A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Sziasztok!

Pusz mindendenkinek!
Bocsi, hogy így eltűntem, de három gyerkőc mellett elég nehéz számgép elé ülni.... :cry: :cry:
Szerencsére minden vizsgálati eredményük szuper a fiúknak, most már szépen nőnek is, tegnap esti fürdés előtt mértem őket 2250g mindegyik babóm egy súly csoportba kerültek... :lol: :lol: :lol: :lol:

Szopizás: Sajnos egy kicsit még gyengék, de a Kristófom nagyon ügyes ő már 60 grammokat szopizik három óránként, és ma csak egyszer evett cuclis üvegből. Bálintomnak nem nagyon megy a cicizés, LUSTAAAAAAAAA...., ő inkább marad a cuminál, de nem adom fel!!!
Tejcim szerencsére van elég, még jutna egy harmadik babónak is... Remélem későbbiekben is így lesz!!!

Gergőm: Nagyon szuperul áll a dolgokhoz, szerencsére... Segíteni akar mindenben, puszilgatja őket és simizi a buksijukat, de annyira óvatosan nyúl feléjük, nagyon okos kisfiú. És azt is megértette, hogy csak akkor mehet be a tesók szobájába, hogyha én is ott vagyok...

Segítség: FŐZÉS - ezt a műveletet a párom anyukája végzi, amúgy másban nem kell, és nem is kérem...

Férjem: Ő is nagyon cuki, ha a fiúk egyszerre sírnak fel, akkor már ott is van és a Bálintot bevállalja... Mivel ő nem nagyon akar cicizni, így apuci is megtudja etetni cumisüvegből...

Szóval minden happy!!!!

Egyenlőre nem akarok többet írni, mert túl hosszú leszek!!!

Kép Kép

Kép
Kép
times

Times
Gyönyörűek :lol: :lol: :lol:
Én a másik csatornán szoktam rólatok híreket hallani.... :wink:

Mikegirl
Na persze... én olyan mohó vagyok, hogy nekem mindjárt 2 bébi kell... aztán persze csodálkozom, hogy kicsi nekik a hely.... :lol:
Vendég

Times,
tündériek a kicsik! :D Annyira klassz, hogy ilyen jól alakul minden körülöttetek! És írj csak bőven, ha van időd géphez ülni, nem lehetsz túl hosszú. :)

italoman

Kép
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt. :)

Nyuszi: Nagyon sok boldogságot kívánok nektek.♥♥♥ :D Igazán kalandos egy esküvő volt. :D

times: örülök, hogy minden oké. A fiúk nagyon édesek. :)

italoman. :D

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

jajj. olyan rossz volt az éjszakám. Még soha nem keltem fel arra, hogy a pocim görcsölt volna. Éjjel meg 2x is. :? Ráadásul az esti magnéziumos pezsgőtabletta ellenére begörcsölt a bal oldali fenékféltekém... :shock: :roll: :lol: Fájt de röhejes volt nagyon.. Olyanról, hallottam, hogy a vádli vagy akármi görcsöl, de a fenekem... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jó reggelt!!! :D

Apa ma korábban ment be, hogy minél előbb jöhessen haza, megyünk kaját venni délután a Corába. És mint jó feleség, fél hétre megvolt a reggelije.... :D

Times
Csodaszép babáid vannak!!!!! :) Mostanában egyre többet nézem az ágyam mellett a kiságyat, és olyan hihetetlen, hogy nemsokára nem lesz már üres.....nagyon izgalmas.

Pattogobolha
Vivi tündéri kiscsaj. Jaj a pasiknak! Sok-sok szívet fog összetörni... :D Gyögyörűűűűűű :D
Izomgörcsre nem próbálod ki a Ca pezsgőtablettát? Nekem nagyon bejött. Ami a fenékgörcsöt illeti......legalább biztos lehetsz benne, hogy van ott izom. Nekem nincs, és talán már keringés sincs benne :D Pocógörcs miatt tarts ma pihisebb napot - amennyire lehetőséged engedi.

Na megyek, bepuszilom a málnateám, a reggelim, befejezem a vasalást és a takarítást, hogy hétvégén már ne legyen más dolgom, mit apával lenni. :)

mikegirl

Times
Szépek a babók nagyon :D Ügyes vgy ,hogy ennyire toppon vagy 3 gyerkőc mellett.

Gratula Vivinek a különdíjhoz,szép kis nőci , majd csak győzd hessegetni a pasikat :D

Judit
Te kinél szülsz a Dél Pestiben?
Jó lenne együtt menni :wink:

Képzeljétek tegnap voltam leadni az utolsó előtti táppénzesem.Gondolom én :roll:
CSajok azt a nyomort ami a Teve utcában volt :twisted: És ráadásul vittem magammala lányom is.Sorszámot kértünk szépen ügyesen ahogy kell ,már vagy 45 perce ülünk amikorra eldurrant az agyam ,mert már a 4. barom kért sorszámot ,de nem leült hanem mint aki nem tudja mi van odaállt üres ablakhoz ahonnan felálltak éppen és lehuppant.Na ekkor már nem bírtam cérnával odamentem ,mondtam emelje fel a rozzant seggét mert jópáran vagyunk akik már régóta itt várunk. :shock: Nő szeme kerekedett ,meg a másik nőé is aki ablak másik oldalán ült és hirtelen a biztonsági emberrel kiabáltatta,hogy aki folyamatos tp.leadást intézner soron kívül ehhez az ablakhoz álljon :twisted: :roll:
Itt gyorsan megkérdeztem hogy kell intéznem tovább tgyás stb.....
és odaadott minden lapot hozzá ,és azt is monsta ezekhez már én nem kellek bárki behozhatja baba születése után.Többit meg a MÁK intézem.Szóval jelenleg itt tartok.
Délután 14.30 ra haza is értünk ,de aadigra már hulla voltam. :oops:

Vettem bébinek babazoknit 3db-at fájdalomdíjként. :wink:

Ma apa hazajön értem és elvisz keletihez van egy nagyon jó turi,csak george,next,stb ruhák vannak és I.oszt.minőség.
Bemegyek kicsit turkálni. :lol: Hátha nekem is szerencsém lesz,szomszédom olyan jó cuccokat vásárol ott ,hogy csak nézek nagyokat :shock:

Na megyek megiszom a reggeli kofffeinem /3in1 ben/

Kép

Kép
jucu

mikegirl: Hát a pihenős nap ma nem fog menni. :( Ki kéne vaxolni a lakást hétvégére, és ma megyek vácra dokihoz. Majd vasárnap. Apa és gyerek nélkül lesz egy laza sétálós csellengős szabadnapom a margitszigeten a barátnőmmel. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Hello!

Bocsánat, rövid leszek, de van egy nagy próblémánk, és amíg az nem oldódik meg, addig bizti tiszta ideg leszek, és semmihez sem lesz kedvem!:(

Tényleg tündérek ezek a babók! :)

Jucu: Szinte A.-hoz jártam terhesgondozásra, de nem bizti hogy nála szülök, mert lehet hogy pont szabin lesz! Azért volt nekünk egyformán a papíron ez az APCTG, meg gondolom Te is ugyanavval s zülésznővel beszéltél időpont ügyben!Úgy látszik itt ez a módi. Hanyadikára is kaptál? Én 20-án megyek 9-re!

Pá: Judit

mamiblue

Judit

Hétfőn 16-án mék 8.45-re.
Hú Szinte :oops: én pont őt szidtam nektek a jómúltkor az uh miatt.Akkor nagyon bunyesz volt. :cry:
Nekem dokim írt APCTG papírra ,Marcsi már CTG mondott. :wink:

Kép

Kép
jucu

Mi a baj drága??? :roll:
Ha segíthetünk szólj! :wink:

Kép

Kép
jucu

Hello!

Jucu: Igen, hallom én is néha, a telefonon, hogy nem éppen kedveseket mond! Ezt hosszú lenne elmesélni! Az baj, hogy én is éppen ettől félek, hogy odakerülök egy másik dokihoz, és nem éppen lesz velem kedves, mivel nem az ő betege vagyok! Valamennyire megértem őket, mert szerintem nagyon le vannak terhelve, főleg most...itt írtátok a múltkor, hogy 1 nap az Szt Imrében 28 baba született????

Úgy néz ki megoldódik a probléma, de nem akarom elkiabálni. Tudod férjem egy nyomdát működtet, teli vannak munkával 2 gép meg tegnap romolott el pont! :( Ilyenkor én is tiszta ideg vagyok...és ha ideges vagyok, akkor elkezdek enni...azt meg most nem nagyon kéne! Te császáros vagy ugye? Mikor csinálják, ha nem indul be addig magától?

J.

mamiblue

Nagy valószínűség szerint igen .....nem, érzem,hogy megfordult volna....
Elvileg aug.5 a kiírt, de hétfőn megbeszéljük a pontos időpontot...régi megbeszélés szerint júli vége... :lol:

Örülök,hogy megoldódni látszik a problémátok..... :lol: :lol: :lol:
Egyél csak .......ha jólesik :lol:

Kép

Kép
jucu

times, gyönyörűk a fiúk!!

jaj, sabine...az a grafika :)

képzeljétek, barátnőm megszült. a kisfiú 4460 g és 61 cm!!!!!!! együtt vásároltuk az 56os-58as rucikat :lol: valszeg nem lesznek most jók!!! :lol:

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Mamiblue
Én is mindig attól rettegtem, hogy a doki pont akkor lesz szabin, tekintve a nyári szülést..... De mondtam neki, hogy max a Balatonra mehet :D Onnan még vissza is ér......
A gépek megjavulnak, ne aggódj, és minden rendben lesz! Jucu-val egyetértek, ha kaját kívánsz, hát egyél. Legfeljebb próbálj szelektálni, hogy mit.

Jucu
Na igen, az emberi pofátlanság határtalan! Miért van az, hogy ha valamit normálisan el akar intézni az ember, mindig ez a vége? És azt sem értem, hogy a hivatalokban az ablak túloldalán ülők miért olyan érdekesen viselkednek......persze kivételek mindig vannak!! Én általában - tisztelet a kivételnek! - a mindenmindegy és lesz....rom stílust vélem látni. Arról nem is beszélve, hogy soha nem veszik fel a telefont.

Gyerekorvosotok van már? Persze ez ott sarkallatos kérdés, aki nem ahhoz akarja vinni, akihez körzet ügyileg tartozik......na és persze első babás :) (Gondolom egy családból az összes poronty ugyanoda jár, és nem gáz az új porontyok elfogadása....)
Még manapság is kijönnek - persze nem ingyen - heti 1x a babához? A 10 évvel fiatalabb hugomnál így volt, viszont most nem tudom hogy megy...

mikegirl

Dimet
Gratula a barátnődnek!!! :D Szép nagy baba!! :D
"Magától" nőtt ilyen nagyra, vagy szedett terhesvitamit a barinőd? Én csak hetente 2x1-et, mert szólt a doki, hogy vigyázat, babuci nagyon nagyra is megnőhet :D Nekünk kb. három darab 56-os cuccunk van, a többi az 62-es. Remélem jók lesznek....a kb. 3 kg az becslés volt, a hosszáról pedig nincs még csak tipp sem......elvileg jónak kell lenniük.....

Na megyek, vasalás kész, takarítás folyt köv. De előtte egy kis tízórai :D

mikegirl

Sziasztok!

Először is Nyuszifülnek szeretnék gratulálni az esküvőhöz.

A gyerekek még egész jól elvannak, éppen az emeleten játszanak, kiváncsi leszek, hogy mikor fognak először összeveszni.

Azt hiszem ma bepótolom a tegnapi vasalásom. Bár tegnap a párom felajánlotta, hogy mutassam meg neki hogy kell vasalni, és majd ő segít, 4 óra alatt a felével végezni fog. De mondtam, hogy ez legyen az én gondom. Úgyhogy muszáj lesz nekiállnom.

További szép napot mindenkinek, majd még jelentkezem.

Kép
Kép
márkanyuka

Times, nagyon drágák a kisfiúcskák! Gratulálok!
Nekem ma végre minden összeállt a kórházi csomaghoz, lassan összerakom.
Szép napot mindenkinek, én is vasalok ma, hogy ne maradjon sok a jövő heti kánikulára.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Sabine,köszi az infókat.Valamelyest megnyugodtam.Az én papíromon a referencia tartomány a fehérvérsejteknél 4-10-ig van megadva,ezért kezdtem aggódni.Ezek szerint minden laborban másképp van :shock: ?

Times,tündériek a fiúk!!!!

Pattogó,lefoglalózhatom a fiamnak a csajszidat :lol: :lol: ?Valami tündér :D !Megkívántam tőle a palacsintát,úgyhogy szerintem a frankfurti leves mellé ma azt eszünk :D

Dimet,gratula a barátnődnek.Nem semmi méretek :D

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Times: gyönyörűek a kispasik! Oan nagyon jó neked, hogy már túl vagy az egészen és otthon lehettek....!

Sabine: nahát, ez a grafika!!! :) Amúgy pont így érzem magam.... mindjárt kidurran a hasam, egész nap hányingerem van, fáj a fejem, és már vagy egy hete nem aludtam ki magam rendesen... éjjel egyszerűen nem bírok 2-3 óránál többet aludni... én, aki mormotának születtem.... csak időközben csökevényesedtem el... :)

Pattogó: Hát, ez a lányka csodaszép! Jókedvében csinálta az apja, ammán biztos!!!

Mikegirl: le a kalappal... én olyan jó feleség vagyok, hogy még ebédet sem főztem tegnap apának... nemhogy felkeljek reggelit gyártani! Úgy szoktuk egyébként, hogy főzök és másnap visz magával főtt ételt, azt bent megmelegíti és az az ebédje... Nos, tegnap egész nap aludtam (a gyerekekkel délután 2-5-ig), és csak jobbra-balra tettem a se....em.... annyira rossz a közérzetem... ma sem jobb... úgyhogy ma is alszom délután...ha már éjjel nem tudok....

Szalma vagyok! Anyukám elvitte az unokáit nyaralni. Dunabogdányban laknak, van egy szép családi házuk hatalmas kerttel.... igazi gyerekparadicsomot rendeztek be a három lurkónak... most délelőtt jöttek és vitték őket. Úgy néz ki, szerdáig maradnak a manók, aztán hazajönnek néhány napra és irány vissza mamához.... milyen érdekes, hogy anyósom a három gyerek után már nem áhítozik....
Tudni kell, hogy amikor Enikővel bent feküdtem a klinikán, Danika anyukámnál volt. Anyósom meg kiment Bogdányba, nagy ordítozás és hiszti közepette elrángatta a gyereket magával, mondván, hogy a gyereknek az apjánál a helye, és hiába zokogott az a csepp gyerek, hogy ő anyunál maradna, a kedves férjem és az édes anyucikája is lesz...ta.... Aztán amikor Gergővel voltam bent, akkor már ugye két gyerek volt...., akkor náluk voltak a gyerekek.... anyu a közelükbe nem mehetett.... most, hogy már három van, anyós nem hajszolja azt, hogy nála legyenek... sok velük a gond...épp elég neki annyi, hogy hetente egyszer kirohan másfél két órára és elfekszik a fotelban... én meg körbeugrálom őt is, a gyerekeket is... ő meg mint a pasa gyönyörködik az udvartartásban.... szóval ennyi, csak dolga ne legyen velük... már ha két-három órára oda kell vinnem, egy egész logisztikai központ szervezőkészsége kevés ahhoz, hogy megszervezze.... óriási szívességet tesz, ha elvállalja őket.... anyukám édes, 68 éves, míg a kedves mama 57.... de az én édes jó anyukám még ma is kúszik mászik velük a homokozóban, pancsol velük a medencében, szóval foglalkozik velüki. Anyósom kilöki őket az udvarra, hadd kerülgessék a kutyaszart.... a kutyát meg meg kell kötni, mert hülye... és akkor elmondja százszor, hogy a műanyag motort nem használhatjátok, mert a kutyát idegesíti... hát most mondjátok, ki nem sz..ja le a kutyát?! Ja, hát igen... a kedves mama.... imádom, amikor azt mondja, mikor pl. valamelyik gyerek csinál valamit, hogy hát, a kutyám otthon pont így szokott viselkedni.... pont így csinál.... na, attól a falnak megyek!
Juj, tele(s)írtam az oldalt! Bocsi lányok.... lőjjetek le! De annyira tele a t..öm anyóssal... osztja az észt, de k...ra! Az hogy segítene? Na, azt már nem! Igaz, nem is akarom odavinni a gyerekeket, mert ott nincs mivel játszaniuk, ő elvből nem vesz nekik játékokat. Anyukám bezzeg nem tud üres kézzel jönni..... és ez nem jó nevelési elv.... anyós szerint.....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

köszi a dícséreteket. :D

mandala: pedig amikor csinálta nem is akart lányt... :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

lányok, ti választattok szülésznőt???

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

mandala: ezek az anyósok... Hát elég gáz a helyzet. :( Mi anyósomat évente max 1x látjuk.. ( szerencsére... ), de itthon hasonló a helyzet. Az anyám néha játszik Vivivel úgy ahogy kéne, de legtöbbször, ne szedd szét, az nem a tiéd, most hiradót nézek, most lottó van, most sorozat stb... Pedig csóri gyerekem tökre szereti.. de miért?? Bezzeg a dédi. Bakker 72 évesen is bemászik az ágy alá a gyerekkel, beszélget vele nem bánja ha kitúrja a helyéről stb. Egyedül az esti fél 7-es hiradót kéri, hogy azt nézhesse. Szóval mi együtt lakunk a problémával.. :? De nem sírok tovább mert készülődnöm kell a kivégzésemhez.. Megyek dokihoz.. :D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Pattogo: Uramisten! Képzeld, ha még akart volna... akkor milyen gyönyörűség születik! Bár, überelni már így is nehéz! Valami csoda ez a kislány! Pocaklakóra is kíváncsi leszek... sztem akinek ilyen gyönyörű nővérkéje van, az szintén csak ilyen szép lehet! :) Nálunk is látszik, hogy egy alom.... annyira hasonlítanak! Csecsemőkori képeket ha nézünk, mindig mondja a férjem, hogy felesleges fotózni őket, elég ha Danikáét mutogatjuk végig, mert mindegyikük egyforma... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Pattogo: nem lesz semmi baj, meglásd! Várjuk a híreket este! Vigyázz az úton, elég meleg van! Puszi!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jó reggelt mindenkinek!

Gyorsan bekukkantottam reggelizés közben...
Apa most jött meg ügyeletből... megint közös punnyadás lesz... :lol: :lol: :lol: :lol:

Pattogo
Gyönyörű... és akkora élet van benne... :lol:
(nem szeretem azokat a gyerekeket, akik naphosszat megülnek a sarokban... legyen bennük elevenség...)

Gyerekorvos
Igen, kerestünk... itt van nem messze a rendelője... szimpatikus, fiatal doktor néni...

Szülésznő
Aki éppen lesz... itt orvosválasztás sincs...
Vendég

pattogo, minden renben lesz, siess a hírekkel :wink:
mandala, nekem nincs anyósom, de már előre látjuk, hogy nálunk anyúval lesznek próblémák. Pl, tőlünk nem messze műkődik egy öregotthon, és azt mondta, hogy szerinte szülés után fizessünk be oda kajára :roll: de ő 2 hétig itt akar lenni, mert majd meglátom, hogy milyen jó lesz a segítsége :roll:

Voltam védőnőnél, tartom magam a havi 2,5kg hízáshoz :D
Azt mondta ő vizesedésre nem ajánlja a dinnyét, hanem az almanapot :roll: na de ki kívánja ilyenkor az almát, mikor itt a dinnye, és a barack szezon :roll:
Vérnyomim még mindig csak 104 :?
Jővőhéten jön ki házhoz, én naiv meg már azt hittem megúszom. :roll: De minek jön :x ? Megbeszéltünk mindent. A gyerek helyét nem látja, mert még nem akarjuk összerakni :roll:

Kép
mona76

Sziasztok!

Mindenkit üdvözlök! :)
Viki vagyok, 28 éves, és ha megengeditek csatlakoznék Hozzátok. Aug. 17-re várjuk párommal kislányunkat. Eddig is olvastalak Benneteket, csak mivel dolgoztam időhiányban szenvedtem :cry: Most hogy már itthon vagyok, több időm lett. A János kórházban fogok szülni, dr. Baltschik Miklósnál. Ismeri valaki? És két név között vacilálunk még a párommal: Lili (én szeretném) és Fanni (ő szeretné).
És lenne egy kérdésem. Eddig problémamentes terhességem volt, semmi bajom nem volt... De kb. két hete megőrülök attól, hogy a nyelőcsőm ég, főleg éjszakánként. Már aludni sem tudok tőle. Van valami gyógymód rá? Az orvosnak emlitettem, de csak mosolygott, hogy ez sajnos ezzel jár, és birjam ki, illetve felsorolt egy csomó dolgot hogy mit ne egyek, igyak... De akkor szinte semmit nem ihatok, ehetek :cry:
horvviki

Szia Viki
Gyere :lol:
Nyelőcső égésre... próbálj olyan félig ülőhelyzetben, párnákkal feltámasztva feküdni... akkor kevésbé megy visszafelé a gyomorból a sav...
Olyan dolgokat egyél, ami a gyomorsavat felszívja... nagyon jó a kölesgolyó, buláta, sima (sómentes) pattogatott kukorica... Végszükségben Rennie, vagy szódabikarbóna...
Vendég

Mandala
Nálunk pont fordítva van....anyósom már most kiselőadást tart, hogy mit-hogy kell, de persze "nem akarok beleszólni" jelmondattal, és hogy ő jön és segít, mert ő majd megmutatja....csak kb. 26x mondtam, hogy köszönöm, nem kell, meg hogy majd én eldöntöm, majd meglátom........persze azt tudni kell, hogy ilyeneket mond: "boldogok lehetnek a menyeim, hogy ilyen anyósuk van", "nálam jobb anya nincs a világon, igaz fiúk?" - három fia van, és természetesen ez a három fiú a legszebb, legokosabb, legaranyosabb, leg-leg-leg... a világon, és mi menyek csak tegyük össze a két kezünket.......
Utoljára amikor segített a főzésbe, nyakig zsír volt a konyha, poharat tört el, vasaláskor kiégette Szivecském nike gatyáját, a mosogatás nála annyi, hogy ellögyböli egy kis langyos vizzel. Aztán ha elmegy, mosogathatom el újra a dolgokat.......szóval ez az anyós dolog nálam is "bejött"....

Szülésznő - bár most úgy tűnik csaszis leszek, vész esetére van.....hátha Babszi fordul egyet......hetente találkozunk, ő csinálja a CTG-t, és mond egy-két dolgot.

mikegirl

Hello!

Viki: Rennie-t nem ajánlotta a doki? Én azt szedem, igaz már csak akkor ha nagyon nem bírom ezt az égő érzést, aztán meg szidom magam, hogy már elöbb bekaphattam volna a szenvedés helyett!

Mona: Mosolyogj és bologass szépen, hamarabb szabadulsz!:D (mármint a védőnőtől)

Dimet: Én nem választok! Bízom benne, hogy kedves és jó szülésznőt fogok ki!

Mandala: látom nagyon kiakadtál, de remélem most hogy kiírtad magadból egy kicsit megkönnyebülsz! Én most éppen emiatt a szülés körüli bizonytalanság miatt vagyok ilyen ideges! Ráadásul manócskám sem nagyon volt aktiv ma...bár mikor leheveredtem, és a pocimra tettem a kezem, akkor reagált!

Nekem még apának sem hajlandó mozogni, a csajok nem csinálták ezt. Viszont nekem sokszor elég rágondolnom is, és máris elkezd mocorogni. Ez számomra is hihetetlen de így van! Jó lenne, ha meg lehetne velük beszélni, hogy mikor bújjanak ki!:D

Rita:Várjuk a híreket!

Sabine: Férjednek hogy tetszik a munka? szeret ott dolgozni?

Üdv: Judit

mamiblue

Viki
Szia Viki!!!! :D
Ne nagyon egyél közvetlenül lefekvés előtt, és jó rá még a tej és a Szabina által javasolt félig ülő fekvés. Én utálom a tejet, de még a babavárás elején 1x - 2x előfordult ilyesmi, megerőszakoltam magam, és segített. Aztán elmúlt.

mikegirl

Helló lányok!

Hát,tényleg termeltek,rendesen. :lol:

Új csajszik!!!üdv köztünk!

Mandala: Szervezzünk valami versenyt,ahova a drága anyósainkat be lehetne nevezni.
Mondjuk SÁRKÁNYEREGETÉST!!!!!!!
Én is összebalhéztam egy hete az enyémmel,azóta én vagyok a kutyaszar.( a gyerek kinyitotta a kerti csapot és ezzel lelocsolta a veteményt.Ezért leüvöltötte a haját.Na, nekem sem kellett több.../ éves az isten szerelmére.Honnét tudja,hogy melegben nem tesz jót??)

horvViki:gyomorégés: Nagyon sokszor,nagyon keveset enni,ülve aludni,lefekvés elött pár órával már sermmit, a tej enyhíti egy kicsit.Amúgy ,keksz rágcsa is segít.(sajnos a segg növesztésben is :? )

Sabine tök jó,hogy előkerültél,de ne tegyél már ilyen megjegyzéseket. :lol: Napfény,homok,tengerpart, .... :lol: :lol:
Arról a képről meg a kannibálos vicc jut eszembe.Biztos ismered. :?:

TIMES.gyönyörűek a gyerekek.Úgy irigyellek.

Én tegnap voltam ctg-n szerencsére minden rendben,a kenet eredménye is,de az ismételt vérvétel eredménye is szőrnyű lett.12 csillag.Jövőhéten maj mond rá valamit a doki.
tuza edit

Mamiblue
Dolgozik... csinálja azt, amit szeret... :lol: :lol: :lol: :lol:
És itt egy nap max. 12 órát dolgozik... ügyelet nem úgy van, mint Mo-n, hogy reggel bemegy, dolgozik, ügyel, másnap is dolgozik és majd csak délután haza...

Edit
Most hideg, hó, eső....tengerpart... :wink:
Vendég

Szia Viki,üdv közöttünk :D !

NEkem is előjött újra ez a gyomorsav problémám.A terhesség elején még segített a tejcsi,de most már az sem :cry: .Lehet kipróbálom én is a rennie-t.Apa meg már volt a gyógyszertárba,most hívjam fel,hogy mehet megint 8) .Megnyakal :lol: .

Mona,én még Gáborral voltam terhes mikor jött egy helyettes védőnő.Kb 2hónapig volt itt,és tudta,hogy nem ő lesz már mire szülök.Hát nem eljött a drága?Asszem akkor még csak 5hónapos terhes voltam.Mindent úgy átvizslatott :shock: .Akkor még be sem vásároltunk,nem tudtam mit mutatni neki.Azt hittem hülyét kapok tőle.

Judit,nekem is mindig reagál ha lefekszem és a kezemet a pocakomra teszem :D .Van hogy csak jelez,de van hogy olyan bulit rendez,hogy az már fáj :D

Kép
Kép
huni

Én nem mondhatok anyósra egy rossz szót sem...
2-3 naponta beállít hozzánk a kajaszállítmánnyal... csak melegítenem kell... :lol:
És hoz igazi tejet, sajtot, túrót, vajat... :lol:
Vendég

Nálam ma nagy edzés van... pedig mondtam a fiúknak, hogy már felesleges... vasárnap úgyse játszhatnak a Copa-döntőben... :wink:
Vendég

Kép Iguazu-vízesés

Kép klinika
Vendég

Üdv. kismamik!

újakat is köszöntöm!

tegnap voltam a dokinál, minden rendben van, jövö héten megyek hozzá uh-ra, már nagyon várom. ma voltunk az apasági nyilatkozatért, tök fura volt h nem kellett fizetni, már megszoktam h mindenért csengetni kell... :roll:

vettem egy csomó babarucit Pesten, meg turiban is voltunk, kellemeset csalódtam h milyen jó darabokat lehet kifogni :shock:

én is iszok minden nap mg-os meg ca-os pezsgőtabit, egyébként is szeretem az ízét.

nekem akkor ég a nyelőcsövem, ha egy kicsit túleszem magam :oops:

times!
gratula a kiscsávókhoz, nagyon cukik

jövő hétre készüljetek, 38 fokot mondanak :shock: :shock: Kép
nora80

Kép Part

A nyarat majd itt töltöm a fiúkkal... :lol:
És akkor nálatok éppen tél lesz...... :wink:
Vendég

Kicsit el.... mielőtt kitiltotok.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszönöm a segitségeket. Úgy döntöttem le is megyek a gyógyszertárba Rennie-ért. A dokim nem mondta, mástól már hallottam, de nem akartam terhesség alatt gyógyszert szedni, de már nem birom tovább. Kipróbálom hátha segit. És azt hiszem visszafelé hozzok egy dinnyét is :D
horvviki

Végezetül néhány szösszenet az EDA-ról
1184331533.11.doc

1184331578.77.doc

Ha van még, ami érdekel benneteket, szóljatok.....
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Hát, ma is volt termés bőven...

Reggel voltam védőnéninél.Az enyém 4 hétre szabadságolta magát, a helyetteshez mentem. A súlyom nagyjából rendben, 1 kilót híztam a múltkori mázsálás óta. Viszont cukrot talált a vizeletben. Sose volt még ilyen, pedig a reggeli kakaót eddig is benyomtam. Az is igaz, hogy mostanában rengeteg gyümit eszek, más édességet szinte nem is. Az lehet az oka? A terheléses cukrom szupi volt, 4,3, terhelés után pedig 4,1. A védőnéni azt mondta, ne izguljak, tök normális pl. dinnyeevészet után, hogy cukor jelenik meg a vizeletben. Én azért parázok. Most figyeljek a cukorbevitelre? Megőrülök a dinnyéért!
Drága Szabina, meg tudsz nyugtatni?

Viki!
Üdv a csapatban!
Én is nagyon gyomorégős vagyok, mindhárom terhességem az volt. A Rennie nekem is bevált, de sajna csak 1-1,5 óráig tart nálam a hatása, aztán megint mar a sav. Nekem az egyszerű, mezei szódabikarbóna tovább hat, és jóval olcsóbb.

Times!
Gyönyörűek a fiúk! Sok-sok erőt és kitartást kívánok neked, azt hiszem egy kicsi és két pici mellett rád fér!

Pattogó!
Én is el vagyok ájulva a lánykádtól, már régebben kinéztem valamelyik fiamnak, de úgy látom, többen is pályáznak rá... :wink:

Mandala, Edit!
Könyörgöm, ki ne hagyjatok a sárkányeregetéses buliból! Állapotomat meghazudtoló gyorsasággal fogok rohanni a kötéllel...
Mi már beszélő viszonyban sem vagyunk. Viszont a hátam mögött kavarja a sz..t, mindennek elmond, hazugságokat terjeszt rólam. Aki nem ismer, elhiszi, pedig ezerszer jobb anya és háziasszony vagyok, mint amilyen ő valaha is volt. Sajna egy városban lakunk, így néha elkerülhetetlen egy-egy kínos találkozás.Bár ez semmi ahhoz képest, amikor úgy hozta a sors, hogy 1 évig egy házban laktunk.Akkor volt Bazsó pici. Azt hiszitek egyszer is felajánlotta, hogy vigyáz a csöppségre, hogy szakadó esőben ne kelljen kenguruban magamon cipelni, amikor Tomit oviba viszem? Vagy talán becsöngetett, hogy érdeklődjön az imádott unokájáról amikor 9 hónaposan szalmonellás lett- azóta se tudjuk mitől -és 40 fokos láztól meg napi 20 hasmenéstől szenvedett a drágám? Nem! Sőt! Anyukám és férjem váltva kéredzkedett el a munkahelyéről, hogy Tomit hozzák-vigyék az oviba, mert Bazsóval napokig nem mozdulhattam ki.Őnagysága meg rokkantnyugdíjasként otthon tespedt! Egyszer feljött hozzánk és megkérdezte mennyi idős is Balázs... Ennyire szereti... Azt se tudja mikor született...
Jaj, még mesélhetnék, de nem untatlak benneteket tovább. Bocsi, de muszáj néha kiírnom magamból ... Annyira bánt, hogy ilyen...
Szegény Anyukám sírdogál, hogy még 7 éve van nyugdíjig, pedig ő úgy segítene! És segít is napi 10 óra munka mellett amikor csak tud. A banya 1-szer segített. Felajánlotta, hogy kimeszeli a garázsunkat, mire B. megszületik, mert ott tartjuk a babakocsit.
Aztán panaszolta mindenhol, hogy mennyibe került ez neki, így odaadtunk neki 8000 forintot munkadíjra, anyagköltségre. És elfogadta! Milyen anya az aki pénzért segít a fián és családján? :twisted: Szembeköpném magam, ha képes lennék ilyenre...
Tényleg eldugultam, mert kitiltotok a fórumról... :oops:

További szép napot mindenkinek!
bee73

Sziasztok!

Tegnap megvettük a matracot, nagyon édi, kis macik vannak rajta! Képzeljétek, még ajándékba kaptunk mellé egy párnát is! :D
Apánk tegnap összerakta az ágyat, ott álltunk áhítozva fölötte! :D De sajna még max egy komód fér el a szobánkban, aztán slussz! :(
Ma megjártuk az önkormányzatot, úgyhogy hivatalosan is apuka a párom, úgy örült neki! :D

Times! Gyönyörűek az ikreid! :D
Szabina! Elsőre frászt kaptam attól az emotikontól! Huh, de nagyon tetszik! :D
Gyönyörű az a vízesés...hm :D
Mamiblue! Remélem semmi komoly! Semmiképp ne idegeskedj!
Dimet! Barátnőd méretes kisrácnak adott életet! Gratula hozzá! :D hátha 1-2 cucc jó rá. Én úgy nézem, hogy nem minden 56-os egyforma... :wink:
Szülésznőt nem választottam, a Prof levezeti a szülésemet aszonta. Ha akar maga mellé valakit, majd ő választ. :D
Mikegirl! Nekem sincs még gyerekorvosom, sőt, per pillanat még folyik az átjelentkezés a szegedi háziorvosomtól (gyerekorvosomtól
:oops: ) a pestihez! :? De mivel Szegeden szülök, és lehet, hogy maradunk is egy kicsit, majd onnan jön ki valaki! Jaj, úgy nem tudom, hogy lesz! :(
Pattogobolha! Édik a képek! :D
Jucu! Hihetetlen ez a sorbaállás! Jól tetted, ilyen rámenősnek kell lenni, ha az embert így szivatják! :evil:
Ágnesbogoly! Remélem jövő héten már én is elmondhatom, hogy összeállt a kórházi csomagom! :D
Mona! Ügyes vagy a hízás terén! Én például kívánom az almát, de csakis a zöldet! Ez kb. egy hete jött rám... :D
Viki! Üdv itt! Nekem is volt ilyen, de mire panaszkodhattam volna, elmúlt!

Anyós-kérdés: Nekem is ő jön fel segíteni, mert anyum sajna már nincs velem! :( Egy rossz szavam nem lehet rá, tényleg. De valahogy mégis megőrjítjük egymást egy idő után!

KépKép
dincuska

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok.Én 29 éves vagyok,párommal most várjuk az első babánkat aki ha minden igaz kisfiú lesz.Zsombornak kereszteltük el a drágámat.
Én a Jahn Ferencbe fogok szülni,Augusztus 15 a kiírt időpont.

Andi

Kép
f.andrea

Sziasztok!

Italoman, ami a szülési szabadság megkezdéséhez kell táppénzes papír az nem a tégla alakú, hanem kocka és rá kell írni a szülés várható időpontját. Ennyi. Mielőtt lejár a TGYÁS a MEP-től, vagy OEP-től kapni fogsz egy levelet, hogy legyen időd igényelni a GYED-et.

Times, gyönyörűek a srácok. Olyan jó neked!

Rita, Vivi szokás szerint gyönyörű, hát még azok a palacsinták. Jaj, de jöhetne ide is fénypostával egy pár darab.

Anyós-sárkány eregetésből én se akarok ám kimaradni csajok :lol:

Sabine, télen küldöd a repjegyeket és meglátogatunk téged és a fiacskáidat :lol:

Gyerekorvost Rékának választottam már kb. 2 hónapja szóltam is neki, hogy lesz még egy kis páciense. Én maximálisan meg vagyok elégedve vele, bár igazából még az oltásokon kívül nem sokszor jártunk nála.

Kép
Kép
robcsi03

Hello!

Kész vagyok, végem van...jönnek anyósomék! Pedig én nem emlegettem őket! :shock: Az a kedvencem mikor anyósom negyed óránként kimegy a wc-re táskával...azt hiszi nem tudjuk,hogy éppen az adag vodkáját nyomja magába...de persze szólni nem szabad neki, mert akkor vérig sértődik, de csak miután kijelentette, hogy ő nem alkoholista (egyenesen menni nem tud)...Apósom meg állandóan piszkálja a csajokat, mert értelmeset nem tudnak velük játszani, na meg mikor elkezd politizálni! brrrrrrrrrrrrrr
Már most tiszta ideg vagyok még emiatt is!!!! Lassan tényleg robbanok!
Szerencsére gyorsan összerakodtam a gyerkőcök szobájában, így most éppen tudnak szétpakolósdit játszani!

Andi: Üdv! Én is a dél-pestiben szülök! Ki a dokid? Én augusztus 14-re vagyok kiírva, de hogy mikor szülök, azt csak a jóisten tudja!:)

Megyek picit ledőlök, mert megint teletömtem a pocim dinnyével.:)

Judit

mamiblue

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?