Kukaczkám
Hát a láz már elmúlt hála, de bal mellem még mindig olyan kemény hogy jobb róla nem beszélni. Fejem, jegeltem, maszirozom, de nagyon fáj bevallom öszintén. Én is mazohista vagyok, mert ugyan megszámolom minden egyes alkalommal, hogy hány csillag van az égen, amikor manó rákap a bimbóra, de rendületlenül szoptatom. A két nap láz sajnos megtette hatását a tejmennyiségére. Ugyebár nem ittam laktoherbet, hogy ne feszüljön tovább a mellem, és igy a fele mennyiségre csökkent mint eddig volt.
Manó eddig mind két mellemből simán megette a 135-150 grammot egy evésre, most mind a két mellemet oda kell adnom egy szoptatás alkalmával, hogy megkapja azt a mennyiséget amit eddig evett, sőt még ki kell pótolnom a fejt mennyiséggel is. A bal mellemből csak max 50 et tud leenni, szopi után kisebb nagyobb sikerrel még lefejek 20-30 grammot, de ezt legalább háromnegyedórás gyötréssel érem el. A jobb mellemből átlag 100 at eszik, igy jön össze a 150.
Apa ma nagyon rendes volt, sokat segitett a fejésben, mert ugye a héten már visszavittem az elektromos mellszivót, és igy csak a kézi maradt, és a fene se tudja, de csak két kézzel rendelkezem, igy nem tudtam egyszerre fejni is meg maszirozni is a mellem, hogy mindenhonnan ürüljön a tej
Apa besegitett, én fogtam a szivó fejét a bimbóhoz, apa meg huzkotta a szivót, miközben én végre tudtam maszirozni is a fájos cicimet. Egész jó látványt nyújtottunk
Manó egyre jobban nő, mintha locsolnánk
Már 4640 gramm, és két centit is nőt már amennyire le tudtuk mérni a csupaláb és csupakéz izgő-mozgót
Amúgy a mellméreteimet illetően Samanta Fox borogathatná és elmúlna
A sebem nagyon szépen begyógyult, anyukámnak hála
Mostmár ha tehetjük sokat sétálunk kint, ahogy elindul manó feneke alatt a babakocsi rögtön elalszik, mikor hazaérünk van hogy ha jó az idő kint hagyom őt egy kicsit még alukálni, persze jól betakarva a kertben.
Nah hogy vált be az adsl? Szenvedtek még vele?
Jah jut eszembe: apa kérdi hogy honnan szeded a jobbnál jobb giffjeidet, ha van jó kis url cimed akkor dobj már meg vele minket
Veled mi a helyzet mostanában? Javult-e vagyis, ahogy jobb idő van, engedett-e a fridzsider hangulatod?
Ha minden igaz lassan megkapom azokat a képeket amiket még a korházban készitettem manóról, majd ha sikerül akkor adok szintén cimet megnézni.
Most megyek mert itt a következő etetés fürdés után, már adtam volna enni neki, de letettem a nagy ágyunkra mig kimentem inni, meg pipikélni, és mire bejöttem elszunnyadt, most meg már jár keze lába, bár még hangja nincs, addig is nő a tejmennyiség a ciciben
Pusziiiiii
Ági