sziasztok!
elnézést h igy eltüntem..
köszönöm a kedves fogadtatást!
Csucsu, jobbulást nektek! Remélem nem komoly.
Kunkli, gratula h megtanult Krisz bicajozni! 4 gyerek, szép nagy család, h birod? egy picit irigykedem, én is terveztem anno 3-4et, de ebböl lett kettö és marad is..de mikor pici babát látok, kicsit sajog aszivem..imádtam pocakos lenni..
Te irtad a szopira h sokáig szoptattál ugye? hát nálunk a kicsi fiam még véletlen se szokna le róla, mondhatok bármit..nem tudom milyen megoldást fogok keresni de 3 éves korára jó lenne ha leszokna róla. Imádom szoptatni de szerintem már igy is megtettem mindent ami tőlem telt és szerintem már elég nagyfiu és eszik (majdnem)mindent.
Szobatisztaság: 2 éves se volt mikor egyik percröl a másikra wcre kezdett járni, nagdolgot oda végzett, azután jött anyár, pisilni az udvarra rohant mindig ki(kertes házban lakunk), wc-be nem akart..és nem történ t semmi, nem ijesztette meg senki, nem eröltettem de egyszercsak visszaszokott apelusra..fogalmam sincs miért. azóta se tudom rávenni h menjünk a wc-re..azért nem bilire mert azt elsö perctöl kezdve mikor már el lehetett neki modnani mire való-elutasitotta. Azt mondta fél töle. Mit lehet ilyen helyzetben tenni?
Evés-válogatás: nálunk a lányom nagyon válogat, alig van pár étel amit megeszik, a fiam ettöl jobb. A lányom utálja a vizet szó szerint alig birom rávenni h igyon , i nkább csak tea, kakaó vagy üditö. -bár ez utobbinak nem vagyok hive. A fiammal már következetes voltam és mivel egyedül nevelem öt születése ota, nincs aki elrontsa..ö szinte csak vizet iszik.
Britta! tényleg csak az számit h egészséges legyen! egyébként tök jo, h egyidös terhes vagy két barátnömmel is..az egyiknek két lánya van , most fiuban reménykednek ök is.
kicsit hosszúra nyultam, bocsi
jóéjt..puszi Csilla