Halihó!
Látszik h hétége van!
Bandi - ment a csomi, ajánlva adtam föl, mert nem bízok a postásokban (tisztelet a kivételnek)

A részletek mindjárt mennek priviben.
Kike - Isten éltesse Apát sokáig! Milyen süti? Milyen süti? Kérünk fotót meg kóstolót meg mindent!!
Marcsi - Emma zabálnvaló kis tünemény! És tényleg irtó cuki az a kis body, sehol sem láttam még ilyet! Remélem Apával is alakulnak a dolgok!!
Most volt itt a barátnőm Angilából és olyan tüneményes kis cuccokat kaptunk tőle!!! Nagyon sajnálom hogy 1-2 már éppcsak jó lesz rá, olyan gyorsan nő! Majd hozok már én is fotókat, csak még mindig nem bírok feltölteni, szarakodik a gépünk
Tegnap már egész tűrhető napunk volt, még 2x aludt is egy keveset napközben, úgyhogy valami csoda folytán időben elkészültem az ebéddel. Mától Apa szabin van, úgyhogy fellélegezhetek egy kicsit.
Valaki kérdezte (bocsi, de már nem emléxem ki volt

) h anyukám nem tud-e segíteni. Hát, sajnos ő vidéken van, 180 km-re innen. 3 hetente tud itt tölteni egy hétvégét és akkor sokat segít, de sajna csak ennyi. Anyós-após is sokat dolgozik, tőlük nem várhatok segítséget. De megbeszéltem Nonóval h megjavul, így most már bizti nem lesz gond!
Az éjszakáink változatlanul elég jók. 10 és 11 között alszik el, 4-kor ébred enni (szinte óramű pontossággal

), aztán 8 és 10 között kel fel újra. Ha rá tudnám szokatni egyetlen aprócska 3 órás délutáni szunyára, komolyan mondom egy szavam se lenne!
Tejcsi: az utóbbi 2 napban nem kellett tápszert adnom neki, aminek nagyon örülök. Bár délutánra már nagyon plötyik a cicik, de ha 1,5 óránként eszik egy keveset, akkor elég neki

. Hát ez van.
Most elbúcsúzom egy időre, mert holnap elutazunk és nem tudom mennyi időm és lehetőségem lesz anyuéknál netezni.
Mindenkinek további jó hétvégét és sírásmentes napokat kívánok!
Cuppa