Sziasztok Kismamik!
Hát, ma is volt termés bőven...
Reggel voltam védőnéninél.Az enyém 4 hétre szabadságolta magát, a helyetteshez mentem. A súlyom nagyjából rendben, 1 kilót híztam a múltkori mázsálás óta. Viszont cukrot talált a vizeletben. Sose volt még ilyen, pedig a reggeli kakaót eddig is benyomtam. Az is igaz, hogy mostanában rengeteg gyümit eszek, más édességet szinte nem is. Az lehet az oka? A terheléses cukrom szupi volt, 4,3, terhelés után pedig 4,1. A védőnéni azt mondta, ne izguljak, tök normális pl. dinnyeevészet után, hogy cukor jelenik meg a vizeletben. Én azért parázok. Most figyeljek a cukorbevitelre? Megőrülök a dinnyéért!
Drága Szabina, meg tudsz nyugtatni?
Viki!
Üdv a csapatban!
Én is nagyon gyomorégős vagyok, mindhárom terhességem az volt. A Rennie nekem is bevált, de sajna csak 1-1,5 óráig tart nálam a hatása, aztán megint mar a sav. Nekem az egyszerű, mezei szódabikarbóna tovább hat, és jóval olcsóbb.
Times!
Gyönyörűek a fiúk! Sok-sok erőt és kitartást kívánok neked, azt hiszem egy kicsi és két pici mellett rád fér!
Pattogó!
Én is el vagyok ájulva a lánykádtól, már régebben kinéztem valamelyik fiamnak, de úgy látom, többen is pályáznak rá...
Mandala, Edit!
Könyörgöm, ki ne hagyjatok a sárkányeregetéses buliból! Állapotomat meghazudtoló gyorsasággal fogok rohanni a kötéllel...
Mi már beszélő viszonyban sem vagyunk. Viszont a hátam mögött kavarja a sz..t, mindennek elmond, hazugságokat terjeszt rólam. Aki nem ismer, elhiszi, pedig ezerszer jobb anya és háziasszony vagyok, mint amilyen ő valaha is volt. Sajna egy városban lakunk, így néha elkerülhetetlen egy-egy kínos találkozás.Bár ez semmi ahhoz képest, amikor úgy hozta a sors, hogy 1 évig egy házban laktunk.Akkor volt Bazsó pici. Azt hiszitek egyszer is felajánlotta, hogy vigyáz a csöppségre, hogy szakadó esőben ne kelljen kenguruban magamon cipelni, amikor Tomit oviba viszem? Vagy talán becsöngetett, hogy érdeklődjön az imádott unokájáról amikor 9 hónaposan szalmonellás lett- azóta se tudjuk mitől -és 40 fokos láztól meg napi 20 hasmenéstől szenvedett a drágám? Nem! Sőt! Anyukám és férjem váltva kéredzkedett el a munkahelyéről, hogy Tomit hozzák-vigyék az oviba, mert Bazsóval napokig nem mozdulhattam ki.Őnagysága meg rokkantnyugdíjasként otthon tespedt! Egyszer feljött hozzánk és megkérdezte mennyi idős is Balázs... Ennyire szereti... Azt se tudja mikor született...
Jaj, még mesélhetnék, de nem untatlak benneteket tovább. Bocsi, de muszáj néha kiírnom magamból ... Annyira bánt, hogy ilyen...
Szegény Anyukám sírdogál, hogy még 7 éve van nyugdíjig, pedig ő úgy segítene! És segít is napi 10 óra munka mellett amikor csak tud. A banya 1-szer segített. Felajánlotta, hogy kimeszeli a garázsunkat, mire B. megszületik, mert ott tartjuk a babakocsit.
Aztán panaszolta mindenhol, hogy mennyibe került ez neki, így odaadtunk neki 8000 forintot munkadíjra, anyagköltségre. És elfogadta! Milyen anya az aki pénzért segít a fián és családján?

Szembeköpném magam, ha képes lennék ilyenre...
Tényleg eldugultam, mert kitiltotok a fórumról...
További szép napot mindenkinek!