Vindolanda, tényleg nagyon érdekes a "neved" eredete

, szép a hangzása.
Bendegúzról nekem is a bakterház ugrott be, de egyébként sem ismeretlen a név, mert Bencémet sokat hívják Bendegúznak, ha valami kópéságot csinál

.
Valami tüneménye zabálnivaló kis manó Rugód, annyira édes a képeken

!!!
Heni, mi újság a fogacskákkal, kibújtak már

??
Sense, nagyon örülök, hogy Bogyóddal (

) minden rendben van

!!
Bongyi, jól emlékszel, sokat világosodott Panka haja

, vannak szinte szőke tincsei is

. Ha így haladunk, egy éves korára olyan tejföl lesz, mint apája volt (ő viszont most fekete, úgyhogy számíthatok majd a "Ki ennek a gyereknek az apja ?!" típusú kérdésekre

.
Panndi, Zsófid milyen vagány nagylány

!! Pankának 8 foga van, a 7-8. még nagyon friss, de tényleg volt már téma, hogy majd rendeződik

.
Kiságy, szerencsére mi most olyat kaptunk, aminek az oldalrácsait leszerelve gyerekágy lesz belőle

.
Heni, nekem Bence ilyenkor már régen állt, lépkedett, Panka meg csak most állt fel, nálam nem jött be a statisztika

. Pedig anno mindig azt mondták, a fiúk lustábbak, de szerintem ebben sem lehet általánosítani

.
Regi, nagyon jók a Szeli-képek

, nem semmi a kiccsaj , párizsis kenyér, az igen

! Dobozos kólát ne is mondd, Panka a dobozos sörre van ráindulva

.
Mesi, köszönöm, teljesen érthető volt, de én ehhez sajna kevés vagyok

, és nálam nincs kéznél ilyen ügyi apa

.
Hűű, te szegény, nem irigyellek a hormonok miatt, én tavaly tavasszal voltam bőgös p...csa, már ki voltam akadva magamtól

.
Viranka, a fényképek szokás szerint Isteniek

!!
Először azt hittem, Míra kezében Bálint van

...
L.Móni, Gréta cica tündéri, milyen édesen sétál (ez nekem olyan fura, Panka ugye épp' hogy felállt, Gréti pedig milyen régóta jár

). Látom, a tölcsér nála is bejött

.
Irina, elhiszem, hogy kicsit el vagy keseredve, hogy 4 hónapja is itt tartottatok, de lehet, hogy Ádó (és a fogacskái is) úgy beindulnak, hogy 1 hónap alatt behoznak mindent

!
Kispocc, én Pankával be sem mentem a szertartásra

, úgyis jöhettünk volna ki, nem hiszem, hogy türelmesen végigülte volna...addig sétáltunk a templomkertben.
Kaqk, sok erőt és energiát neked a pakoláshoz

, nem lehet könnyű mindent itthagyni, ha "csak" néhány évre is

. Tényleg, mi lesz az új házzal?! Vagy már írtad

? Lemaradtam, bocsi

.
L.Móni, mosogatógépet mi is kamatmentes hitelre vettük, havi 4 ezrével...én áldom, aki kitalálta, rengeteg időt spórol nekem, és képtelenség kézzel 8-12 liter vízzel elmosogatni
Szilárd kaja: ma rántott zöldségeket (tojat nélkül, kukoricalisztből) csináltam Pankának ebédre...nyomta be...pizza széle már nálunk is játszott, falatkák (én párizsi helyett sovány sonkát szoktam neki adni), banán egészben (almától fuldokolt

), párolt répa kézben stb...de 8 foggal imád rágni

.
Kiskolbi, én padlizsánkrémet csináltam már, nem volt benne semmi, csak padlizsán, hagyma és paradicsom, szerintem isteni, de majd megkeresem a pontos receptet, ha gondolod

!
Folyt. köv., felébredt Panka, és sír

...