny a bőröm és főleg ott.

Stella - szép pocak! :lol:

Andóca - 3690Ft volt, a Dorina is kb ennyi lett volna az Auchanban, de az annyira nem tetszett és úgy gondoltam 2 db elég lesz, ha meg nem, megoldom nem szopissal, sokan tanácsolták.

Medencecsont fájdalom - szerintem normális, nekem is van. És hogy megnyugodj, fáj a derekam és a hátam majd beszakad néha...soroljam?

Vizesedés - nekem néha a kezeim dagadnak be, mármint az ujjaim, a gyűrűket régen nem hordom.

Móni - szép pocak!

Manka

Kép

Kép
mankabi

sziasztok!

Most készülünk délután a dokihoz, úgyhogy arra pihentem rá délelőtt. Olyan nyomi vagyok ma, nekem sincs kedvem semmihez. Szédültem és hányingerem is volt. Vérnyomim jó volt, csak a pulzus 100 :shock: , nekem nem szokott ennyi lenni. Biztos már megint front van, legalábbis olyan jó mindig erre fogni.

medencecsont: nekem is fáj. Sőt a lábam is, rekeszizmom állandóan. Biztosan normális. Nekem amikor pisilni kell szúr meg fáj a hólyagom. Van még valakinek hasonló "élménye"?

Megjött a megrendelt ágynemű délelőtt a kiságyba, majd ha felraktam lefotózom és felteszem. Nekem nagyon tetszik.

Kórházi cucc: a mai dokilátogatás után a héten összerakom én is. Már ki is néztem a pincében lévő kis bőröndöt :D , de nekem is venni kell még pár dolgot hozzá.

Moni, Stella: nagyon csini pocakok!! :D

Andi: Boldog szülinapot Neked!

Manka: ezt a frusztrációt én is nagyon érzem, már lehajolni sem bírok, pedig legalább a port le kéne törölgetni. De csak fejmagasságban? Annak semmi értelme. Apa tegnap egész nap takarított, igaz én a wc-t kisúroltam, de úgy el is fáradtam hogy egész délután nyögtem.. :D

Most hirtelen ennyi, bocsi ha nem mindenkinek reagáltam. Ha megjöttem este a dokitól írok. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen. Pusszancs mindenkinek.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Kórházi cucc:én is lassan összepakolom.Több helyen írják,hogy a szülőszobába valókat tegyük külön,hogy ne akkor kelljen válogatni.
Mik is ezek pontosan?
Különben elég sok minden kell,nem?

Kép
melike

Sziasztok!

Moni!
Nekem is szokott fájni a medencecsontom,főleg amikor a babuci beékeli valamilyét (gondolom a fejét) a csontba.... :roll: :shock:

Kórházi pakk:
Én már mindent összepakoltam,csak a piperém van még kint,hiszen egy részét használom.Ma vettem egy szopis melltartót a Triumph-nál (a többit sajna kinőttem) ,de még abból kellene egy váltásnak.Külön viszek táskát a szülőszobára,és külön a kórházi tartózkodásra. Mikor apa meglátta a pakkjaimat,megkérdezte: -Édesem,elköltözöl? Hát,igen ,ne is kérdezzétek,hogy mi a francnak raktam be 4 csomag wc papírt,mert én sem tudom.3 napra 4 csomag wc-papír,szerintem is túlzás.
A DM-ben vettem mini tusfürdőt,mini testápolót,mini kézkrémet (199 Ft/db.),ez legalább kevesebb helyet foglal,mintha mindenből a nagy kiszerelést viszem. :wink: :wink: :wink:

Kép
orsitigris

------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:21-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:21-kor.
pironya

hajrá Buci!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszönöm szépen mindenkinek a Szülinapi Jókívánságokat!!!!
Puszi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én tettem fel a kórházi listákat,itt van teszem újra!
/2db./
1207490677.4829.doc 1207490695.6965.doc

A múltkor,volt akinek nem tetszett,hogy túl sok minden van rajta,meg hasonlók (szerintem sem kell ennyi minden),de úgy gpndolom nagylányok vagytok már,és akinek túl sok,az szépen lehúzza róla azt,ami nem kell... :wink:
Nekem ez a 4. gyerekem,de rengeteg hasznos dolgot találtam rajta,ami nem jutott volna eszembe... :wink:

Kép
orsitigris

Kép
orsitigris

Ez tényleg nem kis pakk lesz! :shock:

Kép
melike

Medence fájdalom:nekem van nem is kicsit és sajnos éjjel van,hogy annyira szenvedek,hogy álmomban a fátamra fekszem és isten tudja meddig úgy alszok...
Háton ahogy tilos :twisted:
Vendég

Én is így vagyok.Néha háton a legjobb,mert úgy nem fáj,de nem bírok sokáig úgy aludni,mert tudom,hogy nem lehet. :roll:

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:22-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 23:22-kor.
pironya

Sziasztok

Kép

Ma vettem megint pár cuki ruhácskát.
Kép
Kép Kép Kép
schopin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?