Na most nézem a vonalzóm, hogy -1 napnál tartok.....remek. Már igazán megjöhetne, de úgy látszik gyógyszer még erre sem jó nálam....Nem baj, most tartok a minuszok felé Tegnap azért csináltam egy tesztet, de csak mert Szilzi is kérdezte, hogy nem izgulok-e Izgulni persze tényleg nem izgultam, és negatív is lett a teszt
Hát a tészta túl kelt. A kenyérsütő glpben kelesztettem, és mire odamentem, már sajna kicsurgott a tészta. Mostanáig takarítottam a kenyérsütőt. Csináltam magamnak munkát, mintha nem lenne elég.
Helló!
A Gy.-val ma jó sokat taliztam. Reggel kirakott anyuéknál, hogy elugrik az apukájához meg az anyukájához. Még mindig nem jött vissza, én meg már meguntam az anyuéknál való sínylődést (Vivikének meg a füle fáj, nyűgös stb., nekem ugye, a fejem, jól elvoltunk). Megint öntöttem egy gipszmécsest, remélem, ez szebb lesz, mint a múltkori, mert az semmire se jó (a 2.). A legelső a Vivikéé lett, ma kifestette, csak az alja béna, egyébként szép. Visszaolvasok.
Szilzi, örülök a jó kis túrógombócodnak. Flóra, te fájó fejjel hogy vagy képes 24 gombócos (vagy mi) töltött paprikát csinálni, mosni, főzni, virágokat pakolni stb.? Tanítsd meg! Azt hiszem, punnyadok tovább, ja, és különben is megint le akar állni a gép. Úgyhogy csók, holnap tali.
Holnap boldog hétfordulót a Mártiéknak! Boldog 23. hetet!
Megfőztem délelőtt és két menű között feküdtem. Most keltem az ágyból, szedem a gyógyít, rakom a tens készüléket a derekamra, kenem diclac kenőcssel, és csináltam a holtengeri sóból dunsztkötést, ja és királyfi simogatja.
Mást nem tudok tenni.
Egyik percben jobb a másikban besza.....
Holnap reggel dolgozom,tök jó lesz.
Gondolom mint nálam a szívtáji fájdalom.
De az antireumatikus pakolást mi használtuk mikor rehab oszály voltunk.Ilyen nagyon mentolos vagy ánizsos kenőcs és be kell kenni a derekad és bedunsztolni és melegszik.
Volt kígyóméregból kenőcsőm, Crotangin, aztán kentem pálinkával , tök jó volt de a bőrőn keresztül is fel tud szívódni és a gyógyik miatt beájultam tőle. Mindent kipróbáltam.
Én most csak elköszönni néztem be Annyi munkám volt ma, persze semmi olyan ami eladásról szólt, hanem hülyeségeket kellett kiszámolnom, nem tudom kinek a szórakoztatására! Nem szeretem az ilyen száraz feladatkat! De ilyenkor mindig eszebe jut, hogy milyen jó, hogy van munkám!
Zsuzska, hogy fogsz dolgozni, ha nem javul a derekad? Márti, mentsd meg a Zsuzsit!
Ja tippelgetnek meg hülyének néztek.
A háziorvosom kinevetett és úgy mondta, hogy isiász. Kértem gyógyít tőle, erre azt mondta hogy ki kell feküdni. Útálom! Nekem mindig bajom van a dokikkal, ezért nem is szeretek oda menni.
Ja, én is kaptam infúziót, de azzal is ráfáztam.
5db lett volna, minden reggel be kellett mennem az idegosztályra befeküdni (főorvos maszek betege voltam) , mindennap meghalt valaki a szobában, azt mondták az öregek hogy már félnek ha bemegyek.
Calici vírus volt akkor, persze én is megkaptam, szerencsétlen ápolókat nagyon sajnáltam.
Aztán a 4. napon szóltam a főnővérnek, hogy fáj a karom, azt mondta majd holnap kiszedik a kanült és elmúlik. Az 5. nap reggel mutattam a fődokinak a karom, erre elkezdett kiabálni hogy ez begyúlladt rendesen. Elfertőződhetett a 4napig betett kanül a karom vörös és feldagadt volt , annyira erős antibiotikumot kaptam, hogy kábultam, jegelnem kellett és véna gyulladásra való kenőccsel . Beigérték, hogy fel kell vágni és a sebésznek kipucolűnPedig csak a derekam fájt.
Szerintem Branül volt de az is gáz ha begyulladt.Nálunk az első piros jelre ki kell húzni.Pont ezt elkerülni ami veled történt.
A calicit én is elkaptam munka közben.Azt mondták akkor se jár a100%táppénz de két hétig nem dolgozhattam.(meg még egy ár ember)
sziasztok
nem tudtam jönni, mert lemerültek az elemek a billentyümben, délután vettem, de hiába ceruza, picit kisebbek, mint ami bele kell, de a Sanyim megoldotta, be tett a kettö közé egy 50fillérest és már müködik is . de sajnos most nem tudok maradni. holnap megpróbálok jönni. addig is kérhetek valakitöl össze foglalót, hogy kivel mi történt mostanság?