Rendelő

A téma szakértője

Szuetta Katalin
Gyerekágyas dúla

Várandós tanácsadás, gyermekágyi támogatás, babamasszázs oktatás.


 Cikkek

Hasznos felkészülési idő a várandóság - 1 rész
Talán olykor úgy tűnik, hogy örökké tart ez a kilenc hónap, és a bébi sosem fog a világra jönni, de hidd el, hamarabb eljön az a pillanat, mint gondolnád! Ám addig is, rengeteget tehetsz azért, hogy megkönnyítsd a saját dolgod a későbbiekben; kellően felkészült légy a baba „fogadására”. Lássuk, mik ezek! tovább »
Bájos ötlet: 15 imádnivaló szülés előtti és utáni fotók
A terhesség egy csodálatos és örömteli utazás. Az út végén pedig egy apró, új kisember érkezése vár ránk. Ez a világ rendje, és ha nem így lenne, mi sem lennénk itt. A világ legszebb pillanata, amikor egy nő anyává válik, a másik igazán nagy csoda, amikor szülés után a karjaiban tarthatja az apró kis jövevényt.  tovább »
Szeretettel nektek egy igaz történet arról, hogy az álmok néha valóra vállnak....
Kislánykám egy napon tányérnyi szemmekkel bújt mellém. Éreztem, bántja valami. Mélységes szomorúság és csöppnyi félelem remegett könnyei mögött. - Anya, én rossz gyerek vagyok, azért nincs testvérem? Nekem nem lehet egy kis hugikám? Vagy egy kis öcsikém? Annyira rosszul viselkedem, anya? - kérdezte tőlem. tovább »
Megérkezett! – A második szülésem története...
Egész héten vártuk a babát, fogadásokat kötöttünk, vajon melyik nap érkezik. A férjem vetette fel, hátha 8-án jön, mint az első fiunk. Én meg csak mondogattam, az lenne az ideális, ha hajnalban vajúdnék, reggel szülnék, este meg már otthon is lehetnénk a babával.. (Skóciában ugyanis már 6 órával a szülés után haza lehet menni, ha minden rendben van a babával és az anyukával.) Aztán azzal zártuk... tovább »
X
EZT MÁR OLVASTAD?