Sziasztok!
Pocimaci:Igen anyum is felkészített,hogy egyre jobban fog majd fájni a hátam meg a derekam

Hát képzelem

Az én párom is jókat szokott nevetni rajtam,mert én is kb.így szoktam felkelni mint te

Akkor a legrosszabb,ha hanyat fekszem és közbe beáll a derekam és sírok annyira fáj meg közben saját magamat ki is nevetem.Így próbálok úgy feküdni,hogy ne álljon be,de nem mindig jön össze sajnos.Végülis igen új lakás vagyis párom örökli majd nagymamájától

Csak előbb beköltözünk,mert hát a babának meg nekünk is nyugalom kell és itt anyuéknál ez nincs meg sajnos

Mi már megvettük a babakocsit.Kaptunk egy csomó ruhát így arra nagyon költeni nem kell csak veszünk még azért pár új ruhát is,hogy legyen mibe haza hozni meg majd,ha dokihoz kell majd vinni.Vettünk még 5darab kombidresszt is,cumisüveget,cumit

A kiságyat majd csak szeptemberben vesszük meg,mert akkor már a másik lakásban leszünk

Kiskádat nem kell vennünk,mert van kishugomé ami volt az pont kék színű

Kiskádat lehet kapni az Auchanban is és kb.2000ft szerintem nem olyan drága.Mi a kiságyba sima matracot veszünk,mert párom tesója mondta,hogy a kókuszmatrac nem jó.Igazából majd össze kell írnom,hogy mi is kell még a babónak,mert így nem tudom fejből

Meg anyum mondta,hogy majd,ha már nem dolgozik annyit akkor segít,hogy mit vegyek a babónak
Mi kiságyat 13-14 ezerért láttunk.Remélem szeptemberben még lessz olyan,mert az nagyon tetszett nekem
Reni:Hát igen ránk fér majd a nyugalom már,mert az elmúlt hetekben se nagyon volt nyugtom

Mondtam is páromnak,hogy én csak pihenni fogok amíg nem megyek szűlni

Csak azt sajnálom,hogy nem bizti,hogy ha elköltözünk akkor lessz egyből internet

De remélem,hogy sikerűl elintézni addig azt is.Sajnálnám,ha egy jó ideig nem tudnék jönni hozzátok

Így van a lényeg,hogy a baba és a mama is egészséges legyen

Hát igen én is megjegyeztem már,hogy nagyon sokan eltűntek sajnos

Remélem ők is jól vannak!Köszike a listát

Nem terveztek még egy kis babát?
Kriszti:Köszi a listát

Sajna én nem tudom mit kéne vinni még

Ennyi csak elég lessz
Aniko:Üdv itt

Nyugodtan,dehogy bánjuk minnél többen vagyunk annál jobb

Hogy vagy?Gratulálok a kisfiadhoz.Hogy hívják?Mesélj magadról.
Mi jól vagyunk a körülményekhez képest.Mostanában hányingerrel küszködök csak azt nem tudom,hogy miért és,hogy mitől
Csajok!Nem tudnátok segíteni abban,hogy mit csináljak,mert sajna székrekedésem van és bármit eszek nem segít

Előre is köszi a segítséget!
További szép napot kívánok mindenkinek!
Reni