A téma szakértője

Szabó Szilvia
Szexuálterapeuta, párkapcsolati tanácsadó
Szakemberként és magánemberként is azt vallom, hogy mindenki megérdemli a boldogságot, a harmonikus párkapcsolatot és a kiegyensúlyozott szexuális...

 Cikkek

Lehet szex nélkül kiegyensúlyozott egy párkapcsolat?
Nemrégen egy könyváruházban összeszámoltam, hány könyv foglalkozik azzal, hogy mi egy működőképes párkapcsolat titka. Az eredmény 12. Az jutott eszembe, ha ez ennyire könnyen megszerezhető tudás, akkor vajon miért fut zátonyra olyan sok kapcsolat? tovább »
Szeretetnyelvek és a szex
Szeretnél még közelebb kerülni a párodhoz? Akkor lehet, hogy  nyelvleckéket kell venned! tovább »
Szenvedélyes szerelem sok év után is
Sokan úgy gondolják, természetes, hogy a vágy és a szenvedély egy idő után kikopik a kapcsolatból és átadja a helyét a szeretetnek. Vannak, akik ezt el is fogadják, lemondanak női, férfi mivoltukról és a kapcsolatban csak társként, szülőként funkcionálnak. Mások érzik, hogy nincs ez így rendben, hiányzik nekik a korábbi lángolás, és az izzó parazsat valahol máshol próbálják újraéleszteni.... tovább »
Anya vagy nő? Mindkettő! 2. rész – Hogy hozd magad formába szülés után?
Sok kismama számára jelent kihívást a szülés után megmaradt pluszkilók eltüntetése. A várandósság és a szoptatás következtében megváltozik a test, a has és a mell csak nehezen, vagy egyáltalán nem nyeri vissza a régi formáját. A szoptatás időszakában gyakori a hajhullás, és a kilenc hónap a bőrön is nyomot hagy. Nem ritka, hogy a nők emiatt önértékelési gondokkal küzdenek, ami a nőiségükre és a... tovább »
X
EZT MÁR OLVASTAD?