Rendelő

A téma szakértője

Szuetta Katalin
Gyerekágyas dúla

Várandós tanácsadás, gyermekágyi támogatás, babamasszázs oktatás.


 Cikkek

Ha a házi kedvenc kiesik a pixisből…
Ölebek, közepes, vagy épp nagytestű kutyák… Egyszerűen imádjuk őket! Statisztikai adatok szerint, Magyarországon a kutyatartó háztartások aránya magasabb, mint 50 %, és az a tendencia is megfigyelhető, hogy egyre több köztük az egyedülálló vagy a még gyermektelen pár. De mi lesz a kiskedvenccel, ha baba születik a családba? tovább »
4 egyedi tipp a nagy bejelentéshez
Ha Te is irtózol a hétköznapi, sablonos dolgoktól, szereted feldobni a mindennapokat némi humorral, kreativitással, olvass tovább! Most bemutatjuk Neked a „nagy hír” bejelentésének néhány igazán mókás és szellemes módját – hátha Te is ihletet nyersz! tovább »
Hasznos felkészülési idő a várandóság - 1 rész
Talán olykor úgy tűnik, hogy örökké tart ez a kilenc hónap, és a bébi sosem fog a világra jönni, de hidd el, hamarabb eljön az a pillanat, mint gondolnád! Ám addig is, rengeteget tehetsz azért, hogy megkönnyítsd a saját dolgod a későbbiekben; kellően felkészült légy a baba „fogadására”. Lássuk, mik ezek! tovább »
Bájos ötlet: 15 imádnivaló szülés előtti és utáni fotók
A terhesség egy csodálatos és örömteli utazás. Az út végén pedig egy apró, új kisember érkezése vár ránk. Ez a világ rendje, és ha nem így lenne, mi sem lennénk itt. A világ legszebb pillanata, amikor egy nő anyává válik, a másik igazán nagy csoda, amikor szülés után a karjaiban tarthatja az apró kis jövevényt.  tovább »
X
EZT MÁR OLVASTAD?