A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sziasztok!

Köszi Benó a Miki nevében is :D És jobbulást neked! Ez a sok fejfájás borzasztó lehet. :cry:
Én is takarítok, főzök, mosok.

KépKép

KépKép
nadina01

Na most nézem a vonalzóm, hogy -1 napnál tartok.....remek. Már igazán megjöhetne, de úgy látszik gyógyszer még erre sem jó nálam....Nem baj, most tartok a minuszok felé :lol:
Tegnap azért csináltam egy tesztet, de csak mert Szilzi is kérdezte, hogy nem izgulok-e :D Izgulni persze tényleg nem izgultam, és negatív is lett a teszt :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

HELÓÓÓÓÓ!!!!!

Kép
martik77

Hát a tészta túl kelt. A kenyérsütő glpben kelesztettem, és mire odamentem, már sajna kicsurgott a tészta. Mostanáig takarítottam a kenyérsütőt. Csináltam magamnak munkát, mintha nem lenne elég. :)

Kép
flóra 11

Edina, a vonalzód holnaptól újra elindítja a ciklusodat, de nem baj,legalább majd látjuk,hogy mennyit késik.

Kép
flóra 11

Helló Márti! Te hogy vagy?

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Én is csak egy pillanatra jöttem... Zsuzsi,Márti, Miki nagyon szépen köszöni! Aranyosak vagytok!

Benó, remélem, jobban vagy már...

Millió puszi mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Márti!
A mikulásos mail, amit küldtél nagyon jó!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Heni!
Mikinek boldog névnapot!
Nálunk is Miklósok vannak nagyrészt: férjem, apukám és nagypapám is az. :D

KépKép

KépKép
nadina01

Edina,akkor nálatok is minden Miklósnak boldog névnapot! :D

Én most megyek kicsit csavizni. Megyek a kolléganőmékhez. Majd este jövök.

Pá...

Kép
flóra 11

Helló!
A Gy.-val ma jó sokat taliztam. :? Reggel kirakott anyuéknál, hogy elugrik az apukájához meg az anyukájához. Még mindig nem jött vissza, én meg már meguntam az anyuéknál való sínylődést (Vivikének meg a füle fáj, nyűgös stb., nekem ugye, a fejem, jól elvoltunk). Megint öntöttem egy gipszmécsest, remélem, ez szebb lesz, mint a múltkori, mert az semmire se jó (a 2.). A legelső a Vivikéé lett, ma kifestette, csak az alja béna, egyébként szép. Visszaolvasok.

KépKép
benó

Szilzi, örülök a jó kis túrógombócodnak. :D :D
Flóra, te fájó fejjel hogy vagy képes 24 gombócos (vagy mi) töltött paprikát csinálni, mosni, főzni, virágokat pakolni stb.? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Tanítsd meg! :roll:
Azt hiszem, punnyadok tovább, ja, és különben is megint le akar állni a gép. Úgyhogy csók, holnap tali.
Holnap boldog hétfordulót a Mártiéknak! Boldog 23. hetet!

KépKép
benó

Halihó!

Edina akkor nálatok is Boldog Miklós Napot Mindenkinek a családban!
Az emilt én is Benótól kaptam,tényleg tutis! :D

Ma fél kettő után besétáltam a munkahelyre dumcsizni egy csajjal azután hazafelé megálltam a b.nőmnél teázni és nemrég értem haza.

Csináltam ebédre levest(csirke farháttal),krumplipürét és bepácolt csirke mellet. :D

Olyan kár,hogy fáj a fejed Benó.
Jó lenne már itt dumcsizni valakivel :D Mindenki úgy eltűnt :? :shock:

Kép
martik77

Miért mindig vasárnap este jut eszébe Dömének,hogy betelt valamelyik füzete? :?

Kép
martik77

Márti, faxoljak át neked füzetet?

Kép
muzsuzska

Végre életjelek a neten :lol:

Kettőt légyszi egy csíkos meg egy sima kellene.Köszi.
Mi zu veled?

Kép
martik77

Megfőztem délelőtt és két menű között feküdtem. Most keltem az ágyból, szedem a gyógyít, rakom a tens készüléket a derekamra, kenem diclac kenőcssel, és csináltam a holtengeri sóból dunsztkötést, ja és királyfi simogatja.
Mást nem tudok tenni.
Egyik percben jobb a másikban besza.....
Holnap reggel dolgozom,tök jó lesz. :evil:

Kép
muzsuzska

Ma este készülök a sós fürdőre, tegnap a kádba sem tudtam bemászni.

Kép
muzsuzska

Tényleg tens készülék!Az tök jó.Mondjuk én mindig úgy éreztem mintha rázna :?

Antireumatikus pakolás???Azt ismered????

Kép
martik77

Márti, halálfélelmem van ilyenkor a derekam miatt, mert két éve az egész testem isszonyatos görcsbe volt és üvöltöttem, félek, hogy visszajön.

Kép
muzsuzska

Gondolom mint nálam a szívtáji fájdalom.
De az antireumatikus pakolást mi használtuk mikor rehab oszály voltunk.Ilyen nagyon mentolos vagy ánizsos kenőcs és be kell kenni a derekad és bedunsztolni és melegszik.

Kép
martik77

Ráz is és csíp is ,de én mazzo vagyok tök kakaóra teszem. :D
Csak kéne új tappancsokat vennem hozzá, de külön nem találok.

Kép
muzsuzska

Nekem nem jó a meleg, mert akkor durrantak be az idegek.
Igazából mindegyik doki mást mondott, de semmi okosat.

Kép
muzsuzska

Gyógyászati segédeszköz boltban sincs?

Kép
martik77

Sajna a gerinc,derék fájdalomnál csak tippelgetnek szerintem :?

Kép
martik77

Volt kígyóméregból kenőcsőm, Crotangin, aztán kentem pálinkával :D , tök jó volt de a bőrőn keresztül is fel tud szívódni és a gyógyik miatt beájultam tőle. :D
Mindent kipróbáltam.

Kép
muzsuzska

Tényleg, ez is van a városban, ott vettem vérnyomásmérőt. Megkérdezem. :D köszi!

Kép
muzsuzska

Akkor még gondolkodok.Mert ha ez a pakolás jó lenne küldtem volna neked.Szereztem volna a kórházból :wink:

Kép
martik77

Sziasztok :D

Én most csak elköszönni néztem be :( Annyi munkám volt ma, persze semmi olyan ami eladásról szólt, hanem hülyeségeket kellett kiszámolnom, nem tudom kinek a szórakoztatására! :evil: Nem szeretem az ilyen száraz feladatkat! :evil: De ilyenkor mindig eszebe jut, hogy milyen jó, hogy van munkám! :wink:

Zsuzska, hogy fogsz dolgozni, ha nem javul a derekad? :shock:
Márti, mentsd meg a Zsuzsit! :D

Kép
szilzi

Ja tippelgetnek meg hülyének néztek.
A háziorvosom kinevetett és úgy mondta, hogy isiász. Kértem gyógyít tőle, erre azt mondta hogy ki kell feküdni. Útálom! :evil:
Nekem mindig bajom van a dokikkal, ezért nem is szeretek oda menni.

Kép
muzsuzska

Szia Szilvi! Örülünk ,hogy fasza munkánk van!!!!!!!!! :?

Kép
muzsuzska

Mondom nekem is egyszer egy hétig kaptam infúziót az segített meg a pakolás mármint derékra :lol:

Ó Szilzi maradhattál volna egy picit :(

Kép
martik77

Márt, biztos vagyok, hogy az idegességtől jött most elő. Egy hétig majd szét durrantam az idegtől. De most úgy be sza.. hogy nagyon nyugodt vagyok. :D

Kép
muzsuzska

Én is most mondtam az L.nek-hogy ha majd odakerül lesz ami lesz de én nem megyek vissza a tüdőre az tuti.

Kép
martik77

Még kb öt percet vagyok! :D

"De most úgy be sza.. hogy nagyon nyugodt vagyok. " :arrow: Ez K. jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Márti, nem kérheted magad másik osztályra? Vagy gyes alatt képezhetnéd magad valamerre :roll:

Kép
szilzi

Ja, én is kaptam infúziót, de azzal is ráfáztam.
5db lett volna, minden reggel be kellett mennem az idegosztályra befeküdni (főorvos maszek betege voltam) , mindennap meghalt valaki a szobában, azt mondták az öregek hogy már félnek ha bemegyek.
Calici vírus volt akkor, persze én is megkaptam, szerencsétlen ápolókat nagyon sajnáltam.
Aztán a 4. napon szóltam a főnővérnek, hogy fáj a karom, azt mondta majd holnap kiszedik a kanült és elmúlik. Az 5. nap reggel mutattam a fődokinak a karom, erre elkezdett kiabálni hogy ez begyúlladt rendesen. Elfertőződhetett a 4napig betett kanül a karom vörös és feldagadt volt , annyira erős antibiotikumot kaptam, hogy kábultam, jegelnem kellett és véna gyulladásra való kenőccsel . Beigérték, hogy fel kell vágni és a sebésznek kipucolűnPedig csak a derekam fájt.

Én mindig megjárok!

Kép
muzsuzska

Na most meg Ti nem vagytok itt! :roll:

Mentem, most két napig szabad leszek, de próbálok majd jönni!

Mindenkinek szép napokat! :D
Puszi

Kép
szilzi

Bakker Zsuzsi, Te tényleg minig horroskodsz, ha korház közelébe kerülsz! :shock: :shock: :lol:

Kép
szilzi

Puszi Szilvi!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Ezért félek a kórháztól!

Kép
muzsuzska

Apáméknak megmondtam, hogy nincs ajándékozás, kapnak egy gesztenyetortát és kész! Ez lesz az ajándékom. :wink:

Kép
muzsuzska

Bocsi elmosogattam
Szilzi megpróbálhatom magam átkérni,de tervbe van egy fogászati aszisztens suli csak nem tom mennyi a tandíj

Kép
martik77

Márt az tök jó lenne! Tisztább és talán jobb fizi és nem kell műszakozni!

Kép
muzsuzska

Szerintem Branül volt de az is gáz ha begyulladt.Nálunk az első piros jelre ki kell húzni.Pont ezt elkerülni ami veled történt.
A calicit én is elkaptam munka közben.Azt mondták akkor se jár a100%táppénz de két hétig nem dolgozhattam.(meg még egy ár ember)

Kép
martik77

A B.nőm magán dokinál kap 95000 ft-ot úgy hogy heti 20 órát dolgozik!!!!Egy másik ismerősöm heti öt nap megy 8-4-ig és 120-at kap!!!

Kép
martik77

Lehet hogy úgy híjják :D , a vénámba tették,hogy ne keljen mindennap szúrkálni, de jobb lett volna.

Kép
muzsuzska

Még a tandíjat kell megérdeklődni.Az viszont ha sok..... :? És csak 10 hónapos a tanfolyam :D

Kép
martik77

Sajna ezt híjják kórházi fertőzésnek!!Majdnem egészségesen mész be és tök betegen jössz ki. :?

Kép
martik77

sziasztok
nem tudtam jönni, mert lemerültek az elemek a billentyümben, délután vettem, de hiába ceruza, picit kisebbek, mint ami bele kell, de a Sanyim megoldotta, be tett a kettö közé egy 50fillérest és már müködik is :lol: . de sajnos most nem tudok maradni. :?
holnap megpróbálok jönni. addig is kérhetek valakitöl össze foglalót, hogy kivel mi történt mostanság? :?:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?