A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

mindkét ünnepeltnek küldöm:

Kép
kerekpocak

Néhány Marci fotó (Borcsiról most nincs friss..)

Kicsi fiú nagy árnyéka :D
Kép

rohanááááás
Kép

nagyfiúsan :D
Kép

puszi Mindenkinek:

KépKép
logi

nagyfúsan 2. 8)
Kép

KépKép
logi

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz és minden ünnepeltnek NAGYON SOK ÖRÖMÖT ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK, név szerint Zsombinak és Emmácskának! Legyen szép a mai napotok (is)!!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
bogen

Képzeljétek a mai szopik kezdenek normálisak lenni, reggel 6.30-kor - 70 gr, most 9.15-kor - 90 gr!!!! Olyan boldog vagyok, de persze nem akarom elkiabálni a dolgot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :P :P :P
S úgy tűnik Bazsó baba elérte a születési súlyát - 4450 gr volt reggel, ugyan ruhában

:twisted:

Jaj, de boldog vagyok! Sosem gondoltam volna, hogy ennyire fogok örülni a tejcinek! Csak maradjon is így! :!: :!: :!: :!:

Kép
bogen

Kicsi ZS, nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!!!!

Töltsd nagyon kellemesen ezt a mai NAGY napot, valahogy így:
Kép vagy akár így is:Kép

:lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
b79andi

Boldog fél szülinapot Emmácska!!!!! Kép

Kép

Kép
b79andi

jaj bogi úúúúgy örülök!!!

andi veletek mi van?
kerekpocak

Köszi Zsófi, megvagyunk!
Keveset alszik napközben, ezért nem tudok jönni. Az éjszakák már talán rendeződtek, azért be-becsusszan 1-2 rosszabb. De haladunk. :wink:
Jesszus, te meg mindjárt félidős leszel!!!! Nem semmi!!! Mindig eszembe juttatod, az egy évvel ezelőttet! Mi is pont itten tartottunk anno. De jó is volt. :wink: Tényleg ki vagy írva császárra már?? 14 v. 15??? :lol: :lol: :lol:
Samu éjszakái?? Drága kicsi Samu-babát jól megszenvedteti az a fogacska! :cry: Szuper jók ám a képek!!! És az avatart meg még meg sem dícsértem. Annyira tetszik a kép!!!!! Mindig megcsodálom!!!!

Puszi, majd talán egyszer hosszabban is tudok jönni. :roll: :roll:

Kép

Kép
b79andi

DRÁGA EMMÁM!!!

BOLDOG 6. HÓNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!

El sem hiszem, hogy már fél éves vagy!!! Annyira durván telik az idő!
Legyen szép napotok és ünnepeljetek egy nagyot miközben azért gondoltok ránk is! :wink: Anyának és apának is nagy puszi és GRATULA ehhez a kis csodalányhoz!!! :D :D :D

fatima

Zsófi: Hát még én hogy örülök a tejcsinek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
És mindjárt jön a következő szopi, olyan kíváncsi vagyok!

Kép
bogen

Zsombor!!! (csak azért így, mert már nagyfiú vagy)

BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!

Ugye már rég nem vagy beteg!?! Nem kell semmilyen gyógyszert szedned!?! Ha így van, akkor kérd meg apát, hogy adjon egy kortyi sörikét! Aki már 2 éves, annak ennyi azért jár! (nehogy bárki komolyan vegye Fatima néni baromkodását) :lol: :wink: :lol:

fatima

Köszönjük szépen a jókívánságokat!

Zsombort mi is pusziljuk két éves évfordulója alkalmából!

Kép
niki30

Na és akkor az elmaradásaim...

Bogi! Először is: Balázs kisfiad azzal a rengeteg hajjal iszonyat édes!!!! :)
Örülök, hogy ma végre elég tejcid van! Csak így tovább!!! :) Ha netán (de ne legyen így- koppkoppkopp) fogyatkozna, akkor fejjél amikor csak tudsz vagy tedd mellre Bazsit, hogy mindig termelődjön. Az elektromos mellszívó szerintem se ér semmit. Nekem kézi Medela-m volt és nagyon bevált. És ha valaki a topikból tudja mi az hogy sokat fejni és hatékonyan, akkor az ÉN vagyok! :) :wink: :) Próbáld ki azzal, ha szükség lesz rá! Na és hogy ízlik Bazsinal a levegőzés??? :)

Szilvi! Örülök, hogy jól vagytok. Azért majd jöhetnél egy kicsit bővebben is!!! :)

Viki! Köszi Beni kaja napirendjét. Bár ti már eléggé benne vagytok a sűrűjében! :) Későbbre mindenképp jól fog jönni... :) Mi még csak a "pár kanál" szinten vagyunk! De úgy tűnik ez legalább tetszk Tareknek. :)
Figyi! Mikor talizunk már??? Itt lakunk egymástól egy köpésre és még nem hoztunk össze egy talit sem! :( Mikor jártok sétálni?

Kata! Te is jöhetnél egy kicsit gyakrabban! :) Olyan jó volt régen olvasni, hogy mennyi minden történik veletek! Lizu nagyon édi a képen és hihetetlenül ügyesen eszi a zsömijét! Puszi neki!!!

Zsófi! Ezekszerint ti jól belevágtatok a közepébe annak idején Samuval! :) Én sem tartom be azt, hogy első nap 2 kanál, utána 4 stb. Ha eszi, akkor nyílván nem veszem el tőle! Hülye lennék!!! Igaz, ő alapból csak max 10 kanálnyit kért eddig.
Gratula a jó AFP-hez! Tessék pihenni amennyit csak tudsz. Szegénykém nem lehet most neked könnyű. Samu jobban alszik már éjjel???? Kitartást!!!

Teri! Várom a nyomtatványt! Előre is köszi! :)

Evu! Remélem minden OK veletek és már nem bukik sokat Vanóbaba. Nem is értem miért kellett rögtön tápit meg sűrítményt írnia a dokitoknak!?! Mert ha már nagyon rég óta tart és sokat bukik, akkor megértem, de hát könyörgöm mindössze 3 hetesek vagytok!!!!
Amúgy én is paráztam amikor Tarek sokat bukott. leginkább azért mert aggódtam, hogy azt a keveset is amit megeszik, az is kijön belőle. Most csak néha bukik és teljesen elfogadható mennyiséget! :)

Na elküldöm...

fatima

Rólunk:

Tarek továbbra is keveset eszik, de már nem idegeskedek rajta! Nincs miért!!!! Úgysem tudok mit tenni, így hát jobban járok, ha lenyugszok és inkább csak pozitív dolgokat érez rajtam Tarek. Igaz, bármit megtennék, hogy jobabn egyen, de nem mindenáron! Ha erőltetem, csak rosszabb lesz a helyzet! A HUMANA-t köszöni szépen nem kéri! :lol: :lol: :lol: Két korty után úgy köpte ki a cumisüveget, mint a huzat!!! :) Úgyhogy marad a BEBA. Úgysem az a baja, hogy mit eszik....
Tegnap próbáltam az Aventes cumisüveg kupakjából megitatni. Ivott is pár kortyot. Gondolom mert tetszett neki az újdonság! Ma már az sem jött be! :D :wink: :D Nem véletlen, hogy ikrek a horoszkópja!!! :) :) :) Minden OK elsőre!!!!:) :) :)

És úgy döntöttem, hogy dokit váltunk! Elegem lett abból, hogy folyton engem kritizált. Soha egyetlen egy alkalommal sem próbált megnyugtatni. SŐT!!! Csakis azzal jött, hogy én vagyok feszült stb és ezért nem eszik Tarek. Egyszer sem javasolt valamilyen megoldást vagy egyszerűen csak biztatott volna. Mindig pofákat vágott bármit mondtam neki. És rájöttem, hogy már annyira frusztrál engem, hogy beszélni sem akartam vele. Ezért ment a Salim a tápis receptekért is, mrt tudtam, hogy megint csak kioktat és még jobban elveszi az életkedvemet! Na szóval ilyen dokira nincsen szükségem!!!! Arról nem beszélve, hogy semmit nem útálok jobban annál, mint amikor egy gyerekorvos szótlanul vizsgál meg egy babát. Soha egy kedves szava nem volt Tarekhez! Hozzám meg pláne nem!!!
Most a Zsu-ék dokinénijét fogjuk kipróbálni. Remélem beválik!!!

Mindnekinek köszi a biztatást! Nagyon jól esik! És ezer bocsi, hogy mindig ugyanazokkal a gondokkal jövök!!! Bizti totál ki vagytok már tőlem! :oops: :oops: :oops: Mindenkitől SORRY!!!

Amúgy már jobb a kedvem és sokkal pozitívabb vagyok! :lol:

fatima

Ja! Még egy hír: másodjára elapadt a tejem és nem hiszitek el, de megint jön vissza!!!! Basszus mit tegyek???

fatima

És most 70gr-ot evett, de lenne még mit csak bealudt!!! Jó lesz ez!

Fatima: köszi a dícséretet Bazsinak... na megyek főzni, most úgy tűnik lesz rá időm.

Kép
bogen

KEDVES EMMAbébi NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A 1/2 ÉVEDHEZ!!!!!!!!!!!
(mondd anyudnak, h egy féltorta azért dukál! :oops: 8) )

Kedves Viki, Zsóka, Zsófi, Bogi, MajaAndi, Fatima és Niki nénik, köszönöm a köszöntést!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Apáék már tegnap megvették a tortámat, amit fél óránként puszilgatnék, ha engednék! :oops: 8) 8)

Fatima néni, én szívesen innék apa sörijéből (cider-éből, kólajából....) már most is, ha engendé! :oops: :oops: :oops: 8) :wink:

Zsombesz
mazsolák

Részleteiben még nem tudtam olvasni, de
Balázs hajasbaba képe nagyon aranyos!!!!!!!!!!! Annyira édes ezzel a rengeteg hajjal!!!!!!!! Egy kiscsaj is megirigyelhetné!!!!!!!!!!!!! Tuti a frizkó nagyon!

Zsóka, Marci 2. nagyfiús képén lehidaltam. Mekkorát nőtt, az arca, a nézése már téynelg kész nagyfiús. És mintha megint nőtt volna!!!!!!!!!!!!! Sok sok puszikát!!!!!!!!! És üdv nagyikának is! Az uram azóta is emlegeti a finom főztjét!!!!!!!!!!!!!!

ja ilyenkor már úton voltunk a kórház felé...

Katám jó utat Nektek, így futólag olvastam! Jó kikapcsolódást!!!!!!!
Fognövesztő Samunak, Lizinek és Bendének gyógypusszantások!

Pannim, láttam még korábban Márkról képeket, és ő is nagyon nagy fiú lett!!! Sokat gondolok rátok is!

Timim, Klári, jó, hogy jöttetek, és írtatok, elolvasni még nem tudtam, abban mindig elmaradásom van.
Gondolom Klári, ti is készülödtök már??!!! Eszméletlen, h két éve milyen jókat rötyögtünk - kivéve, amikor sírtam, amikor elvittem szoliztatni a fiamat.. - Vizsgák??!!! Nagylány??!!

Fatima, még nem olvastam végig amit írtál, de majd megteszem, ha a pasik engedik. Remélem, minden ok veletek!!!!!!!!!!!! Nekem Zsig nem sokat evett, de az már a hozzátáplálásnál volt. Amikor szopizott, akkor ok volt minden. de nem a nagykönyv elvárásnak megfelelően hízott... Én elfogadtam, h nem sokat eszik Zsig, ill ismerve, ha apja, anyja nem egy vastagság, engem inkább az bántott,h azt várta mindenki, h sokatevő duci babám legyen a gének ellenére. azt egyszer védőnő+dokinő látta apáját, és azóta vége lett a dolognak.
Na elolvasom, mit írtál, és ha tudok, írok vmi okosat.

ja tejci elapadás, újra beindulás nekem nem volt, ehhez nem tudok, mit szólni. Dokibá?? Homeós dolgok??!!

na megyek, mert itt ragdtam, és dolog meg 1000el.

Pusszok, ha tudok, akkor jövök. És ha elolvastalak, akkor írok Neked Fatima.
mazsolák

Köszi Edum, tényleg nőtt Marcipán. :wink: :D :wink: Tavasszal is jöhettek ebédre, akár minden nap :wink: Kérünk majd szülinaposról fotókat! :wink:

Kata, jó utat nektek, majd mesélj!!!!!

Andiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!szia!!!!de jóóóó!!! Hogy vagytok? Kicsi Maja?? Lépeget már? :) puszi nektek

Kicsi Bazsi nagyon-nagyon édes, micsoda haja van!!

Sebes orrú Samu legény nagyon cukkancs. Ő is nagyot nyúlt, a képen már olyan nagyfiús Ő is.

Márk gyönyörűű!! Panni, lassan Karácsony.... :lol:

KépKép
logi

Evu, nagyon szép, formás Kislányotok van. Gyönyörű a pofikája.
(ja, én is állandóan mosok és teregetek... :lol: )
logi

Zsombi drága!!! Nagyon sok boldog 2. szülinapot kívánnak ex-szobatársaid!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Klári
Kép
ganti

logi, Evu: bevehettek engem is a csapatba!!! Én is mindig teregetek, no meg mosok persze előtte, de azt főleg a mosógép elvégzi helyettem!!!

Totál meg vagyok nyugodva tejci ügyben, ugyanis a pár órával ezelőtt írt 70gr-ra még ráadásként pár perc múlva szlopált az én drágám 40gr-ot, ami ugye 110 gr összesen!!!!!! Remélem így marad ez most már tényleg! Ennél több vágyam nekem sincs, és sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottab, többet is alszik ma, mint eddig! Vagy mert jóllakottan jobb aludni is, vagy csak véletlen!
Mindegy is! Nagyon klassz a mai napunk, főztem is így ebben a nagy nyugalomban egy nagyon finom -amit találok itthon - sűrű, vegyes zöldséglevest!

:P

Most pedig megyek aludni, ha tudok míg fel nem ébred! Mert 5-től 21-ig nagyon aktív szokott lenni, s akkor nem lehet vele bírni - topon kell lennem!!!! :wink:

Kép
bogen

Edum! Jajjjjjj de jóóóó, hogy írtál! :) :) :)
Ha lesz időd a 4 töki mellett, akkor írj. Tudod, hogy mindig sikerült megnyugatatnod. :D

Zsombesz Ha nem engedi apa a sörivászatot, akkor csináld titokban amikor senki nem látja! :) :wink: :wink: :) Ismerek valakit aki hasonlóan tesz.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... de nem árulom el, hogy ki az!

Bogi! Gratula!!!! Ügyik vagytok nagyon!!! Pihenj és légy toppon, ha Bazsi felébred! (most még elég toppon lenni :lol: )

fatima

Zsóka: Már hiányoltalak!! Marci annyira helyes! Jól áll neki ez a melegítő, igazi nagyfiús benne. Viszont a manócskás sapiban meg olyan kisfiús, főleg a nagy árnyék mellett nagyon cuki!!!!
Borcsinak hogy tetszenek a tanfolyamok és mire jár? Nem lesz gondotok a sulival ha ilyen kis érdeklődő!!!

Bogi: Csak így tovább! Lesz itt tej elég!!!! Bazsi megoldja, ügyes baba!!!! Szépen szopizik és lesz pont annyi amennyi neki kell!!!

Fatima: Igazad van!! Váltsál dokit! Pont azt írtam múltkor hogy a gyerekorvosoknak a szülői lélekkel is kellene tudni bánni!! Meg hát szeresse is a gyerekeket és mosolyogjon. Azért lett gyerekorvos nem?? A miénk szimpi mosolygós szerencsére. Remélem találsz megfelelőt. Sajnos a sétára nem tudok mit mondani mert újabban össze-vissza megyünk. Ma például csoda történt és 4-kor kelt Beni hajnalban, aztán 6-kor és 8-kor együtt visszaaludtunk és arra ébredtem délben !!!!!???? hogy csenget valaki!!! Ezer évvel ezelőtt nem aludtam ennyit!!! Fú de jól esett!! Szóval ha alszik akkor nem keltem, de ti mikor mentek? Mert akkor ha mi is pont akkor megyünk akkor arra vesszük az irányt és hátha összefutunk!!! Bosnyákra pl. mi szombat délelőtt megyünk mindig 11 körül.

Edu: Jó hogy írtál!!!! Majd képeket is tegyél fel a gyönyörű fiaidról!!! Sörrel nekem van sztorim. Keresztfiam aki másfél éves szó szerint imádja, egyszer megitta ami maradt a pohár alján és azóta ácsingózik ha az apja sörözik. Úgy kell dugdosnia előle. :roll:

Niki: Olyan szűkszavú vagy mostanában!! Tessék mesélni féléves Emmáról és írd le miket tud már!!!

Andi: Jó hogy jobban alszotok!! Te is mesélj és gyere ha tudsz!!! Kajával ti hogy álltok? A kölesgolyó tök jól bevált nálunk is. Ha van még bármi amit ti adtok és mi nem azt jó lenne tudni, hátha Beni is szereti!!

Karácsonyi ajándékötleteket szívesen fogadom!!!
Mit ajánlotok 8 hónapos babámnak és másfél éves kisfiúnak?
Én kezdem a sort. Szuper fényképalbumot csináltam Beniről a neten Nagyszülőknek, Keresztszülőknek. 2490 Ft-tól van 26 oldalas és magad szerkeztheted. Havonta elhasználtam két oldalt és így az egész év összefoglalva meglepinek tök jó lesz!
http://asp10.photoprintit.de/microsite/2376/fotobook_details.php

Kép
viky30

Sziasztok, Viki, írta, h. szűk szavú vagyok. Hát igen, mostanában ritkábba nézek ide fel, nem is tudom miért.
De nagyon aranyosak vagytok, köszönjük szépen a gratulációkat MINDENKITŐL!
Tortája nem volt Emmának Edus, majd az elsőre kap egy rendeset:)

Mindenkit sokszor puszilok, jól vagyunk, köszönjük. Emma továbbra is tök kiegyensúlyozott baba.

Ezzel a képek kívánok mindenkinek jó éjszakát és szép hétvégét!
Jó éjt gyerekek, búcsúzik a Füles mára.
Bújjatok ti is be hamar a jó puha ágyba!

Kép

Kép
niki30

emma nagyon édes!!!!!!!

(niki, bezzeg a másik topikon sokat vagy :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: néha olvaslak ám! ha már nagyon régen írtál és érdekel h mi van)

ilyen szépen ül?
kerekpocak

laza nagyfiús marci az uccsó képen a legjobbbbbbb!!!!! nagyon nagyon tetszik!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Viki: köszönöm a hófordulós köszöntőt!!!! :)

Régen jártam erre, de sokat voltam egyedül itthon és semmi időm nem volt.

Luca megkapta tegnap az első oltást, szerencsére nem lázasodott be.
Nagyon jó kislány, 1 hónapja átalussza az éjszakákat.

Gyógymasszőrhöz járunk, mert Luca egész jobboldala kötött. Nagyon sírt a masszírnál, gondolom a feszegetéstől. :( Terpeszpelust is hordjuk, igaz nem 24 órán át.

wiw-en Güntner Edit néven vagyok megtalálható. Zsófit meg bogen-t már bejelöltem, a többiek nevét nem tudom. :oops:

Edis

Kép
ediske

Na most lebuktam :oops: :roll: :lol: Igen, van ahova még írok, irogatok.

Fatima, már várom a keddi találkozást! Nagy találkozás egy régi.....lálálálá:)

Zsófi, igen szokott már így egyedül ülni, de még nem túl sokat. Szóval, néha elveszti az egyensúlyát, aztán bummmm. Ma pl. a parkettán koppant a kobak, anya nem figyelt egy pillanatra. :oops: Dehát megesik az ilyen, nem igaz? :wink:

Kép
niki30

niki: hát le! szal tesék ide is jönni!!!

ediske: visszakjelöltelek. az a 4ds kép, ami a profilodban van, hány hetes korában készült lucának? nagyon nagyon jól sikerült! hol készült?
kerekpocak

Zsófi: köszi! Az a kép 24 hetes korában készült. Akkor volt még a Jánosban 4D. Mamakalauz vagy mi a neve. Én úgy tudom, hogy az már ott nincsen, de az összes képünk nagyon szép lett.

Edis

Kép
ediske

Kedves Mindnyájan,

Szóval doki... Még nem voltam, nem sietem el. Jövő hétfőn megyek. No para! :wink:

Ami pedig a kislányunkat illeti, még nem igazán írtam nektek róla: Vele minden a legnagyobb rendben, gyönyörű, nyugodt baba, az első estétől fogva átalussza az éjszakát (sic!), már 8 kg-t nyom, van elég tejem, legszívesebben egész nap a cicin lógna... Néha már ki is készít vele. De inkább, minthogy bezavarjam egy cumival. Ezen kívül jön a foga, úgyhogy mostanában kicsit nyűgi, de nem vészes. Egy pár napja elmaradt a napi fogcsekkolás, ma meg már egyszerre kb. 5 fogat látok dudorodni, azt hiszem, egyelőre csak dudorodni, de talán 2 mintha már kint is lenne... Ami azt illeti, elég jól tűri.
Szóval igazán nem panaszkodhatom, időközben még bagatell pelenkakifolyás dilemmánk is megoldódott, mert vmelyikőtök írta, hogy a Tesco színes elég jó. Nos, ebben megerősíthetem az illetőt, mi esetünkben elmondhatom, hogy übereli a jóval drágább Pamperst meg Liberót. - KOP-KOP-KOP
Dehogy azért mégse legyen olyan tökkéletes minden (olybá tűnik nekem, jobbára mindenkinek megvan itt a maga keresztje), szóval valószínűleg a szoptatás miatt van (a Kiscicám még csak vizet sem kap), hogy egyszerűen marha ritkán (ezt magamhoz képest értem, beleértve a várandósságom időszakát is, mondjuk az rám semmilyen irányban nem volt befolyással ilyen szempontból) uralkodnak el rajtam a nemzési ösztönök, ha értitek, mire gondolok. Feltehetően éppen ezért fogant meg a második babusunk 1 vagy 2 hónapra (még nem tudom) a Cicus születése után. Állítólag egy prolaktin névre hallgató hormon okozza ezt egyeseknél. Nos, én egyes vagyok. Nem annyira vészes a dolog, de azért eléggé zavar. Semmiféle egyéb gond nincs A Dologgal, egyszerűen a libidóm a béka feneke alatt... :?, és ha már elkezdtük, minden a régi, egyszerűen részemről a késztetés (a kezdeményezés értelmében) ritkábban jön. A kedvesem nagyon türelmes, nem erőszakos stb., de sokszor eléggé elkeserítőnek érzem a dolgot, és mélyen elszomorít, ha arra gondolok, hogy ha továbbra is ilyen szépen lesz tejem, és ennyire simán megy majd a dolog (még fejni sem fejtem egyszer sem) hogyan tehetnénk meg a babusainkkal, hogy ilyen szempontot teszünk mérlegre? Szerintem természetesen sehogy. (Freud ugyanakkor kétségkívül nagyon is respektálhatónak értékelné kérdésfelvetésemet, aggodalmamat.) Akkor viszont még legalább másfél évig ez lesz a helyzet??? :shock:
Plz, ha vkinek van tapasztalata (éshát van, hiszen mind szoptattatok hosszabb-rövidebb ideig), írja meg!!!!!!! Változik ez a szoptatás hónapjai során is, vagy végig ugyanolyan marad? És (noha ez nálam egyáltalán nem időszerű kérdés) a szoptatás abbahagyása után azonnal visszaáll a rend? A hozzátápi befolyásolja a dolgot? És pszichésen mi a helyzet? Úgy értem köztudott pl., hogy a már több mint 6 éve krónikus fájdalomban szendvedők várólistán már hátrányos helyzetben vannak, mivel addigra olyan fokú torzulás áll be a tudatban, hogy ha a fájdalmat megszüntetnék, az illető mégsem érezné úgy, hogy megszűnt a fájdalma. Ha tehát fenti tényt figyelembe vesszük, nem túl hosszú idő ilyen szempontból 2 (szoptatással eltöltött) év?
P.S. Erről fentebb még nem olvastam, remélem, senki nem érzi majd indiszkrétnek a kérdést. Mentségemre (Van egyáltalán ilyesmire szükségem? Talán nem prűd errefelé senki... :lol: ) szolgáljon, hogy más topikokban is próbálkoztam, de azok eléggé ki vannak halva. Bár nem tűnik nekem szívbajosnak ez a jó kis kampánia! :lol:
Persze ezt majd kedvenc orvosommal is megbeszélem, de azért a ti tapasztalataitok valószínűleg többet (legalább annyit) nyomnak a latba. Persze nem csak személyes tapasztalatok érdekelnek, szívesen venném, ha itt-ott összeolvasott-összehallott tudásotokat is megírnátok... S.O.S.
Előre is thanx. 8)
Na, dög hosszú lett, remélem, nem hiába. :roll:
Üdv mindenkinek: Évi

Kép
Kép
évi j

NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK ZSOMBINAK!!!

NAGYON BOLDOG 0,5. ÉVET EMMA NAGYLÁNYNAK!!!!

Zsóka! Annyira édes Mrci, az árnyékos kép csúcs szuper!!!

Emma nagyon kis cuki a nyuszis rugijában!

Fatima! Tegnap nem sikerült elküldeni, mindig visszadobta az üzit. :cry: Nem semmi dokitok van, nagyon helyes, hogy átmész másikhoz! Minek megy az ilyen ember orvosnak? Főleg gyerekorvosnak? Kiakasztó!!!
Most se akarj feltölteni. nem tudom miért nem, próbálkozom.

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!!!!
Nos akkor megosztanám veletek az én kis-nagy 7 hónaposom sztárfotóit. 55 kép lett és nem bírok választani, de 3 talán sikerül...

Beni mosolyalbumos kép
Kép

A kis modell hanyatt pózolt a helyes fényképész lánynak :-)
Kép

Egy művészi beállítás
Kép

Kép
viky30

HÚÚÚÚÚÚÚÚ BENI CÍMLAPRA VALÓ GYÖNYÖRŰ KISFIÚ!!!!!!!!!!

évi: ha te ilyen idniszkértet kérdezel, akkor én is! mi kiscica igazi neve? ill. miért nem árulod el? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

[color=red]BOLODG HÓFORDULÓT BENINEK, AKI GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!![/color]
kerekpocak

Niki: Érdemes volt reklamálnom!!! Emma egy kis tündérgyönyörűség ebben a pöttyös pizsiben :lol: És ügyesen ül már!

Ediske: Jobbulást Lucának!!! Sír a drága de ezt most muszáj :cry: :cry: Ugye nem fáj neki és csak a macera zavaja? Remélem!

ÉviJ: én nem vagyok prűd, de nem nagyon tudok hozzászólni a felvetett témához. Én még szoptatok, apa mint családfenntartó este10-re ér haza, szombaton tanfolyamra jár, és ugyan kihevertem már a szülést gondolhatod hogy ennek fényében most nagyon nem érdekel minket ez a téma. Én úgy érzem nincs és nem lesz gond hiába van most nálunk is passzív időszak, lényeg hogy szeretjük egymást és megbeszéljük egymással hogy kinek hogy a jó!

Kép
viky30

Zsófi: Köszi!!

Kép
viky30

Viki, ezek sztárfotók, komolyan.
Ki csinálta?
Nekem az első tetszik a legeslegjobban. Igazi babás, fiús portré:)

Kép
niki30

Beni baba ma 7 hónapos! Szép napot és sok boldogságot az egész családnak!

Kép
niki30

Niki: Köszi Neked is! Látod nem vagy aktív és lemaradtál. :lol: iwiwen "találkoztunk" egy fotós lánnyal aki modelleket keresett mert az esküvői fotózását ki szeretné terjeszteni baba és gyerekfotózásra. Benit így ingyen fényképezte és majd felteszi a honlapjára referenciának. Itt a link, de még nincs fenn a gyerekfotózás.

http://www.eskuvoidvd.hu
viky30

viki: hú akkor nálatok is hasonló a helyzet, mint nálunk! csaba egész nap dolgozik, szombaton főiskolára jár... örülök ha együtt van a család nagy ritkán!! de az meg olyan jóóóóóóóóóóóóóóóó!!

én totál kész vagyok. samu a 15 hós oltást megkapta kb 2 hete és azzal együtt jár, h a 5-12. napon a 3 betegség lebutított tünetei előjönnek (jöhetnek). végre, amikor samu már jól volt, most megint tiszta takony, köhög és tegnapelőtt 39 fokos láza volt. ez nem betegség hanem természetes lefolyása az oltásnak, de rám nézve azt jelenti, h végre megint aludt éjjel, most megint nem. amikor lázas volt kapott germicidet, amitől szépen aludt éjjel 13 órát nappal még alut 2 órát, nincs is azóta láza.

viszont éjjel.......... 8-fél2ig aludt és fél kettőtöl fél hatig (!!!!!!)

beszélgetett, gurgzulázott, kurjantgatott, sikongatott. szal remekül érezte magát. egy percet nem bírtam aludni. bemenni nem kellett hozzá. (próbáltam de akkor olyan lelkes lett, hogy inkább kijöttem- hátha akkor megunja és elalszik..) 6kor végre elaludtunk, de 8kor már keltünk. én kész vagyok.

3.5 óra 2 részletben ennyi az éjszakai összalvásom. nem tudom meddig bírom még. és sajnos ha keveset alszik akkor is fent van, ha többet akkor is. nem tudom mit lehetne tenni. ha sír akkor arra van megoldás. de totál élénk, hiperaktív FOLYAMATOS gagyarászásra??? komolyan mondom lányok, minden túlzás nélkül FOLYAMATOSAN dumált. 4 órán át. iszonyú volt. mi a farnc baja van???????
kerekpocak

Fatima! Talán szétszedve sikerül. Hiába, béna vagyok én ehhez.:oops: :oops: :oops:

1195897385.903.doc

1195897424.6243.doc

1195897460.1008.doc

Teri

KépKépKép
pruci

Beni gyönyörűűűű, igazi modell-alkat :wink: .Főleg az első fotó fenomenális, tényleg címlapra való!!!!!!!!!

Emma nagyon-nagyon szép kislány, és igazán ügyes,hogy már így csücsül. :D

Zsófi, szegénykém, elhiszem,hogy fáradt vagy, és bizti nem vígasztal, de nálunk a mai napig 1x 2x felébred Marci éjjel. Mondjuk nem dumál, egyből visszaalszik. Nem tudom, miért szeret mostanában virrasztani Samu. Mindenesetre édes lehet ahogy csacsog :lol: , bár tudom, nem a legmegfelelőbb időben teszi :? .
Szóval nincs tippem a megoldásra meg az okára :roll: .

KépKép
logi

Évi, én nem értem sem azt amit írsz {és nem először}, sem azt, amit kérdezel.

Lányok, este ígérem jövök és elmesélem a kálváriánkat {doktorosdi}. nagyon kész vagyok :evil: :cry:
nem lesz rövid.. és előre bocsi, akit untatni fogok.

babók gyönyörüüek egytől-egyig !

Zsombesznak és Julinak boldog 2.szülinapot kívánok !
Klári, Edus, gyertek majd tortás képekkel légyszi !

Emmának pedig boldog hatodik hónapot !!

Marcsi

KépKép
alon

ÉDES ZSOMBI!!! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!
SOK-SOK AJÁNDÉKOT, FINCSI TORTÁT ÉS RENGETEG PUSZIT!

Bendemackó, mamája és papája

(tegnap nem volt netünk)
:oops: :oops: :oops: :cry: :cry:
mangó

Édes Emma baba! nagyon boldog 6. hófodrulót!!!!!!
zabálnivaló vagy!!

[color=cyan]Drága nagyfiú Beni!!! nagyon boldog 7. hófodrulót!!!!!
Viki, isteniek a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsóka, nagyon szép Marcus!!!!

Andi!!! hiányoztál!!!!!!!!!!!!!!!
mangó

Viki, bocsánat :cry: :cry: :cry: :cry: az előnézetben jó volt... brühühü!!!...
mangó

hú marcsi engem nagyon érdekel, amit írsz!! és annyira vártam, h végre gyere! p.ü.ben megírom miért is.

lányok én teljesen kivagyok samu köhögésétől! nagyon sokat és gyakran köhög. nemtom mi tévő legyek??
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?